Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  ayeesha on Sat Jan 17, 2009 10:52 pm

Dato' K wrote:aku start satu kelas ngan bebudak ni seme dari tingkatan 2 sampai la tingkatan 4...2 KRK, 3 KRK n 4NA..
Ehh....tgktn 1 gi mane yek? Nama x msk list ker?? hahaha..... Razz

Apekebenda valda yg mus dok ckp tuh?? scratch

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  Dato' K on Mon Jan 19, 2009 9:01 am

ye laaa..org ni mana pandai cam dia..org mase form 1 masuk kelas 1 titian...valda tu gula2 la...buat stock makan dalam kelas..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  ayeesha on Mon Jan 19, 2009 1:40 pm

Ehh....time Form 1 mmg kat smtk yea? Ingat ker dr sekolah lain ker....

Teringat kisah mula2 msk sek menengah nie. Kita dlu sbnrnya disenaraikan msk sek shahbandar tau....yesss....jiran kat sebelah jer. 1st day masuk.....terkejut giler tgk prangai2 liar bdk2 dlm kelas tu...(time tu kitaorg x diasing2 kn lg)...mana taknya....bdk2 tu suma jenis panjat2 meja punya....bising..x yah ckp la. He...he... Very Happy Since kita nie dr sek pompuan (MGS)....x prnh tgk keganasan yg cam nie....so, abis sekolah....pegi ler umah mak sdare yg merupakn seorg cikgu sambil menangis x henti2. Sad So, utk pendek kn citer.....akhirnya kita berjaya gak pindah sekolah dn msk smtk.....dn berjumpa dgn korang suma. he....he... Cool

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  Dato' K on Mon Jan 19, 2009 2:43 pm

ooo..hang ni kire masuk krk pakai kroni la ye...ooooo..

wei cicak, mgs takde budak ganas ke??
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  ayeesha on Mon Jan 19, 2009 6:29 pm

hehehe....ade skit kot pakai kroni. Ntah ler....x cmpur hal2 tu....yg pasti, kita x de la tiap ari nangis dtg sekolah. Ha...ha...ha... Razz

Walaupn MGS tu sering dipanggil Monkey Girl School.....namun bdk2 yg kuar dr sekolah tu.....x de lah seganas kaum2 Adam nie. Ni dulu la.....skrg x tau la plak. Twisted Evil

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  normazura on Mon Jan 19, 2009 8:08 pm

assalamualaiku ....
tak reti nak mula .... tak penah guna menatang cam ginih .....
ewah ewah .... kowang 2 owang nih .... bkn main rancak je gosip2 ye ....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  Dato' K on Tue Jan 20, 2009 9:17 am

mana ade gossip cik zura weii...aku skrg ni terlebih free..pagi sampai ptg taktau nak buat mende..huuhhu
MGS - monyet gigi satu, monkey girl school...mmg seme related to monyet je..kahkahkah.. Very Happy..zura, ko dulu dr sekolah monyet ni gak ke??kihkihkih..sorry2..bukan apa, kitorang kat sk mahmud mmg anti ngan budak mgs la..kerek!!

mana budak krk yang lain??sibuk kot?
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  normazura on Tue Jan 20, 2009 7:45 pm

ekekekek ..... aku penah la sekolah kat MGS tapi sampai darjah 5 aje (itupon sekejap) ....itu pasal la aku kamcing ngan mus(neighbour kat jln cheroh), farah, ati rudin, zac.... pas tuh aku pindah balik kampung jeruas sega ... bapak aku pencen .... balik kampung la .... aku kan owang susah .... kat sek ren sega .... aku jumpa zambri .... kat kawasan umah aku lak ... aku bkawan ngan shilla n umi kalsom (ingat tak ... dia budak kelas amanah tak silap aku) .......... al kisah nyer
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  najib on Tue Jan 20, 2009 11:12 pm

tumpang lalu..... Very Happy

sori la...busy sgt kat opis...tp aku take 5 gak skali skala tgk korang punya heboh heheheh....manyak shiok ma bukak citer lm.

aku kalau ikutkan...rasanya aku paling junior dlm krk....dari 1B, 2T br 3krk....pas tu 4nb sat...aku pun ciao...hehhe....kiranya kalau korang tak cam aku pun aku tak kecik hati la....

b4 jumpa korang...talian hayat aku cuma shilla n mus je....tu je contact yg aku ada...tak sangka plak bila aku sms mus n shilla nak jemput wedding aku....dpt 'jumpa' korang balik....
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  shamshillah on Wed Jan 21, 2009 12:38 am

zura or nama manjanye AA..tp aku x reti sgt panggil AA..cam x best je..hehe..aku kenal zura dr zaman tadika lagi..masa tuh sekali ngan suzie..pastuh zura pindah raub..darjah 5 dia blk kg blk..tp sek rendah aku sekolah mohd jabar dong..so masuk krk baru satu kelas ngan zura..time krk..dok asrama..zura kejap je dok asrama..hari2 asyik nangis mintak ngan cikgu sulaiman nak balik umh..igt lagik cikgu sulaiman panggil dia cucu atuk...kuang..kuang..kuang..aku dok asrama sampai form 3 je..pastuh dok ulang-alik dr kg jeruas tu la..naik bas kul 6.30pg..rs rindu lak nak naik bas...lama giler x naik bas lin siong tuh..mesti tambang dah mahal sekarg.. yg si kamal ni yg aku plg igt..suka dok ckp sorg2..pelik aku tgk dia nih..tp budak pandai ghupanye, patut la cam sewel sket..haha..dimanakah hafizul ahzam berada skrg nih..teringat lak aku susun rokok dia kat atas kayu frame tgkap masa form 3..pastuh aku ckp kat dia cikgu dah rampas rokok dia tuh..hahahaha...pastuh aku ngan rozila penah kena denda ngan ustaz mad coz berglak tawa x hengat dunia di mlm hari lps blik dr supper..tp masa kena denda berdiri kat pokok palma yg mcm kipas dpn bilik pengetua tuh, kitorg still bergelak tawa sambil control ayu..x serik lgsung..pastuh kelas cikgu mawarzi..penyelamat maths ku..kalo x mest x dpt A masa PMR...walopun asyik begaduh je ngan dia nih..sampai form 5..hehe..sebenarnya ada satu benda yg terkilan la..form4 & form5 bnyk sgt main..kalo x mesti aku dpt g oversea..cite2 yg x kesampaian..harap2 suami aku nanti izinkan la aku g sambung phD kat australia...pjg beno lak post aku nih..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  Dato' K on Wed Jan 21, 2009 12:57 pm

zura -
hari2 asyik nangis mintak ngan cikgu sulaiman nak balik umh..igt lagik cikgu sulaiman panggil dia cucu atuk
..kakakakakah..muka brutal, cakap pun brutal dan mengaku brutal..rerupanye suka nangis..hahahahahah..lawak2

kamal -
suka dok ckp sorg2
serius aku tak perasan mase tu..bila dah kawin ni, wife aku pun cakap gitu..ntah la..kadang2 datang idea tetiba je..tu yg TERcakap sorang2 tu kot..AKU TAK SEWEL la wooi.

hafizul ahzam - suka kasik nama kat orang..lost contact..mase blajar dulu ade tjumpa kat bentong n then konvoi naik motor ngan dia

rozila - mana budak ni gi?penah couple ngan muszalmi..mana budak ni gi..

c. mawarzi - mmg best cikgu sorang nih..ngaja mmg best..semoga allah sahaja yg mampu menbalas jasa dia..

najib - budak baik ni..cakap ngan org pun beralas je..ntah la skrg ni dah jadik setan ke..heheheh..gurau2..

mus - selalu pow cekelat aku..heheheh..selalu naik bas sesama masa balik sekolah - dia sempam, aku cheroh..eh, ye ke?selalu satu geng ngan zack n boss

cicak - aku tak cakap ngat ngan minah ni mase sekolah..senyap giler..pandai speaking london..pakai tudung cam ninja sempalit je..

shila - oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo..pandai ye ko selongkar citer orang..woi geng, ade citer best pasal dia??
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  mytini on Wed Jan 21, 2009 2:39 pm

salam. apa khabar sumer?wah..wah..meriahnya korang?tak de keje ke dok ngadap benda ni?
anyway, sangat gembira dapat dengar cerita dari korang semua Laughing
avatar
mytini

Posts : 41
Join date : 2009-01-21
Age : 38
Location : kg. sg. pasu, raub & puncak alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  Dato' K on Wed Jan 21, 2009 2:43 pm

mytini wrote:salam. apa khabar sumer?wah..wah..meriahnya korang?tak de keje ke dok ngadap benda ni?
anyway, sangat gembira dapat dengar cerita dari korang semua Laughing

sangat gembira?hahahah..skema,skema..yani skema Twisted Evil

yani - datang sekolah mesti kemas punye..baik gak budak ni..cakap ngan org macam cakap dalam kelambu..huhuhuh

(huh, nampak sangat aku takde keje kan??heheh, jap lagi nak gi servis kete - nak balik tganu raye cina nih..)
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  normazura on Wed Jan 21, 2009 8:58 pm

shamshillah wrote:zura or nama manjanye AA..tp aku x reti sgt panggil AA..cam x best je..hehe..aku kenal zura dr zaman tadika lagi..masa tuh sekali ngan suzie..pastuh zura pindah raub..darjah 5 dia blk kg blk..tp sek rendah aku sekolah mohd jabar dong..so masuk krk baru satu kelas ngan zura..time krk..dok asrama..zura kejap je dok asrama..hari2 asyik nangis mintak ngan cikgu sulaiman nak balik umh..igt lagik cikgu sulaiman panggil dia cucu atuk...kuang..kuang..kuang..aku dok asrama sampai form 3 je..pastuh dok ulang-alik dr kg jeruas tu la..naik bas kul 6.30pg..rs rindu lak nak naik bas...lama giler x naik bas lin siong tuh..mesti tambang dah mahal sekarg.. yg si kamal ni yg aku plg igt..suka dok ckp sorg2..pelik aku tgk dia nih..tp budak pandai ghupanye, patut la cam sewel sket..haha..dimanakah hafizul ahzam berada skrg nih..teringat lak aku susun rokok dia kat atas kayu frame tgkap masa form 3..pastuh aku ckp kat dia cikgu dah rampas rokok dia tuh..hahahaha...pastuh aku ngan rozila penah kena denda ngan ustaz mad coz berglak tawa x hengat dunia di mlm hari lps blik dr supper..tp masa kena denda berdiri kat pokok palma yg mcm kipas dpn bilik pengetua tuh, kitorg still bergelak tawa sambil control ayu..x serik lgsung..pastuh kelas cikgu mawarzi..penyelamat maths ku..kalo x mest x dpt A masa PMR...walopun asyik begaduh je ngan dia nih..sampai form 5..hehe..sebenarnya ada satu benda yg terkilan la..form4 & form5 bnyk sgt main..kalo x mesti aku dpt g oversea..cite2 yg x kesampaian..harap2 suami aku nanti izinkan la aku g sambung phD kat australia...pjg beno lak post aku nih..


memandai aje shillah cerita ttg aku ..... ko nama 'zura' ye shilla ....... bak mai aku cerita ttg diri aku sendiri
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  musliha mustapha on Fri Jan 23, 2009 3:07 pm

Dato' K wrote:ooo..hang ni kire masuk krk pakai kroni la ye...ooooo..

wei cicak, mgs takde budak ganas ke??
waaakakakakkaaa...waakakakaka,,aku and Zack da great skolah kat MGS raub juga,kami manada ganas,pemalu serta ayu,,,kelas MELUR 1 smpai 6,,best gila sekolah tu,ada church lagik kat atas tu....
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  musliha mustapha on Fri Jan 23, 2009 3:18 pm

Dato' K wrote:mana ade gossip cik zura weii...aku skrg ni terlebih free..pagi sampai ptg taktau nak buat mende..huuhhu
MGS - monyet gigi satu, monkey girl school...mmg seme related to monyet je..kahkahkah.. Very Happy..zura, ko dulu dr sekolah monyet ni gak ke??kihkihkih..sorry2..bukan apa, kitorang kat sk mahmud mmg anti ngan budak mgs la..kerek!!

mana budak krk yang lain??sibuk kot?
OOOOOOOOO KO BUDAK SKOLAH MAHMUD EEEKKKK.....we don like u also lahhh..no english teacher ?? MGS = METHODIST GIRL SCHOOL,,,huhuuu tingat kat gubeso tapi kecik,MRS mogarajah.MRS sivam,cikgu english perrhhh nangis punya garang,Mrs Tanggamani ( not sure wth the spelling )...huuuhh best..
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  Dato' K on Fri Jan 23, 2009 3:36 pm

yang aku ingat, mase sekolah mahmud dulu, bila time tgu bas pas abih sekolah, mesti tgu sesame ngan budak mgs (kat tepi TNB substation tmn abu bakar-bawah pokok besar). bila kitorang naik bas, terus baling bekas plastik isi air sirap kat budak pompuan mgs yang still tgu bas..kakakakakaka...best2.. Twisted Evil tapi takleh salahkan kitorang gak..budak pompuan mgs la yg kerek..tak pasal2 kata orang kasut koto la, baju kotor ngan peluh la..hahaha...padan muka budak mgs Twisted Evil

ke ada di antara korang yang penah kena baling air???
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  musliha mustapha on Fri Jan 23, 2009 6:01 pm

masa tu aku duduk kat quarters jalan cheroh tu,gi n balik sekolah naik kaki @ walkaton aje...bebudak MGS tu cakap aje,yg budak MAHMUD tu nak baling botol air wat apa?? takde idea lain ke nak ngorat?eekekekee...mesti aku comel masa tu kan ,dajah 1 dajah 2 dajah 3,oktober tahun ni dah nak masuk umur 30,,,uuuuuuuuhuhuhuhuu,,koang pun samer gak kann kann What a Face
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  najib on Fri Jan 23, 2009 6:16 pm

latest yg aku tau pasai dorang :

- zaidi : aku jumpa dia kat tunas manja, dia kata nak kawin tahun ni....kami rushing...tak hingat nak amik no phone. dia keje kat upm.

- azri : geng aku kat hostel, aku penah nampak kelibat dia kat raub dlm sethn dua ni....mak ai...tinggi menggalah...tp jauh sgt nak menegur.

- hafizul : kembar wife dia schoolmate aku kat kuantan...kami penah bersms last year tp ms aku contact nak jemput wedding aku haram takde respond

- shahril (bukan habu) : hahhaha....shahril dtg wedding aku....tp takdan pun bergambo etc...dia dtg awai...aku br nak naik pelamin time tu...dia dr kl, mkn n balik kl balik trus....kamal pun contact lagi dia kan?

p/s : kalau korang kenal la...al fatihah utk arwah tarmizi (kelas 3A), dia joint smtk pun start form 3, dgr dia eksiden last yr kat jln lipis nak g keje...rs dia dok belah sega camtu kot
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  Dato' K on Fri Jan 23, 2009 6:19 pm

sbb best bangat bile tgk budak pompuan yang comey2, ikat rambut tocang 2, baju bersih2, kena simbah ngan air sirap...kakakakakak... Twisted Evil

baru aku teringat, aku ngan puspa dulu satu kelas mase methodist kindergarten (yang atas bukit sekolah korang tu)..aku rase puspa tak tau kot..nanti aku upload gambo class mase time tu..tahun 1985...muka aku cam komunis hutan, muka puspa cam indon jek..hahahahahaha Very Happy

mmg betul jib, zaidi skrg nih (kalo dia tak tukar keje la) jadi pegawai sains kat upm merangkap warden asrama adik ipar aku...(bahaye sungguh)...n satu deptment kot ngan bakal adik ipar aku...heheheh

aku lost contact ngan shahril sarudin nih...dia kat mana aaa??
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  musliha mustapha on Fri Jan 23, 2009 6:44 pm

ko manada muka komunis,,ko muka nazi laaa dato K...buh misai sejemput tengok cermin,,achtung,..eekekekee..hasrul aini apa citer? last aku dengar dia buat medic n practikal kat HKL...sharil apa macam sekarang jib? aku tak kisah dia keja apa,aku nak tau penampilan dia aje,,ke dia dah pakai tudung skang nih?..eekekekekee... cherry
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  normazura on Fri Jan 23, 2009 11:32 pm

musliha mustapha wrote:ko manada muka komunis,,ko muka nazi laaa dato K...buh misai sejemput tengok cermin,,achtung,..eekekekee..hasrul aini apa citer? last aku dengar dia buat medic n practikal kat HKL...sharil apa macam sekarang jib? aku tak kisah dia keja apa,aku nak tau penampilan dia aje,,ke dia dah pakai tudung skang nih?..eekekekekee... cherry

ko silap mus ... bukan nazi bukan komunis ... kamal nih skali pandang cute duakali pandang cumey kali ketiga pandang hensem .... kali keempat pandang ..... terus cam 'count drakula' ....... lol! .............. wahhhhhhhhh lazat nye ngutuk org .... warghhhhhh warghhhhhhh
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  Dato' K on Sat Jan 24, 2009 11:41 am

huuu...baik punye smash nampak?drakula la, nazi la..takpe2..nanti aku carik idea.. Twisted Evil

wei betul la, mana sharil sarudin gi ehh??yang paling last aku jumpa dia ada la dalam 9 tahun lepas kot..kat kedai jual majalah area bandar raub..mase tu dia punya dressing pun leh tahan...yang aku takleh lupa, leher dia siap ade rantai yang jenis lekap2 tu..ala2 neck hugging gitu (ade ke istilah nih??)..rase rendah diri pun ade gak aku masa tu..ye lah, kengkawan seme kuar dari raub, balik2 terus vogue..aku gak macam budak zaman batu..huhuhhu...tapi rase gerun pun ade gak masa tu..siap terpikir -'bior benor budak nih' heheheheh..mintak2 tak pakai tudung la wei...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  shamshillah on Sat Jan 24, 2009 11:50 pm

korg nih..sahril konsep pock rock jer..ini pun dah brp lama ek..ada ke dah 5 tahun..aku terjumpa kat klcc..mn la sahril nih

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  normazura on Mon Jan 26, 2009 11:37 am

Dato' K wrote:huuu...baik punye smash nampak?drakula la, nazi la..takpe2..nanti aku carik idea.. Twisted Evil

wei betul la, mana sharil sarudin gi ehh??yang paling last aku jumpa dia ada la dalam 9 tahun lepas kot..kat kedai jual majalah area bandar raub..mase tu dia punya dressing pun leh tahan...yang aku takleh lupa, leher dia siap ade rantai yang jenis lekap2 tu..ala2 neck hugging gitu (ade ke istilah nih??)..rase rendah diri pun ade gak aku masa tu..ye lah, kengkawan seme kuar dari raub, balik2 terus vogue..aku gak macam budak zaman batu..huhuhhu...tapi rase gerun pun ade gak masa tu..siap terpikir -'bior benor budak nih' heheheheh..mintak2 tak pakai tudung la wei...


kuang 3X .... tukar topik ekkkkk ..... apepe pon .... ko tetap HENSEM dimata isteri terchenta ko ... itu aku kompem la kamal .... itu yg paling penting .... kata2 org2 luar jgn dilayan ..... lol!
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum