KAMAL ABDULLAH

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  ayeesha on Fri Feb 06, 2009 12:28 am

normazura wrote:aku dah umur 30 pon still BLUR bab-bab JALAN@JALANRAYA .... tak paham keh .... mana idak nye .... tiap kali naik kete, aku membungkang tak hengat donia .... sampai meleleh air liur basi ..... sedar2 aje dah sampai jeruas .... kah kah

Hehehe....kita pon sama la zura. Blur la bab2 nama jalan nie......tp, klau tanya jln nk g shopping complex....bkn stakat citer jer.....siap lukis peta lg tuh....well, nama jln x ingat, kn???? hahahaha..... Razz Embarassed Tu pasal la ade buku map dlm keta tu, shilla.....wat pedoman di kala sesat bersamamu. hahahaha Razz

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 37
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  ayeesha on Fri Feb 06, 2009 12:33 am

yard dean wrote:ala a-a.. ko mmg byk mende tak tau.. aku ingat lg masa memula kat utm die ngadu kat aku die phobia mouse computer.. ntah macam mana ntah buleh amek sc comp budak ni..tak tau la..

Ehhh.....bukan ker korang ramai2 pakat nak ambik sc mase tuh.....mentang2 la sc tgh meletup time tu. (teringat lagi muka zura, atie, mus, zack, yani....ntah sape lg....kumpul ramai2 kat meja pertama kat kantin smtk.....sambil pegang application form masuk u) hehehehe.... Razz study

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 37
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  musliha mustapha on Fri Feb 06, 2009 2:41 pm

normazura wrote:aku dah umur 30 pon still BLUR bab-bab JALAN@JALANRAYA .... tak paham keh .... mana idak nye .... tiap kali naik kete, aku membungkang tak hengat donia .... sampai meleleh air liur basi ..... sedar2 aje dah sampai jeruas .... kah kah
........hmmmm,apa kelebihan dia ni ek ?? ehehe,,gurau geng...aku,dlm umo 30 ni,apa yg aku tak buat ek,,,haaa aku tak buat banyak pahala,,,uhuhuhuhh.....apsal aku suka drive ek ? masa laki aku kat afrika,aku drive balik raya umah mertua kat kelantan,dgn anak 2 org,kat sini aku lom smpai kuching,paling best drive ke kk,12 jam,,,aku ingat aku nak jd mat rempit laa pasni,,,ada berani ??........... Razz

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  Dato' K on Sat Feb 07, 2009 9:58 am

haa...nak jadik minah rempit or minah drift, aku persilakan ko ke highway aku neh..dia punya alignment mmg baaaiikk punye...lurus ada, kona baring pun ade..mmg sesuai lah..tapi sbb ko kawan aku, aku rasa takyah la kot..sbb setakat neh, dah sorang mat rempit mati, sorang mat drift bawak bm terbalik kat hway nih..huhuhuhuhu..

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  normazura on Sun Feb 08, 2009 9:06 pm

musliha mustapha wrote:
normazura wrote:aku dah umur 30 pon still BLUR bab-bab JALAN@JALANRAYA .... tak paham keh .... mana idak nye .... tiap kali naik kete, aku membungkang tak hengat donia .... sampai meleleh air liur basi ..... sedar2 aje dah sampai jeruas .... kah kah
........hmmmm,apa kelebihan dia ni ek ?? ehehe,,gurau geng...aku,dlm umo 30 ni,apa yg aku tak buat ek,,,haaa aku tak buat banyak pahala,,,uhuhuhuhh.....apsal aku suka drive ek ? masa laki aku kat afrika,aku drive balik raya umah mertua kat kelantan,dgn anak 2 org,kat sini aku lom smpai kuching,paling best drive ke kk,12 jam,,,aku ingat aku nak jd mat rempit laa pasni,,,ada berani ??........... Razz

kelebihan aku ????????????????? aku pon tak tau ....... heheheheh .......... di ranjang kut ...................... OPPPSSSSSS sowwyyyyy

normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  musliha mustapha on Mon Feb 09, 2009 11:02 am

Dato' K wrote:haa...nak jadik minah rempit or minah drift, aku persilakan ko ke highway aku neh..dia punya alignment mmg baaaiikk punye...lurus ada, kona baring pun ade..mmg sesuai lah..tapi sbb ko kawan aku, aku rasa takyah la kot..sbb setakat neh, dah sorang mat rempit mati, sorang mat drift bawak bm terbalik kat hway nih..huhuhuhuhu..
......speed trap adeer ??,,ehehehe asben aku bisin aa kalo aku kena saman,sebab dia kena bayo,,,alaa kerajaan pun nak pakai duit jugak kannn,,,berkira betul laa org lelaki nih,,wakakakakaa.. Rolling Eyes

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  musliha mustapha on Mon Feb 09, 2009 11:04 am

normazura wrote:[quote="musliha
kelebihan aku ????????????????? aku pon tak tau ....... heheheheh .......... di ranjang kut ...................... OPPPSSSSSS sowwyyyyy
....betui? aku ada kelab baeekk punya,,moh join,aku bendahari,,,waakakakkaaaa...... @

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  Dato' K on Sat Feb 14, 2009 11:41 am

ni ape citer ranjang2 lak nih..elleh, anak baru ade 2 la wei... Twisted Evil

anyhow, ari nih baru masuk balik opis kat kl slps 3 ari lepak kat JB...kat sana involve 2 project - road widening sepanjang jalan skudai-jln abu bakar n coastal hway yg sambung ke CIQ...kalo nasib aku baik - 3 hari JB 3 hari KL, nasib tak baik - 6 hari kat JB Crying or Very sad , nasib malang - project kat vietnam... Crying or Very sad

kat sini in terms of keje, aku mmg excited sbb project site kat area pantai n byk technology br aku leh belajo ..tp yg paling tak best, jauh ngan family.. Crying or Very sad aku balik ptg smlm, anak aku yg kecik tu bila tgk aku, memula mcm blur je....dah lama cket baru dia senyum.. Crying or Very sad sedih gile..

malam khamis tu mmg ingat nak dating ngan ati..tp ptg tu lps mtg ingat nak balik kl, rupa2nya ada keje lagi n ended up sampai malam..last2 jumaat ptg gak balik..takpe lah ati, nanti bebila free, kita calling2 lah...fazri pon leh la join gak..mamat nih tak silap aku lepak kat pasir gudang..

nak memujuk hati yg lara, kat JB, memalam aku gi jejalan carik makan..sempat gak lah makan nasik ambang, mee rebus, mee bandung, asam pedas, makan kat rumah limas, restoran singgah selalu...balik umah dah naik 2 kilo...huhuhuhuhu

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  shamshillah on Sat Feb 21, 2009 11:23 am

nasi ambang tu apa? makanan jawa ker...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  najib on Sun Feb 22, 2009 12:14 am

shamshillah wrote:nasi ambang tu apa? makanan jawa ker...

erm...nasi ni tak slh makanan jawa la, campur mee ke bee hoon rsnya....aku dulu rajin beli time bulan puasa. Kira ko beli nasi ni buat bukak puasa...boleh tebalik pusat (cam ustaz ahmad ketua warden smtk dulu slalu ckp) Razz

najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  Dato' K on Tue Feb 24, 2009 1:48 pm

najib wrote:
shamshillah wrote:nasi ambang tu apa? makanan jawa ker...

erm...nasi ni tak slh makanan jawa la, campur mee ke bee hoon rsnya....aku dulu rajin beli time bulan puasa. Kira ko beli nasi ni buat bukak puasa...boleh tebalik pusat (cam ustaz ahmad ketua warden smtk dulu slalu ckp) Razz

mmg makanan jawa..yani tau la kot....tp dia byk campur sayur2..since aku ni tak suka makan sayur, so aku tak appreciate ngat la nasik ambang nih...

aku skrg tgh dok carik kedai - ayam penyek..ntah camana la rasa nye..jgn dia jual bangkai ayam kena lenyek ngan kete dah la...

nanti bila kepala otak aku dah stabil cket, aku call korang la ati n fazri..skrg ni kalo aku kat JB pun, aku rasa cam maleh nak jumpa org..takde mood..makan pun sorang2 je most of d time..asyik ingat nak balik umah...huhuhu..kang kalo aku ajak korang kuar, aku buat muka sedih je, korang nyampah lak kan...lagi teruk kalo aku nengok muka fazri, terbayang muka wife aku pulak...huh, haru2.....

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  musliha mustapha on Tue Feb 24, 2009 3:53 pm

muka fazri ok lagik...kalo muka bos,,,waakakakaaa mau tbalik pusat ko kena tampor dek boss tu...camtu la idup kita bro,ada masa kita dikelilingi keluarga n kawan2,rasa penat menyampah,semak mata n perut...bila soang2,kelip2 bijik mata,mula tingat nak kembali pd situasi penat menyampah semak mata @ perut etc,,,tu nama dugaan n takdir dlm hidup kita,,,,guna lah kesempatan sendirian tu utk dekatkan diri kita kepada Allah swt,sesungguhnya itu adalah peluang utk kita yg Allah beri supaya kita sentiasa memikirkan Nya.....hehee mcm tak caya aku taip camtu kan.... Wink

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  yard dean on Tue Feb 24, 2009 9:41 pm

shamshillah wrote:nasi ambang tu apa? makanan jawa ker...
huh pent td panjang lebar aku terangkna pasal nasi ambang tetiba je ilang.. ala secara ringkasnya nasi ambang nih makanan jawa, ada nasi+mee goreng,sambal goreng(bukan sambal tumis-tempe,tauhu, kacang panjang,sohun,tauhu kering, lada goreng jd sayur kenapa sambal goreng aku tak tau),ayam kicap goreng kering, ikan masin bulu pelepah,serunding kelapa.. pada aku nasi ambang nih, kalau serunding die sedap, sedap la nasik tu. kalau tak hampess..kat jb nih, nasi ambang takyah cari time puasa, pepagi buat sarapan pon byk org jual..

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  yard dean on Tue Feb 24, 2009 9:45 pm

Dato' K wrote:
najib wrote:
shamshillah wrote:nasi ambang tu apa? makanan jawa ker...

erm...nasi ni tak slh makanan jawa la, campur mee ke bee hoon rsnya....aku dulu rajin beli time bulan puasa. Kira ko beli nasi ni buat bukak puasa...boleh tebalik pusat (cam ustaz ahmad ketua warden smtk dulu slalu ckp) Razz

mmg makanan jawa..yani tau la kot....tp dia byk campur sayur2..since aku ni tak suka makan sayur, so aku tak appreciate ngat la nasik ambang nih...

aku skrg tgh dok carik kedai - ayam penyek..ntah camana la rasa nye..jgn dia jual bangkai ayam kena lenyek ngan kete dah la...

nanti bila kepala otak aku dah stabil cket, aku call korang la ati n fazri..skrg ni kalo aku kat JB pun, aku rasa cam maleh nak jumpa org..takde mood..makan pun sorang2 je most of d time..asyik ingat nak balik umah...huhuhu..kang kalo aku ajak korang kuar, aku buat muka sedih je, korang nyampah lak kan...lagi teruk kalo aku nengok muka fazri, terbayang muka wife aku pulak...huh, haru2.....
nasi ayam penyek pula sejenis nasik ayam biasa korang makan tu, cuma dagi ayam nya diketuk penyek kemudian di masak goreng semula, nasi ni pulak bergantung pada ayam nya, kalau cukup rempah dan sedap ayam nya sedap nasik tu kalau tak, macam nasik ayam kene lenyek jdnya...
en . kamal kalau awak mahu mencari nasik ayam penyek, tanyakan kat mana LC katering kat sana nasik dia memang sedap.. tp aku pon tak penah kesana.. hehehe,
satu lagi cik kamal, kau clearkan la ape yg patut, ada rezeki kita jumpa la..cuci dulu kereta kau tu dulu..

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  shamshillah on Tue Feb 24, 2009 10:33 pm

kalo kat kl nih, ada restoren indon nama WONG SOLO..jual makanan indonesia..ada ayam penyek yg sedap..aku rs nak bukak topik baru psl restoren/tptmakan/makanan yg sedap lak..hehehe

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  cliey on Wed Feb 25, 2009 4:11 pm

shilla, kalo bab makan...huishhh....
aku ingat lagi duk umah zc kt tmn shahbandar...ada ct kus sekali.if shilla masak, rela kitaorg menapak ke umah sewa dier..huhuu..chekodok pon sodap! Laughing

cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  musliha mustapha on Wed Feb 25, 2009 5:51 pm

cliey wrote:shilla, kalo bab makan...huishhh....
aku ingat lagi duk umah zc kt tmn shahbandar...ada ct kus sekali.if shilla masak, rela kitaorg menapak ke umah sewa dier..huhuu..chekodok pon sodap! Laughing
...........itu kebulur nama nya cik li oiii,,sini pun pemes masakan indon @ kedai makanan indon,,,dulu maid aku indon,dia aje wat soto n nasi ayam penyet,pecel lele....tapi skang maid aku pilipine,,uwaaaa dia tak pandai masakkk uwaaaaa.... cat

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  normazura on Wed Feb 25, 2009 10:28 pm

shamshillah wrote:kalo kat kl nih, ada restoren indon nama WONG SOLO..jual makanan indonesia..ada ayam penyek yg sedap..aku rs nak bukak topik baru psl restoren/tptmakan/makanan yg sedap lak..hehehe

yum yum .... ayam penyet n ayam bakar wong solo ..... besttttttt

normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  Dato' K on Thu Feb 26, 2009 9:33 pm

yard dean wrote:
Dato' K wrote:
najib wrote:
shamshillah wrote:nasi ambang tu apa? makanan jawa ker...

erm...nasi ni tak slh makanan jawa la, campur mee ke bee hoon rsnya....aku dulu rajin beli time bulan puasa. Kira ko beli nasi ni buat bukak puasa...boleh tebalik pusat (cam ustaz ahmad ketua warden smtk dulu slalu ckp) Razz

mmg makanan jawa..yani tau la kot....tp dia byk campur sayur2..since aku ni tak suka makan sayur, so aku tak appreciate ngat la nasik ambang nih...

aku skrg tgh dok carik kedai - ayam penyek..ntah camana la rasa nye..jgn dia jual bangkai ayam kena lenyek ngan kete dah la...

nanti bila kepala otak aku dah stabil cket, aku call korang la ati n fazri..skrg ni kalo aku kat JB pun, aku rasa cam maleh nak jumpa org..takde mood..makan pun sorang2 je most of d time..asyik ingat nak balik umah...huhuhu..kang kalo aku ajak korang kuar, aku buat muka sedih je, korang nyampah lak kan...lagi teruk kalo aku nengok muka fazri, terbayang muka wife aku pulak...huh, haru2.....
nasi ayam penyek pula sejenis nasik ayam biasa korang makan tu, cuma dagi ayam nya diketuk penyek kemudian di masak goreng semula, nasi ni pulak bergantung pada ayam nya, kalau cukup rempah dan sedap ayam nya sedap nasik tu kalau tak, macam nasik ayam kene lenyek jdnya...
en . kamal kalau awak mahu mencari nasik ayam penyek, tanyakan kat mana LC katering kat sana nasik dia memang sedap.. tp aku pon tak penah kesana.. hehehe,
satu lagi cik kamal, kau clearkan la ape yg patut, ada rezeki kita jumpa la..cuci dulu kereta kau tu dulu..

mak aii, cam sedap je bunyik ayam penyek nih..tengkiu la ati kerana info yg begitu detail skali...nak mencarik tempat tu yg satu hal gak sbb dalam opis aku nih kebanyakan bebudak kl je..sama bengong cam aku gak bab2 jalan kat sini..anyway, nanti aku carik gak lah..cuma lagi satu cik ati n kengkawan yg lain, korang penah dengar pasal ayam halia altinthop, tak??member aku kata best n ada kat johor je...so, buleh bg info tak??

kete company tu aku dah gi anto cuci n aku ikut nasihat ko gak lah, cik ati - taruk ambi pur..tapi takde nak berbakti kat company nye sbb aku claim balik...hahahahaha

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  yard dean on Thu Feb 26, 2009 10:41 pm

uihh aku bab cerita makan makan nih bersmangat.. nasi ayam hali al thinthop?? macam penah dengar je kedai tu, tp ntah la nnt aku tanya bebudak opis aku, anyway kalau kau nak carik makan-makan jb, bole mencari kat ZZ restaurant.. restoren die area belakang hospital, kat situ terkenal ngan makanan johor, segala jenis asam pedas,ikan bakar n Beryani gam, tp aku sajes dtg breakfast, sebab time tu ada lontong kering, lontong basah ,mee rebus, soto nasi, soto madura dan breakfast johor yg jarang la ada kat tpt lain, rasa okey la.. pada aku lg sedap dr singgah selalu.. mahal je harap..restoren zz dah dapat plat jjcm aku rasa..hehehe..pastu kalu rasa nak makan atas pokok sambil dihiburkan irama anklung bole la pi kat anjung warisan, dulu katanya si TOI af tu keje sini la main angklung tapi aku rasa semnjak femes mesti dah tak main kat sana lg, anjung warisan nih area larkin. tp kan aku haram sekali pon tak penah p, pasal asal aku ajak akak aku.. dia cakap susah la nak drive malam, pasal dia bukak malam je kot..okey terasa nak makan seafood? boleh pi senibung.. actualy kau bole je makan kat area tepi hospital tu tp saje je nak suruh kau pi jauh sikit,senibong ni dekat dekat ngan permas, umah aku.. kira kira 10km(lebey kot) dr JB.. kat sini terkenal nasik lemak senibung, seafood segar segar besar besar.. tp.. mahal!! parking susah siap kene bayar..org singapore penuh kat sini, siap adae GST lagi(goverment service tax- mcm kfc gitu) tp kalau bebetuul nak makan seafood, aku rasa kat permas ni pon ada satu restoren cukup power.. restoran kak yah tom yam, dia punya siakap steam limau memang best.. ish rasa cam nak pi makan lak.. hehehe..okey tpt lain lain tu nnt tunggu fazri lak pulak.. org laki ni lg jauh perjalann dia..

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  Dato' K on Fri Feb 27, 2009 9:24 pm

restoran tu kat blkg hospital sultanah aminah ke??kalo kat situ, mmg dekat ngat la ngan project site aku nih....best2..esok aku carik..tengkiu la ati, ye..ko ni ade bakat jadik pengacara jalan2 carik makan la.......tp tu lah, setakat 3 minggu aku dok ulang alik kl-jb nih, especially 4 d past 2 wks, mmg aku tak gi jenjalan memanapun..abih keje, balik umah, tgk berita, kuar makan sekor2, balik umah, tgk tv jap, main game, tdo...itu la rutin idup aku kat jb nih..cam siot je..

anyhow, yang pasal nasik ayam halia althintop tu, ko takyah la susah2 tanya member ko tu sbb mmg tak wujud pun nasik tu...aku saja je reka..althinthop tu actually nama soccer player turkey yg main masa euro 2008..kahkahkah..yoyo ooo je ko nih ati..kihkihkihkih..best2..dah lama aku tak gurau ngan ko...hehehehe...mmg syiok la manja2 ngan org nih esp. org pompuan la..naive baaangat..kat umah n kg, seme mmg dah merasa termasuklah mak, wife n adik2 aku..over d phone, aku penah menyamar jadi boyfren adik aku (mak aku yg kena - dia cakap skema gile..takde pelat raub langsung), menyamar jadik supplier chemical testing product (wife aku kena - siap suruh aku antar quotation) n jadik DJ radio era pun penah (adik aku kena...minah ni excited bangat bila ingat dia menang tiket konsert)...kakakakakah...

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  yard dean on Fri Feb 27, 2009 9:32 pm

Dato' K wrote:restoran tu kat blkg hospital sultanah aminah ke??kalo kat situ, mmg dekat ngat la ngan project site aku nih....best2..esok aku carik..tengkiu la ati, ye..ko ni ade bakat jadik pengacara jalan2 carik makan la.......tp tu lah, setakat 3 minggu aku dok ulang alik kl-jb nih, especially 4 d past 2 wks, mmg aku tak gi jenjalan memanapun..abih keje, balik umah, tgk berita, kuar makan sekor2, balik umah, tgk tv jap, main game, tdo...itu la rutin idup aku kat jb nih..cam siot je..

anyhow, yang pasal nasik ayam halia althintop tu, ko takyah la susah2 tanya member ko tu sbb mmg tak wujud pun nasik tu...aku saja je reka..althinthop tu actually nama soccer player turkey yg main masa euro 2008..kahkahkah..yoyo ooo je ko nih ati..kihkihkihkih..best2..dah lama aku tak gurau ngan ko...hehehehe...mmg syiok la manja2 ngan org nih esp. org pompuan la..naive baaangat..kat umah n kg, seme mmg dah merasa termasuklah mak, wife n adik2 aku..over d phone, aku penah menyamar jadi boyfren adik aku (mak aku yg kena - dia cakap skema gile..takde pelat raub langsung), menyamar jadik supplier chemical testing product (wife aku kena - siap suruh aku antar quotation) n jadik DJ radio era pun penah (adik aku kena...minah ni excited bangat bila ingat dia menang tiket konsert)...kakakakakah...

bangkai punya kamal!!...aku duk pikir kenapa la perkataan althintop tu macam biasa je aku kenal..nasib abik aku lupa nak tanya bebudak tu kalau tak harus digolak dek bebudak tu semua..

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  shamshillah on Sun Mar 01, 2009 7:16 pm

hampeh tul kamal nih..suka mengenakan org je ek..sian la adik ko tuh...mak ko pun kena tipu gak..mmg siot la..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  najib on Mon Mar 02, 2009 12:36 am

sejak bila pulak ko pandai buat lawak ni yek? pandai bergurau tu aku tak cam pulak ada dlm sifat ko Very Happy Very Happy

najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  Dato' K on Mon Mar 02, 2009 1:18 pm

hehehehehe...mmg aku gelak sesorang bile baca ati n shila punye respond..kikikikik..pagi tadi aku gi minum kat kedai pun aku gelak lagik...

aku nye nawaitu - nak gurau2 je..jangan la mare ekkk...tp mmg best la esp. for those yg 1st time kena cam ati..- 'nasi ayam halia althinthop?? macam penah dengar je kedai tu, tp ntah la nnt aku tanya bebudak opis aku' kahkahkah..skrg ni tgh tulis ni pun aku gelak lagi...heheheh..

ala shila- mak, wife n adik beradik aku tak kisah le...aku mmg gini sejak dr kecik dulu la....mak aku la yg paling best..sampai aku buat suara pompuan pun, dia leh layan lama gak..hehehe..adik aku yg pompuan bongsu tu, mmg patut dia kena sbb sokmo chit-chat ngan wife aku, citer pasal aku masa kecik2...hambik ko..menang tiket konsert sampai terjerit2 konon..kahkahkah..padan muka dia..heheheh...tp tu la, sbb dah selalu depa kena, skrg ni susah cket aku nak buat sbb seme dah alert gile punya...saja gurau2...skrg ni turn ati lak la..huhuhuu..

tapi aku nasihatkan korang, jgn amalkan le sbb nanti bjangkit kat anak2 korang lak..mcm anak aku si syamim tu, br 2-3 ari lepas - aku mintak dia tlg amikn sikat rambut, dia cakap - ok ayah..last2 dia kasik aku pencil colour dia, aku siap dah nak sikat rambut guna pencil tu..cisss, dia leh gelak tu... bertuah punya budak..tp nak marah pun tak leh, kan...heheheheh..

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  Sponsored content Today at 5:20 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum