AZMARITA MUHAMAD BAHARI..1A,2C,3B,4SA1 n 5SA1

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: AZMARITA MUHAMAD BAHARI..1A,2C,3B,4SA1 n 5SA1

Post  zckyra on Tue Sep 15, 2009 5:10 pm

Salam frenz,

setelah aku baca2 aku trus ingat ko, ko ni pun spesies cam aku n mus gak kan he he he , brutal thinker sis, masa sekolah dulu la,,.. aku bleh remind nurizan n fazli ni, memang aku tatau dorg kawen, n nurizan pun dh takde ye...
ok. zasss rabbit

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: AZMARITA MUHAMAD BAHARI..1A,2C,3B,4SA1 n 5SA1

Post  abby azaf on Wed Sep 16, 2009 12:38 am

shila..aku dapat tau ko kawin sehari sebelum..achik kol aku..aku la ni ngaja kat private college kat perlis..x per..anak2 ko nnt amik catering ngan aku ek..hehehe
najib..ko ni..dok bukak cter lama sal abg mori tul wat per..sentap plak ani tu nnt?tp bukan ker ko posmennyerr...hehehe..
zack..ko ni br nak ingt aku..pas baca satu2 cter,,hampeh tul rrr...wat ever pun..tahniah atas pertungan ko.. Laughing
avatar
abby azaf

Posts : 15
Join date : 2009-09-03
Age : 37
Location : PAHANG..la ni KANGAR..PERLIS

View user profile

Back to top Go down

Re: AZMARITA MUHAMAD BAHARI..1A,2C,3B,4SA1 n 5SA1

Post  zckyra on Wed Sep 16, 2009 10:37 am

he he abby, camner nak ingat gambo ko aku tengok dah ayu.....ahaks..
wei, ko x de fb ke, add la.....anyway tima kasih..
kalu ada masa nanti jempot dtg aku kawen,,, ko kt raub kan?? bounce bounce

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: AZMARITA MUHAMAD BAHARI..1A,2C,3B,4SA1 n 5SA1

Post  abby azaf on Wed Sep 16, 2009 10:52 am

zckyra wrote:he he abby, camner nak ingat gambo ko aku tengok dah ayu.....ahaks..
wei, ko x de fb ke, add la.....anyway tima kasih..
kalu ada masa nanti jempot dtg aku kawen,,, ko kt raub kan?? bounce bounce

ayu rr sangat,..hahhaa...aku dah add ko rr...cuba ko tgk kat abby azaf...aku keje kat perlis..insyaALLAH..ader kelapangan aku dtg rr wedding ko..family aku dah ddk raub..
avatar
abby azaf

Posts : 15
Join date : 2009-09-03
Age : 37
Location : PAHANG..la ni KANGAR..PERLIS

View user profile

Back to top Go down

Re: AZMARITA MUHAMAD BAHARI..1A,2C,3B,4SA1 n 5SA1

Post  zckyra on Wed Sep 16, 2009 10:56 am

abby azaf wrote:
zckyra wrote:he he abby, camner nak ingat gambo ko aku tengok dah ayu.....ahaks..
wei, ko x de fb ke, add la.....anyway tima kasih..
kalu ada masa nanti jempot dtg aku kawen,,, ko kt raub kan?? bounce bounce

ayu rr sangat,..hahhaa...aku dah add ko rr...cuba ko tgk kat abby azaf...aku keje kat perlis..insyaALLAH..ader kelapangan aku dtg rr wedding ko..family aku dah ddk raub..

oh.. cenggitu...ok,, duk perlis senang la sok kot2 aku terlepas ke Kok Klang nak p bukit kayu itam,bleh la caling2 dak... ahaks.. Wink

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: AZMARITA MUHAMAD BAHARI..1A,2C,3B,4SA1 n 5SA1

Post  abby azaf on Wed Sep 16, 2009 10:59 am

zckyra wrote:
abby azaf wrote:
zckyra wrote:he he abby, camner nak ingat gambo ko aku tengok dah ayu.....ahaks..
wei, ko x de fb ke, add la.....anyway tima kasih..
kalu ada masa nanti jempot dtg aku kawen,,, ko kt raub kan?? bounce bounce

ayu rr sangat,..hahhaa...aku dah add ko rr...cuba ko tgk kat abby azaf...aku keje kat perlis..insyaALLAH..ader kelapangan aku dtg rr wedding ko..family aku dah ddk raub..

oh.. cenggitu...ok,, duk perlis senang la sok kot2 aku terlepas ke Kok Klang nak p bukit kayu itam,bleh la caling2 dak... ahaks.. Wink

dtg jer...bukit kayu hitam x best sgt..beter pi mas kerajang sempadan perlis thai..
avatar
abby azaf

Posts : 15
Join date : 2009-09-03
Age : 37
Location : PAHANG..la ni KANGAR..PERLIS

View user profile

Back to top Go down

Re: AZMARITA MUHAMAD BAHARI..1A,2C,3B,4SA1 n 5SA1

Post  zckyra on Wed Sep 16, 2009 11:08 am

he he ni yg sronok ni,, he he he, actually aku punya member sekerja ada di kok klang, mana la tau kot terlepas ke sana kan.... aku roger la ..ok tengkiu...

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: AZMARITA MUHAMAD BAHARI..1A,2C,3B,4SA1 n 5SA1

Post  abby azaf on Wed Sep 16, 2009 11:27 am

X DA HAL RRR...inform jer..insyaALLAH..
avatar
abby azaf

Posts : 15
Join date : 2009-09-03
Age : 37
Location : PAHANG..la ni KANGAR..PERLIS

View user profile

Back to top Go down

Re: AZMARITA MUHAMAD BAHARI..1A,2C,3B,4SA1 n 5SA1

Post  zamrirauf on Wed Sep 16, 2009 11:47 am

kok klang bukan ader apa...nak makan tebu pun x bleh...ko dah balik kg ka mita?
avatar
zamrirauf

Posts : 48
Join date : 2009-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: AZMARITA MUHAMAD BAHARI..1A,2C,3B,4SA1 n 5SA1

Post  abby azaf on Wed Sep 16, 2009 12:48 pm

zamrirauf wrote:kok klang bukan ader apa...nak makan tebu pun x bleh...ko dah balik kg ka mita?

aku balik esk pas sahur/subuh..aku drive...ko balik bler??nnt nak wat open house kat umah ko kat perlis ko g tau ek..nnt aku n askar2 aku serang..kita wat pot luck pun ok gakk..
avatar
abby azaf

Posts : 15
Join date : 2009-09-03
Age : 37
Location : PAHANG..la ni KANGAR..PERLIS

View user profile

Back to top Go down

Re: AZMARITA MUHAMAD BAHARI..1A,2C,3B,4SA1 n 5SA1

Post  najib on Wed Sep 16, 2009 5:56 pm

abby azaf wrote:najib..ko ni..dok bukak cter lama sal abg mori tul wat per..sentap plak ani tu nnt?tp bukan ker ko posmennyerr...hehehe..

ekkk....aku betol2 tak hingat....aku cam rasa aku n ani yg jd posmen....errr tahlah...sj je teringat
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: AZMARITA MUHAMAD BAHARI..1A,2C,3B,4SA1 n 5SA1

Post  yard dean on Wed Sep 16, 2009 9:58 pm

zamrirauf wrote:kok klang bukan ader apa...nak makan tebu pun x bleh...ko dah balik kg ka mita?

oooo kok klang tu area utara.. aku ingat port klang td..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: AZMARITA MUHAMAD BAHARI..1A,2C,3B,4SA1 n 5SA1

Post  najib on Thu Sep 17, 2009 12:41 am

yard dean wrote:
zamrirauf wrote:kok klang bukan ader apa...nak makan tebu pun x bleh...ko dah balik kg ka mita?

oooo kok klang tu area utara.. aku ingat port klang td..

aku pun baca 2, 3 kali gak...bila zam masuk aku dpt agak la tu mesti kat perlis kot.
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: AZMARITA MUHAMAD BAHARI..1A,2C,3B,4SA1 n 5SA1

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum