KAMAL ABDULLAH

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  sahril sarudin on Thu Mar 19, 2009 5:05 am

[center]ermm..tol ke en kamal ni boleh bersuara pompuan..?apa2 pun ko ni memang kreatif sejak di bangku sekolah lagi er kamal oii..sampai aku pun penah terkena ngan ko nii..tu pun kalau ko ingat lagi er..nasib baik er masa tu bak kata ko..aku ni melawan ala2 manja..ish ish ish..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  musliha mustapha on Thu Mar 19, 2009 3:38 pm

najib wrote:sejak bila pulak ko pandai buat lawak ni yek? pandai bergurau tu aku tak cam pulak ada dlm sifat ko Very Happy Very Happy
jip,gimme 10,,,tak kusangka ada juga bakat raja lawak dlm diri datok ni ya,,,,jb is a nice city,aku penah lepak2 kat danga bay,verry nice scenery,makan ikan bakar tak jauh dr situ,ntah apa nama tah jalan tu,bukan lorong hj taib yg pastinya..
eiisskk ni rasa nak turun jb nih,,,atieeee tungguuwwwww.... Laughing
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  musliha mustapha on Thu Mar 19, 2009 3:45 pm

Dato' K wrote:hehehehehe...mmg aku gelak sesorang bile baca ati n shila punye respond.

tapi aku nasihatkan korang, jgn amalkan le sbb nanti bjangkit kat anak2 korang lak..mcm anak aku si syamim tu, br 2-3 ari lepas - aku mintak dia tlg amikn sikat rambut, dia cakap - ok ayah..last2 dia kasik aku pencil colour dia, aku siap dah nak sikat rambut guna pencil tu..cisss, dia leh gelak tu... bertuah punya budak..tp nak marah pun tak leh, kan...heheheheh..
...datok,,what comes around goes around,,anak2 aku mmg konpom anak didik aku,bila aku marah doang makan banyak,doang kata " anakkk sapaaaa " slang utara mcm citer anak mami tu,,huhuuu stress aku,,,,tapi sahril,part kemanjaan ko mmg aku salute la,,ingt lg rambut ko belah tepi siap myk rambut berkilat.,sikat sure ada sntiasa.kalo habu tgk skang ni rasanya tangkap nangis tu.. silent Laughing Laughing
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  Dato' K on Thu Mar 19, 2009 4:02 pm

i ni sherry, jgn kata bersuara pompuan, suara rimau n suara sotong pun i leh buat tau...tak kuasa nyehh..

mus, JB mmg la best esp. kat danga bay ittewww..malam2 mmg happening..bdk2 kecik pun mesti suka sbb ada fun-fair ala2 theme park tiap2 malam..makanan pun byk yg best2 termasuk nasi halia altintop...tp kalo dah aku sekor2 kat sinniy, mmg bosan x tau nak buat menda..padahal, aprtment aku tinggal tu betul2 kat danga bay..malam2 nak kuar pun maleh..last2 aku gi petronas beli cigar 5 henggit n coke satu tin, balik aptmnt lepak tepi pool...pathetic sungguh idup aku kat sittew...

anyhow,kalo ko dtg danga bay, calling2 la akkuwww..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  musliha mustapha on Thu Mar 19, 2009 4:47 pm

Dato' K wrote:i ni sherry, jgn kata bersuara pompuan, suara rimau n suara sotong pun i leh buat tau...tak kuasa nyehh..

mus, JB mmg la best esp. kat danga bay ittewww..malam2 mmg happening..bdk2 kecik pun mesti suka sbb ada fun-fair ala2 theme park tiap2 malam..makanan pun byk yg best2 termasuk nasi halia altintop...tp kalo dah aku sekor2 kat sinniy, mmg bosan x tau nak buat menda..padahal, aprtment aku tinggal tu betul2 kat danga bay..malam2 nak kuar pun maleh..last2 aku gi petronas beli cigar 5 henggit n coke satu tin, balik aptmnt lepak tepi pool...pathetic sungguh idup aku kat sittew...

anyhow,kalo ko dtg danga bay, calling2 la akkuwww..
ko isap cigar skang ye datok ?? tingat iklan suap karipap kat tv3..aku layan curut Cuba je,tp tembakau nya kat luar....waakakakakaa.. pig
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  najib on Thu Mar 19, 2009 5:21 pm

[quote="Dato' K"]..last2 aku gi petronas beli cigar 5 henggit n coke satu tin, balik aptmnt lepak tepi pool...pathetic sungguh idup aku kat sittew...
[quote]

cigar? what the XXXX...........sejak bila ni? tp ni mesti salem light / mentol je hhhheheehh Twisted Evil Razz Razz
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  Dato' K on Thu Mar 19, 2009 6:38 pm

[quote="najib"][quote="Dato' K"]..last2 aku gi petronas beli cigar 5 henggit n coke satu tin, balik aptmnt lepak tepi pool...pathetic sungguh idup aku kat sittew...


cigar? what the XXXX...........sejak bila ni? tp ni mesti salem light / mentol je hhhheheehh Twisted Evil Razz Razz

wei, tok najib, kalo dah nama cigar tu, mana ade light or mentol...heee mental sungguh ko nih...

tok najib, kalo dah keje cam aku nih, actually susah nak elak mende2 gittew la sbnrnye wpun ko taknak sbb bile org offer, tpaksa la ambik esp kalo yg offer tu client beso n dia bg lak cuban cigar yg sebatang rega sampai 500 hengget...(bukan yg jenis cam mus try tu ye..hahaha)..ambik je lah..leh belagak cam owang kaye sekejap..wife aku ms memula dulu pun hangin gak sbb bila balik, satu umah bau cigar...tp lama2 dia faham...lgpun kalo aku tak ambik, selalunye confirm kena kutuk..kire ni mcm one of the ways for this people to bond with junior cam aku lah.....tp bab2 nih, aku setakat cigar je tau..tak la sampai minum todi...ingat tuhan insyaallah..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  yard dean on Thu Mar 19, 2009 9:22 pm

sahril sarudin wrote:[center]ermm..tol ke en kamal ni boleh bersuara pompuan..?apa2 pun ko ni memang kreatif sejak di bangku sekolah lagi er kamal oii..sampai aku pun penah terkena ngan ko nii..tu pun kalau ko ingat lagi er..nasib baik er masa tu bak kata ko..aku ni melawan ala2 manja..ish ish ish..
aku ingat.. dia kasik kau hadiah sejenis makanan kan??.. jahat sungguh kamal time tu.. rasa nak pijak pijak je perut die..ganas la pulak rasa
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  yard dean on Thu Mar 19, 2009 9:27 pm

[quote="Dato' K"][quote="najib"]
Dato' K wrote:..last2 aku gi petronas beli cigar 5 henggit n coke satu tin, balik aptmnt lepak tepi pool...pathetic sungguh idup aku kat sittew...


cigar? what the XXXX...........sejak bila ni? tp ni mesti salem light / mentol je hhhheheehh Twisted Evil Razz Razz

wei, tok najib, kalo dah nama cigar tu, mana ade light or mentol...heee mental sungguh ko nih...

tok najib, kalo dah keje cam aku nih, actually susah nak elak mende2 gittew la sbnrnye wpun ko taknak sbb bile org offer, tpaksa la ambik esp kalo yg offer tu client beso n dia bg lak cuban cigar yg sebatang rega sampai 500 hengget...(bukan yg jenis cam mus try tu ye..hahaha)..ambik je lah..leh belagak cam owang kaye sekejap..wife aku ms memula dulu pun hangin gak sbb bila balik, satu umah bau cigar...tp lama2 dia faham...lgpun kalo aku tak ambik, selalunye confirm kena kutuk..kire ni mcm one of the ways for this people to bond with junior cam aku lah.....tp bab2 nih, aku setakat cigar je tau..tak la sampai minum todi...ingat tuhan insyaallah..

huh peniingkatan.. main cigar cigar bagai..bantai kau la kalaml.. jgn layan cigar jenis yg mus udah..aku kan selama aku kat jb nih, jranag bebeno aku pi town, idup aku..keje, umah keje umah.. kengkadang pi pasar beli ikan.. lagi busan..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  musliha mustapha on Fri Mar 20, 2009 12:03 pm

aku suka tgk ejaan ko ti,,mlatih minda aku eekekeke.....heheee MNC mmg mcm tu la,function opis aku mmg tak penah takde Red wine, Chmpn,martini,XO,jacks daniel etc etc...coklat plak dr swiss,france,mana bleyy tahan woo terguda,,janji ada words lecithin kat pembalut nya,aku bedalll...bak taipan datok laa,,,benda2 ni takleh tolak n mcm lumrah dah propaganda yahudi la pun,so kita kena ingt kita ni org beragama Islam,kita akan mati n semua yg kita buat akan dihisab,bukan hisap curut yea,,ekekek i likeee.... clown tongue clown
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  Dato' K on Tue Mar 24, 2009 3:15 pm

sejak dua tiga menjak nih, kalo kite seme nengok, ramai sguh di kalangan geng2 kite yg kena dugaan allah, kan??mak mus kena operate, zura lak tak sihat...hmmmm..anak aku si kecik izzah tu mlm smlm masuk spital la pulak...pneumonia..tp alhamdulillah, doc kata x serius...wife aku yg menjaga si izzah tu pulak demam n batuk.td br call idung dia bdarah...aduhaiii...aku mmg ingat nak jaga si kecik tp si kecik itteww menyusu badan n aku lak mmg fail n tak mampu dr segi susu2 badan itteww....

nasib baik la bos akkuww leh di slow talk n akkuww takyah gi JB mgu inneyy...

tp tu lah...seme nih ade rahsia n hikmahnye ye tak??at least, aku leh jd bapak tunggal sekejap - jaga si syamim kat umah...

wei mus, zura n d gang..buat la lawak sherry cket..aku tak brapa gelak la mgu inney...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  normazura on Wed Mar 25, 2009 12:05 am

Dato' K wrote:sejak dua tiga menjak nih, kalo kite seme nengok, ramai sguh di kalangan geng2 kite yg kena dugaan allah, kan??mak mus kena operate, zura lak tak sihat...hmmmm..anak aku si kecik izzah tu mlm smlm masuk spital la pulak...pneumonia..tp alhamdulillah, doc kata x serius...wife aku yg menjaga si izzah tu pulak demam n batuk.td br call idung dia bdarah...aduhaiii...aku mmg ingat nak jaga si kecik tp si kecik itteww menyusu badan n aku lak mmg fail n tak mampu dr segi susu2 badan itteww....

nasib baik la bos akkuww leh di slow talk n akkuww takyah gi JB mgu inneyy...

tp tu lah...seme nih ade rahsia n hikmahnye ye tak??at least, aku leh jd bapak tunggal sekejap - jaga si syamim kat umah...

wei mus, zura n d gang..buat la lawak sherry cket..aku tak brapa gelak la mgu inney...

takpe2 penyakit2 tuh sume cuci dosa ... tapi bila anak2 yang sakit mmg kesian la sgt (even anak2 demam pon aku dah gelabah) ... al maklum depa taktau ape2 ..... pneumonia tu ape dato' ?
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  najib on Wed Mar 25, 2009 10:32 pm

[quote="Dato' K"][quote="najib"]
Dato' K wrote:..last2 aku gi petronas beli cigar 5 henggit n coke satu tin, balik aptmnt lepak tepi pool...pathetic sungguh idup aku kat sittew...


cigar? what the XXXX...........sejak bila ni? tp ni mesti salem light / mentol je hhhheheehh Twisted Evil Razz Razz

wei, tok najib, kalo dah nama cigar tu, mana ade light or mentol...heee mental sungguh ko nih...

tok najib, kalo dah keje cam aku nih, actually susah nak elak mende2 gittew la sbnrnye wpun ko taknak sbb bile org offer, tpaksa la ambik esp kalo yg offer tu client beso n dia bg lak cuban cigar yg sebatang rega sampai 500 hengget...(bukan yg jenis cam mus try tu ye..hahaha)..ambik je lah..leh belagak cam owang kaye sekejap..wife aku ms memula dulu pun hangin gak sbb bila balik, satu umah bau cigar...tp lama2 dia faham...lgpun kalo aku tak ambik, selalunye confirm kena kutuk..kire ni mcm one of the ways for this people to bond with junior cam aku lah.....tp bab2 nih, aku setakat cigar je tau..tak la sampai minum todi...ingat tuhan insyaallah..

eiii..suka hati aku la nak ckp cigar tu light ke mentol ke....huhuuuu....

aku ni tok kamal...mana la taw sgt pasai rokok2 nih...penah2 cuba pas tu aku stop sendiri je...syukur
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  shamshillah on Wed Mar 25, 2009 11:08 pm

huish dah isap cigar bagai..syabas beta...by the way..ko dah beli ke labtop baru yg ko nak cari tuh...aku ada offer menarik..labtop acer..14inch..2.5kg..hd 250G(sgt besar nih), ram 2G, processor core 2, 2.xGhz(aku x igt tp mmg laju giler)..dvd-rw combo..wifi..3usb drive port..harga biasa RM3000++, harga offer RM2000..ada warranty..cepat2 kalo nak ye..aku nak booked..kalo dpt 10 org br dpt harga nih tau..mmg berbaloi sgt..najib pun nak cari labtop kan..utk pengetahuan aku x dpt apa2 komisen pun yer..semata2 nak tolong abg aku beli labtop for the best prize..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  Dato' K on Tue Mar 31, 2009 3:06 pm

shamshillah wrote:huish dah isap cigar bagai..syabas beta...by the way..ko dah beli ke labtop baru yg ko nak cari tuh...aku ada offer menarik..labtop acer..14inch..2.5kg..hd 250G(sgt besar nih), ram 2G, processor core 2, 2.xGhz(aku x igt tp mmg laju giler)..dvd-rw combo..wifi..3usb drive port..harga biasa RM3000++, harga offer RM2000..ada warranty..cepat2 kalo nak ye..aku nak booked..kalo dpt 10 org br dpt harga nih tau..mmg berbaloi sgt..najib pun nak cari labtop kan..utk pengetahuan aku x dpt apa2 komisen pun yer..semata2 nak tolong abg aku beli labtop for the best prize..

org dah beli br sibuk ko nak offer..apa la..tp kalo ikut spec ko nih..mmg best..

tok jib, org isap cigar sbb tak rasa addicted cam isap rokok..isap half cigar pun ko dah rasa pening..tp budak2 cam ko takyah try la ye..kang wife ko marah aku lak..heheheh..

aku saja je nak try...byk lg menda masa idup ni aku nak try sbnrnye..ingat nak gi audition AF7..tp ada org kutuk kata confirm aku tak lepas 1st round pun..hmmmmmm...wei, jom next year kite gi reramai nak??next2 year kite pakat gi akademi nasyid lak...sherry jd penyanyi utama gittewwww..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  normazura on Tue Mar 31, 2009 8:27 pm

Dato' K wrote:
shamshillah wrote:huish dah isap cigar bagai..syabas beta...by the way..ko dah beli ke labtop baru yg ko nak cari tuh...aku ada offer menarik..labtop acer..14inch..2.5kg..hd 250G(sgt besar nih), ram 2G, processor core 2, 2.xGhz(aku x igt tp mmg laju giler)..dvd-rw combo..wifi..3usb drive port..harga biasa RM3000++, harga offer RM2000..ada warranty..cepat2 kalo nak ye..aku nak booked..kalo dpt 10 org br dpt harga nih tau..mmg berbaloi sgt..najib pun nak cari labtop kan..utk pengetahuan aku x dpt apa2 komisen pun yer..semata2 nak tolong abg aku beli labtop for the best prize..

org dah beli br sibuk ko nak offer..apa la..tp kalo ikut spec ko nih..mmg best..

tok jib, org isap cigar sbb tak rasa addicted cam isap rokok..isap half cigar pun ko dah rasa pening..tp budak2 cam ko takyah try la ye..kang wife ko marah aku lak..heheheh..

aku saja je nak try...byk lg menda masa idup ni aku nak try sbnrnye..ingat nak gi audition AF7..tp ada org kutuk kata confirm aku tak lepas 1st round pun..hmmmmmm...wei, jom next year kite gi reramai nak??next2 year kite pakat gi akademi nasyid lak...sherry jd penyanyi utama gittewwww..

ada2 aje la ko kamal .... AF la ... akademi nashid la ..... kalu dah mmg ada bakat n minat, kompem dr dulu ko dah mceburi bidang sebegitewwwwwww .... ishkkk bjangkit la plak virus sherry kat aku
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  sahril sarudin on Wed Apr 01, 2009 1:52 pm

Dato' K wrote:
shamshillah wrote:huish dah isap cigar bagai..syabas beta...by the way..ko dah beli ke labtop baru yg ko nak cari tuh...aku ada offer menarik..labtop acer..14inch..2.5kg..hd 250G(sgt besar nih), ram 2G, processor core 2, 2.xGhz(aku x igt tp mmg laju giler)..dvd-rw combo..wifi..3usb drive port..harga biasa RM3000++, harga offer RM2000..ada warranty..cepat2 kalo nak ye..aku nak booked..kalo dpt 10 org br dpt harga nih tau..mmg berbaloi sgt..najib pun nak cari labtop kan..utk pengetahuan aku x dpt apa2 komisen pun yer..semata2 nak tolong abg aku beli labtop for the best prize..

org dah beli br sibuk ko nak offer..apa la..tp kalo ikut spec ko nih..mmg best..

tok jib, org isap cigar sbb tak rasa addicted cam isap rokok..isap half cigar pun ko dah rasa pening..tp budak2 cam ko takyah try la ye..kang wife ko marah aku lak..heheheh..

aku saja je nak try...byk lg menda masa idup ni aku nak try sbnrnye..ingat nak gi audition AF7..tp ada org kutuk kata confirm aku tak lepas 1st round pun..hmmmmmm...wei, jom next year kite gi reramai nak??next2 year kite pakat gi akademi nasyid lak...sherry jd penyanyi utama gittewwww..

gittteewww...penyanyi utama katanyerrr...uols ni tak adventure lah...apa kata kalau kita ramai2 masuk amazing race??ada gak peluang travel 1 dunia...
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  Dato' K on Wed Apr 01, 2009 2:32 pm

normazura wrote:
Dato' K wrote:
shamshillah wrote:huish dah isap cigar bagai..syabas beta...by the way..ko dah beli ke labtop baru yg ko nak cari tuh...aku ada offer menarik..labtop acer..14inch..2.5kg..hd 250G(sgt besar nih), ram 2G, processor core 2, 2.xGhz(aku x igt tp mmg laju giler)..dvd-rw combo..wifi..3usb drive port..harga biasa RM3000++, harga offer RM2000..ada warranty..cepat2 kalo nak ye..aku nak booked..kalo dpt 10 org br dpt harga nih tau..mmg berbaloi sgt..najib pun nak cari labtop kan..utk pengetahuan aku x dpt apa2 komisen pun yer..semata2 nak tolong abg aku beli labtop for the best prize..

org dah beli br sibuk ko nak offer..apa la..tp kalo ikut spec ko nih..mmg best..

tok jib, org isap cigar sbb tak rasa addicted cam isap rokok..isap half cigar pun ko dah rasa pening..tp budak2 cam ko takyah try la ye..kang wife ko marah aku lak..heheheh..

aku saja je nak try...byk lg menda masa idup ni aku nak try sbnrnye..ingat nak gi audition AF7..tp ada org kutuk kata confirm aku tak lepas 1st round pun..hmmmmmm...wei, jom next year kite gi reramai nak??next2 year kite pakat gi akademi nasyid lak...sherry jd penyanyi utama gittewwww..

ada2 aje la ko kamal .... AF la ... akademi nashid la ..... kalu dah mmg ada bakat n minat, kompem dr dulu ko dah mceburi bidang sebegitewwwwwww .... ishkkk bjangkit la plak virus sherry kat aku

alaaa, org nak gi audition utk suka2 je, zura...bukan nak masuk sampai duduk akademi gittewwwww...wei, org dulu masa buat matriks kat seremban, penah jadik best actor drama tau...aku jadik husband yg suka dera anak gittew...last2 aku kojol kena tembak ngan wife...ingat nak jadik pelakon, tp mengenangkan tak larat nak tanggung dosa berkapal2 kala kena blakon peluk2 ngan fasha sanda ke, jojo stryuss ke, sherry ke, terus amik course lain masa kat uni..huhuhuhu...

sherry, kalo i partner ngan u dlm amaazing race, sure meletopz gittewwww...tiba time kena berenang dalam laut, sure u leh jd perenang paling pantas gittew...maklum la, u kan ada pakai saka..tak kuasa mak, nyehhhh...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  najib on Tue Apr 07, 2009 2:42 pm

mak aih atok k....tak penah terpikir la plak ko bole nak joint audition2 nih.....aku rs aku dh cukup tua la for benda nih2......tp kan kat opis, aku layan gak bertanding k'oke ke haper....kononnya nak test confident level mengadap audience....

weh...kalau korang gi aku nak ikut yek nanti....tp kita gi ramai2 la....kang masuk tv pun tak la malu sgt...doa2 jgn dorang pedajal buat kita as promo worst participant udah Very Happy
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  anizawati ahmad mansor on Tue Apr 07, 2009 9:05 pm

hehehhe.... nk join jugak!!!!
avatar
anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 38
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  Dato' K on Wed Apr 08, 2009 2:29 pm

haaa..cantik2..dah ade 2 org geng..thn depan la weiii..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  yard dean on Wed Apr 08, 2009 4:24 pm

Dato' K wrote:haaa..cantik2..dah ade 2 org geng..thn depan la weiii..

nnt kalau korang pegi bagtau aku.. aku nak bg sokongan.. aku kalau join gerenti dapat .. tak mau la.. tak tahan la tinggal jejauh 3-4 bulan
ehehhee...
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  anizawati ahmad mansor on Sat Apr 11, 2009 9:35 pm

atok k.... drpd join af tu... baik la kita buat group p bercuti... jom la wei.....
avatar
anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 38
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  Syuhardy@boy on Wed Apr 15, 2009 3:28 pm

Aduyaiiii..geli la klu korang nie masuk AF....hehehehe....AF tu aku x leh terima sgt laaa...aku lagi suka OIAM....hehehehe...tapi klu korang masuk gak...terpaksa la aku menengok gak citer AF tu....aku support korang laaaaaa....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  najib on Thu Apr 16, 2009 5:15 pm

kamal....mana ko?

aku ada kat jb ni smapi isnin...aku sms ko haram ko reply eh?

fazri busy, boss atie ok...tp kalau ko ada kat jb maybe fazri pun ok kot...bole la kita minum2...
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: KAMAL ABDULLAH

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum