nad in da'house

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

mgs vs mahmud vs tk

Post  nadya.s on Wed Jul 22, 2009 7:14 pm

dato' k,

korang rasa kami budak mgs kerek atas beberapa sebab :


1; okay la kami mmg tak cun, compare dgn bohsia2 kesukaan ramai di TK n mahmud masa tuh.. ( hehehehehe) tapi kami punya exam result macam menyakitkan hati pelajar2 seangkatan. tuk tak? heheeh, kami masuk MGS masa form 4, PMR result kitorang majority baik la compare dgn overall budak2 TK.tu korang hangin tuh,..

2. semua ex-prefect kt MGS terus di recommend jadi prefect SMTK... hehehe!

3. aku tau kes ada org jaki kami continue habit bercakap bahasa inggeris setiap hari rabu menjakikan korang..sbb korang rasa kami exken sgt nak ckp omputih - walhal.. kami hanya nak improve ourselves Razz

4, budak mgs ada good repo dgn cekgu skolah... mana2 pun kami pergi. Smile

tapi tu cerita lama beb.. zaman kegemilangan kami budak MGS kena share class dgn budak lelaki.. hahaha! kelakar sungguh. bounce


boy,
last month aku jumpa parveen kt raub, dia balik for weekend, kami jumpa2 over tehtarik sbb shina n ija anak pakcik matnor ada balik for summer break from london. si parveen tu ex SIA stewardess skarang tgh pragnant anak no 2. kalau tak silap aku..tuh parveen yg sama la kot.. dia junior kita setahun kan?

Smile

nadya.s

Posts : 16
Join date : 2009-07-17

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  Dato' K on Wed Jul 22, 2009 7:53 pm

cik nad,

huishhh..aku tulis sket je, ko reply punya la banyak...defensive gile aaaaa budak mgs sorang nih....mcm en. eddy jek..kuikuikuikui...kang kalo aku start kang, mau jadik kes eddy #2..heheheh...org gurau2 je lah....apa la ko..

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

ciknad pun memain je

Post  nadya.s on Wed Jul 22, 2009 9:50 pm

hhehehehe1 chill dato k..chilll... ciknad pun tak ambik serious, saje bakar sket. sbb ada masa terluang sket hari nih utk type pjg2 Very Happy

well..thats the fact, either we like it or not kot.. Smile aku tak terasa hati pun.. dan aku tulis pun,takdak niat marah ke or nak defensive, cuma stand ground bebudak mgs la. sbb sampai dah 15thn pun, masih dapat title KEREK kan..so kena justify la.. kenapa org pandang kami2 nih macam tuh.. sebabnya kalau budak original TK kerek..,zaman dulu,korang tak kutuk pun.. Razz tul tak dato'?

nadya.s

Posts : 16
Join date : 2009-07-17

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  yard dean on Wed Jul 22, 2009 10:03 pm

nadya.s wrote:dato' k,

korang rasa kami budak mgs kerek atas beberapa sebab :


1; okay la kami mmg tak cun, compare dgn bohsia2 kesukaan ramai di TK n mahmud masa tuh.. ( hehehehehe) tapi kami punya exam result macam menyakitkan hati pelajar2 seangkatan. tuk tak? heheeh, kami masuk MGS masa form 4, PMR result kitorang majority baik la compare dgn overall budak2 TK.tu korang hangin tuh,..

2. semua ex-prefect kt MGS terus di recommend jadi prefect SMTK... hehehe!

3. aku tau kes ada org jaki kami continue habit bercakap bahasa inggeris setiap hari rabu menjakikan korang..sbb korang rasa kami exken sgt nak ckp omputih - walhal.. kami hanya nak improve ourselves Razz

4, budak mgs ada good repo dgn cekgu skolah... mana2 pun kami pergi. Smile

Smile
bagi menjaga ketentraman hati semua kroni.. saya tak terlibat dalam senarai diatas walaupun result aku sedikit gempak.. 1, aku cun dan bukan bohsia Tk,2 aku bukan prefect 3, aku tak cberabuk cakap omputeh4, aku sopan( adakene mengenakah??) anyway MGS (primary) memang best sikit la dr sekolah lain.. hehehehe
kamal.. ntah la aku mcm perasan kau jd model pakai beragam je satu masa dulu..

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

thank ati ruden

Post  nadya.s on Thu Jul 23, 2009 1:12 am

ati, thanks,
lupa nak justify kt dato k.. mmsg itu hanyalah utk kaum lelaki smtk je,takder kena mengena dgn kaun hawa.


aku sampai la nih tak tau mana satu pun dato' k..so no heart feeling ye dato k. nad masuk forum nih bukan nak ungkit cerita lama or varo pasal dgn sesiapa, tapi bagus juga diingat supaya takde mana2 pihak utk provokasi sesiapa yg dalam forum ni.


( jgn nampak org lain melatah saje.. sapa tukang start kena hingat gak.. hehehe!)


cheers! - maaf zahir batin..

nadya.s

Posts : 16
Join date : 2009-07-17

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  Dato' K on Thu Jul 23, 2009 10:51 am

hehehe, dah la wei...ni dah merebak sampai ke bohsia bagai..dah2...cukup2...aku awal2 lg gurau2 je wei..dont take it seriously...aku takmo jd ajk mulut %@#$&*...mak dah pencen, nyaaaahhh....(ke korang mmg nak aku jd ajk???)

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  Syuhardy@boy on Thu Jul 23, 2009 11:43 am

nadya.s wrote:dato' k,

korang rasa kami budak mgs kerek atas beberapa sebab :


1; okay la kami mmg tak cun, compare dgn bohsia2 kesukaan ramai di TK n mahmud masa tuh.. ( hehehehehe) tapi kami punya exam result macam menyakitkan hati pelajar2 seangkatan. tuk tak? heheeh, kami masuk MGS masa form 4, PMR result kitorang majority baik la compare dgn overall budak2 TK.tu korang hangin tuh,..

2. semua ex-prefect kt MGS terus di recommend jadi prefect SMTK... hehehe!

3. aku tau kes ada org jaki kami continue habit bercakap bahasa inggeris setiap hari rabu menjakikan korang..sbb korang rasa kami exken sgt nak ckp omputih - walhal.. kami hanya nak improve ourselves Razz

4, budak mgs ada good repo dgn cekgu skolah... mana2 pun kami pergi. Smile

tapi tu cerita lama beb.. zaman kegemilangan kami budak MGS kena share class dgn budak lelaki.. hahaha! kelakar sungguh. bounce


boy,
last month aku jumpa parveen kt raub, dia balik for weekend, kami jumpa2 over tehtarik sbb shina n ija anak pakcik matnor ada balik for summer break from london. si parveen tu ex SIA stewardess skarang tgh pragnant anak no 2. kalau tak silap aku..tuh parveen yg sama la kot.. dia junior kita setahun kan?

Smile

eheeeemmm...ni anak jati SMTK nk tulis sikit nie....wat ever it is ..result time sekolah tu x menjanjikan apa apa....dapt result PMR gempak ker..SPM gempak ker...tu sumer x penting....yg penting ialah bila dh masuk time keje ni haaaa......x semestinya result bagus time PMR and SPM tu menjanjikan keje yg bagus atau gaji yg banyak ..betol x....

Belajar cakap english tu mmg la bgs...kami kat SMTK tu pun ada gak buat ENGLISH DAY..cuma kami bebudak SMTK ni bebal sikit..suka x nak dgr ckp cikgu...hehehhe...tapi apa apa pun my ENGLISH for SPM, i got a DISTINCTION k....hehehehehe....

Ah ah nad..si parveen tu junior kita setahun...last aku jmpa dia masa dia still study lg kt UPM..masa tu dia tgh couple ngan kawan aku punya kawan..anak org kaya dari kelantan....

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

aku stuju

Post  nadya.s on Thu Jul 23, 2009 12:46 pm

yes boy, aku stuju dgn point ko..

the reason aku list down tu pun.. nak tunjukkan punca2 asal org jaki sgt dgn budak MGS.. sbb pada aku zaman skolah, cerita zaman skolah la, takde gunanya ungkit skarang nih. recall good memory aje udah la.. benda tak best, pt aside la kan..


pointer aku tuh pun tak mengatakan kami bagus or hebat sampai sekarang, tapi as kids back then, kita tend to be competitive, and to some yg tak suka healthy competition, akan start la rasa tak puas hati. it happens everywhere.

skarang nih pun how we define life and menjalani kehidupan kita yg jadi ukuran.. ada yg tak blajar tinggi pun, tapi jadi jutawan jugak..sbb dia bijak menguruskan kehidupan dewasa dia. ada yg result gempak nak mampos,tapi skarang buat kerja2 kebanyakkan n makan gaji je. ada yg rajin time dulu, malas time skarang..ada yg ikut rules by the book.. ada yg tersangkut sbb takut take risk,.. mcm 2 la kan. Laughing

aku ingat la hari english day kt TK, kami beria2 ikut peraturan cakap omputih, walaupun salah,lintang pukang n bertabur.. cuma English Day kt Tk, Kita tak kena denda duit mcm kt MGS. Basketball


aku harap korang interprate the mmsg in a positive ways. tu je.

nadya.s

Posts : 16
Join date : 2009-07-17

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  Dato' K on Thu Jul 23, 2009 2:09 pm

laaaa, ade lagi ke...aduyaiiii, ko nih daddy boy..ngapa la ko tambah2 lak nih...kepialu betul la ko nih...

ok2..cuba korang baca posting aku sblm nih betul2...yg aku mksudkan budak mgs kerek ni, it refers to zaman aku sekolah rendah dulluwww - kat sekolah rendah mahmud, bukan zaman kat smtk la weiiiii...

korang tau kan, sekolah rendah mahmud seme budak laki n mgs (primary) seme budak pompuan n sekolah pun dekat2 jee.....masa zaman tak akil baligh nih, standard la - budak laki kata budak pompuan kerek and vice versa....it was FUN especially kalo time abis sekolah....budak mgs tunggu bas kat depan sekolah budak laki...time tu, budak pompuan selalu kata budak laki ni baju kotor, busuk, kasut tak penah basuh la.sblm naik bas, buleh siap jelir2 lidah lagi tuuuu....

n sebagai ketua yg berhemah, aku telah mengarahkan bala tenteraku pada satu hari untuk beli air dalam plastik bebanyak, time group budak pompuan naik bas je, n bila diorang start jelir lidah n jerit ' budak mahmud busuk', aku pun dgn bangganya jerit pulak - 'balingggg!!!'...maka abis la baju budak2 pompuan ittew basah beserta ngan dalam bas sekali basah....kan ke FUN tu....hehehehe....

ni yang korang ni merebak sampei ke bohsia la, result pmr la, english day la...heeee kepialu sungguh la...

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  Syuhardy@boy on Thu Jul 23, 2009 3:30 pm

ni la bahana virus B1N1....bukan H1N1 ekkkk....apa apa pun....if we thinks back bout the old memories musti kita x percaya kan dgn apa yg kita dh buat...mcm ko la kamal...aku x percaya sungguh ko boleh mengcontrol budak budak SKM baling air sirap kt budak budak MGS tuh...

Sebab setahu aku..ko ni jenis yg x ganas masa form 1...hehehehehehe

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  nadya.s on Thu Jul 23, 2009 4:03 pm

hahaha!, zaman primary aku tak campur budak laki langsung. aku jarang naik bus.


kot ada bad encounter dgn budak lelaki pun, zaman smtk la. mahmud aku tak ambik port langsung.. sorrrrrreeeyyy.. mak tak masuk campor Razz

nadya.s

Posts : 16
Join date : 2009-07-17

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  mie toreros on Thu Jul 23, 2009 4:30 pm

orang yang pertama jadi musuh ko nadya ialah aku betul tak....pantang jumpa jer ader jer hal.....aku ingat lagi masa nak pegi kelas sains ko siap baling2 buku lagi hahahahahhaha

mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 37
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  Syuhardy@boy on Thu Jul 23, 2009 4:31 pm

nad baling manja ke ganas mie????

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  mie toreros on Thu Jul 23, 2009 4:39 pm

nama pun baling tak de maknyer manja2 ......tapi dia x baling kat aku la.....dia tunjuk perasaan jer masa tu....betul tak nadya? hahahaha

mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 37
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  Syuhardy@boy on Thu Jul 23, 2009 4:42 pm

aku x tau la klu nad tu ingat lagi ke x?...tapi masa form 5 dulu dia suka cubit aku gak...espescially klu jmpa kt poreasi cikgu Yee tu haaaa..i dunno whether u can recall it back or not la nad..but thats the truth...hehehehe

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  mie toreros on Thu Jul 23, 2009 4:43 pm

aik dia ader main cubit2 ngan ko masa tu? ni aku hangin satu badan ni.........

mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 37
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  Syuhardy@boy on Thu Jul 23, 2009 4:46 pm

ada mie....sbb masa tu aku suka gak tgk si nad ni kat sekolah tu...tapi mbe sebab reputasi aku yg cukup famous di SMTK tu yg menyebabkan aku selalu kena cubit tu...

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  mie toreros on Thu Jul 23, 2009 4:58 pm

cmner korang main cubit2 aku x tau ek....

mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 37
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  Syuhardy@boy on Thu Jul 23, 2009 5:01 pm

ko ni siut laaa...x kan la ko tu asik ikut si nad 24jam kt sekolah..apa laaaaa....

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  musliha mustapha on Thu Jul 23, 2009 5:09 pm

anyway, lets meet up n keep in thouch kat sini dulu. kalau mmsg kt facebook pun, at least bg la intro, ini main add je, aku phobia sket nad add lelaki2 melayu tanahanir ni. few bad experience make me extra carefull. harap paham la yer.


Very Happy[/quote]..harap maklum,facebook yang anda add tiada dalam perkhidmatan kami terima kasih..harap maaf,facebook yg anda add terima kawan perempuan sahaja,terima kasih...harap paham,facebook yang anda add tidak dapat berfungsi ketika ini,sila cuba selepas ini,terima kasih......waaaakakakakaaa..ko ni nadia dr dulu la kelako tahap gaban sempam.... lol! lol! afro

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  musliha mustapha on Thu Jul 23, 2009 5:23 pm

yang pasti skolah MGS and SRKM tu english medium @ skolah omputih @ skolah kafir kata jiran aku masa kat jalan cheroh dulu..dah tentu ada church kat atas mgs tu..tadika anika pun dlm church..SRJKT bkt koman itu sekolah ati bos,,,.wakakakakaaa...aku nak masuk sekolah masak memasak la pulak,,,boleh cubit kek... cyclops cyclops

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  mie toreros on Thu Jul 23, 2009 5:28 pm

mus ko amik kursus memasak ngan aku jer la
aku i terer tau memasak antaranya masak air ala gadis melayu, masak maggi senandung malam, masak telur janda pulang...hahahha

mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 37
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  musliha mustapha on Thu Jul 23, 2009 6:07 pm

mie toreros wrote:mus ko amik kursus memasak ngan aku jer la
aku i terer tau memasak antaranya masak air ala gadis melayu, masak maggi senandung malam, masak telur janda pulang...hahahha
,,,best gak menu ko tu,,aku suka wat mushroom sup suam2 kuku,roti kukus ala mediteranean....asben aku br je balik kl semlm,aku tapaukan dia kuih apam tembam bersama manjakani,,,kah77777,,,ni tread sapa ek,sorry la yek,,erti kata lain nya,,,ada aku kesah,,,,ekekekkee.... What a Face What a Face

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  yard dean on Thu Jul 23, 2009 10:28 pm

musliha mustapha wrote:yang pasti skolah MGS and SRKM tu english medium @ skolah omputih @ skolah kafir kata jiran aku masa kat jalan cheroh dulu..dah tentu ada church kat atas mgs tu..tadika anika pun dlm church..SRJKT bkt koman itu sekolah ati bos,,,.wakakakakaaa...aku nak masuk sekolah masak memasak la pulak,,,boleh cubit kek... cyclops cyclops

wey lehak kat bukit koman adeke srjkt ke.. mesti sekulah idaman kau tu..
nad jgn di layan budak kamal tu.. dah sah mana la dia ada masa kat TK masa kau ada..die memang dalam hati ada centa ngan budak mgs rendah.. nak ngorat tak pandai main baling baling air sirap je pandainya..

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  yard dean on Thu Jul 23, 2009 10:30 pm

musliha mustapha wrote:
mie toreros wrote:mus ko amik kursus memasak ngan aku jer la
aku i terer tau memasak antaranya masak air ala gadis melayu, masak maggi senandung malam, masak telur janda pulang...hahahha
,,,best gak menu ko tu,,aku suka wat mushroom sup suam2 kuku,roti kukus ala mediteranean....asben aku br je balik kl semlm,aku tapaukan dia kuih apam tembam bersama manjakani,,,kah77777,,,ni tread sapa ek,sorry la yek,,erti kata lain nya,,,ada aku kesah,,,,ekekekkee.... What a Face What a Face
eleh bukan tak biasa mencemar tread org dgn cerita separa lucah kau tu..

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum