nad in da'house

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: nad in da'house

Post  sahril sarudin on Fri Jul 24, 2009 1:57 am

musliha mustapha wrote:
mie toreros wrote:mus ko amik kursus memasak ngan aku jer la
aku i terer tau memasak antaranya masak air ala gadis melayu, masak maggi senandung malam, masak telur janda pulang...hahahha
,,,best gak menu ko tu,,aku suka wat mushroom sup suam2 kuku,roti kukus ala mediteranean....asben aku br je balik kl semlm,aku tapaukan dia kuih apam tembam bersama manjakani,,,kah77777,,,ni tread sapa ek,sorry la yek,,erti kata lain nya,,,ada aku kesah,,,,ekekekkee.... What a Face What a Face

tos air liur aku mus dengar sop cendawan suam2 kuku ko tu ngan roti kukus nyer..marbeles aje bunyi nyer..tak nak ajak aku pun..tak dapat semangkok..dapat rasa hujung2 lidah pun jadi ler..wat lepah kempunan.. bom bom bom
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  Syuhardy@boy on Fri Jul 24, 2009 10:36 am

sahril sarudin wrote:
musliha mustapha wrote:
mie toreros wrote:mus ko amik kursus memasak ngan aku jer la
aku i terer tau memasak antaranya masak air ala gadis melayu, masak maggi senandung malam, masak telur janda pulang...hahahha
,,,best gak menu ko tu,,aku suka wat mushroom sup suam2 kuku,roti kukus ala mediteranean....asben aku br je balik kl semlm,aku tapaukan dia kuih apam tembam bersama manjakani,,,kah77777,,,ni tread sapa ek,sorry la yek,,erti kata lain nya,,,ada aku kesah,,,,ekekekkee.... What a Face What a Face

tos air liur aku mus dengar sop cendawan suam2 kuku ko tu ngan roti kukus nyer..marbeles aje bunyi nyer..tak nak ajak aku pun..tak dapat semangkok..dapat rasa hujung2 lidah pun jadi ler..wat lepah kempunan.. bom bom bom

sahril...u like main ujung ujung lidahker..ni yg nk membuatkan i membuat panggilan hangit kat u lagi nie...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  musliha mustapha on Fri Jul 24, 2009 6:14 pm

peewiitt,,kan mcm aku mention jugak,,kalo yg lucah tu konpom byk reply post,,,wakakak postman pat la koang nihh... Wink ..luvv u all,,mmg mantoppp,suka merk,,,ujung lidah aka ujung padang lom pegik lagi.. Basketball Basketball
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  yard dean on Fri Jul 24, 2009 10:51 pm

sahril sarudin wrote:
musliha mustapha wrote:
mie toreros wrote:mus ko amik kursus memasak ngan aku jer la
aku i terer tau memasak antaranya masak air ala gadis melayu, masak maggi senandung malam, masak telur janda pulang...hahahha
,,,best gak menu ko tu,,aku suka wat mushroom sup suam2 kuku,roti kukus ala mediteranean....asben aku br je balik kl semlm,aku tapaukan dia kuih apam tembam bersama manjakani,,,kah77777,,,ni tread sapa ek,sorry la yek,,erti kata lain nya,,,ada aku kesah,,,,ekekekkee.... What a Face What a Face

tos air liur aku mus dengar sop cendawan suam2 kuku ko tu ngan roti kukus nyer..marbeles aje bunyi nyer..tak nak ajak aku pun..tak dapat semangkok..dapat rasa hujung2 lidah pun jadi ler..wat lepah kempunan.. bom bom bom

kalau dah post lucah lucahan mus kalau tak disusul dek sahril n syuhardi tak sah...
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  najib on Sun Jul 26, 2009 1:02 am

hahhha....yati....aku setuju....bernyawa trus shahryl & boy pas mus punya entry Embarassed Embarassed Embarassed

mie...aku suka menu2 ko tu...kalau ko bukak kedai apa agaknya namanya? clown clown clown
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  Syuhardy@boy on Mon Jul 27, 2009 5:13 pm

najib wrote:hahhha....yati....aku setuju....bernyawa trus shahryl & boy pas mus punya entry Embarassed Embarassed Embarassed

mie...aku suka menu2 ko tu...kalau ko bukak kedai apa agaknya namanya? clown clown clown

Kedai Makanan Wak Lampir...perghhhh..nama tu mmg sedap..
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  ayeesha on Sun Aug 02, 2009 9:09 am

nadya.s wrote:ati, thanks,
lupa nak justify kt dato k.. mmsg itu hanyalah utk kaum lelaki smtk je,takder kena mengena dgn kaun hawa.

aku sampai la nih tak tau mana satu pun dato' k..so no heart feeling ye dato k. nad masuk forum nih bukan nak ungkit cerita lama or varo pasal dgn sesiapa, tapi bagus juga diingat supaya takde mana2 pihak utk provokasi sesiapa yg dalam forum ni.

Wahhh....panas jgk topik ni bom ....kita x berniat nk pijak eko sape2....but, i'd like to add a few komen la. Hehehe.... Kita simpati kat budak2 MGS secondary klau korang slalu rase stress sbb dilabel kn kerek la.....eksen la....etc. But, look at it from a +ve side......diaorg yg suke ejek2 ni sbnrnya feel insecured.....maklum la....bdk2 MGS ni outspoken....independent lak tu....which is bertentangan dgn konsep org2 tua on how pompuan should behave...(well, that's bcoz kita dok in a small town called RAUB!!) hehehehe Razz bkn nk salah kn....but, it's the fact.

Selain tu....kita rase bdk2 laki saje melabel2 tu.....bkn nya ade tujuan nk sakitkn ati.....tp, tu cara diaorg nk ngorat la. Bkn suma bdk2 laki ni can be lovey dovey......lgpn, time tu diaorg kn ke x matang lagi....gals yg matang dlu..... Rolling Eyes tongue Anywy, kita dlu pon MGS gak.....tp, primary je la! Cool

Kita paham yg dato K cuma nk gurau jer.....but wrong timing la, bro!!! No Very Happy Patut korang bukak 1 topik baru pasal sekolah2 rendah ni.....mesti cute citer2 tu nanti.... rendeer flower cat Razz

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 37
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  musliha mustapha on Tue Aug 04, 2009 4:38 pm

komen tak lucah malas nak layan,,,,wakakakaaa mampus aku kena banned dek cik mod ni karang,,,,,flite delay la ko ni,org da tutup kes ni lama dah,,,, alien alien
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  Dato' K on Wed Aug 05, 2009 9:47 am

musliha mustapha wrote:komen tak lucah malas nak layan,,,,wakakakaaa mampus aku kena banned dek cik mod ni karang,,,,,flite delay la ko ni,org da tutup kes ni lama dah,,,, alien alien

budak mgs primary mmg gitu laa....asyik flight delay je...standard la tu...hehehehe...

jgn marah aaaa...budak srk mahmud tgh belaja nak jadik outspoken cam budak mgs nih... rabbit
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  ayeesha on Wed Aug 05, 2009 1:14 pm

Dato' K wrote:
musliha mustapha wrote:komen tak lucah malas nak layan,,,,wakakakaaa mampus aku kena banned dek cik mod ni karang,,,,,flite delay la ko ni,org da tutup kes ni lama dah,,,, alien alien

budak mgs primary mmg gitu laa....asyik flight delay je...standard la tu...hehehehe...

jgn marah aaaa...budak srk mahmud tgh belaja nak jadik outspoken cam budak mgs nih... rabbit

aisey mus.....x kn la flight delay tu x de reschedule kan....kan....kan.... Shocked x ke ngamuk mus nanti terkandas kat brunei tuh.....hehehehe....perumpamaan jer. What a Face

X de maknanya nk marah......yea dato k...harus diingat di cni....your bundle of joys...bakal menjadi warga mgs gak tau.......hehehehe... Razz

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 37
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  Dato' K on Wed Aug 05, 2009 2:09 pm

dato' k skrg dah jadik org nogori laaaa..takde nye masuk mgs2 nih...tp tu lah, akak n adik aku yg 2 org tu seme ex-mgs (primary) ...booooooo..

ckp pasal budak mgs nih, sukacita dimaklumkan, selain drp berjaya membaling air sirap, kitorang pun ada gak penah baling bebudak mgs nih ngan katak..alaa, kalau korang perasan, dpn srk mahmud tu kan ke ada tnb sub-station tmn abu bakar..n ada gak parit yg byk bangat katak...lps sekolah, kalo boring xda xtvt, carik katak dlm 2-3 ekor...simpan dalam poket or plastik...tgu bas dtg..bila naik bas, baling katak kat budak pompuan yg still tgu bas...kakakakakak..padan muka....penah gak, sblm naik bas tu, kitorang sapu tapak tangan yg melekit2 ngan cecair katak tu kat beg budak mgs...kakakakakakak....maklumlah, kitorang mana ada sapu tangan..kakakakakaka...ada sekali tu, sorang minah ni siap nangis sbb beg dia kotor kena cecair katak....

ishhhhhhh....cam zalim gile ekkk...aahhhhhh....tu zaman belum matured lg....
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  anizawati ahmad mansor on Wed Aug 05, 2009 4:04 pm

Syuhardy@boy wrote:nadya ....ko ni bole dikategori kan so0mbong gak...sebab aku add ko dlm facebook ko x penah accept..lepas tu aku add ko dlm frenster pn ko x penah add...alih alih ko ada lak dlm forumnie...pelik gak aku....
ani pun ada add abby ni gak dlm fb, tp x d layan.... sape la kita ek...
avatar
anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 38
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  Dato' K on Wed Aug 05, 2009 5:01 pm

anizawati ahmad mansor wrote:
Syuhardy@boy wrote:nadya ....ko ni bole dikategori kan so0mbong gak...sebab aku add ko dlm facebook ko x penah accept..lepas tu aku add ko dlm frenster pn ko x penah add...alih alih ko ada lak dlm forumnie...pelik gak aku....
ani pun ada add abby ni gak dlm fb, tp x d layan.... sape la kita ek...

budak mgs (primary) mmg camgitu..standard laaaa..heheheheheh..awww..mulut mak dah x leh kontrol, nyehhhh
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

selamat menyambut hari raya.

Post  nadya.s on Sun Sep 13, 2009 9:06 pm

hari raya is just around the corner,

sorry for not active for the past weeks as nad sgt la bizi sampai lupa kewujudan forum nih. mintak maaf, saya kengkadang blur sket. saper2 yg balik beraya ke raub, jemput dtg beraya ke rumah nad.. same old house, fi jalan cheroh, dekat rumah org2 tua islam cheroh & Amelina II.


to all old friends yg nad tak add dalam FB, mintak maaf, sbb nad ada my own reason. bukan menyombong, but i hv my own reason. kita masih boleh bersahabat n keep track of each other kt sini or yahoo mmsger.


saper2 nak dtg beraya n merapatkan silaturahim or small reunion masa raya, can call me @ house number : 09 3552820. hari raya nih, hp selalu bersepah2 entah di mana. tapi sesiapa nak no HP - sila mmsg, nad boleh sms.


good to see all in the usual charecter and behaviour. selamat menajani hari2 terakhir bulan mulia ramadhan and may allah bless and accept all our ibadah & do'a.

p/s : iskandar musuh ketat aku dah passed away? sebab apa yer? anybody can update me with the news - al fatihah

p/s : thanks ayeesha for the pointer u shared earlier. i couldn't agree more. MGS GIRLS - we're the outspoken, independent, new generation women, taught well by our MGS n SMTK teacher, alhamdulilah. we're no different from The pure breed of SMTK, cuma our will n determination to improve ourself mungkin lebih sket, sbb faktor2 competition sgn student2 mgs dr skolah rendah to menengah mmg sengit.

+ve pointer for the pure breed of SMTK - they are actually very nice group. funny bunch, helpful, stick to each other/friendship bond yg kuat. and geng2 perempuan pun, memberi competition yg sengit dalam class. boys will always be boys, tak kira la skolah mana kan, yg mana cerita2 budak nakal boys ni akan jadi bahan jenaka to all. Smile - sepanjang zaman.

good day ahead peeps. may allah bless us all.
avatar
nadya.s

Posts : 16
Join date : 2009-07-17

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  zamrirauf on Mon Sep 14, 2009 3:17 pm

wah hebat sidang dewan rakyat korang yer..masing -masing tunjuk hebat..suma ada hujah..anyway nadia , aku ingatkan ko ambik seni bina kat uitm..camner bleh pegi MMU?
avatar
zamrirauf

Posts : 48
Join date : 2009-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  nadya.s on Tue Sep 15, 2009 9:19 am

zamrirauf wrote:wah hebat sidang dewan rakyat korang yer..masing -masing tunjuk hebat..suma ada hujah..anyway nadia , aku ingatkan ko ambik seni bina kat uitm..camner bleh pegi MMU?

hi zamri rauf,
hebat ke kalau ada hujah to justify keadaan/situasi memasing? hehee..aku rasa its normal la beb.,takder manusia yg hebat. Allah je yg hebat.

ko igt aku budak architechture kt UiTM? hheeehe. mungkin sbb lepas SPM, aku dapat few Uni offer, dr UTIM(senibina), UUM ( business mgmt), UIA ( computer science - rasanya,aku tak ingt) dan MMU (creative multimedia - film and animation)

yg the last 2 aku timbang tara is MMU n UITM, sbb mmg dr dulu terasa nak buat architecture, tapi aku takder addmath and fizik, tapi offer MMU pun sgt best, ada scholar TM and multimedia masa tuh, is the hype of the country. ada plak byk subject art..and lepas pikir2, aku choose MMU la. alhamdulillah..rasanya aku buat choice yg seswai dgn jiwa aku. cuma bila masuk bab keje,takleh memilih sgt la sbb bonded scholar TM for 8 years. Smile alhamdulliah..dapat keje n life goes on kan..

ko plak apa cer, zamri?
avatar
nadya.s

Posts : 16
Join date : 2009-07-17

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  zamrirauf on Tue Sep 15, 2009 1:11 pm

Aku ingat ko ambik senibina coz , masa interview n test kat UiTM Dungun aku ada nampak ko ambik skali.

Aku dlu dapat offer dr Uitm n UTM , aku pilih UTM buat Mech. Eng tp diploma jer..abis dip. dapat offer buat degree kat UTM jgk tp malangnyer aku dah buat satu mistake yang paling aku regret sampai skang..aku tolak offer tue atas alasan kononyer nak kejer dlu..( menyesal! klu tak dah jadi engineer la aku ) then JPA panggil aku keje dgn gomen sbab aku ambik scholarship dlu. So sampai skang keje gomen la aku..gaji x gempak tapi keje senang jer..goyang kaki memanjang n belek-belek web merapu macam nie...hahaahaha. cheers cheers cheers
avatar
zamrirauf

Posts : 48
Join date : 2009-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  nadya.s on Tue Sep 15, 2009 1:25 pm

pelanduk dua serupa tuh.. mana aku ada gi interview kt dungun, sbb offer uitm tuh sampai last skali,..

ic,takperlah..tapi kita baru 30. blom terlambat kalau rasa nak sambung degree..
avatar
nadya.s

Posts : 16
Join date : 2009-07-17

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  shamshillah on Tue Sep 15, 2009 2:30 pm

Dato' K wrote:dato' k skrg dah jadik org nogori laaaa..takde nye masuk mgs2 nih...tp tu lah, akak n adik aku yg 2 org tu seme ex-mgs (primary) ...booooooo..

ckp pasal budak mgs nih, sukacita dimaklumkan, selain drp berjaya membaling air sirap, kitorang pun ada gak penah baling bebudak mgs nih ngan katak..alaa, kalau korang perasan, dpn srk mahmud tu kan ke ada tnb sub-station tmn abu bakar..n ada gak parit yg byk bangat katak...lps sekolah, kalo boring xda xtvt, carik katak dlm 2-3 ekor...simpan dalam poket or plastik...tgu bas dtg..bila naik bas, baling katak kat budak pompuan yg still tgu bas...kakakakakak..padan muka....penah gak, sblm naik bas tu, kitorang sapu tapak tangan yg melekit2 ngan cecair katak tu kat beg budak mgs...kakakakakakak....maklumlah, kitorang mana ada sapu tangan..kakakakakaka...ada sekali tu, sorang minah ni siap nangis sbb beg dia kotor kena cecair katak....

ishhhhhhh....cam zalim gile ekkk...aahhhhhh....tu zaman belum matured lg....

gila jahat ko nih... Evil or Very Mad Evil or Very Mad

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  yard dean on Wed Sep 16, 2009 10:16 pm

shamshillah wrote:
Dato' K wrote:dato' k skrg dah jadik org nogori laaaa..takde nye masuk mgs2 nih...tp tu lah, akak n adik aku yg 2 org tu seme ex-mgs (primary) ...booooooo..

ckp pasal budak mgs nih, sukacita dimaklumkan, selain drp berjaya membaling air sirap, kitorang pun ada gak penah baling bebudak mgs nih ngan katak..alaa, kalau korang perasan, dpn srk mahmud tu kan ke ada tnb sub-station tmn abu bakar..n ada gak parit yg byk bangat katak...lps sekolah, kalo boring xda xtvt, carik katak dlm 2-3 ekor...simpan dalam poket or plastik...tgu bas dtg..bila naik bas, baling katak kat budak pompuan yg still tgu bas...kakakakakak..padan muka....penah gak, sblm naik bas tu, kitorang sapu tapak tangan yg melekit2 ngan cecair katak tu kat beg budak mgs...kakakakakakak....maklumlah, kitorang mana ada sapu tangan..kakakakakaka...ada sekali tu, sorang minah ni siap nangis sbb beg dia kotor kena cecair katak....

ishhhhhhh....cam zalim gile ekkk...aahhhhhh....tu zaman belum matured lg....

gila jahat ko nih... Evil or Very Mad Evil or Very Mad

kamal bukan stakat giler jahat die juga giler..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  Dato' K on Thu Sep 17, 2009 10:16 am

laaa hai..tu zaman dolu2...budak laki kalo tak jahat, tak thrill la wei...skrg aku dah insaf...heheheh
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  mie toreros on Sun Dec 19, 2010 3:43 pm

nadya.s wrote:panddaaaiii Smile

eh, mana en.mus kita..sonyap jo 2-3 hari nih..

hahaha....aku tau ko mesti winduuu kat aku hahahahaha
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum