Gathering Time Hari Raya

Page 1 of 9 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Go down

Gathering Time Hari Raya

Post  Syuhardy@boy on Thu Jul 23, 2009 12:37 pm

So apa kata kawan kawan sumer???...setuju x kita adakan gathering time raya nti....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  zackzaidi on Thu Jul 23, 2009 1:09 pm

menarik bro... tapi harap dapat antara raya pertama hingga ke 3 lor.. raye ke-4 tue maybe dah melilau raye umah saudara mara yg jauh plak.. cheers

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Dato' K on Thu Jul 23, 2009 1:33 pm

aku setuju...sbb thn ni pon mmg turn raya kat raub..dr ari raya pertama sampai ari raya ke-6, insyaallah aku ada kat raub....
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  mie toreros on Thu Jul 23, 2009 2:55 pm

aku ON jer...lgpun tahun ni aku dapat cuti...so aku balik kampung keh la kat batu talam nun .....so venue nak gathering kat ner?
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Syuhardy@boy on Thu Jul 23, 2009 3:19 pm

hehehe...itu la pasal..kita kena plan betol betol nie...so sapa sapa yg ada buat open house tu..let us knw laa...bole gathering kat sapa yg ada buat open house..
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Thu Jul 23, 2009 3:36 pm

aku kelik kapung kota damansara on 16sept,,,kalo takdehal 2 ke 3 ari seblom raya aku kelik to raub,,,geng,,apa kataa kita gathering kat genting n berbuka puasa kat situ,,kan KAWAN HENSEM kita keja kat situ kann kannnnn............... cheers : santa rendeer
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Syuhardy@boy on Thu Jul 23, 2009 3:46 pm

alaaaa....jauh nyer la nk pg bukak posa kt sana...cari la pot yg dekat kl ni haaa...

muszalmi...khidmat anda diperlukan ni haaaa....bole x ko bg suggestion tempat tempat yg sesuai untuk dibuat perjumpaan bukak posa..
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  mie toreros on Thu Jul 23, 2009 4:32 pm

ok nnt aku bagi korang pilihan kita tengok setuju ke x.....nak kat hotel ker?kat genting pn ok gak tapi jauh la skit.....kalau ramai aku leh wat pakej...
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Syuhardy@boy on Thu Jul 23, 2009 4:34 pm

kt hotel laaa...senang sikit....bule melantak buffet banyak2
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  mie toreros on Thu Jul 23, 2009 4:41 pm

aku ON jer...kita tunggu pendapat orang lain boy cmner.....tapi kalau buffet memang ngam....aku tau satu tempat dia pnyer dessert sumernyer kuih raya....jadi kita bleh beraya awal tak gitu.hahahahaha
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Syuhardy@boy on Thu Jul 23, 2009 4:43 pm

emmm...i like....kita tunggu....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  zackzaidi on Thu Jul 23, 2009 6:22 pm

mie toreros wrote:aku ON jer...kita tunggu pendapat orang lain boy cmner.....tapi kalau buffet memang ngam....aku tau satu tempat dia pnyer dessert sumernyer kuih raya....jadi kita bleh beraya awal tak gitu.hahahahaha

hehehe.. duk umah sewa dlu selalu kawan2 aku beraya awal.. akakaakakaka... Twisted Evil

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  yard dean on Thu Jul 23, 2009 10:05 pm

wey plan elok elok la ye.. aku kalau cantikk date n tpt tu aku menyusul la..dr jb nih jauh tu..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Syuhardy@boy on Fri Jul 24, 2009 10:32 am

yard dean wrote:wey plan elok elok la ye.. aku kalau cantikk date n tpt tu aku menyusul la..dr jb nih jauh tu..

huhuhu..aweks dari JB pun dh beri greenlite..yg lain tu apa citer..senyap jer....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Fri Jul 24, 2009 11:06 am

zackzaidi wrote:
mie toreros wrote:aku ON jer...kita tunggu pendapat orang lain boy cmner.....tapi kalau buffet memang ngam....aku tau satu tempat dia pnyer dessert sumernyer kuih raya....jadi kita bleh beraya awal tak gitu.hahahahaha

hehehe.. duk umah sewa dlu selalu kawan2 aku beraya awal.. akakaakakaka... Twisted Evil
alaaaa ko ni,yg buruk2 semua kawan2 ko laaahh,jiran umah sebelah laahhh,anak sedara tok pengulu kampung ko laahh,,jangan suka tunding jari kat org lain je,1 jari tunjuk org lain,3 jari lg tu point to ourself tau tak,,,,,mcm la ko bagus sangat,,aku nak taip guna upper case,tp BM aku dapat a5 jek,,,wakakakaaa...pooooodahhhh la eddy... Razz Razz Razz
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Fri Jul 24, 2009 11:10 am

mie toreros wrote:aku ON jer...kita tunggu pendapat orang lain boy cmner.....tapi kalau buffet memang ngam....aku tau satu tempat dia pnyer dessert sumernyer kuih raya....jadi kita bleh beraya awal tak gitu.hahahahaha
...aku tak kisah kat hotel ke rest ke pej pos ke,,janji ada makann yg banyak.,...ekekekkeee....cr tpt yg easy access laa,senang kwn2 lain nak pegi,tpt crowded sgt tak best jugak,Jip,kat hotel PNB bwh tu ok gak kan,apa kenamanya aku dah lupa,,,, Rolling Eyes Rolling Eyes bounce
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  zackzaidi on Fri Jul 24, 2009 11:43 am

musliha mustapha wrote:
zackzaidi wrote:
mie toreros wrote:aku ON jer...kita tunggu pendapat orang lain boy cmner.....tapi kalau buffet memang ngam....aku tau satu tempat dia pnyer dessert sumernyer kuih raya....jadi kita bleh beraya awal tak gitu.hahahahaha

hehehe.. duk umah sewa dlu selalu kawan2 aku beraya awal.. akakaakakaka... Twisted Evil
alaaaa ko ni,yg buruk2 semua kawan2 ko laaahh,jiran umah sebelah laahhh,anak sedara tok pengulu kampung ko laahh,,jangan suka tunding jari kat org lain je,1 jari tunjuk org lain,3 jari lg tu point to ourself tau tak,,,,,mcm la ko bagus sangat,,aku nak taip guna upper case,tp BM aku dapat a5 jek,,,wakakakaaa...pooooodahhhh la eddy... Razz Razz Razz

hahaha.. Laughing mus2.. senak aku ketawa baca ayat reply ko nie.. nie just intro mengingat zaman2 kecerian n fun aku ngan bebdk rumah sewa dlu.. ko mane tau, bukan satu umah pun.. Laughing bru nak flesh back balik n syer2 cite2 yg byk kenangan umah sewa depan tmn muhibbah.. potong stim betul lor ko mus.. hehehe.. semua org x perfect, aku ada gak zamn gelap aku.. yg kena buang asrama tue, ponteng sekolah beberapa ari cari cari durian gugur kat umah sewa.. huhuhu.. cam2 cite... pe la ko nie musss.. cit, pooodah amaksharparpok.. Twisted Evil

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  zackzaidi on Fri Jul 24, 2009 11:49 am

musliha mustapha wrote:
mie toreros wrote:aku ON jer...kita tunggu pendapat orang lain boy cmner.....tapi kalau buffet memang ngam....aku tau satu tempat dia pnyer dessert sumernyer kuih raya....jadi kita bleh beraya awal tak gitu.hahahahaha
...aku tak kisah kat hotel ke rest ke pej pos ke,,janji ada makann yg banyak.,...ekekekkeee....cr tpt yg easy access laa,senang kwn2 lain nak pegi,tpt crowded sgt tak best jugak,Jip,kat hotel PNB bwh tu ok gak kan,apa kenamanya aku dah lupa,,,, Rolling Eyes Rolling Eyes bounce

cop2.. salam.. tumpang lalu... nie nak gathering time berbuka pose or time hari raye? dah konfiuskus dah..

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  mie toreros on Fri Jul 24, 2009 11:55 am

kalau kat PNB tu PnB park la tul tak jib? aku tgh amik quotation ni...nnt aku bg tau korang ek
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  zckyra on Fri Jul 24, 2009 1:19 pm

musliha mustapha wrote:
zackzaidi wrote:
mie toreros wrote:aku ON jer...kita tunggu pendapat orang lain boy cmner.....tapi kalau buffet memang ngam....aku tau satu tempat dia pnyer dessert sumernyer kuih raya....jadi kita bleh beraya awal tak gitu.hahahahaha

hehehe.. duk umah sewa dlu selalu kawan2 aku beraya awal.. akakaakakaka... Twisted Evil
alaaaa ko ni,yg buruk2 semua kawan2 ko laaahh,jiran umah sebelah laahhh,anak sedara tok pengulu kampung ko laahh,,jangan suka tunding jari kat org lain je,1 jari tunjuk org lain,3 jari lg tu point to ourself tau tak,,,,,mcm la ko bagus sangat,,aku nak taip guna upper case,tp BM aku dapat a5 jek,,,wakakakaaa...pooooodahhhh la eddy... Razz Razz Razz

mus ko perlu baca btul2 penyataan edd 2, "kawan n aku", dia kan meme selalu silap taip.. ahaks....
anyway... mie toreros tu pakwe lama aku rupenyeeee... maaf la ye miee, ter hilang ingatan lak pasal ko...
eh ktaorg panggil ko mus gak kan dulu?

pasal gather time raya..... molek gitu,, ambik peluang la yg mana turn raya kt tanahair tu, aku ok je,tiap2 tahun
pun memang turn raya kat raub. he he Wink seronoknyer gather time raya bleh tengok mus makan banyak2 ha aha ha ha.(aku sedang mencontohi edd bab point memoint nih) .... wakakkakakaaa
bom cheers

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  mie toreros on Fri Jul 24, 2009 2:56 pm

dulu korang panggil aku bradd pitt....tapi aku ni x suker nak berlagak aku suruh korang pnggil aku mie jer....
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  zckyra on Fri Jul 24, 2009 3:14 pm

yang panggil brad pitt time skolah nihh cik shila mambo tu je
setau aku.....
Mesti dia minat kat ko gak time tu....
ha ha ha ha ha ha

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Fri Jul 24, 2009 3:42 pm

hahaha.. Laughing mus2.. senak aku ketawa baca ayat reply ko nie.. nie just intro mengingat zaman2 kecerian n fun aku ngan bebdk rumah sewa dlu.. ko mane tau, bukan satu umah pun.. Laughing bru nak flesh back balik n syer2 cite2 yg byk kenangan umah sewa depan tmn muhibbah.. potong stim betul lor ko mus.. hehehe.. semua org x perfect, aku ada gak zamn gelap aku.. yg kena buang asrama tue, ponteng sekolah beberapa ari cari cari durian gugur kat umah sewa.. huhuhu.. cam2 cite... pe la ko nie musss.. cit, pooodah amaksharparpok.. Twisted Evil[/quote]

aku tak wat lawak pun,ayat tu mmg ikhlas aku tujukan pd ko.apsal ko senak ketawa plak ? rasenak maybe la,,ekekkeee....memang selalu mcm tu,ko kalo part buruk seme org lain je kan,cite flashback pun pasal buruk org lain,ko takde life sendiri ke ,siann ko ekk...waaakakakaka,,,, Sleep Sleep
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Fri Jul 24, 2009 3:45 pm

mie toreros wrote:dulu korang panggil aku bradd pitt....tapi aku ni x suker nak berlagak aku suruh korang pnggil aku mie jer....
ada ke budak buta dlm kelas kita yg tak kenal rupa bradd pit ye ?? I love you I love you
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Syuhardy@boy on Fri Jul 24, 2009 5:19 pm

mie toreros wrote:dulu korang panggil aku bradd pitt....tapi aku ni x suker nak berlagak aku suruh korang pnggil aku mie jer....

puikkkk...time kita dulu mana ada kenal brad pitt lagi la oiiiii...paling kuat pun masa tu yg famous ialah pak uda ngan pak busu dari pi mai pi mai tang tu punya sitcom.....chittttttttt
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 9 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum