Gathering Time Hari Raya

Page 3 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  mie toreros on Tue Aug 04, 2009 11:48 am

ish x nak ar pg tanjung malim dengar citer UPSI kena H1N1 ek...bahaya siot heheheheheheheh
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Syuhardy@boy on Tue Aug 04, 2009 3:46 pm

mie toreros wrote:ish x nak ar pg tanjung malim dengar citer UPSI kena H1N1 ek...bahaya siot heheheheheheheh

jgn kan UPSI tanjung Malim....sekolah rendah kt PJ pun dh kena tutup...hehehehe....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  najib on Tue Aug 04, 2009 6:35 pm

Syuhardy@boy wrote:
mie toreros wrote:ish x nak ar pg tanjung malim dengar citer UPSI kena H1N1 ek...bahaya siot heheheheheheheh

jgn kan UPSI tanjung Malim....sekolah rendah kt PJ pun dh kena tutup...hehehehe....

semesta pun dah kena tutp last week. weekend hari tu balik raub, anak secara kena kuarantin sebb demam...cikgu dia plak suspect h1n1 pas balik upsi....

bahaya betul skrg ni.
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  mie toreros on Tue Aug 04, 2009 9:31 pm

ish tu la pasal bahaya skang ni.....kpd sapa2 yang asyik demam jer tu elok la pegi medical check up.....haaa kang x pasal2 makan gulai nangka kengkawan...
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Syuhardy@boy on Wed Aug 05, 2009 10:44 am

mie toreros wrote:ish tu la pasal bahaya skang ni.....kpd sapa2 yang asyik demam jer tu elok la pegi medical check up.....haaa kang x pasal2 makan gulai nangka kengkawan...

gulai nangka masak lemak cili padi...perghhhh terbaik tu...kitaorg makan dalam tangisan nti...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  anizawati ahmad mansor on Wed Aug 05, 2009 4:01 pm

mie toreros wrote:ish x nak ar pg tanjung malim dengar citer UPSI kena H1N1 ek...bahaya siot heheheheheheheh
ha a... kat sini sunyi sepi upsi tutup.... hsbnd pun kena kuarantin.... tp sempat jugak p lari kl semalam... shopping2x..... huhu....
avatar
anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 37
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Wed Aug 05, 2009 5:21 pm

anizawati ahmad mansor wrote:
mie toreros wrote:nmpaknyer kena bawak kain pelekat ngan baju melayu ar aku malam tu nnt...bakal kakak ipar ader...kontrol beb kontrol...hahahaha
hehehe.... buat2 alim pulak.... takpe mie...janji dapat adik mus ek.... dh dapat, belakang kira ek.... (ampun mus)
..kawe busy sesikit 2 3 menjak nih..skang aim bekk to the forum..laa aku taip kat klcc,aku cop nak terawih kat parkson n isetan la..koang pilih la pot terawih koang sendrik,apalaaa,,masjid syakirin utk yg terawih pd ertikata mencari keberkatan di bulan ramadhan...adoiii,aku dah layan lagu raya ni,tunggu 1 ramadhan,tuka ringtone laguu raya,asikkkk....ko nak terawih pakai niat dr hati,bukan pakai baju melayu ke jubah ke,,aku tidak memandang pada zahiriah,hanyalah memandang pada akaun bank mu sahaja,,,wakakakaa.... flower flower flower
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Wed Aug 05, 2009 5:25 pm

najib wrote:
Syuhardy@boy wrote:
mie toreros wrote:ish x nak ar pg tanjung malim dengar citer UPSI kena H1N1 ek...bahaya siot heheheheheheheh

jgn kan UPSI tanjung Malim....sekolah rendah kt PJ pun dh kena tutup...hehehehe....

semesta pun dah kena tutp last week. weekend hari tu balik raub, anak secara kena kuarantin sebb demam...cikgu dia plak suspect h1n1 pas balik upsi....

bahaya betul skrg ni.
,,,Jip,anak secara tu secara sah ke secara tak sah >??? ekekeke sahril wer r u,merk renduw...alaaa koang ni tak thrill aa,,hidup mati jodoh pertemuan ajal maut semua dah termaktub..aku sefamili gi jek oliday,tawakal aje la mcm kat hospital tawakal kat jalan pahang tu,,ekekeke... rendeer rendeer santa
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Wed Aug 05, 2009 5:31 pm

anizawati ahmad mansor wrote:
mie toreros wrote:ish x nak ar pg tanjung malim dengar citer UPSI kena H1N1 ek...bahaya siot heheheheheheheh
ha a... kat sini sunyi sepi upsi tutup.... hsbnd pun kena kuarantin.... tp sempat jugak p lari kl semalam... shopping2x..... huhu....
..perhh lari dr tg malim ke kl,,,,huhu marathon ke ani ?..aku nak la try,lari dr bunai ke miri pastu berenang smpai tg tuan,naik basikal smpai ke nilai 3 pastu naik komuter smpai ke seri setia tukar naik lrt ke kelana jaya,,,sure sampai punya lah,,,sampai mampus,,,wakakakakaa.... Twisted Evil Twisted Evil cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  zckyra on Wed Aug 05, 2009 6:16 pm

sooooooooooo...pecitenyer... jadi ke gatheringnyerrr... waaaaahai sahabat yang tercinta..... bounce bounce

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  zckyra on Wed Aug 05, 2009 6:18 pm

sajer sajer sajer I love you bounce

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  mie toreros on Wed Aug 05, 2009 6:22 pm

tu la pasala set2 ni...lari tajuk...ni dah bukak citer berenang la ,naik basikal la, ke kita nak ber gathering sambil berenang? i suka gitu....bleh usya zack hahahaha
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Syuhardy@boy on Thu Aug 06, 2009 12:05 pm

emmm...gathering time raya nie kena kompom ekkk...nti senang aku nk buat planning ngan wife aku tu....klu korang nk buat gathering buka posa pn aku x kisah gak...cuma kena plan btl2 jer...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  zckyra on Thu Aug 06, 2009 1:33 pm

ko musmie dalam ni jangan lebey2 ngan aku. kang bakal kak ipar ko tu nampak,
sapa yang susah, ko jugak kan. kene la buat baek2 sket, ambik hati n jiwa raga bakal
akak nko tu, jangan amik nyawa dah...wakakakkaa jocolor

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  mie toreros on Thu Aug 06, 2009 2:45 pm

eleh mus bkal kakak ipar aku tu sporting aper? kan kakak kan...kan...kannn
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Syuhardy@boy on Thu Aug 06, 2009 2:58 pm

zckyra wrote:ko musmie dalam ni jangan lebey2 ngan aku. kang bakal kak ipar ko tu nampak,
sapa yang susah, ko jugak kan. kene la buat baek2 sket, ambik hati n jiwa raga bakal
akak nko tu, jangan amik nyawa dah...wakakakkaa jocolor

huhhhhh..zack..aku ckp terbakar la tgk apa yg ko tulis tu...tidakkah ko tau yg aku nie pun ada menyimpan perasaan kt adik mus itu....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  mie toreros on Thu Aug 06, 2009 10:27 pm

ala boy let the single continue the war la...you all already legend ala give me the chance.........
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  sahril sarudin on Fri Aug 07, 2009 12:34 am

hehehehe..aku ada jew kat sini mus..cuma baca baca kan forum uols jew..merk tak taw nak nyelit celah mana..takut nanti terselit celah laki ko..opsss..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  zckyra on Mon Aug 10, 2009 12:54 am

sahril, aku rasa ada baiknya ko nyelit kat celah dd boy tuh dah.... bagila dia rasa sket kehebatangmu iteww x pun nak rasa serik bleh gak.... .ahahhahahahaha..... Basketball

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Mon Aug 10, 2009 12:47 pm

mie toreros wrote:eleh mus bkal kakak ipar aku tu sporting aper? kan kakak kan...kan...kannn
...sapa ? aku ke akak ipaq yg ditaip2 ini ?,,,bak kata azwan ali,,,aderr aku kesahh ? ,kalo rasa nak bahang neraka kat dunia,silalah berakak ipar kan aku @ kawen dgn adik aku,,eekkeke....actually nina ada link forum ni,,koang nak ayat dia terus pun boleh,aku tak minat ayat2 ni,aku minat air2 jek,,,,almaklum nak berenang dr miri ke tg tuan kan,,,,ekekekke....anyway,aku agree if berbuka puasa di KL pd hari berkerja,,,by 16 sept kul 6pm aku dah smpai klia,,,yg pasti aku malas masak aritu n nazri pun nak makan fresh flesh merkk mlm tu,,,wakakakaaaa..... queen queen queen
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Mon Aug 10, 2009 2:53 pm

sahril sarudin wrote:hehehehe..aku ada jew kat sini mus..cuma baca baca kan forum uols jew..merk tak taw nak nyelit celah mana..takut nanti terselit celah laki ko..opsss..
..uuhuhuhuhh selit celah laki merk sendiri,,ok lagik,,,kalo terselit kat celah laki2 orangg yg menjadi koleksi merk,,,haaa jenuh merk nak cover line dgn nazri....tak koser... Cool Cool
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  sahril sarudin on Tue Aug 11, 2009 11:30 am

zckyra wrote:sahril, aku rasa ada baiknya ko nyelit kat celah dd boy tuh dah.... bagila dia rasa sket kehebatangmu iteww x pun nak rasa serik bleh gak.... .ahahhahahahaha..... Basketball

uikk..cik zack..aku kurang ngerti ler ayat mu ittew..kalau aku nyelik celah daddy boi kan..kenapa plak aku nak rasa serik? ko ni cik zack..rasa serik ke atau rasa perik..kalau rasa perik tu memang ler kot..takper nanti aku tanya kat datin mus perik ke tak..wakakakakaka..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Syuhardy@boy on Tue Aug 11, 2009 3:46 pm

sahril sarudin wrote:
zckyra wrote:sahril, aku rasa ada baiknya ko nyelit kat celah dd boy tuh dah.... bagila dia rasa sket kehebatangmu iteww x pun nak rasa serik bleh gak.... .ahahhahahahaha..... Basketball

uikk..cik zack..aku kurang ngerti ler ayat mu ittew..kalau aku nyelik celah daddy boi kan..kenapa plak aku nak rasa serik? ko ni cik zack..rasa serik ke atau rasa perik..kalau rasa perik tu memang ler kot..takper nanti aku tanya kat datin mus perik ke tak..wakakakakaka..

ye la zack..kenapa sahril sarudin perlu merasa serik klu menyelit dicelah peha ku....tidakkah kau prnah terfikir bahawa dia kaan merasa indah klu menyelit dicelah peha ku itu....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  zckyra on Tue Aug 11, 2009 6:58 pm

Syuhardy@boy wrote:
sahril sarudin wrote:
zckyra wrote:sahril, aku rasa ada baiknya ko nyelit kat celah dd boy tuh dah.... bagila dia rasa sket kehebatangmu iteww x pun nak rasa serik bleh gak.... .ahahhahahahaha..... Basketball

uikk..cik zack..aku kurang ngerti ler ayat mu ittew..kalau aku nyelik celah daddy boi kan..kenapa plak aku nak rasa serik? ko ni cik zack..rasa serik ke atau rasa perik..kalau rasa perik tu memang ler kot..takper nanti aku tanya kat datin mus perik ke tak..wakakakakaka..

ye la zack..kenapa sahril sarudin perlu merasa serik klu menyelit dicelah peha ku....tidakkah kau prnah terfikir bahawa dia kaan merasa indah klu menyelit dicelah peha ku itu....

oo.. begitu yeh... nampaknya perbendaharaan kata aku masih lemah lagi... bukan ko la sahril yg merasa.... dd boi la yg merasakannya.......sebabnyer kalo aku la kan, mus yang nyelit celah aku, kompem terasa seriks siut, kali tu dah ler..... lainla kalo musmie... ngam jugaaaaaaaaaahahahahahahaaaawakakakakaka, ( jap lagik nina lak yang menyelit celah aku... x sanggup makkkk.......) ahahahahahahaaaa... cat

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Syuhardy@boy on Wed Aug 12, 2009 11:29 am

wahai sahril yg budiman...adakah ko ingin mencelah dipeha ku....????
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum