Gathering Time Hari Raya

Page 8 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Dato' K on Thu Oct 08, 2009 5:56 pm

shila main ganja tu mus...

alaa, noritake tu kat mesia ni je yg mahal..kalo gi jepun murah je..wife aku kabo, kat sana, noritake ni org jepun jual kat pasal malam je..sampai mesia, pehhhhh, harga macam anak harimau...

masa kat umah ko tu, punya la kecik dunia, rerupanya makcik ko yg vogue ittew, wife aku penah jumpa kat spital masa nak bukak dressing dia.....
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Thu Oct 08, 2009 8:31 pm

Dato' K wrote:haaaa, nanti leh la order sekali pinggan mangkuk nye..tp serius la..kalo 40-50% drp rega jusco, meaning to say, lagi murah dr rega kat kedai duty free la tu...

makan ari tu mmg fantastic...cuma aku ala2 kempunan sikit, masa makan mee kari berapi, aku just ambik kuahnya + rencah sikit je..rerupanya ada rencah tambahan kat atas meja..dah abih makan, br la terperasan...nak tambah, merk segan la pulak....tak koser..

lagi satu kan, kalo anak aku si syamim tu, ada pow duit raya tambahan drp korang, aku mintak mahap la yee..segan aku sbnrnya...seriously, dia mmg suka main menda2 berkaitan kertas ni esp. duit....kat umah tu, decoder astro aku pun penah rosak sbb dia selit duit kat sittew...
..beli la byk2 pinggn mangkuk,jd mangkuk ayun nnti br tau..ekekekke..haaah la,aku pun merasakan keapian dlm mee kari tu,tp enjin vitec 4wd tak mengenal erti jemu.aku tambah 2 kali....alamak datuk,apa kes lak nak minta2 maap ni,syamim mintak duit xtra tu cukup lah,ko pun nak mintak jugak,wakakakakaa.been there done that laaa.anak2 ni ada minat doang yg tersendiri,anak dara aku dulu cukup suka main cd n dvd,beli menan mahal2 pun dia tak heran,gi umah org abis disusunnya cd n dvd kat umah org..ok hapa,wat hiburan tambahan..anak shahril lg best,ada bakat jd YB tu,suka meronda kawasan.dr hall ke dapo ke bilik ke porch ke merata2 kaw dia ukur..eekekke,, afro afro afro afro rendeer
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Thu Oct 08, 2009 8:36 pm

Dato' K wrote:shila main ganja tu mus...

alaa, noritake tu kat mesia ni je yg mahal..kalo gi jepun murah je..wife aku kabo, kat sana, noritake ni org jepun jual kat pasal malam je..sampai mesia, pehhhhh, harga macam anak harimau...

masa kat umah ko tu, punya la kecik dunia, rerupanya makcik ko yg vogue ittew, wife aku penah jumpa kat spital masa nak bukak dressing dia.....
...ekekekekeee.ko tau tak honda CRV kat sini rm90k aje ???,smpai kl jd rm180K...apa kesss..cukai lee...makcik aku tu pangkat dia atas sikit je dr pengarah hospital raub tu,waakakakakaa..makcik2 aku seblh abah mmg gittew mulutnya,jd tahap mulut laknat aku ni masih amatur kalo nak compare dgn doang.tp aku respek doang,doang suka tlg org lain ,doang tak suka tlg anak beranak sendiri,nak suh independen la kut kan..ekekkee... Suspect Suspect I love you I love you geek
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Thu Oct 08, 2009 8:39 pm

normazura wrote:
Syuhardy@boy wrote:ye la...mmg seronot la dpt jmpa kwn2 lama nie...tapi aku paling x sangka la laki zura tu lincah juga berkata kata...seronot la time raya tu..hehehehe...

apakah maksudmu itewwww ???? lincah juga berkata2 .... Shocked Shocked Shocked
..daddy boi,ko tak nampak betapa lincah nya anak2 zura ?.. cheers cheers cheers ..suka aku tgk anak2 kita suma aktif bangat,bermakna anak2 kita sihat, yakin dgn diri doang n pandai bergaul and berani n also pandai,sapa lg nak puji anak2 kita kalo bukan kita kan,,dgn ucapan,puji anak2 aku cepattt,aku dah puji ank koang...waakakakaa.... geek geek geek lol!
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  najib on Fri Oct 09, 2009 12:44 am

aku cuma bole baca n senyum je dgr cerita ceriti korang tu...insyaallah, next time aku joint
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  cliey on Fri Oct 09, 2009 11:57 am

oikss kawan2...
aku mintak maap lah.aku tak dapek join kowang.
plan nak jumpa mus pon byk halangan...
Crying or Very sad
mus, ko jgn tak jadi plak projek mojek ngan aku...aku dah nak resign neh...heheheh Suspect
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Fri Oct 09, 2009 12:35 pm

najib wrote:aku cuma bole baca n senyum je dgr cerita ceriti korang tu...insyaallah, next time aku joint
...jib,,soon u will just smile to ur own quote,,,kita nantikan plak pesen najib junior nnti cemana ,,,eehehehee... afro afro flower flower
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  sahril sarudin on Fri Oct 09, 2009 12:41 pm

musliha mustapha wrote:aku jeles la kat shilla,dia ni mkn viagra ke hapa.....minat segala benda,kain baju la,pinggan mangkuk la...aku ni masalah betul,ntah apa yg aku minat,kwn2 aku gila babas punya beli pinggn mngkuk Noritake masa kat taiwan dulu,aku heran pun idak...adakah segala nafsu aku dah berkurang ? menopos kah aku,,,waakakakakakaaaa..... Cool tongue tongue

adoii..kelakar tol ler..menopos di usia awal 30an..sian..sian..bukan sian kat ko mus..sian kat laki ko..uikk..perlu ke aku nak sian kat laki ko..huhuhuhuhu
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  najib on Fri Oct 09, 2009 12:57 pm

musliha mustapha wrote:
najib wrote:aku cuma bole baca n senyum je dgr cerita ceriti korang tu...insyaallah, next time aku joint
...jib,,soon u will just smile to ur own quote,,,kita nantikan plak pesen najib junior nnti cemana ,,,eehehehee... afro afro flower flower

hahha...insyaallah mus. tiba2 di pagi jumaat yg mendung ni...aku rasa teruja dgn kata2 'najib junior' tuh Laughing Laughing
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Fri Oct 09, 2009 3:21 pm

cliey wrote:oikss kawan2...
aku mintak maap lah.aku tak dapek join kowang.
plan nak jumpa mus pon byk halangan...
Crying or Very sad
mus, ko jgn tak jadi plak projek mojek ngan aku...aku dah nak resign neh...heheheh Suspect
,,takpe2,jumpa selalu sgt pun tak best jugak,ko muhrim aku ,,,wakakakakaa....aku tgh serabut jiwa gak ni,SPA tu skang ada 1 pekerja aje,niece nzri..supervisornya udah berenti keja la jugak,,ikut aku mmg mcm plan asal kita la nak set up kat raub je,tp dah blk ari tu tok sepat kita nak bincang,,,,,makcik aku kata buat mcm pusat kesihatan pun bagus juga,buat kebajikan,,,,tingat arwah mak aku penah kata nak buat pusat dialisis,,,anyway,kita carik2 modal la lagik n we find a date to discuss,,,aku mmg nak balik duduk raub je ni rasanya,,sian abah aku sowang2 kat sana.... Basketball bom drunken Sleep
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  cliey on Fri Oct 09, 2009 4:29 pm

ok gak plan wat pusat kesihatan...membantu org.jgn bantu c sharil udeh. Suspect
tapi kalo aku nak wat2 bantu2 nie, aku suke nak bukak pusat penjagaan kanak2....hemmppp...
walaupon sebenor eh aku pun tak mampu nak jaga anak aku yg hero bebeno tu! alien
aku pon tengah serabut hangin drunken gark nie... apply keje GDEX, dengar2 kate org dlm aku dpt keje tu, tapi dowang tak col pong! No Crying or Very sad
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  shamshillah on Mon Oct 12, 2009 10:09 am

musliha mustapha wrote:aku jeles la kat shilla,dia ni mkn viagra ke hapa.....minat segala benda,kain baju la,pinggan mangkuk la...aku ni masalah betul,ntah apa yg aku minat,kwn2 aku gila babas punya beli pinggn mngkuk Noritake masa kat taiwan dulu,aku heran pun idak...adakah segala nafsu aku dah berkurang ? menopos kah aku,,,waakakakakakaaaa..... Cool tongue tongue

semalam aku dgr ceramah free la dr laki aku..insap la kejap..bukan apa dia kata aku nih dpt bonus ke x dpt bonus ke sama jer, blanja x igt..baju x muat 2 almari, tumpang lagi almari dia separuh...ada lg tuh yg belum siap dia x tau...wakakaka..so pasni aku nak try la x berbelanja sebuln..hehe..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  normazura on Mon Oct 12, 2009 4:30 pm

shamshillah wrote:
musliha mustapha wrote:aku jeles la kat shilla,dia ni mkn viagra ke hapa.....minat segala benda,kain baju la,pinggan mangkuk la...aku ni masalah betul,ntah apa yg aku minat,kwn2 aku gila babas punya beli pinggn mngkuk Noritake masa kat taiwan dulu,aku heran pun idak...adakah segala nafsu aku dah berkurang ? menopos kah aku,,,waakakakakakaaaa..... Cool tongue tongue

semalam aku dgr ceramah free la dr laki aku..insap la kejap..bukan apa dia kata aku nih dpt bonus ke x dpt bonus ke sama jer, blanja x igt..baju x muat 2 almari, tumpang lagi almari dia separuh...ada lg tuh yg belum siap dia x tau...wakakaka..so pasni aku nak try la x berbelanja sebuln..hehe..

beb, bbelanja time bujang n time dah brumahtangga nih byk bezanye ... masa bujang sume duit tuh ko yg punya ... nak beli baju ke apa ke , x perlu pikir pjg ..... tapi bila dah kawin n ada anak2 kena pikir byk2 .... takut hujung bulan xcukup duit nak beli pampers n susu ....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Mon Oct 12, 2009 4:54 pm

normazura wrote:
shamshillah wrote:
musliha mustapha wrote:aku jeles la kat shilla,dia ni mkn viagra ke hapa.....minat segala benda,kain baju la,pinggan mangkuk la...aku ni masalah betul,ntah apa yg aku minat,kwn2 aku gila babas punya beli pinggn mngkuk Noritake masa kat taiwan dulu,aku heran pun idak...adakah segala nafsu aku dah berkurang ? menopos kah aku,,,waakakakakakaaaa..... Cool tongue tongue

semalam aku dgr ceramah free la dr laki aku..insap la kejap..bukan apa dia kata aku nih dpt bonus ke x dpt bonus ke sama jer, blanja x igt..baju x muat 2 almari, tumpang lagi almari dia separuh...ada lg tuh yg belum siap dia x tau...wakakaka..so pasni aku nak try la x berbelanja sebuln..hehe..

beb, bbelanja time bujang n time dah brumahtangga nih byk bezanye ... masa bujang sume duit tuh ko yg punya ... nak beli baju ke apa ke , x perlu pikir pjg ..... tapi bila dah kawin n ada anak2 kena pikir byk2 .... takut hujung bulan xcukup duit nak beli pampers n susu ....
...hehehe tingat lak aku ceramah nazri 8 tahun dulu,mcm tu juga,ends up dgn aku syer beli rumah n keta dgn dia,loan puluh2 thn punya pas tu jarang2 bw keta n duduk pun umah tu,,pooodahhh boleh jalan..tipu jek tu doang ni shilla. Twisted Evil Twisted Evil .duit kita kita simpan,hak kita n mak abah kita yg sekolahkan kita smpai kita jd tahap ini..suami ni kita kenal bila kita dah bkemampuan,bukan dia yg sara kita dr kecik2 dulu.SSSOOO sila manage duit puan2 sepintar mungkin,dlm islam pun dah kata mcm tu kan,nafkah,kediaman dan kenderaan adalah tanggungjwp suami...janji ko berbelanja ikut kemampuan n manageble,jgn la smpai ko mmbeli tahap gaban @ baju gaban,sebb nnti org jepun jumpa ko doang bw balik ke jepun,dah ilang 1 kawan aku,,,waakakakakakakaaa............ cheers cheers flower flower queen queen
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  zckyra on Wed Oct 21, 2009 12:39 pm

waaa.. aku paling suka ini topic.... ekonomi rumahtangga....
bukan aper penjanaan dan pengurusan duit ini sangat penting......
wei mehla kite syer sorang ckit pengalaman suma korang termasuk la yg bapak2 org nih..
Pepehal pun aku setuju ngan mus,, betul mus...
semua yg mus cakap tu sepatutnya suami yg tanggung, sampai bab memasak n kemas umah pun patut suami yg handle, kite bini ni, beranak n ajar anak2 jgn jadi kurang ajar.. ekekekekeekkee..
suami pun kene paham nature isteri sebelum, berkahwin,, kalau jenis yg memang hidup senang, kene la suami bagi senang gak isteri dia sepertimananya...
kalu korang baca buku Ayat ayat cinta, bolehlah ada penghuraian sket ttg menda2 nih, aku suka baca novel tu, best tp x suka filem dia.. x best... maklumlah kafirun laknatullah yg mengarahnyer...lari konsep soittt..

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  zckyra on Wed Oct 21, 2009 12:51 pm

Dato' K wrote:tengkiu lah kepada seme kengkawan yg join d gathering/konvoi ari raya kedua ittew...aku enjoy...ramai, ada la dlm 10 orang kot...yg dah lama tak jumpa pun, akhirnya dapat jumpa gak...mus, zack, shahril, boy, zura, shillah, yani, zam, eddy...caya lah, dr pagi sampai senja...

aku balik umah sampai sakit perut...tu pun kempunan nak makan laksa umah zack..apa la ko, bawak kuar kuah jeeeeee....

next year kalo panjang umor, leh buat lagi...

ahak2,,,, baru aku terbaca post ko ni Dato'' kene le aku membalasnyee.... Yeke ko nk makan laksa tuh,, apsal x cakap??? aku sebenarnya terlupa,, adik aku suh amik tukar ngan mangkuk lain, mangkuk yg aku angkat tu buruk amat( kang shila perasan lak, malu aku giteww ), dh terlupa trus nk angkat laksa itu hari, padanla ko buat muka ketat kat ctu yeekkk... len kali cakappp, cakappp ... (jelir lidah)...anyway aku nk minta maaf la yek ko ade ape2 yg terkurang or terlebey (laser) ke itu hari n tengkiu suma.. x tau la taun depan dapat lagi x beraya di umah aku itewww.. Crying or Very sad Crying or Very sad

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Dato' K on Wed Oct 21, 2009 1:49 pm

aku br 1st time gi umah ko, zack...kena la buat mallu-mallu kocing sket..nanti dah selalu pegi, jgn kata laksa, silap2 umah ko tu aku mintak sekali, gittew...

pasal pengurusan kewangan keluarga ni, pd pandangan aku lah, senang je...kena start rancang sblm kawin n belanja ikut kemampuan....baik laki, baik pompuan...yang laki kena konsider, kalo dulu rm1 makan sorang, bila dah kawin, takkan rm1 nak makan dua org kot?? so, either menabung la lebih2 sikit sblm kawin utk simpanan waktu terdesak, or cuba2 lah carik rejeki halal yg lebih bila dah kawin nanti or kurang2kan expenses yg tak perlu gittew...

yang pompuan pulak, mmg betul bila jadik isteri, kalo ikut hukum islam, husband yg kena tanggung, tapi pompuan pun kena consider background laki...kalo laki kaya or banyak duit, hmmmmphh, ko sebat la duit dia selagi mampu gittew....mana ada laki yg taknak isterinya hidup senang tp kalo agak2 laki ko ittew tak berapa berkemampuan, maka tak jadik dosa barang secucu kuman pun, kalo pompuan bantu husbandnya ittew...pahala free je...dalam islam pun ada kata - isteri bila dah kawin, tanggungjawab utama dia pada suami selagi tak menyalahi hukum agama...so, kena pandai2 lah, ye..

mcm aku, dr awal dullew aku dah bgtau aweqz, aku bukan anak owang kaya n aku dr kecik mmg parents dah ajar aku idup susah..n alhamdulillah, aweqz ittew pun sama...so, bab2 pengurusan kewangan ni kurang la bermasalah sbb masing2 pun mmg belanja ikut kemampuan gittew..kalo ada rejeki lebih, kita parti lebih, kalo rejeki kureng skit, maka enjoynya pun kena sikitlah..gittew
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Wed Oct 21, 2009 3:54 pm

aku rasa beraya kat umah ZC mmg memenangi kategori beraya di beranda yg termantop,umah yani kategori menunggu makann termantop,umah shilla gathering beramai2 termantop,kat umah aku plak kategori meletopp,,,ahaksss...

datok,,time is the best enemy n cure..mmg kita buleh merancang,tp Allah yg menentukan,,bukan selamanya hidup kita kekal mcm yg kita hadapi skang ni,recently kawan aku kat sini,keje as IT support dah 5 thn kat kompeni tu,keja2 kerani pun dia buat,suddenly doc diagnosis dia ada tumor dlm kepala,esoknya dia fly blk kl nak operate,lusanya kompeni anta emel termination letter..wells,thats how life works.what u have today doesnt mean u will have it forever....pd aku la,hayati apa yg kita ada hari ini,krn esok mungkin bukan takdir milik kita..... jadi shilla,abiskan lah duit ko tu dgn bershopping sebb esok maybe jusco tutup,,ehehehee...Alhamdulillah.....

takkan nak pantoun lak kan,,eehehehhe... Cool I love you Cool I love you
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  sahril sarudin on Wed Oct 21, 2009 4:55 pm

what u have today doesnt mean u will have it forever....pd aku la,hayati apa yg kita ada hari ini,krn esok mungkin bukan takdir milik kita.

aku suka ler mus ngan rangkap ayat ko nehh..very the matang..matang ke tua..wakakakakakaka..wallahhh..

zack aku ada tgk movie ayat2 cinta tu..novel aku tak baca ler..aku suka gak citer tu..ada 1 bait ayat yang very the faveret pada aku..yang pompuan tu cakap kat hero tu.."aku ingin menghalalkan diriku untuk dirimu"..wahh gittew kan..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  najib on Wed Oct 21, 2009 5:45 pm

sahril sarudin wrote:"aku ingin menghalalkan diriku untuk dirimu"..wahh gittew kan..

astaga...takde ayat lain ke sahril Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

aku rs aku lebih ingat ayat "fahri, kau imamku...aku ikut saja apa kehendakmu" (ayat sebenar aku pun x sure sgt).
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Dato' K on Wed Oct 21, 2009 5:49 pm

najib wrote:
sahril sarudin wrote:"aku ingin menghalalkan diriku untuk dirimu"..wahh gittew kan..

astaga...takde ayat lain ke sahril Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

aku rs aku lebih ingat ayat "fahri, kau imamku...aku ikut saja apa kehendakmu" (ayat sebenar aku pun x sure sgt).

najib, tu pon dah kira ok dah si sahril ingat ayat tu...kalo dia ingat ayat - 'aku ingin bugil diriku untukmu..' kan lagi haru...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  sahril sarudin on Wed Oct 21, 2009 5:59 pm

opsss..silap silap..

ayat yang sebenarnya camni.."AKU MAU MENJADI YANG HALAL UNTUKMU"..

kelass kan uols ayat wanita ni..very the klasik dan islamic..agak2 ler kalau anak dara zaman skang ni..apa ler agaknya ayat yang akan diaorang lafazkan..any komen..?or tiada komen..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  shamshillah on Thu Oct 22, 2009 11:22 am

musliha mustapha wrote:aku rasa beraya kat umah ZC mmg memenangi kategori beraya di beranda yg termantop,umah yani kategori menunggu makann termantop,umah shilla gathering beramai2 termantop,kat umah aku plak kategori meletopp,,,ahaksss...

datok,,time is the best enemy n cure..mmg kita buleh merancang,tp Allah yg menentukan,,bukan selamanya hidup kita kekal mcm yg kita hadapi skang ni,recently kawan aku kat sini,keje as IT support dah 5 thn kat kompeni tu,keja2 kerani pun dia buat,suddenly doc diagnosis dia ada tumor dlm kepala,esoknya dia fly blk kl nak operate,lusanya kompeni anta emel termination letter..wells,thats how life works.what u have today doesnt mean u will have it forever....pd aku la,hayati apa yg kita ada hari ini,krn esok mungkin bukan takdir milik kita..... jadi shilla,abiskan lah duit ko tu dgn bershopping sebb esok maybe jusco tutup,,ehehehee...Alhamdulillah.....

takkan nak pantoun lak kan,,eehehehhe... Cool I love you Cool I love you

harus aku ke jusco hari ni gak..kekekekekek...xde la..aku kena g sabah 23/24 - 10 nih visit student praktikal..30/10-4/11 lak ke beijing jln2...mmg abis la duit aku... pale pale ...xpe nanti laki aku dpt bonus ujung taun aku pow la dia sket...sementara xde anak ni kan..aku pow la apa yg patut..hehe

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  shamshillah on Thu Oct 22, 2009 11:36 am

sahril sarudin wrote:opsss..silap silap..

ayat yang sebenarnya camni.."AKU MAU MENJADI YANG HALAL UNTUKMU"..

kelass kan uols ayat wanita ni..very the klasik dan islamic..agak2 ler kalau anak dara zaman skang ni..apa ler agaknya ayat yang akan diaorang lafazkan..any komen..?or tiada komen..


anak2 dara ZAMAN SEKARANG kalo tgk diorg kat shopping kompleks kan main lagi separuh bogel n mata KUYUP ala2 konsep pop-rock si sahril(akuteringat ms jumpa ko kat klcc dulu)..aku rs slogan diorg camnih .."AKU MAU MENJADI YANG HALAL UNTUKMU FREE N EASY, X PERLU BYR MAS KAHWIN, X YAH ABIS DUIT WAT KENDURI, KITA ENJOY"..gitu le kekdahnye..yg laki pun sama..umur 10 tahun dah pandai tgk video lucah n buat kat adik dia..giler...la..takut aku...bnyk sgt kemungkaran..nauzubillah...

YA ALLAH YA TUHANKAN, SELAMATKAN LAH AKIDAH ORANG2 MUSLIM DI MALAYSIA..KEMBALIKAN LAH MEREKA KE JALAN ISLAM YG SEBENAR YA ALLAH..SELAMATKANLAH KAMI DAN KELUARGA KAMI DARI AZAB SEKSA API NERAKA...AMIN

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Thu Oct 22, 2009 12:41 pm

sahril sarudin wrote:what u have today doesnt mean u will have it forever....pd aku la,hayati apa yg kita ada hari ini,krn esok mungkin bukan takdir milik kita.

aku suka ler mus ngan rangkap ayat ko nehh..very the matang..matang ke tua..wakakakakakaka..wallahhh..

zack aku ada tgk movie ayat2 cinta tu..novel aku tak baca ler..aku suka gak citer tu..ada 1 bait ayat yang very the faveret pada aku..yang pompuan tu cakap kat hero tu.."aku ingin menghalalkan diriku untuk dirimu"..wahh gittew kan..
..haa i don want to show la to u all,how matang i am,,ahakss..matang ni bkn kira usia,its on the mind and experiance,batang mungkin la,,,batang pensil laaa,,ikut umur pengguna nya,anak2 aku guna color pensel yg berbatang 3 segi ittew,,suka merk,bila grab tu rasa penuh je tgn kita...waaakakakakaaa......aku suka tgk cite india,bak kata rajnikanth,deyy tambi,jom pigi ladang getah sana curuh,nanti lambat kaluu datok K maraa..blakangg kita minum samsu..wakaakkakaa.... drunken drunken drunken
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 8 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum