Gathering Time Hari Raya

Page 7 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Dato' K on Wed Sep 16, 2009 4:28 pm

tu la pasal...kite nengok la nanti brpa ramei org leh join...kalo ikut forum nih cam ramai je...heheh..
janji ada plan....
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  yard dean on Wed Sep 16, 2009 10:48 pm

okey balas sekali gus jela..
nak pengsan lak kene marah ngan yaani.. siap panggil name penuh tu..
kalau la hajat kalian nak beraya bersama pada raya kedua agak sukar la bagi saya menjoin kan diri.. al maklumapda pukul 10 tu saya masih belingkar di rumah saya jauh di jb ini.. agak agak hari tu baru nak balik.. itu pon kalau aku rasa macam nak join famili aku balik la.. kalau tak aku nak terus pembelingkaran aku kat umah nih..jd hampir 80% la saya tak dapat join kalian semua.. takpe la.. lg pon kalau aku join korang pon bukan bole beraya umah aku pon, pasal umah aku sudah tidak berapa ada kat raub tu.. jd teruskan jela niat suci tu.. dgn ucapan selamat hari raya...
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Dato' K on Thu Sep 17, 2009 10:00 am

tinggi sikit la peluang aku nak makan banyak kat umah kengkawan nanti...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  zckyra on Thu Sep 17, 2009 12:51 pm

kite hanya merancang, Tuhan yg tentukan....... layan ajelah...
setakat ati xde, jgn harap ko bleh take over tempat mus dlm hal mengabihkan hidangan atas meja...Dato'
tipis la harapan.

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  shahril on Fri Sep 18, 2009 4:23 pm

Dato' K wrote:tinggi sikit la peluang aku nak makan banyak kat umah kengkawan nanti...

aku jua akan bersama2 berjuang ngan ko untuk menghabiskan makanan kt umah kwn2 nti. bab2 mkn free nie aku cukup pantang dengar mesti gie punye. tp jln nk g umah mus aku x taula. ada sape2 nk escort aku nti x ????
avatar
shahril

Posts : 21
Join date : 2009-02-05
Age : 39
Location : seri kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Dato' K on Mon Sep 28, 2009 1:24 pm

tengkiu lah kepada seme kengkawan yg join d gathering/konvoi ari raya kedua ittew...aku enjoy...ramai, ada la dlm 10 orang kot...yg dah lama tak jumpa pun, akhirnya dapat jumpa gak...mus, zack, shahril, boy, zura, shillah, yani, zam, eddy...caya lah, dr pagi sampai senja...

aku balik umah sampai sakit perut...tu pun kempunan nak makan laksa umah zack..apa la ko, bawak kuar kuah jeeeeee....

next year kalo panjang umor, leh buat lagi...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  najib on Mon Sep 28, 2009 6:52 pm

Dato' K wrote:tengkiu lah kepada seme kengkawan yg join d gathering/konvoi ari raya kedua ittew...aku enjoy...ramai, ada la dlm 10 orang kot...yg dah lama tak jumpa pun, akhirnya dapat jumpa gak...mus, zack, shahril, boy, zura, shillah, yani, zam, eddy...caya lah, dr pagi sampai senja...

aku balik umah sampai sakit perut...tu pun kempunan nak makan laksa umah zack..apa la ko, bawak kuar kuah jeeeeee....

next year kalo panjang umor, leh buat lagi...

woooooooo....bestnya. nak buat camne...takde rezeki aku nak joint Sad Sad Sad
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 38
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Dato' K on Tue Sep 29, 2009 10:27 am

takpe la jib...tak dapat jumpa time raya kita, time deepavali nanti leh jumpa gak...ye tak??
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

HARI RAYA YG BEST BANGAT...

Post  shamshillah on Tue Sep 29, 2009 10:53 am

Salam aidilfitri..bestnyer raya tahun nih..selain dpt beraya bersama suami dan family pd raya pertama..dapat gak konvoi ngan kengkawan pd raya kedua..bestnyer ada mus, zura, syuhardy, shahril,kamal,zack, yani..dan jugak eddy dan zam di senja hari...pastuh raya ke3..ada lak farah n rozila dtg ke rumah aku..tq rozila, bg aku blender yg dinanti-nanti kan..hehe..oh ye sapa nak beli pinggan mangkuk vision,arcopal, vantage dan sebagainye leh kontek rozila ye..coz askar nih dpt harga murah..pg hari khamis tuh dtg la pulak si yani n liza mdzin kerumah aku..tghri sempat lg ke rumah farah kat jerantut, cantik umah dia n farah dah pandai masak sekarg..makn nasi minyak n lauk pauk yg lazat..yg penting pinggan mangkuk dia sgt cantik..hehe.tq ye suma yg dtg beraya kali nih..n thanks jugak kat zura kasi aku tuala aussino..sorry puspa, lambat sgt blk kg..aku dah blk kl br sibuk nak dtg umah..hasil raya kali ni berat aku naik 3kg..oleh itu aku puasa la blk minggu ni..oh ye ada gak berita sedih..tok sedara aku (aki de jali (sapa dok sega n jeruas mungkin kenal)) meninggal ptg ahd 25/9 n kebumi semalam..yg sedihnye aku x spt jumpa dia time raya..last jumpa buln 6 hr tuh..xde rezeki..hanya mampu sedekahkan yasin dan al-fatihah..semoga rohnye dicucuri rahmat...amin..pesanan utk diri sendiri dan kengkawan hargai dan lawat lah sedara mara kita selagi masih ada hayat..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  najib on Tue Sep 29, 2009 3:26 pm

Dato' K wrote:takpe la jib...tak dapat jumpa time raya kita, time deepavali nanti leh jumpa gak...ye tak??

hahhh.....deepavali tu aci sebelah umh aku je beraya...ko bole la g umh dia.
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 38
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Dato' K on Tue Sep 29, 2009 3:39 pm

vision,arcopal tu murah sedang mana??buleh dpt 50% diskaun ke??

mak aii, ko nih shillah, ko gi umah member nak jumpa member ke, nak menengok umah n pinggan mangkuk member??? tak koser...susah la aku nak ngajak ko dtg umah aku..umah aku elok sikit dr umah setinggan je....pinggan pun pakai pinggan free KFC....
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  shamshillah on Tue Sep 29, 2009 4:27 pm

Dato' K wrote:vision,arcopal tu murah sedang mana??buleh dpt 50% diskaun ke??

mak aii, ko nih shillah, ko gi umah member nak jumpa member ke, nak menengok umah n pinggan mangkuk member??? tak koser...susah la aku nak ngajak ko dtg umah aku..umah aku elok sikit dr umah setinggan je....pinggan pun pakai pinggan free KFC....

aku x kisah ler dato, dah org tunjuk aku tgk la..menurut farah n rozila mmg harga ahli penama(askar2a) murah separuh x pun 40% dr harga pasaran di jusco or sogo....aku mmg suka tgk rumah n brg yg ada dlm tuh..nak jd kan inspirasi bila dok umh sendiri nanti....don't worry la dato' umh aku pinggan free kfc pun xde..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Dato' K on Tue Sep 29, 2009 5:33 pm

40-50% diskaun??????mak aiiiiii...nak la weiiii...cuba ko explain sikit guana gaya nye?? segan la pulak aku nak mengontek si rozila ittew..kontek2 tau2 nak diskaun pinggan mangkuk la pulak...mangkuk sungguh aku...

nanti aku ingat mmg nak buat mkn2 gak la kat umah ittew..kalo free, leh la dtg..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  normazura on Thu Oct 01, 2009 10:38 am

Dato' K wrote:40-50% diskaun??????mak aiiiiii...nak la weiiii...cuba ko explain sikit guana gaya nye?? segan la pulak aku nak mengontek si rozila ittew..kontek2 tau2 nak diskaun pinggan mangkuk la pulak...mangkuk sungguh aku...

nanti aku ingat mmg nak buat mkn2 gak la kat umah ittew..kalo free, leh la dtg..

laa ye ke sampai 40%-50% ???????? What a Face What a Face What a Face What a Face
wow aku pon nak jugak la .... tapi tahun depan nyer budget la .... sbbb last year aku baru tangkap 2 set arcopal(akojaya) ..... ngeh ngeh ...
dulu2 aku xtau apa2 pon ttg pinggan mangkuk ni .... skrg baru aku mula berjinak2 .......
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  normazura on Thu Oct 01, 2009 10:46 am

shamshillah wrote:Salam aidilfitri..bestnyer raya tahun nih..selain dpt beraya bersama suami dan family pd raya pertama..dapat gak konvoi ngan kengkawan pd raya kedua..bestnyer ada mus, zura, syuhardy, shahril,kamal,zack, yani..dan jugak eddy dan zam di senja hari...pastuh raya ke3..ada lak farah n rozila dtg ke rumah aku..tq rozila, bg aku blender yg dinanti-nanti kan..hehe..oh ye sapa nak beli pinggan mangkuk vision,arcopal, vantage dan sebagainye leh kontek rozila ye..coz askar nih dpt harga murah..pg hari khamis tuh dtg la pulak si yani n liza mdzin kerumah aku..tghri sempat lg ke rumah farah kat jerantut, cantik umah dia n farah dah pandai masak sekarg..makn nasi minyak n lauk pauk yg lazat..yg penting pinggan mangkuk dia sgt cantik..hehe.tq ye suma yg dtg beraya kali nih..n thanks jugak kat zura kasi aku tuala aussino..sorry puspa, lambat sgt blk kg..aku dah blk kl br sibuk nak dtg umah..hasil raya kali ni berat aku naik 3kg..oleh itu aku puasa la blk minggu ni..oh ye ada gak berita sedih..tok sedara aku (aki de jali (sapa dok sega n jeruas mungkin kenal)) meninggal ptg ahd 25/9 n kebumi semalam..yg sedihnye aku x spt jumpa dia time raya..last jumpa buln 6 hr tuh..xde rezeki..hanya mampu sedekahkan yasin dan al-fatihah..semoga rohnye dicucuri rahmat...amin..pesanan utk diri sendiri dan kengkawan hargai dan lawat lah sedara mara kita selagi masih ada hayat..

wehhhhhhh aku pon seronok gak ..... dapat jumpa kengkawan ..... dapat makan sate, nasi tomato+daging masak merah, lemang jagung+dodol+rendang yg lazat , mee kari berapi ...... dapat tunjuk bakat bercerita ....... mmg seronok lah ..... gamba dah aku upload kat facebook .....
amboihhhhhhh shilla ..... umah farah jer ke yg lawa .... umah aku tak lawa ke ..... rabbit
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Dato' K on Thu Oct 01, 2009 11:39 am

haaaa, nanti leh la order sekali pinggan mangkuk nye..tp serius la..kalo 40-50% drp rega jusco, meaning to say, lagi murah dr rega kat kedai duty free la tu...

makan ari tu mmg fantastic...cuma aku ala2 kempunan sikit, masa makan mee kari berapi, aku just ambik kuahnya + rencah sikit je..rerupanya ada rencah tambahan kat atas meja..dah abih makan, br la terperasan...nak tambah, merk segan la pulak....tak koser..

lagi satu kan, kalo anak aku si syamim tu, ada pow duit raya tambahan drp korang, aku mintak mahap la yee..segan aku sbnrnya...seriously, dia mmg suka main menda2 berkaitan kertas ni esp. duit....kat umah tu, decoder astro aku pun penah rosak sbb dia selit duit kat sittew...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  sahril sarudin on Thu Oct 01, 2009 11:52 am

boleh tak aku nak tgk pic uols kat facebook ittew..tapi kan aku takde facebook..kisah nyer aku ala2 nak view jer ler..camna uols? boleh lah boleh lah..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Dato' K on Fri Oct 02, 2009 12:25 pm

sahril sarudin wrote:boleh tak aku nak tgk pic uols kat facebook ittew..tapi kan aku takde facebook..kisah nyer aku ala2 nak view jer ler..camna uols? boleh lah boleh lah..

aku ari ittew, tlupa bwk camera la pulak...wei, upload la lg gambo nyer kat facebook..kat sini kang takut slow la pulok nak menengoknyer..

ko nih shahril, create je la facebook ko ittew..tak koser
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  najib on Sun Oct 04, 2009 1:22 am

aku ada tgk gambar korang kat facebook, rasanya zura yg upload...lama dh la kamal dia upload.

haah shahril, apsal tak sign up facebook...lg senang nak keep in touch ngn kwn2. add kiraorg yek.
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 38
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  shamshillah on Mon Oct 05, 2009 9:49 am

[quote="normazura
wehhhhhhh aku pon seronok gak ..... dapat jumpa kengkawan ..... dapat makan sate, nasi tomato+daging masak merah, lemang jagung+dodol+rendang yg lazat , mee kari berapi ...... dapat tunjuk bakat bercerita ....... mmg seronok lah ..... gamba dah aku upload kat facebook .....
amboihhhhhhh shilla ..... umah farah jer ke yg lawa .... umah aku tak lawa ke ..... rabbit[/quote]

umh ko lawa gak..lebih kurg sama je la umh korg..bsr pun lebih kurg sama je...bestnye dapat umh bsr camtuh..tp aku besyukur gak walau umh aku kecik, ada gak umh...sng sket nak kemas..psl pinggan2 tuh aku nanti suh rozila email katalog..tp kalo order ngan penama nih mmg lambat la dpt nyer..4-6 months..mmg kena order dulu..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Dato' K on Mon Oct 05, 2009 11:47 am

aaaa, cantek2....dah ada katalog sok, ko distribute2 la kat member2 nih..takpe la tunggu lama sikit..janji 40 - 50%.....

shilla, setakat korang 2 puntung tu nak umah beso buat apa? katil beso takpe la jugak...tunggu dah ada baby esok, br la beli umah yg beso2 punya...tak gitu??
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Syuhardy@boy on Mon Oct 05, 2009 12:11 pm

ye la...mmg seronot la dpt jmpa kwn2 lama nie...tapi aku paling x sangka la laki zura tu lincah juga berkata kata...seronot la time raya tu..hehehehe...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 39
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  normazura on Mon Oct 05, 2009 7:47 pm

Syuhardy@boy wrote:ye la...mmg seronot la dpt jmpa kwn2 lama nie...tapi aku paling x sangka la laki zura tu lincah juga berkata kata...seronot la time raya tu..hehehehe...

apakah maksudmu itewwww ???? lincah juga berkata2 .... Shocked Shocked Shocked
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Thu Oct 08, 2009 5:39 pm

frenzzzz...tima kasih la coz sudi dtg beraya ke rumah aku ari raya ke 2 tu,meriah umah aku geng,sonok abah n adik n anak2 aku..kami sedih masa ziarah kubur tu la,then everything goes well..kesian tgk ank daddy boy batuk n selesema,suka tgk anak shahril memanjat sopa,pagar,grill,melawat dapur n jamban umah aku smbil d escort ibu nya,anak2 zura bergumbira dihari raya ke2 kat umah aku,anak datuk dpt lena sekejap,shamim boring takde mainan kat umah auntie mus.shilla sibuk pilih n beli kain dgn penuh bernafsu...dan mcm biasa,kawan termantop kita Zc d penghulu dtg lambat..and again,thanks frenzz for cheering up my hari raya.... cheers cheers cheers cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Thu Oct 08, 2009 5:41 pm

aku jeles la kat shilla,dia ni mkn viagra ke hapa.....minat segala benda,kain baju la,pinggan mangkuk la...aku ni masalah betul,ntah apa yg aku minat,kwn2 aku gila babas punya beli pinggn mngkuk Noritake masa kat taiwan dulu,aku heran pun idak...adakah segala nafsu aku dah berkurang ? menopos kah aku,,,waakakakakakaaaa..... Cool tongue tongue
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 7 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum