Salam 1 malaysia

Page 1 of 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

Salam 1 malaysia

Post  zamrirauf on Fri Sep 04, 2009 1:12 pm

Assalamualaikum suma..bebudak tk. aku harap suma sihat sokmo. tak tau la korang masih ingat aku ke tidak. Aku dlu penah dok asrama ( sekejap jer ).Form 1 smpi form 3 setia dengan krk. pastu masuk LK. apapun skang aku kat perlis. dlu penah dok kat swak. Salam ramadan dari aku untuk suma. klu sudi balas la yer...
Wassalam.
avatar
zamrirauf

Posts : 48
Join date : 2009-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  Dato' K on Fri Sep 04, 2009 1:40 pm

awat nya la hang pi dok jouh2 ngat tu, chekkk...

anyhow, salam ramadhan gak dr aku lah....sesat seremban mai la umah aku..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  abby azaf on Fri Sep 04, 2009 3:51 pm

mau x ddk jauh..cheq oii..dah wife dier keje perlis..hang ni pun...dok cakap kat org..yg hang tu x jauh gak ka?? Smile
avatar
abby azaf

Posts : 15
Join date : 2009-09-03
Age : 37
Location : PAHANG..la ni KANGAR..PERLIS

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  Dato' K on Fri Sep 04, 2009 4:56 pm

hang jangan la cakap lagu tu kat aku, chek oii...sedih nak teriak ni..tapi takpa, lepaih raya, ada rezeki kalu, aku kereja kat kl la...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  yard dean on Fri Sep 04, 2009 10:05 pm

Dato' K wrote:hang jangan la cakap lagu tu kat aku, chek oii...sedih nak teriak ni..tapi takpa, lepaih raya, ada rezeki kalu, aku kereja kat kl la...
dah la kamal.. buruk teriak teriak.. tak sakit tekak ke..
anyway welkam zam.. lama tak dengar khabar berita.. ape ke kerojenya jauh sgt duduk nye tu..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  shahril on Sat Sep 05, 2009 9:58 pm

zamrirauf wrote:Assalamualaikum suma..bebudak tk. aku harap suma sihat sokmo. tak tau la korang masih ingat aku ke tidak. Aku dlu penah dok asrama ( sekejap jer ).Form 1 smpi form 3 setia dengan krk. pastu masuk LK. apapun skang aku kat perlis. dlu penah dok kat swak. Salam ramadan dari aku untuk suma. klu sudi balas la yer...
Wassalam.


aslm, hai zam,
lama x dgr cite ko? blk kg pn x pernah jumpe. asal aku jumpe org tua ko aku tanya pasal ko diaorg ckp ko x blk kg.
ko wat pe kt perlis? raya x blk sega lama ke? klu blk jmput la dta umah aku nti.
avatar
shahril

Posts : 21
Join date : 2009-02-05
Age : 37
Location : seri kembangan

View user profile

Back to top Go down

Jempu ke rumah Raya Nie

Post  zamrirauf on Tue Sep 08, 2009 10:56 am

Dijemput kepada suma-suma member yang kenal , tak kenal , terkenal suma skali la ke rumah aku kat Sega Lama Village. Bleh sembang panjang2. refresh memori dlu-dlu..
avatar
zamrirauf

Posts : 48
Join date : 2009-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  zamrirauf on Tue Sep 08, 2009 11:04 am

Dato' K wrote:awat nya la hang pi dok jouh2 ngat tu, chekkk...

anyhow, salam ramadhan gak dr aku lah....sesat seremban mai la umah aku..

ala aku jenis adventure.. nak adventure oversea tak dak duit ..blaja pun x pandai....pasal tue yang kembara hujung malaysia nie..
avatar
zamrirauf

Posts : 48
Join date : 2009-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  zamrirauf on Tue Sep 08, 2009 11:06 am

shahril wrote:
zamrirauf wrote:Assalamualaikum suma..bebudak tk. aku harap suma sihat sokmo. tak tau la korang masih ingat aku ke tidak. Aku dlu penah dok asrama ( sekejap jer ).Form 1 smpi form 3 setia dengan krk. pastu masuk LK. apapun skang aku kat perlis. dlu penah dok kat swak. Salam ramadan dari aku untuk suma. klu sudi balas la yer...
Wassalam.


aslm, hai zam,
lama x dgr cite ko? blk kg pn x pernah jumpe. asal aku jumpe org tua ko aku tanya pasal ko diaorg ckp ko x blk kg.
ko wat pe kt perlis? raya x blk sega lama ke? klu blk jmput la dta umah aku nti.

aku ada balik awal posa arie tue. Shila anak aki tam awang kawin pun x balik. Ko kan keje KL. Macamana bleh dok kg? Rumah kat mana?
avatar
zamrirauf

Posts : 48
Join date : 2009-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  zamrirauf on Tue Sep 08, 2009 11:07 am

yard dean wrote:
Dato' K wrote:hang jangan la cakap lagu tu kat aku, chek oii...sedih nak teriak ni..tapi takpa, lepaih raya, ada rezeki kalu, aku kereja kat kl la...
dah la kamal.. buruk teriak teriak.. tak sakit tekak ke..
anyway welkam zam.. lama tak dengar khabar berita.. ape ke kerojenya jauh sgt duduk nye tu..

keje tanam padi jer bosss...
avatar
zamrirauf

Posts : 48
Join date : 2009-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  Syuhardy@boy on Wed Sep 09, 2009 3:55 pm

zam..apa kabar???..ko ingat kat aku lagi tak?..hehehehe..lama x dgr kabar berita dariko..ko bayang kan sejak abis SPM langsung x de dgr citer kan..anyway welcome to this club bro...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  shahril on Wed Sep 09, 2009 11:53 pm

zamrirauf wrote:
shahril wrote:
zamrirauf wrote:Assalamualaikum suma..bebudak tk. aku harap suma sihat sokmo. tak tau la korang masih ingat aku ke tidak. Aku dlu penah dok asrama ( sekejap jer ).Form 1 smpi form 3 setia dengan krk. pastu masuk LK. apapun skang aku kat perlis. dlu penah dok kat swak. Salam ramadan dari aku untuk suma. klu sudi balas la yer...
Wassalam.


aslm, hai zam,
lama x dgr cite ko? blk kg pn x pernah jumpe. asal aku jumpe org tua ko aku tanya pasal ko diaorg ckp ko x blk kg.
ko wat pe kt perlis? raya x blk sega lama ke? klu blk jmput la dta umah aku nti.

aku ada balik awal posa arie tue. Shila anak aki tam awang kawin pun x balik. Ko kan keje KL. Macamana bleh dok kg? Rumah kat mana?

aku duk kt kl la kt seri kembangan. wife aku cikgu ky c2. aku slalu gak blk kg n bile aku jumpe ayah ko aku tanya la psl ko. ayah ko ckp ko dkt sarawak
skang nie ko kt perlis plak. 2 la masa kawin shila aku ingt blhla jumpe kwn2, aleh2 aku jumpa yani sorang je, yg lain xnmpk batang idung.
avatar
shahril

Posts : 21
Join date : 2009-02-05
Age : 37
Location : seri kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  zamrirauf on Thu Sep 10, 2009 10:44 am

Syuhardy@boy wrote:zam..apa kabar???..ko ingat kat aku lagi tak?..hehehehe..lama x dgr kabar berita dariko..ko bayang kan sejak abis SPM langsung x de dgr citer kan..anyway welcome to this club bro...


Sapa x ingat budak muka apek cam ko....zaman skolah memang top la nama ko...awek keliling pinggang. dlu ko dgan habu dgn hafizul ( klu x silap la) pernah keje cuci keter kat raub...nak cari duit lebih konon.
avatar
zamrirauf

Posts : 48
Join date : 2009-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  musliha mustapha on Thu Sep 10, 2009 2:58 pm

salam sedara..wawawaaa bunyi utara kitak sekarang...nak jeuh kut mana sgt la pgelih tu ceqqq oii,,,apa pun,,welcome to our forum.,..lama dah tak jumpa ko,mesti ko dah tua kan zam....aku belum tua sgt lg,sedang2 la nak melepasi tahap sunti,,,waakakkaa... What a Face alien sunny
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  zamrirauf on Thu Sep 10, 2009 4:08 pm

x kan la anak nak masuk lapan pun sunti lagi..pakai botox ka pakai susuk?
avatar
zamrirauf

Posts : 48
Join date : 2009-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  Dato' K on Thu Sep 10, 2009 4:21 pm

dia jarang jumpa husband..tu pasal ala2 sunti lagi, gittew, zam...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  musliha mustapha on Thu Sep 10, 2009 4:23 pm

zamrirauf wrote:x kan la anak nak masuk lapan pun sunti lagi..pakai botox ka pakai susuk?
....wakakakaaa,,,dah kalo aku dpt anak masa umo 20 tahun,maknanya aku br 28 tahun laaa,,ko nih kan kelas LK,cikgu mwrzi tak ajo matematik keww,,eekeekkeee,,lain la shahril nizam,,nikah 2007,dpt anak 2006,..ekekekeke.....aku tak pakai susuk,aku pakai susu KAMBING,,,,ekekekeke,,, geek geek
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  zamrirauf on Thu Sep 10, 2009 4:34 pm

agaknyer lama sgt ko duduk brunei tue...sian laki ko. Asyik miss jer.
avatar
zamrirauf

Posts : 48
Join date : 2009-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  shamshillah on Tue Sep 15, 2009 3:13 pm

zamrirauf wrote:agaknyer lama sgt ko duduk brunei tue...sian laki ko. Asyik miss jer.

mmg asyik miss je la si mus..dah forever dok brunei..anyway..wife ko dah sihat ke zam..suh dia mkn biodex..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  zamrirauf on Tue Sep 15, 2009 3:24 pm

moral of the story , dah kawen jgn la plak gatal2 dok jauh..nanti dua2 mengatal...wife aku ok. macam2 dah makan shila....ko plak dah ada pa2 ka?
avatar
zamrirauf

Posts : 48
Join date : 2009-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  zckyra on Tue Sep 15, 2009 4:04 pm

ekekekeke... ko zam buka topic memang cam niat nk kenakan org je ye,,,,
topic edy, siap c kembars jadi mangsa, kali ni ko menjadikan mus lak mangsa seterusnyeee...
memang ko ni dah jadi pemangsa skang zam.... tu la asik tanam padi jer.... rabbit

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  shamshillah on Tue Sep 15, 2009 4:09 pm

zamrirauf wrote:moral of the story , dah kawen jgn la plak gatal2 dok jauh..nanti dua2 mengatal...wife aku ok. macam2 dah makan shila....ko plak dah ada pa2 ka?

lum la zam..aku nak g jln2 ke beijing dulu ujung buln dpn...tp kalo ada rezeki aku x tolak la..trying very hard nih..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  najib on Wed Sep 16, 2009 6:49 pm

shilla...aku x jumpa lak kat mana kita cerita pasai hadiah kawin ko tu so aku sambung kat sini jelah.

ko nak blander? aku ada je lebih hadiah kawin hari tu tp aku try la tak recycle hadiah org bg, bg lak kat org lain. hmmm....nntila tgk camne. hadiah ko tu mmg dah ada tp masalahnya aku tak tau bila nak bg.
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  Syuhardy@boy on Tue Oct 13, 2009 11:53 pm

Woit geng sumer..sory la ekk..aku ni tgh busy tahap ultromen taro dh nie..asik kena pg buat training jer tu yg lambat mengreply hehehehe...zam..anakt u rezeki..ko jgn risau...allah akan bg nyer kt ko nti..sama gak mcm si shiela tu haa....jgn la dok tension sgt..nti tension2 lagi susah nk dapat anak tau..hehehe..
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  shamshillah on Thu Oct 15, 2009 3:03 pm

najib wrote:shilla...aku x jumpa lak kat mana kita cerita pasai hadiah kawin ko tu so aku sambung kat sini jelah.

ko nak blander? aku ada je lebih hadiah kawin hari tu tp aku try la tak recycle hadiah org bg, bg lak kat org lain. hmmm....nntila tgk camne. hadiah ko tu mmg dah ada tp masalahnya aku tak tau bila nak bg.

najip, aku dah dpt hadiah blender dr rozila masa raya hari tuh..ko bg la menda lain..x susah pun nak kasi aku..ko bwk g pnb tuh, aku leh singgah je g amik..ko sms/call je aku..aku leh kuar lunch time..wakakaka...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum