Gathering Time Hari Raya

Page 6 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  zckyra on Tue Sep 15, 2009 12:09 pm

he he .. alamak Dato' segala no tepon ada kat contact method tu yek, snang kan aku nk suh mus contact nanti.. hu hu... bounce bounce

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  shamshillah on Tue Sep 15, 2009 2:00 pm

bila sebenarnye nih..aku tunggu korg kat umh je la..raya kedua or ketiga? zam n rozila ada raya ketiga..anyway aku x kisah...kalo raya kedua x jd aku g raya umh sedara mara aku dulu..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  zckyra on Tue Sep 15, 2009 2:08 pm

apepun shila menda nih last minute kot tgk baru jadik,,, aku misti p umah mus dulo baru bwk rombongan p umah nkau selalunye kan.....kot2 jadila.. cyclops Wink

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Dato' K on Tue Sep 15, 2009 2:11 pm

betul cakap si londeh ittew...aku kalo raya kedua, insyaallah ikut la kalo belah family aku tekdeh event apa2...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  shamshillah on Tue Sep 15, 2009 2:14 pm

ok..menu di rumah aku..raya kedua..bihun soto n nasi impit kuah kacang..raya ketiga mi kari/laksa...sapa x available raya kedua dtg raya ketiga ye..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Tue Sep 15, 2009 2:22 pm

Dato' K wrote:haaa, cantek2..raya kedua, tpt kumpul umah mus..pukul baper??umah mus kat ner??
...datok,,,umah aku kat lot 8686 sg lui 2,,kalau dr bandar simpang masuk ke kanan ikut tadika kasturi sebelum taman mutiara iteww,kalo dr ceroh simpang kiri laa,jgn plak ko simpang ke rumah org2 tua sg lui,mana la tau ko tak sabar sgt nak tua,yg tu kapir punya..no fon umah aku 09-3558255,,cakap dgn musliha ye,musleena tu adik aku @ daddy boy n mie tgh mengusyar line tanpa menyedari risiko nya...menu umah aku raya ke 2 tu sate,,blm oder lagik sebb aku kat bunai lagik,,,esok aku torobang balik ke kl then blk raub,,,if macik sate tu takde bahan dah,,aku masak spegety kasik koang makan yek,rasa mcm nak makn nasi ayam,,senang byk,aku tabur jek kat tanah,koang patuk laa,,,wakakakakaaaa............. cheers cheers cheers rendeer rendeer
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  najib on Tue Sep 15, 2009 2:30 pm

wah wah....cam besh je plan konvoi raya korang nih....tp aku maybe takleh joint la kot. 1st year ni, giliran wifey dulu n raya ke 3 br gerak balik kl, keje sehari br balik raub.

papun aku doakan moga plan korang ni berjalan lancar la. tp...sedih plak rasa, sbb thn ni korang ramai kat raub so next yr korang mesti kat umh in law lak.....kontra ngn aku yg thn dpn raya raub dulu....nmpknya susah la aku nak joint korang Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

papun takpe....ada rezki bole jumpa gak kannnnnnnnn, sapa2 yg tersesat kat klau ke nnti on raya ke 5 dan seterusnya, jemput la dtg beraya ke umh kuning dpn skolah heheh.

ok, slamat beraya semua, maap zahir batin.

p/s : welcome to zam + abby azaf aka azmarita cheers cheers cheers
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Dato' K on Tue Sep 15, 2009 2:31 pm

hehehe...mujur ko buat nasik ayam n nasib baik khinzir tu haram, mus..kalo ko buat nasik khinzir, jenuh la pulak menjadik satu keje kitorang nak menyondol kat depan umah ko nanti....anyhow, thank you mus di atas lawak ko ittew..hari ni seriously aku hangin nak mengamuk je kat opis ni...

tak ketinggalan jua kpd zack kerana lawak londeh nya ittew...

takpe la jib, nanti2 buat lain la pulak...insyaallah
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  zckyra on Tue Sep 15, 2009 2:51 pm

Dato' K wrote:hehehe...mujur ko buat nasik ayam n nasib baik khinzir tu haram, mus..kalo ko buat nasik khinzir, jenuh la pulak menjadik satu keje kitorang nak menyondol kat depan umah ko nanti....anyhow, thank you mus di atas lawak ko ittew..hari ni seriously aku hangin nak mengamuk je kat opis ni...

tak ketinggalan jua kpd zack kerana lawak londeh nya ittew...

takpe la jib, nanti2 buat lain la pulak...insyaallah

chaiit ,, sama diri aku sendirik, tersilap plak londeh giteww, memalukan kaum sungguh2 la, itew sbb aku x mkn nasi impit kuah lemak, nasi impit kuah kacang aje kegemaranku,
Dato' org dah kawen kalu rasa nk mengamuk senang, balik umah mlm kang abeh la ko punya hangin satu body iteww.. x cayer tanya muss... .. ekekeekeee mus nak bagi nasi ayam, ko tambah dedak lebey sket aaa....aku suka rangup2, smentara gigi ada lg... bounce bounce

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Tue Sep 15, 2009 2:51 pm

zckyra wrote:apepun shila menda nih last minute kot tgk baru jadik,,, aku misti p umah mus dulo baru bwk rombongan p umah nkau selalunye kan.....kot2 jadila.. cyclops Wink
..ko mcm biasa la zc,,konfom dpt layanan VIP punya kat umah aku nanti,mencuci pinggan contohnya,,,wakakakakaa, pirat pirat pirat
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  najib on Tue Sep 15, 2009 2:59 pm

woooo....ramainya kat forum tghari ni....best2.

takpe kamal, insyaallah next.

zack....ko nih...statement2 gitew mn bole bulan puasa nih...malu kamal...tmbh2 ujung ramadan ni, kaum lelaki kena ketatkan ikatan kain n bykkan ibadat....aku lain la, tido pakai boxer so terkecuali Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Tue Sep 15, 2009 2:59 pm

zckyra wrote:
Dato' K wrote:hehehe...mujur ko buat nasik ayam n nasib baik khinzir tu haram, mus..kalo ko buat nasik khinzir, jenuh la pulak menjadik satu keje kitorang nak menyondol kat depan umah ko nanti....anyhow, thank you mus di atas lawak ko ittew..hari ni seriously aku hangin nak mengamuk je kat opis ni...

tak ketinggalan jua kpd zack kerana lawak londeh nya ittew...

takpe la jib, nanti2 buat lain la pulak...insyaallah

chaiit ,, sama diri aku sendirik, tersilap plak londeh giteww, memalukan kaum sungguh2 la, itew sbb aku x mkn nasi impit kuah lemak, nasi impit kuah kacang aje kegemaranku,
Dato' org dah kawen kalu rasa nk mengamuk senang, balik umah mlm kang abeh la ko punya hangin satu body iteww.. x cayer tanya muss... .. ekekeekeee mus nak bagi nasi ayam, ko tambah dedak lebey sket aaa....aku suka rangup2, smentara gigi ada lg... bounce bounce
datok ni asek hangin monsun timur laut barat daya jek la,,,lepakss la bro,keja ni duniawi aje,,jgn angkat pot byk2,,ko pun dah tua,nnti ko sakit sapa yg susah,,aku tak campur,,eekkekeke....apsal lak ZC dpt nick londeh plak ? aku terlepas pandang belakang congkak kewww.... Suspect Suspect
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Syuhardy@boy on Tue Sep 15, 2009 4:45 pm

musliha mustapha wrote:
Dato' K wrote:haaa, cantek2..raya kedua, tpt kumpul umah mus..pukul baper??umah mus kat ner??
...datok,,,umah aku kat lot 8686 sg lui 2,,kalau dr bandar simpang masuk ke kanan ikut tadika kasturi sebelum taman mutiara iteww,kalo dr ceroh simpang kiri laa,jgn plak ko simpang ke rumah org2 tua sg lui,mana la tau ko tak sabar sgt nak tua,yg tu kapir punya..no fon umah aku 09-3558255,,cakap dgn musliha ye,musleena tu adik aku @ daddy boy n mie tgh mengusyar line tanpa menyedari risiko nya...menu umah aku raya ke 2 tu sate,,blm oder lagik sebb aku kat bunai lagik,,,esok aku torobang balik ke kl then blk raub,,,if macik sate tu takde bahan dah,,aku masak spegety kasik koang makan yek,rasa mcm nak makn nasi ayam,,senang byk,aku tabur jek kat tanah,koang patuk laa,,,wakakakakaaaa............. cheers cheers cheers rendeer rendeer

Iyahooo..raya kedua kita pg serang umah mus....mus ko kol aku bila smpi Kl leh...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  zckyra on Tue Sep 15, 2009 4:54 pm

mus,, aku di nick kan sebentar sbg LONDEH bukan ader kaitan ye dengan kes yg pernah ko re-open dulu yaaa...wakakakakakakaaaa lol! lol! lol!
najib... aku cume nk ingatkan Dato' K, walaupun dia hangin ke ribut ke dia tetap ada soulmate utk lepaskan perasaan, bukan yg ko mikirin iteww....so sapa yg terlencong nieww..ekekeekekekeekeee Basketball
ko tdo pakai boxer ya...???? affraid affraid

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Dato' K on Tue Sep 15, 2009 5:10 pm

kesian hamba allah ittew, tak pasal2 dkaitkan gak..ish2..tak patut, tak patut...

aaa...cantek la...raya kedua...kumpul umah mus, bantai satey, umah shilla bantai soto...pehh..best2....kira dah ramei gak nih leh konvoi...kul brapa???

aku kat johor ni sekor2 je la cik zack wei....tu la pasal aku kena cepat pindah keje kat kl..itu ari dah mcm darah tinggi sket..nak pitam dah sekali...kat sini mmg aku senang naik hangin..kat opis ni sbnrnya tunggu masa je ade nak kena maki hamun esp. ari inneyyyy ...grrrrrrrrrrrrrrr...nasib baik ko buat lawak londeh, mus buat lawak ayam, shilla buat lawak 18sx...tengkiu2.....
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  zckyra on Tue Sep 15, 2009 5:32 pm

oh kau seekor rupenyeee.. ye Dato' K ekekekekekeke....
oh begitew.... sib baik line intenet ko cam clear jek...

aku tggu korg kat umah mus @ korg tunggu aku kt umah mus ke... he he he
ati d boss ni balik ke tak, atiiiii...
ko kt johor kan Dato' tulun tanye sket... Basketball

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Tue Sep 15, 2009 6:16 pm

zckyra wrote:oh kau seekor rupenyeee.. ye Dato' K ekekekekekeke....
oh begitew.... sib baik line intenet ko cam clear jek...

aku tggu korg kat umah mus @ korg tunggu aku kt umah mus ke... he he he
ati d boss ni balik ke tak, atiiiii...
ko kt johor kan Dato' tulun tanye sket... Basketball
..kalo ade 2 ekor,,kat mana plak nak dipalam kededua nnye tu dek datok K ittew Zc oii,,,wakakakakaa..konfom pahala posa aku sikit ari nih,,ke tadek dah pun,,, clown clown ...ok ye,,,set hari raya kedua aku siap sedia dgn JUADAH kat umah aku,,datang la dlm kul 10am ke 11 am ke,,awal settle awal bleh gerak konvoii kita..memula kita terjah umah zura pastu shilla,d umah aku ke jeruas tu amik masa dlm 30 minit gak la merempit kalo takde macet trafik..pape hal pun,kam togeder2 ke rumah aku yekk,,,NO FON AKU 013-3013133 atau 017-6446198 atau 09-3558255.....menu no worry,sebab ini umah aku,,tgk saja keadaan aku,,,wakakakakaka........ king king queen king queen jocolor jocolor jocolor
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  normazura on Tue Sep 15, 2009 8:01 pm

musliha mustapha wrote:
zckyra wrote:oh kau seekor rupenyeee.. ye Dato' K ekekekekekeke....
oh begitew.... sib baik line intenet ko cam clear jek...

aku tggu korg kat umah mus @ korg tunggu aku kt umah mus ke... he he he
ati d boss ni balik ke tak, atiiiii...
ko kt johor kan Dato' tulun tanye sket... Basketball
..kalo ade 2 ekor,,kat mana plak nak dipalam kededua nnye tu dek datok K ittew Zc oii,,,wakakakakaa..konfom pahala posa aku sikit ari nih,,ke tadek dah pun,,, clown clown ...ok ye,,,set hari raya kedua aku siap sedia dgn JUADAH kat umah aku,,datang la dlm kul 10am ke 11 am ke,,awal settle awal bleh gerak konvoii kita..memula kita terjah umah zura pastu shilla,d umah aku ke jeruas tu amik masa dlm 30 minit gak la merempit kalo takde macet trafik..pape hal pun,kam togeder2 ke rumah aku yekk,,,NO FON AKU 013-3013133 atau 017-6446198 atau 09-3558255.....menu no worry,sebab ini umah aku,,tgk saja keadaan aku,,,wakakakakaka........ king king queen king queen jocolor jocolor jocolor

weh keh nak juin gak konvoy demeh teh .... demeh berkumpul kol 10 kat umah mus ekkk .... nak gakla ikut ....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Dato' K on Wed Sep 16, 2009 9:34 am

aaaaa....chantek2...lg ramei lg best, a-a...

venue : umah mus
tarikh : raya kedua
time : 10 pagi
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  mytini on Wed Sep 16, 2009 10:46 am

normazura wrote:
Dato' K wrote:apa la ko ni, nyah..kalo merk la kan, dah lama merk hempok kepala lutut ati ni tau, tak koser...nyampahhh..

anyhow, sabar je lah yani...doa byk2 esp. bulan ramadhan ni...insyaallah, doa anak yg soleh n solehah tu sampai pada parents nye........

tapi bila baca balik ayat yani ittew, especially

'..aidilfitri yg akan menjelang tiba ini' ....WOWWW
'..ramai yg akan beraya di kg laman '....WOWWWWWW
'..hingga raya ketiga'....WOWWWWWWWW
'.....masih ingat kan rumah'.....WWOWWWWWWWWW
'..juadah apa yg patut'.....WWOWWWWWWWWWWWWWWWW

maaf dzahir batin, yani ...tak koser, merkkk


hok aloh .... bengap la korang neh ... xkan x kenal lagi pangai si yani .... dia ni mmg skema sejak azali ....


weiii norhayati rudin n ahmad kamal abdullah,
dan lagi korang mengutuk aku yer?? aku ni bahasa memang mcm tu..skema sejak azali...x reti nk kasar2 n melencong mcm korang sumer itewwwwwwwww...
kepada zura,
terima kaseh depend aku....ko memang kenal aku mcm tu kann........nyampah la aku korang ni.....
avatar
mytini

Posts : 41
Join date : 2009-01-21
Age : 37
Location : kg. sg. pasu, raub & puncak alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  mytini on Wed Sep 16, 2009 10:59 am

Dato' K wrote:aaaaa....chantek2...lg ramei lg best, a-a...

venue : umah mus
tarikh : raya kedua
time : 10 pagi


aku pun pikir sama gak macm zamri...awal betol korang raya ke2 dh nk konvoi....raya ke2 ni bukn ziarah sedara mara dulu ker?ehehe
xpela, kalu dh mcm tu plan korang...carry on jer....tpi BETOL ke ni? jgn yooo..yoo...ooo.. je?nti x jadi...mcm g knduri kawin shilla hri tu....ntah mana2 korang..aku jumpa shahril nizam jer...

by the way, aku raya ni seminggu ada kt sg pasu tu...husband aku cakap x payah la balik kedah raya ke5 tu...so aku akan ada kat kg smpai hari jumaat la...sabtu petang dh nak balik KL.

teringin gak nak ikut korang beraya tu tapi raya kedua ada majlis merisik adik perempuan aku, so aku kena la take care pe patut since mak aku dh xde....on de way g rumah zura n shilla atau on d way balik ke raub tu singgah la ke rumah aku....x pon datang la raya ke3 ke, ke4 ke, ke5 ke...insya'allah aku ada. tapi col dulu tau sebelum datang, kang korang datang...sio-sio jo...aku xde kt rumah...

col aku yer kengkawan.....HP : 012-2805822 n RUMAH : 09-3659064

menu raya bergantung kepada keadaan semasa....

shilla, kalu ko nk makan pecal, nti tengok ayah aku nk buat tak tahun ni yer......
avatar
mytini

Posts : 41
Join date : 2009-01-21
Age : 37
Location : kg. sg. pasu, raub & puncak alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  zamrirauf on Wed Sep 16, 2009 11:41 am

peerrrghh ko sebut pecal yani memang meleleh air liur...tue belum makan lagi ..dah makan ayaq idung pun meleleh..pedasssss..klu raya bapak aku x miss punyer mesti ambik stok kat sg pasu...dgn sapa x tau lah....
avatar
zamrirauf

Posts : 48
Join date : 2009-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Wed Sep 16, 2009 12:01 pm

Dato' K wrote:aaaaa....chantek2...lg ramei lg best, a-a...

venue : umah mus
tarikh : raya kedua
time : 10 pagi
......umah mus tu umah aku la kan,,,wakakakakkaaa......abah aku tu nama je asal org raub tp aku mmg seriusly tak kenal old generation sedara mara yg ada dimerata ceruk raub tu,,yg aku tau ada 1 makcik kat tmn mutiara n 1 makcik kat kg benggali..tu aje la sedara aku,,ehehehehe...........flite aku kul 3pm ari ni,,perrhhhhhhh rasa mcm nak klimaks punya best nak balik kg nihhhh....... bounce bounce bounce bounce
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Wed Sep 16, 2009 12:05 pm

normazura wrote:
musliha mustapha wrote:
zckyra wrote:oh kau seekor rupenyeee.. ye Dato' K ekekekekekeke....
oh begitew.... sib baik line intenet ko cam clear jek...

aku tggu korg kat umah mus @ korg tunggu aku kt umah mus ke... he he he
ati d boss ni balik ke tak, atiiiii...
ko kt johor kan Dato' tulun tanye sket... Basketball
..kalo ade 2 ekor,,kat mana plak nak dipalam kededua nnye tu dek datok K ittew Zc oii,,,wakakakakaa..konfom pahala posa aku sikit ari nih,,ke tadek dah pun,,, clown clown ...ok ye,,,set hari raya kedua aku siap sedia dgn JUADAH kat umah aku,,datang la dlm kul 10am ke 11 am ke,,awal settle awal bleh gerak konvoii kita..memula kita terjah umah zura pastu shilla,d umah aku ke jeruas tu amik masa dlm 30 minit gak la merempit kalo takde macet trafik..pape hal pun,kam togeder2 ke rumah aku yekk,,,NO FON AKU 013-3013133 atau 017-6446198 atau 09-3558255.....menu no worry,sebab ini umah aku,,tgk saja keadaan aku,,,wakakakakaka........ king king queen king queen jocolor jocolor jocolor

weh keh nak juin gak konvoy demeh teh .... demeh berkumpul kol 10 kat umah mus ekkk .... nak gakla ikut ....
..datang la no hal punya,,,kat area umah aku tu ada la ustazah juminum kat blakang umah aku tu tp konfom dia tak kenal koang dah,,,nak gi umah nadia pun dekat juga dah tu,,eehhehe...area tmn sentosa takde ke cikgu2 kita dulu ekk ? umah cikgu siti khadijah kan kat tmn belakang jayanti tu kan,,,eeeeiii aku sonok gila nih koang nak dtg umah aku..nina kata dr beraya dgn along baik nina tgk sarkis,,,wakakakakaaa..... cheers cheers cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Syuhardy@boy on Wed Sep 16, 2009 4:07 pm

Dato' K wrote:aaaaa....chantek2...lg ramei lg best, a-a...

venue : umah mus
tarikh : raya kedua
time : 10 pagi

Wokey..at least dh ada timing and venue senang sikit...klu aku sesat aku akan kol korang ekkk..
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum