haida sebran

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: haida sebran

Post  zckyra on Sun Aug 09, 2009 5:05 pm

eleh mie... ko ingat ko paling terror la tuh aku sambil tekan KEYBOARD sambil makan chikadesss.. ha sadis.. wakakakakakakakaka.. scratch

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: haida sebran

Post  mie toreros on Mon Aug 10, 2009 5:35 pm

cis pantang aku tulis jer ko pangkah ek zack.....
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: haida sebran

Post  musliha mustapha on Mon Aug 10, 2009 5:36 pm

zckyra wrote:eleh mie... ko ingat ko paling terror la tuh aku sambil tekan KEYBOARD sambil makan chikadesss.. ha sadis.. wakakakakakakakaka.. scratch
..eehhh heloo,,aku nih sambil tekan keyboard smbil bersin sambil bos lalu sambil borak dgn member meja seblah ni.sambil dlm hati mikir nak makan apa mlm ni... drunken drunken
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: haida sebran

Post  mie toreros on Mon Aug 10, 2009 5:48 pm

eleh ni yang aku tekan keyboard komputer aku ni yang huruf jer bleh tekan nombor dah haprak ni apa citer?
?
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: haida sebran

Post  zckyra on Tue Aug 11, 2009 6:12 pm

apehal ko nak bciter2 lak ni... ko p je bcinta ngan adik mus senang.... kan hilang ko punya tekanan.. ni xde, asal tertekan...mesti keyboard jadi mangsa...... ko jangan sampai aku n mus + ati d boss tertekan plak..... tu blum masuk sahril.... x kuasa merk aiiii.....ahhahahahahahhaahhhhhaaaaa......
sajer sajer rabbit bounce bounce

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: haida sebran

Post  zckyra on Tue Aug 11, 2009 6:18 pm

mie toreros wrote:cis pantang aku tulis jer ko pangkah ek zack.....
mie sahabatku, sapa lagi aku nak pangkah kalu x ko, sbelum ko menjadi milik adek mus ni
adala can aku sket, kan.... ahhahahahahaaaaahhhaaaaaa......
soalannya.... yang manakah bergender M skang, aku ke mie? ahahahaha ada aku kesah?????
(sejak jumpa ko nih sronok lak jadi tmboy balek yek ahahahahahaaaahhhaaaa..)
Basketball Basketball

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: haida sebran

Post  musliha mustapha on Thu Aug 13, 2009 12:02 pm

zckyra wrote:apehal ko nak bciter2 lak ni... ko p je bcinta ngan adik mus senang.... kan hilang ko punya tekanan.. ni xde, asal tertekan...mesti keyboard jadi mangsa...... ko jangan sampai aku n mus + ati d boss tertekan plak..... tu blum masuk sahril.... x kuasa merk aiiii.....ahhahahahahahhaahhhhhaaaaa......
sajer sajer rabbit bounce bounce
..tu la pasal zc.,aku ni dah masuk sebulan tak ditekan2 nih.,.kangg aku tekan sesapa yg lalu depan aku ni kang,dah masuk paper plak,staff ALU yg terlampau tertekan,,,wakakakaka,,sesambil tekan keyboard,aku nak tekan toottt,,puuutttt,,,bestt kuar angin.,..ahaks... Arrow Rolling Eyes Rolling Eyes Laughing
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: haida sebran

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum