Gathering Time Hari Raya

Page 9 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

View previous topic View next topic Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Thu Oct 22, 2009 12:51 pm

shamshillah wrote:
musliha mustapha wrote:aku rasa beraya kat umah ZC mmg memenangi kategori beraya di beranda yg termantop,umah yani kategori menunggu makann termantop,umah shilla gathering beramai2 termantop,kat umah aku plak kategori meletopp,,,ahaksss...

datok,,time is the best enemy n cure..mmg kita buleh merancang,tp Allah yg menentukan,,bukan selamanya hidup kita kekal mcm yg kita hadapi skang ni,recently kawan aku kat sini,keje as IT support dah 5 thn kat kompeni tu,keja2 kerani pun dia buat,suddenly doc diagnosis dia ada tumor dlm kepala,esoknya dia fly blk kl nak operate,lusanya kompeni anta emel termination letter..wells,thats how life works.what u have today doesnt mean u will have it forever....pd aku la,hayati apa yg kita ada hari ini,krn esok mungkin bukan takdir milik kita..... jadi shilla,abiskan lah duit ko tu dgn bershopping sebb esok maybe jusco tutup,,ehehehee...Alhamdulillah.....

takkan nak pantoun lak kan,,eehehehhe... Cool I love you Cool I love you

harus aku ke jusco hari ni gak..kekekekekek...xde la..aku kena g sabah 23/24 - 10 nih visit student praktikal..30/10-4/11 lak ke beijing jln2...mmg abis la duit aku... pale pale ...xpe nanti laki aku dpt bonus ujung taun aku pow la dia sket...sementara xde anak ni kan..aku pow la apa yg patut..hehe
which part of sabah ko pegi ni ?? part halal haram ni mmg la dah lumrah,dunia dah berubah,,,parent la yg main peranan penting,jgn pandai main organ dalaman jek..aku tgk skang ni parent pun sama naik jek tgk AF la,realiti show la,beli PSP ( game sure ganas2 ) PS3 la,,,aku kureng berkenan la part2 tu,aku marah ank2 aku tgk AF,aku takbeli psp or ps3 pun kat anak2 aku,kesian gak rasa hati ni,tp aku rasa ittew yg terbaik bleh aku buat utk kbaikkan doang,,penah aku lepuk sebab doang tgk diary AF,ekekekee..lg 1,perkara yg mmbuatkan aku bertahan duduk kat bunai ni coz keadaan sosial nya under control,kdaan trafik verry the slow mellow so aku less stress n bleh anta amik anak2 aku walau kemana doang pegi...aku bersyukur sgt sebb Allah bg aku rezeki tinggal kat sini...apa pun,aku doakan kawan2 aku akn mnjadi suami, isteri n ibu dan bapa yg berjaya mendidik anak2 mereka mnjadi insan yg berjaya didunia dan diakhirat..aminn... sunny sunny
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  shamshillah on Thu Oct 22, 2009 1:08 pm

rs nak dok brunei je..hehe..tp ujan emas dinegeri org, ujan batu dinegeri sendiri..redha n terima la..malaysia tetap d best...aku g kota kinabalu..g jumaat pg blk sabtu ptg..igt nak stay sampai ahd coz..laki aku x kasi la pulak coz aku akn tglkan dia 5 hr g beijing..sian dia, suh ikut x nak...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  sahril sarudin on Thu Oct 22, 2009 1:29 pm

AMIN kan doa shillah..AMIN kan doa mus..

wow..tegas jugak mus erkk ko ngan anak2 ko..

ehh..shillah..masa kita terserempak kat klcc tu mana aku pakai separuh bogel..dan mata ala2 kuyu..keliwon mana plak ko jumpa ni shillah oii..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Thu Oct 22, 2009 3:57 pm

shamshillah wrote:rs nak dok brunei je..hehe..tp ujan emas dinegeri org, ujan batu dinegeri sendiri..redha n terima la..malaysia tetap d best...aku g kota kinabalu..g jumaat pg blk sabtu ptg..igt nak stay sampai ahd coz..laki aku x kasi la pulak coz aku akn tglkan dia 5 hr g beijing..sian dia, suh ikut x nak...
....ko belum rasa hujan emas,,try dah rasa tengokkk,gaji puluh2 ribu,kut kut kena duduk zimbabwe pun ko sanggup shilla...ekekekeke...KK mmg cantik menarik n da bomba,,aku nak gi lagi disember nanti,bw anak2 n nazri,dia takmau gi,aku paksa jugak dia gi,kalo tak aku nak bawa sahril,,sudi nokzzzsss ??...shilla,aku mcm biasa la sbg seorg kawan yg penyibuk,lepas ni jgn buat mcm tu lagi..ko kena ikut rentak n cara dia,if not,one day who knows,it will b used to agains u back..pd experience aku,org lelaki ni mcm org pempuan jugak,ego,dia takkan marah n tunjuk yg dia jeles,ends up bila kita dah tersasar jauh,and dia plak blame kita semula..please do beware n alert n understand things the other way around,thats marriage life,,ehehehhee paham ? deep penetration dah paham dah kan ? nanti nak missed 5 ari tu shilla,,waakakakkaa..... alien alien alien cat
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  cliey on Thu Oct 22, 2009 4:32 pm

musliha mustapha wrote:
shamshillah wrote:rs nak dok brunei je..hehe..tp ujan emas dinegeri org, ujan batu dinegeri sendiri..redha n terima la..malaysia tetap d best...aku g kota kinabalu..g jumaat pg blk sabtu ptg..igt nak stay sampai ahd coz..laki aku x kasi la pulak coz aku akn tglkan dia 5 hr g beijing..sian dia, suh ikut x nak...
....ko belum rasa hujan emas,,try dah rasa tengokkk,gaji puluh2 ribu,kut kut kena duduk zimbabwe pun ko sanggup shilla...ekekekeke...KK mmg cantik menarik n da bomba,,aku nak gi lagi disember nanti,bw anak2 n nazri,dia takmau gi,aku paksa jugak dia gi,kalo tak aku nak bawa sahril,,sudi nokzzzsss ??...shilla,aku mcm biasa la sbg seorg kawan yg penyibuk,lepas ni jgn buat mcm tu lagi..ko kena ikut rentak n cara dia,if not,one day who knows,it will b used to agains u back..pd experience aku,org lelaki ni mcm org pempuan jugak,ego,dia takkan marah n tunjuk yg dia jeles,ends up bila kita dah tersasar jauh,and dia plak blame kita semula..please do beware n alert n understand things the other way around,thats marriage life,,ehehehhee paham ? deep penetration dah paham dah kan ? nanti nak missed 5 ari tu shilla,,waakakakkaa..... alien alien alien cat

aku setujukk bangatt ngan bicara mus....lum kena lum taw..tapi beringat lah ekk....
aku dah kena! wragahahahhaha drunken
sedapp.....best jiwa raga.
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  sahril sarudin on Thu Oct 22, 2009 5:45 pm

ahaksss..mesti ler nak mus..ko sponser kan?ko jangan risau..ko sponser aku gi KK..aku sponser ko anak ikan..ganteng2 mus..wahh..bagus tol berurus niaga camni..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Thu Oct 22, 2009 6:38 pm

sahril sarudin wrote:ahaksss..mesti ler nak mus..ko sponser kan?ko jangan risau..ko sponser aku gi KK..aku sponser ko anak ikan..ganteng2 mus..wahh..bagus tol berurus niaga camni..
.ahakss,,,actually aku suka ikan tua la sahril,,org2 berumur ni lepaks skett,takde la eksen sgt tutur bicaranya..perfomance tak sure plak coz tak penah drive test...ekekek mau kena panah dek petir plak aku karang..cikli,tu la namanya pengalaman,hit me once,u strike,,hit me twice,i'm stupid...............wowowoowwww mlm jumaat laa ,patut la membebel tak pepasal aku,,wakakakkaa... king king king queen
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  sahril sarudin on Fri Oct 23, 2009 1:10 pm

iyer ler mus..kalau aku pun prefer bapak ikan..kes nyer bukan apa..kalau anak ikan ni..kita yang nak kena pok pok bontot dia..tapi kalau ngan bapak ikan..bontot kita ler yang dia pok pok kan..arghh sayu nyer..leh cepat tido..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  zckyra on Sat Oct 24, 2009 3:47 pm

walaa... byk gak info yg kuterima bila membaca forum nih,, well, mus aku salute la ko, dlm zaman reality show ni, ada gak insan yg macam ko lg,, aku kt cni, walaupun kampung, bebudak dia masya Allah, sib baik kite jahat part2 x menyusahkan org yek mus...
hik hik, sib baik ko kawen cepat mus, byk nasihat berguna yg kitaorg dapat... yela, wakaupun aku suka baca novel ayat2 chenta iteww, realitynya hanya yg pernah melalui saja yg mengetahui,,,tapi sahril, baik ko baca buku dia, lagi ngam gitewww.. cikli, ayat ko sungguh memberansangkan..... What a Face What a Face
satu lg sahril, jgn main BONTOT!!!!!

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  sahril sarudin on Mon Oct 26, 2009 10:06 am

alamak..zack ni tak hengat..bukan maksud aku bapak ikan tu main bontot lor..maksudnya kalau ngan bapak ikan ni..dia yang manja2 kan kita..tapi kalau ngan anak ikan ni..kita plak kena manjakan dia..choiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..tak kowser..haruskah merk jadi MAHSURI??
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  zckyra on Mon Oct 26, 2009 1:18 pm

aku memang suka dimanja sahril,, but i lg suka tgk ko bermanja2 ngan Dato' K,, nak pulak time berbalas pantun.... teruja aku gitewww..... ekekekekeee..... bagus gak sejarah ko yek sahril, Mahsuri????? ahahahahaaaaaaa cheers Basketball cheers cheers

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  sahril sarudin on Mon Oct 26, 2009 1:37 pm

zckyra wrote:aku memang suka dimanja sahril,, but i lg suka tgk ko bermanja2 ngan Dato' K,, nak pulak time berbalas pantun.... teruja aku gitewww..... ekekekekeee..... bagus gak sejarah ko yek sahril, Mahsuri????? ahahahahaaaaaaa cheers Basketball cheers cheers

hihihihihi..ngada2 ler ko zack..sains aku ko kata bagus..sejarah aku ko kata bagus..tapi tak jugak waktu2 sekolah dulu jadi pelajar bagus.. rabbit rabbit
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  zckyra on Mon Oct 26, 2009 1:45 pm

aku kan Kapten Bagus,,, sbb tu suma pun bagus,,.. kat sekolah dulu, pelajar paling bagus mestila c kembar kembang kesayanganmu iteww,,, nengok dok mengata mus,, kan dah anak dua dah membe 2... rabbit rabbit bounce

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 9 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum