Gathering Time Hari Raya

Page 2 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  mie toreros on Fri Jul 24, 2009 5:58 pm

amboi korang ni pantang aku cakap jer korang pangkah ek...takper2...haaaa skang korang plak cakap aku plak nak pangkah....
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  najib on Sun Jul 26, 2009 1:42 am

mie + mus....betul2 tu pnb darby park....tp mus cafe kat bwh kecik je...kat 39th restaurant best...siap ada bilik2 yg bole kita mitak reserved geng kita je.

tp kan...bukak2 posa kat hotel ni mahal...takut2 ada yg xleh plak...maklumla...kalau 1 kepala dlm rm50/ 60 +++, kalau yg dah kawin + anak...brapa dah tu.tak tau la pulak kalau muszalmi bole dpt good deal. cam aku...bulan posa pun bukak kat hotel yg own expenses aku set sekali je...lain2 aku g corporate events. This time aku bole reserved bajet aku tu utk geng smtk la Surprised Surprised Surprised Surprised kalau bukan kat hotel pun rasanya banyak kot......cam restoran2 ke? papun kalau hotel...nikko so far aku rs terbaik....mesti puashati Very Happy Very Happy
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  najib on Sun Jul 26, 2009 1:48 am

bab gathering raya ni aku tak sure lg...sbb ni our 1st time raya as somi isteri so aku raya kat kg wife kat perak dulu la...kalau cuti panjang...raya ke 3 baru balik klau. cuti2 raya ni...biasanya dah start posa br boleh confirm.

Dulu biasanya raya ke 2/3 aku buat open house utk kawan2 nih....tp biasanya geng2 klau je la....time tu pun x jumpa korang lg....this time kalau nak buat pun aku tak tau la sudi ke korang nak beraya ke ceruk klau tu? kat kl aku x buat la....kesian kat wifey...unless dia offer Razz Razz
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Syuhardy@boy on Mon Jul 27, 2009 5:16 pm

najib wrote:mie + mus....betul2 tu pnb darby park....tp mus cafe kat bwh kecik je...kat 39th restaurant best...siap ada bilik2 yg bole kita mitak reserved geng kita je.

tp kan...bukak2 posa kat hotel ni mahal...takut2 ada yg xleh plak...maklumla...kalau 1 kepala dlm rm50/ 60 +++, kalau yg dah kawin + anak...brapa dah tu.tak tau la pulak kalau muszalmi bole dpt good deal. cam aku...bulan posa pun bukak kat hotel yg own expenses aku set sekali je...lain2 aku g corporate events. This time aku bole reserved bajet aku tu utk geng smtk la Surprised Surprised Surprised Surprised kalau bukan kat hotel pun rasanya banyak kot......cam restoran2 ke? papun kalau hotel...nikko so far aku rs terbaik....mesti puashati Very Happy Very Happy

hehehe..tu la gunanya muszalmie skrg nie...mie..make sure dptkan rega yg terbaeeeeekkkkk untuk rakan rakan sekolah mu ini k...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

kawan kawan lain mane ????

Post  zckyra on Mon Jul 27, 2009 6:34 pm

yup bab nak gather2 ni slalu shila mambo yg bsemangat, nak plak cite hal makan2 nih....
ke dah x bminat dah skang nih....
camner komen membe2 lain nih?
zura, shila mambo, n the rest.... mana korang nih...

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  mie toreros on Tue Jul 28, 2009 11:57 am

uhhh...itu dah semestinya akak ku sayang...tp tu lah letih dah jaga sorang2....nak kena cari orang jgak la tolong jaga ahakajakaka
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Syuhardy@boy on Wed Jul 29, 2009 1:34 pm

mie toreros wrote:uhhh...itu dah semestinya akak ku sayang...tp tu lah letih dah jaga sorang2....nak kena cari orang jgak la tolong jaga ahakajakaka

hahaha...umuq tu dh lanjut..mmg kena cari org jaga mie...kena ikut sunnah nabi...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Atang on Wed Jul 29, 2009 1:46 pm

bab nie pandai nak ikut sunnah nabi.....bab lain camner?
avatar
Atang

Posts : 11
Join date : 2009-07-27
Age : 39
Location : The Garden, Mid Valley

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Thu Jul 30, 2009 12:00 pm

Atang wrote:bab nie pandai nak ikut sunnah nabi.....bab lain camner?
..bab lain doang tak sempak belajo,almaklum la,,ponteng kelas and the geng..yg pasti pot umah Zc n cikli n sitikusss..terbaeek wookkk.. What a Face What a Face
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Syuhardy@boy on Thu Jul 30, 2009 12:05 pm

Atang wrote:bab nie pandai nak ikut sunnah nabi.....bab lain camner?

bab lain tu kena pandai pandai laaa..x kan nk announce satu dunia lak...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  mie toreros on Fri Jul 31, 2009 1:32 pm

sunah2 jgk ..ni boy aku nyer ayat power maner? x pn tanhya atang ar....atang cmner asben ko adjust ko dulu?ahakakakakaka...atang aku dah dapat contact blank tp dalam fb la...ok gak die ek masa kawin ...
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  mie toreros on Fri Jul 31, 2009 3:03 pm

amboi kita ni dah out of track dah ni.............let's get in the track again.....cmner citer gathering rayer ni?nak raya umah sapa dulu...ke kita nak wat open house kita sendiri? masing2 bawak kuih rayer lepak makan kat tgh padang raub heheheehehe
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  mie toreros on Fri Jul 31, 2009 3:40 pm

hahahaha....aku dah berjaya memotong cikliey ...skang aku nak memotong dgn laju si edi plak....jaga2 edi...
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Fri Jul 31, 2009 4:58 pm

mie toreros wrote:amboi kita ni dah out of track dah ni.............let's get in the track again.....cmner citer gathering rayer ni?nak raya umah sapa dulu...ke kita nak wat open house kita sendiri? masing2 bawak kuih rayer lepak makan kat tgh padang raub heheheehehe
,,la time raya la pulak,,kata nak berbuka puasa sesama kat kl..isk3,,Nikko hotel best ke jip ? cantik gak tu,bleh semayang terawih kat klcc,ahaks....time raya cerita kemudian la,selalunya kami start ronda raya kedua,mula kat umah shilla,kuih sampan dia sedapppp gila,,,shilla thn ni oder la lebih skit barang 2 3 ribu ketui...pastu umah zura,konfim duduk bersila kat dapo lagik ni,,pastu umah aku,taun ni takde maid indon la,tak dapek nak wat soto kegemaran shilla..otw nak ke umah ZC,kami eksiden,,2007,,,eheehhe... pale pale
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  mie toreros on Fri Jul 31, 2009 5:01 pm

nikko mmg best siap ade gulai kawah lagi....lemang pn dah ader start 1 puasa....tul tak jib....ehhh....kena sembahyang terawih gak ker?ader dalam agenda ker? ahakaaahaka
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Fri Jul 31, 2009 5:44 pm

mie toreros wrote:nikko mmg best siap ade gulai kawah lagi....lemang pn dah ader start 1 puasa....tul tak jib....ehhh....kena sembahyang terawih gak ker?ader dalam agenda ker? ahakaaahaka
..dah tentu sendiri punya perut sendiri isi,takkan semayng nak suh org lain buatkan,kena mati dulu plak la,br org semaygkan,,uuhuhuhuhh.... silent silent
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  najib on Fri Jul 31, 2009 6:27 pm

mie toreros wrote:nikko mmg best siap ade gulai kawah lagi....lemang pn dah ader start 1 puasa....tul tak jib....ehhh....kena sembahyang terawih gak ker?ader dalam agenda ker? ahakaaahaka

errr...tak igt plak aku....tp mmg pueh ati lar. biasa la berbuka tu.........sblm berbuka tu mmg la semuanya nak kan....tp bila dah berbuka byk mana la sgt bole mentedarah.
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  yard dean on Fri Jul 31, 2009 11:10 pm

najib wrote:
mie toreros wrote:nikko mmg best siap ade gulai kawah lagi....lemang pn dah ader start 1 puasa....tul tak jib....ehhh....kena sembahyang terawih gak ker?ader dalam agenda ker? ahakaaahaka

errr...tak igt plak aku....tp mmg pueh ati lar. biasa la berbuka tu.........sblm berbuka tu mmg la semuanya nak kan....tp bila dah berbuka byk mana la sgt bole mentedarah.
apara najib kapasiti perut kecik..anyway bila mau buat ini makan makan.. jgn la dekat sgt nak raya.. susah lak aku nak balik raya balik kat jb nnt
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  yard dean on Fri Jul 31, 2009 11:15 pm

musliha mustapha wrote:
mie toreros wrote:nikko mmg best siap ade gulai kawah lagi....lemang pn dah ader start 1 puasa....tul tak jib....ehhh....kena sembahyang terawih gak ker?ader dalam agenda ker? ahakaaahaka
..dah tentu sendiri punya perut sendiri isi,takkan semayng nak suh org lain buatkan,kena mati dulu plak la,br org semaygkan,,uuhuhuhuhh.... silent silent

huh lawak seram separa dakwah.. ntahnye dah bulan puasa takkan nak terawih bulan syaaban lak..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  mie toreros on Sat Aug 01, 2009 6:52 pm

nmpaknyer kena bawak kain pelekat ngan baju melayu ar aku malam tu nnt...bakal kakak ipar ader...kontrol beb kontrol...hahahaha
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  anizawati ahmad mansor on Sun Aug 02, 2009 6:52 pm

mie toreros wrote:nmpaknyer kena bawak kain pelekat ngan baju melayu ar aku malam tu nnt...bakal kakak ipar ader...kontrol beb kontrol...hahahaha
hehehe.... buat2 alim pulak.... takpe mie...janji dapat adik mus ek.... dh dapat, belakang kira ek.... (ampun mus)
avatar
anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 37
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Syuhardy@boy on Mon Aug 03, 2009 2:50 pm

mie toreros wrote:nikko mmg best siap ade gulai kawah lagi....lemang pn dah ader start 1 puasa....tul tak jib....ehhh....kena sembahyang terawih gak ker?ader dalam agenda ker? ahakaaahaka

ekkk..x yah le smpi terawih kengkawan oooiii..kita mkn mkn dh ler...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  mie toreros on Mon Aug 03, 2009 9:57 pm

boy jom r sembahyang terawih skali....bukan selalu pun...tul tak akak mus.....heheheheh ayat bodek ni
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  mie toreros on Mon Aug 03, 2009 9:57 pm

ani ko kat ner skang? lama ek x jmpa ko....
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  anizawati ahmad mansor on Mon Aug 03, 2009 11:17 pm

mie toreros wrote:ani ko kat ner skang? lama ek x jmpa ko....
ingat lg kat ani ek...ani kat tg malim.... dtg la rumah.... mie kat mana skrg? lama betul kita x jumpa... bagus buka forum ni, bleh berhubung semula....
avatar
anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 37
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum