Gathering Time Hari Raya

Page 4 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  sahril sarudin on Wed Aug 12, 2009 3:42 pm

Syuhardy@boy wrote:wahai sahril yg budiman...adakah ko ingin mencelah dipeha ku....????

opsss..adakah ini sekadar pertanyaan pertanyaan biasa darimu daddy boi? atau pun pelawaan pelawaan kucing? atau pun ko kasi hint kat aku soh aku masuk celah kelangkang ko?wakakakakaka..kontroversi sungguh ayat pertanyaan mu ittew awahai daddy boi..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Thu Aug 13, 2009 11:47 am

sahril sarudin wrote:
zckyra wrote:sahril, aku rasa ada baiknya ko nyelit kat celah dd boy tuh dah.... bagila dia rasa sket kehebatangmu iteww x pun nak rasa serik bleh gak.... .ahahhahahahaha..... Basketball

uikk..cik zack..aku kurang ngerti ler ayat mu ittew..kalau aku nyelik celah daddy boi kan..kenapa plak aku nak rasa serik? ko ni cik zack..rasa serik ke atau rasa perik..kalau rasa perik tu memang ler kot..takper nanti aku tanya kat datin mus perik ke tak..wakakakakaka..
...huhuuu zc,kehebatangmu dlm berbahasa biru kini telah byk peningkatan spt minyk suci murni,pemeringkatan 2 kali adanya....pd pahaman aku yg hardcore ini,,rasa serik n perik tjadi apabila kita gunakan bahan ujikaji,gambir sarawak contohnya...waaakakakakaaa... jocolor jocolor
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Thu Aug 13, 2009 11:56 am

sahril sarudin wrote:
Syuhardy@boy wrote:wahai sahril yg budiman...adakah ko ingin mencelah dipeha ku....????

opsss..adakah ini sekadar pertanyaan pertanyaan biasa darimu daddy boi? atau pun pelawaan pelawaan kucing? atau pun ko kasi hint kat aku soh aku masuk celah kelangkang ko?wakakakakaka..kontroversi sungguh ayat pertanyaan mu ittew awahai daddy boi..
...hhhmmm,,aku ni pun rasa mcm nak tanya jugak la kat pihak yg berwajib,,bukan encik najib ye,jgn risau ,serik,perikk dsb..wakakaka,,,siooll aa koang nih,rasa mcm dlm kelas KRK jek lagi pangai masing2 tak berubah pun ya,,,,mantoppppppp.. lol! lol! I love you tongue tongue
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  zckyra on Thu Aug 13, 2009 2:28 pm

...hhhmmm,,aku ni pun rasa mcm nak tanya jugak la kat pihak yg berwajib,,bukan encik najib ye,jgn risau ,serik,perikk dsb..wakakaka,,,siooll aa koang nih,rasa mcm dlm kelas KRK jek lagi pangai masing2 tak berubah pun ya,,,,mantoppppppp.. lol! lol! I love you tongue tongue[/quote]

aku agak berstuju ngan pnyataan mus ini, macam balik skolah smula jer rasanyer.. ekk, dah lama aku tidak mempunyai banyak istilah baru ini..., sure makin bertambahla vocabulary ku kan...... ahahhahahaaa... juz good 2 b back...yeeehaaaaa.....,,

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Syuhardy@boy on Fri Aug 14, 2009 4:23 pm

welll tgk la website kita tu...'class of 79'....budak yg lahir tahun 79 and sekolah kt SMTK ni mmg sungguh rock.... king ....cuma syangnyer satu jer..nape la kita dulu time sekolah x reti nk berinteraksi mcm nie....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Sun Aug 16, 2009 10:46 pm

Syuhardy@boy wrote:welll tgk la website kita tu...'class of 79'....budak yg lahir tahun 79 and sekolah kt SMTK ni mmg sungguh rock.... king ....cuma syangnyer satu jer..nape la kita dulu time sekolah x reti nk berinteraksi mcm nie....
...satu je ko sayang keww? rugi tu,,aku ada 14 sayang nih,pun rasa mcm tak cukup lagik,,wakakakaka...in every each of us mmg ada sifat nakal,cuma didevelope atau tidak,pd pndapat aku la yg tak amik subject psikologila..tu nama masa berubah,kita pun lebih mature n open minded compare to before... Mad pale bounce cheers cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  sahril sarudin on Thu Aug 20, 2009 10:49 am

musliha mustapha wrote:
Syuhardy@boy wrote:welll tgk la website kita tu...'class of 79'....budak yg lahir tahun 79 and sekolah kt SMTK ni mmg sungguh rock.... king ....cuma syangnyer satu jer..nape la kita dulu time sekolah x reti nk berinteraksi mcm nie....
...satu je ko sayang keww? rugi tu,,aku ada 14 sayang nih,pun rasa mcm tak cukup lagik,,wakakakaka...in every each of us mmg ada sifat nakal,cuma didevelope atau tidak,pd pndapat aku la yg tak amik subject psikologila..tu nama masa berubah,kita pun lebih mature n open minded compare to before... Mad pale bounce cheers cheers

betol ler tu datin mus..dulu masa kita masih bersekolah..kita cuma tau apa anggota sex yang terlekat pada diri kita jer..tapi skang kita dah kenal anggota sex yang tidak terlekat pada diri kita..terutama nyer mereka yang sudah beranak pinak cam datin mus ni..so pasti nye kita lebih open utk bercerita tentang itu dan ini..sekarang kita tak perlu nak 'curi2' lagi..apa yang penting?kerjasama..kerjasama dan bertukar tukar pendapat tentang nye saje.. Laughing Laughing Laughing
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Selamat berpuasa...

Post  najib on Fri Aug 21, 2009 3:20 pm

busy sgt nak joint korang skrg ni. sibuk ngn audit sana sini.

muszalmi, aku br abis audit darby park smlm...aku sempat try 2 hari buffet 39th restaurant dia.....mmg best tp x larat pun nak makan byk2....aku rs aku try x smpai separuh je kot menu dia. Tu time x puasa, kalau puasa...cam biasa la, kalau ada yg mmg x mkn byk rugi je kalau amik buffet mahal2. papun, kalau korang on buka puasa kat mana2 nanti, mintak sms eh...takut x smpat online sgt puasa2 nih.

esok pun dh puasa, so selamat berpuasa buat semua. moga kita berjaya fully utilised ramadan yg penuh barakah tu....insyaallah.
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  mie toreros on Fri Aug 21, 2009 4:35 pm

ok jib nnt aku amik quotation ngan menu berbuka posa kat saner...kalau undian tinggi kita on kat situ jer la....amcam kengkawan?
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Syuhardy@boy on Fri Aug 21, 2009 5:12 pm

mie toreros wrote:ok jib nnt aku amik quotation ngan menu berbuka posa kat saner...kalau undian tinggi kita on kat situ jer la....amcam kengkawan?

mie..ko ngan najib mmg terbaik laaa...aku suka sikap tanggungjawab mcm ni....hehehehe
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Syuhardy@boy on Mon Aug 24, 2009 2:56 pm

Ni dh masuk posa ketiga nie..so ada apa apa update untuk projek kita nie....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  sahril sarudin on Tue Aug 25, 2009 4:59 pm

Syuhardy@boy wrote:Ni dh masuk posa ketiga nie..so ada apa apa update untuk projek kita nie....

nak wat camna daddy boi..individu yang MASTER dalam bab2 makan masih jugak tidak muncul2 selepas berbulan madu..banyak benor madu nyer gamak arhh..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Tue Aug 25, 2009 4:59 pm

Syuhardy@boy wrote:Ni dh masuk posa ketiga nie..so ada apa apa update untuk projek kita nie....
..aku agree dah dgn lokasi dicelah peha daddy boy ittew,,opssss..ekekke kat darby park tu la,,,byk choice lain gak pun kan,,ampang park n klcc dekat2 jek..blk kali ni nazri keja kat penang aa,aku takde keta @ kena pinjam keta adik aku la,,,tp naik lrt lg best.... cyclops cyclops
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  mie toreros on Tue Aug 25, 2009 5:18 pm

ader beberapa pilihan untuk korang kalau nak kat area ampang....bora ombak...ancasa....line titiwangsa restoran nelayan malay buffet n steamboat.....area lain kedai mamak arfan setiawangsa hahahaahahah....
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  mie toreros on Tue Aug 25, 2009 5:19 pm

korang on la date dulu baru senang nak wat kejer.....
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Syuhardy@boy on Wed Aug 26, 2009 10:37 am

mie toreros wrote:ader beberapa pilihan untuk korang kalau nak kat area ampang....bora ombak...ancasa....line titiwangsa restoran nelayan malay buffet n steamboat.....area lain kedai mamak arfan setiawangsa hahahaahahah....

klu kt nelayan ko bole dptkan ekkk....situ menarik tu klu buat..
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  mie toreros on Wed Aug 26, 2009 11:42 am

beres...tp cmner ngan budak2 lain?
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Thu Aug 27, 2009 2:26 am

mie toreros wrote:beres...tp cmner ngan budak2 lain?
,,mak budak confirm mau pegi,yg pasti after 16 sept laa,aku di tanah air api batu suma cukup..bora2 tu mcm menarik aje namanya,,kalo nina takde kelas masa ittew, aku bawa la dia,kalo nazri ada kat kl aku bawa nazri,so skang soklannnya,sapa nak bawa keta ?? eeekekkekee.... bom bom drunken
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  anizawati ahmad mansor on Thu Aug 27, 2009 8:56 pm

ani nk ikut.... inform nanti ek
avatar
anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 38
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  yard dean on Fri Aug 28, 2009 11:43 pm

musliha mustapha wrote:
mie toreros wrote:beres...tp cmner ngan budak2 lain?
,,mak budak confirm mau pegi,yg pasti after 16 sept laa,aku di tanah air api batu suma cukup..bora2 tu mcm menarik aje namanya,,kalo nina takde kelas masa ittew, aku bawa la dia,kalo nazri ada kat kl aku bawa nazri,so skang soklannnya,sapa nak bawa keta ?? eeekekkekee.... bom bom drunken

ala nak ikot gak.. tp kan dah dekat sgt ngan raya time tu.. aku pi kl karang tak sompek balik jb lak.. sape yang susah.. korang gak nak layan aku pepagi raya....
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  mie toreros on Mon Aug 31, 2009 3:53 pm

ok sapa nak pegi inform awal...senang nak booking....kalau lmbat aku x dapek nak nolong....kita beraya bersama jer la....
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Dato' K on Wed Sep 02, 2009 12:00 pm

aku mmg nak join, tp apakan daya, hamba jauh di perantauan....tp takpe, insyallah lps raya aku akan aktif balik bab2 jumpa geng2 lama nih..kalo ade rejeki, lepas raya, aku start keje kat kl semula...doa2kan la kengkawan weiiii..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  musliha mustapha on Wed Sep 02, 2009 10:10 pm

mie toreros wrote:ok sapa nak pegi inform awal...senang nak booking....kalau lmbat aku x dapek nak nolong....kita beraya bersama jer la....
akuu nak aku nakk,konpomm,nazri pakai myvi so aku dah ada keta kat kl nanti,akan ku ronda 1 bora2 itu mi....ekekekeke.ti,nak turun kl or pahang jom aa,,tp kang ko nangis lak pagi raya salam tgn aku ... sunny afro afro flower
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Syuhardy@boy on Thu Sep 03, 2009 12:34 pm

x kan la hanya sebab dia tu bakal adik ipar ko ..dia nk menitiskan air mata masa salam ngan ko mus....Aku rasa la kan klu aku ngan ko mmg iyer..sebab time sekolah dulu ko mmg banyak buat salah ngan aku..asik kutuk aku jer kan...so apa kata time raya nti ko mintak maap blk ngan aku....make sure masa mintak maap tu air mata ko meleleh k...klu x aku x nk maapkan ko...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  anizawati ahmad mansor on Thu Sep 03, 2009 9:45 pm

bila ni?
avatar
anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 38
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Time Hari Raya

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum