Salam 1 malaysia

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  shamshillah on Wed Nov 11, 2009 10:22 am

Dato' K wrote:laaaaa, mimpi deep penetration ngan cikgu ke???aduuuuuuuuuuuuuuuuhaiiii

ko ni dato...pandai benor wat spekulasi...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Wed Nov 11, 2009 10:34 am

hahahahaha..aku nak nyebok gak ler..apa mimpi noni tu..noni dulu pun penah digosip2 ngan cikgu kan..kelakar jerkkk
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  zckyra on Wed Nov 11, 2009 1:02 pm

shamshillah wrote:
zckyra wrote:wakakakakaaa,, mus,, ko anak murid cikgu ismail ker cikgu,,??? sapa yer yg ajar kite masa tingkatan 1-3 dulo,, ada misai,, kuruss,,, nama stat huruf k x silap aku,,,

cikgu khalil yg kuar air liur basi kat tepi bibir n misai dia tu n selalu x zip seluar tu ker????

yup sesangat shila,, sib baek ko hengat, siap hengat zip suar membe tu tbukak lagi,, org baru nk kawen masa 2 biasela,, kan sahril kan????? Razz Razz kalo pasal mimpi2 niey cpat jew nko,, ko dulu masa form 3 mimpi aper sahril or masa form 1 dah mimpi dah,,,, ekkkeekkekeeee

eeii ada farah yee,, adakah ko baru masuk atau aku yang tertinggal ketapi gak niey haaa????
rabbit rabbit

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  Dato' K on Wed Nov 11, 2009 1:21 pm

si farah ittew udah lama meng join kan diri nyew dlm forum inney, uolzss...cuma br sekarang lew dier bersora...bila zip terbukak n mimpi deep penetration, br ko nak join yer farah...tak koser merk...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  musliha mustapha on Wed Nov 11, 2009 3:25 pm

zckyra wrote:wakakakakaaa,, mus,, ko anak murid cikgu ismail ker cikgu,,??? sapa yer yg ajar kite masa tingkatan 1-3 dulo,, ada misai,, kuruss,,, nama stat huruf k x silap aku,,,
...cikgu KHALIL,,org sg pasu,,,peminat aku tu,waakakakaka,,,dia suka kemam2 bibir @ gigi mancung dia tu kan,,,keja aku ialah mengoyakkan cat minyak kat meja makmal yg berkolor biru itteww,,yg berkolar biru takleh nak koyak,ittew kolar baju cikgu,oppppssss..... What a Face cheers cheers cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  musliha mustapha on Wed Nov 11, 2009 3:36 pm

Dato' K wrote:si farah ittew udah lama meng join kan diri nyew dlm forum inney, uolzss...cuma br sekarang lew dier bersora...bila zip terbukak n mimpi deep penetration, br ko nak join yer farah...tak koser merk...
..ekekeke tu yg kurus asben farah tu,asek kena perform baeekk punya,,ekekeke....farah,ko ingt tak kes curi buku seks kat umah cikgu suriani masa kita form 5NA,,kita tlg dia pindah rumah..ramai lak yg deny ni,,, Idea Basketball Basketball Basketball
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  cliey on Wed Nov 11, 2009 3:54 pm

muss....aku ingat!!!...
masa malam kita gie umah cikgu tue ber3 1 moto.... tapi shilla tak leh nak nek sama sebab dia montel...so, aku, sitikus n ko jd drebar...hahahhaha Twisted Evil
masa tue ko tak mencurik lagi mus.... Twisted Evil

pastu kita gie plak umah dia kat jaya3 ke 2 ekk? masa tuw lah ko curik..pastue ko baca sowang2.. tak taw lah ko wat practikal ke tak lepas baca itteww... tongue
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  zckyra on Wed Nov 11, 2009 6:06 pm

cliey wrote:muss....aku ingat!!!...
masa malam kita gie umah cikgu tue ber3 1 moto.... tapi shilla tak leh nak nek sama sebab dia montel...so, aku, sitikus n ko jd drebar...hahahhaha Twisted Evil
masa tue ko tak mencurik lagi mus.... Twisted Evil

pastu kita gie plak umah dia kat jaya3 ke 2 ekk? masa tuw lah ko curik..pastue ko baca sowang2.. tak taw lah ko wat practikal ke tak lepas baca itteww... tongue

chop chop,, ni apa kes lak malam nie,, kite p tulun cikgu pindah umah masa tu,, dari rumah kt kubo kristian tu sampai ke umah kat LHDN skang niee,, tapi aku x tau ye latest cikgu suriani dok mana??
kalo malam naik moto tu cikli, kite p umah shila n zura sewa ngan bebudak smtk yg len tuh,, havoc giler umah korg kan shila,, umah aku kt shahbandar tu adew kucing jew,, kucing siam, kucing utan ,, n kucing apentah,,
so buku kama sutra iteww memang aku x sempat membacanya,,, ramai ngat peminatnyer,,,, n kat sapa last skalik aku x taw,,, aku x prasan dd boi ade x masa tu,, kite bergambo ramai2 depan umah cikgu suriani,, siap suma pakai baju kelas lagik,, yg ade gambar tangan pegang bumi yg bulat iteww,,, aku design tuww,, Cool Cool

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  yard dean on Thu Nov 12, 2009 3:18 pm

Uih panjang beno penerangan zc, tp persoalan yg agak bersarang di akal aku 1,sapekah yg bertanggungjawab menyeludup buku tersebut 2, dimanakah buku tersebut kini
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  Dato' K on Thu Nov 12, 2009 3:33 pm

yard dean wrote:Uih panjang beno penerangan zc, tp persoalan yg agak bersarang di akal aku 1,sapekah yg bertanggungjawab menyeludup buku tersebut 2, dimanakah buku tersebut kini

persoalan aku pulok,

3. Adakah sehingga kini, cikgu tersebut masih lagi tercari2 buku ittew??
4. Adakah sehingga kini, persoalan yang berikut masih lagi membelenggu minda cikgu tersebut :
' Aduhaii, aku pindah ari tu dah pack abis ke buku tu, or aku tertinggal kat umah lama aaaa???....or bebudak yang tolong aku pindah umah ari tu yang curik??? argghhh, setan betul!'
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  farah on Mon Nov 16, 2009 10:34 am

wei!! korang curik buku apa yek?? nape aku tak tau langsung pasal buku tu?? shila tlg la jwb soalan aku, noni tu pasal mimpi apa???? aku tak leh tido memikirkan ayat tergantung ko tu..

farah

Posts : 21
Join date : 2009-10-12
Age : 38
Location : jerantut, pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  musliha mustapha on Mon Nov 16, 2009 2:29 pm

hhhmmmm,,aku org pertama bg kad jemputan kahwin pd cikgu Suriani...aku rasa dah terjawap 9 tahun dulu soklan2 ko tu Datok,,,,waaakakakakaaaa..... Cool tongue tongue
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  musliha mustapha on Mon Nov 16, 2009 5:21 pm

zckyra wrote:
cliey wrote:muss....aku ingat!!!...
masa malam kita gie umah cikgu tue ber3 1 moto.... tapi shilla tak leh nak nek sama sebab dia montel...so, aku, sitikus n ko jd drebar...hahahhaha Twisted Evil
masa tue ko tak mencurik lagi mus.... Twisted Evil

pastu kita gie plak umah dia kat jaya3 ke 2 ekk? masa tuw lah ko curik..pastue ko baca sowang2.. tak taw lah ko wat practikal ke tak lepas baca itteww... tongue

chop chop,, ni apa kes lak malam nie,, kite p tulun cikgu pindah umah masa tu,, dari rumah kt kubo kristian tu sampai ke umah kat LHDN skang niee,, tapi aku x tau ye latest cikgu suriani dok mana??
kalo malam naik moto tu cikli, kite p umah shila n zura sewa ngan bebudak smtk yg len tuh,, havoc giler umah korg kan shila,, umah aku kt shahbandar tu adew kucing jew,, kucing siam, kucing utan ,, n kucing apentah,,
so buku kama sutra iteww memang aku x sempat membacanya,,, ramai ngat peminatnyer,,,, n kat sapa last skalik aku x taw,,, aku x prasan dd boi ade x masa tu,, kite bergambo ramai2 depan umah cikgu suriani,, siap suma pakai baju kelas lagik,, yg ade gambar tangan pegang bumi yg bulat iteww,,, aku design tuww,, Cool Cool
...cikli,,,ko naik bas Ah Keat buat apa ? org naik bas MARA,,,org cite lain ko cerita lain laa...ekekekeke,,pojek kita ni apa citer ni gengggg.,...consultant tu dah syok lain mcm plak kat aku nih,,,,sib baik iman ada setebal kulit bawang nihhhh.... alien alien alien
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  shamshillah on Tue Nov 17, 2009 9:32 am

farah wrote:wei!! korang curik buku apa yek?? nape aku tak tau langsung pasal buku tu?? shila tlg la jwb soalan aku, noni tu pasal mimpi apa???? aku tak leh tido memikirkan ayat tergantung ko tu..

aku rs yg tau psl buku tu ialah mus,zack, zura, aku..yg lain2 aku x pasti lah korg tau ke x? x silap aku ada 2,3 buah buku..n rasanyer kita buang or bakar buku tuh pastuh kan..so bukti dah terhapus la.. Twisted Evil Twisted Evil ..hehe...wei..sapa ada simpan gambo pakai bju kelas tuh...teringin nak tgk blk...farah..betul la tekaan dato k tuh..cuma masa tuh x ler deep penetration...mimpi basah je..ampun noni..kalo dia tau nih..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Tue Nov 17, 2009 11:53 am

ermm..aku tak paham ler..maksudnya kamal teka yang noni mengalami mimpi basah ker?pompuan pun ada mimpi basah ker?
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  shamshillah on Tue Nov 17, 2009 4:08 pm

sahril sarudin wrote:ermm..aku tak paham ler..maksudnya kamal teka yang noni mengalami mimpi basah ker?pompuan pun ada mimpi basah ker?
err...lu pikir la sendiri...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  musliha mustapha on Tue Nov 17, 2009 4:27 pm

shamshillah wrote:
sahril sarudin wrote:ermm..aku tak paham ler..maksudnya kamal teka yang noni mengalami mimpi basah ker?pompuan pun ada mimpi basah ker?
err...lu pikir la sendiri...
awal nye noni mengalami ejakulasi ya,,wakakakaka bikin semak biru kat tread si zamri nih.... What a Face What a Face Suspect Suspect
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  Dato' K on Tue Nov 17, 2009 5:03 pm

sahril sarudin wrote:ermm..aku tak paham ler..maksudnya kamal teka yang noni mengalami mimpi basah ker?pompuan pun ada mimpi basah ker?

mamat nih aku kekadang hangin je....buat2 dol la pulak...grrrrrr...kalo nak melucah, cakap je lew..tak koser merk nak propa2 nih...(eh, kena ke pkataan propa di sittew??aku hantam jew..org dok slalu sebut)
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Tue Nov 17, 2009 5:19 pm

wakakakakkaka..tak seswai ler wok penggunaan perkataan propa ko tu..ermm..kalau cikgu suryani baca mesti kena tolak setengah markah..apa kata ko tukar kepada perkataan drama..tapi aku bukan nak bikin drama ler kamal oii..aku memang tak paham..ko tanya kat noni pasal mimpi basah wat per..tanya ler pasal mimpi dipatuk ular ker..digigit ular ker..dibelit ular ker..ular tedung selar..kalau kepala dia kembang..ermm..tengak bulu roma..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  cliey on Wed Nov 18, 2009 10:30 am

musliha mustapha wrote:
zckyra wrote:
cliey wrote:muss....aku ingat!!!...
masa malam kita gie umah cikgu tue ber3 1 moto.... tapi shilla tak leh nak nek sama sebab dia montel...so, aku, sitikus n ko jd drebar...hahahhaha Twisted Evil
masa tue ko tak mencurik lagi mus.... Twisted Evil

pastu kita gie plak umah dia kat jaya3 ke 2 ekk? masa tuw lah ko curik..pastue ko baca sowang2.. tak taw lah ko wat practikal ke tak lepas baca itteww... tongue

chop chop,, ni apa kes lak malam nie,, kite p tulun cikgu pindah umah masa tu,, dari rumah kt kubo kristian tu sampai ke umah kat LHDN skang niee,, tapi aku x tau ye latest cikgu suriani dok mana??
kalo malam naik moto tu cikli, kite p umah shila n zura sewa ngan bebudak smtk yg len tuh,, havoc giler umah korg kan shila,, umah aku kt shahbandar tu adew kucing jew,, kucing siam, kucing utan ,, n kucing apentah,,
so buku kama sutra iteww memang aku x sempat membacanya,,, ramai ngat peminatnyer,,,, n kat sapa last skalik aku x taw,,, aku x prasan dd boi ade x masa tu,, kite bergambo ramai2 depan umah cikgu suriani,, siap suma pakai baju kelas lagik,, yg ade gambar tangan pegang bumi yg bulat iteww,,, aku design tuww,, Cool Cool
...cikli,,,ko naik bas Ah Keat buat apa ? org naik bas MARA,,,org cite lain ko cerita lain laa...ekekekeke,,pojek kita ni apa citer ni gengggg.,...consultant tu dah syok lain mcm plak kat aku nih,,,,sib baik iman ada setebal kulit bawang nihhhh.... alien alien alien

aku citer pasal tue lah..walaupun aku kelas pd, tapi aku join kowang tolong cikgu tu pindah n taw gak lah yg ko mencurik buku itteeww...
iskhh...iskhh...ko lupa aku ada ekk?
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  farah on Wed Nov 18, 2009 10:43 am

wei..udah-udah le...sian ke sherry tu sampai nak pecah kepala memikirkan mimpi noni... aku ada lagi gambar kat umah suriani tu.. gambar murali pun ada.. hehehe.. sape ada jumpa dia sekarang? last aku jumpa dia dah macam hulk la pulak..tough giler badan dia...

farah

Posts : 21
Join date : 2009-10-12
Age : 38
Location : jerantut, pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  Dato' K on Wed Nov 18, 2009 11:13 am

farah wrote:wei..udah-udah le...sian ke sherry tu sampai nak pecah kepala memikirkan mimpi noni... aku ada lagi gambar kat umah suriani tu.. gambar murali pun ada.. hehehe.. sape ada jumpa dia sekarang? last aku jumpa dia dah macam hulk la pulak..tough giler badan dia...

nasib baik la ko tgk badan dia je, farah oiii..kalo si shilla tu, confirm dia tgk mende lain...huahuahua
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  farah on Wed Nov 18, 2009 11:35 am

ko ni dato' semakin lucahs dah skrg ni ek.. shilla tu biasa la dia baru jumpa memang le terlebih excited! aku dulu dah nasihat kat dia suruh kawin awa dial tak nak..sekarang ni br la nyesal! dah tua br dpt jumpa 'benda' tue... hehehe...shilla ko jgn marah ek.. dato' yg mula dulu...

farah

Posts : 21
Join date : 2009-10-12
Age : 38
Location : jerantut, pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  musliha mustapha on Wed Nov 18, 2009 2:22 pm

Dato' K wrote:
farah wrote:wei..udah-udah le...sian ke sherry tu sampai nak pecah kepala memikirkan mimpi noni... aku ada lagi gambar kat umah suriani tu.. gambar murali pun ada.. hehehe.. sape ada jumpa dia sekarang? last aku jumpa dia dah macam hulk la pulak..tough giler badan dia...

nasib baik la ko tgk badan dia je, farah oiii..kalo si shilla tu, confirm dia tgk mende lain...huahuahua
huhuuuu,,,aku ada jumpa dia kat LCCT last july,,mmg la dah tuff enuff,masa tu aku dgn nazri ,so tak dpt la aku nak tinjau2 menda lain,,lgpun dah 9 thn aku kawen dgn nazri,dah biasa,,,eeeekekekekekkeeeee.. Razz cyclops cyclops
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  shamshillah on Wed Nov 18, 2009 4:37 pm

farah wrote:ko ni dato' semakin lucahs dah skrg ni ek.. shilla tu biasa la dia baru jumpa memang le terlebih excited! aku dulu dah nasihat kat dia suruh kawin awa dial tak nak..sekarang ni br la nyesal! dah tua br dpt jumpa 'benda' tue... hehehe...shilla ko jgn marah ek.. dato' yg mula dulu...

bukan x nak kawin awal..x jumpa jodohnye nak wat camne...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum