Salam 1 malaysia

Page 6 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  shamshillah on Wed Nov 18, 2009 4:45 pm

Dato' K wrote:
farah wrote:wei..udah-udah le...sian ke sherry tu sampai nak pecah kepala memikirkan mimpi noni... aku ada lagi gambar kat umah suriani tu.. gambar murali pun ada.. hehehe.. sape ada jumpa dia sekarang? last aku jumpa dia dah macam hulk la pulak..tough giler badan dia...

nasib baik la ko tgk badan dia je, farah oiii..kalo si shilla tu, confirm dia tgk mende lain...huahuahua

betul tu dato', aku atas bwh aku tgk..hahaha..
memikirkan soalan syuhardy di dalam facebook..adakah saiz bdn or ketinggian sorg laki melambangkan saiz anunyer..soaln musliha plak xkan muka ada parut pun ada kaitan ngan anu??

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  musliha mustapha on Wed Nov 18, 2009 5:28 pm

shamshillah wrote:
Dato' K wrote:
farah wrote:wei..udah-udah le...sian ke sherry tu sampai nak pecah kepala memikirkan mimpi noni... aku ada lagi gambar kat umah suriani tu.. gambar murali pun ada.. hehehe.. sape ada jumpa dia sekarang? last aku jumpa dia dah macam hulk la pulak..tough giler badan dia...

nasib baik la ko tgk badan dia je, farah oiii..kalo si shilla tu, confirm dia tgk mende lain...huahuahua

betul tu dato', aku atas bwh aku tgk..hahaha..
memikirkan soalan syuhardy di dalam facebook..adakah saiz bdn or ketinggian sorg laki melambangkan saiz anunyer..soaln musliha plak xkan muka ada parut pun ada kaitan ngan anu??
....kah3,,yg berparut tu dah 9 taun punya hadap mesti la aku tau,,ekekekeke..saahhhhhhrillll perlukah aku memperjelaskan n berkongsi ilmu mengenai bab inneww ?????...tgk ibu jari kaki,,,hahahhahaaaa...yg kudung kaluuu,,wakakakaka.... cheers cheers cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Wed Nov 18, 2009 5:30 pm

aku nak try jawab soalan yang pertama tu..jawabnya adalah tidak benar sama sekali..soalan yang kedua tu..no komen sbb tak penah terbaca..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Wed Nov 18, 2009 5:35 pm

datin mus..datin mus..ibu jari kakinya ittew tidak sama sekali mencerminkan saiz anunya..tapi itu mungkin dapat memberi gambaran akan kepada saiz kepala anunya saja..ditegaskan di sini ianya sekadar anggaran sahaja..kalau terlebih terkurang tu terima sahaja lah seadanya..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  cliey on Thu Nov 19, 2009 2:59 pm

Sherry, kalo ko jadi pompuan, mana yang penting??
1-size anu? scratch elephant
2- Chintha flower
3-kekayaan king
4-keserasian sunny
5-ketampanan n ketinggian? rendeer
tapi ko kena pilih 2 ajer....
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Thu Nov 19, 2009 3:47 pm

cliey wrote:Sherry, kalo ko jadi pompuan, mana yang penting??
1-size anu? scratch elephant
2- Chintha flower
3-kekayaan king
4-keserasian sunny
5-ketampanan n ketinggian? rendeer
tapi ko kena pilih 2 ajer....

wow..soalan cepu emas plak kat aku erk..sebelom aku jawab soalan tu aku nak wat correction sket kat soalannya uttew..tak perlu quote 'kalo ko jadi pompuan' sbbnya aku dah memang fomfuan..wakakakakaka..semestinyer pilihan pertama aku adalah kekayaan, cik lee oii..pilihan kedua aku pun kekayaan..uhhh..itu lah pilihan aku cik lee..so apa maknanya ittew?adakah future asben aku nanti orgnya kaya raya?wakakakakka..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  cliey on Thu Nov 19, 2009 4:04 pm

berkat merk nyehh...........
kaya?bagus pilihan mu itteww...i like!
sajer tanye.kowang asyik citer pasal anu jerk..ingat pilih anu td! geek
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  najib on Thu Nov 19, 2009 5:43 pm

sahril sarudin wrote:
cliey wrote:Sherry, kalo ko jadi pompuan, mana yang penting??
1-size anu? scratch elephant
2- Chintha flower
3-kekayaan king
4-keserasian sunny
5-ketampanan n ketinggian? rendeer
tapi ko kena pilih 2 ajer....

wow..soalan cepu emas plak kat aku erk..sebelom aku jawab soalan tu aku nak wat correction sket kat soalannya uttew..tak perlu quote 'kalo ko jadi pompuan' sbbnya aku dah memang fomfuan..wakakakakaka..semestinyer pilihan pertama aku adalah kekayaan, cik lee oii..pilihan kedua aku pun kekayaan..uhhh..itu lah pilihan aku cik lee..so apa maknanya ittew?adakah future asben aku nanti orgnya kaya raya?wakakakakka..

sahril...ko patut tgk filem pisau cukur? sesuai dgn jawapan ko. aku tak dpt tgk 2012...fazura punya pasai aku layan jugak pisau cukur...mujur citer tu ok.
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  yard dean on Thu Nov 19, 2009 7:43 pm

Oo my Gucci, that film was wow.. Mak terus feeling nak holiday atas cruise tp kan susah nak cr tpt melantak terus kensel u oll
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Fri Nov 20, 2009 9:54 am

haloooooooooooo..tak baek ko najib cakap merk pisau cukur..merk skang pakai wax jerk..licin terus..ermm..tol ke ati cita2 ko ittew?kalau tol leh kita together gether..merk jadi fazura..ko jadi maya..pasti meletop kapal tu nanti..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  yard dean on Fri Nov 20, 2009 10:37 am

Harus la nyah, vas gitew holiday atas kapal..penat la nak cari dato rabun yg x dpt beza aku ngan maya..tp kan nokz, kalau duit mak ada dua tiga peti mak teringin gak nak holiday feeling feeling madam omputeh
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  Dato' K on Fri Nov 20, 2009 10:45 am

sahril sarudin wrote:haloooooooooooo..tak baek ko najib cakap merk pisau cukur..merk skang pakai wax jerk..licin terus..ermm..tol ke ati cita2 ko ittew?kalau tol leh kita together gether..merk jadi fazura..ko jadi maya..pasti meletop kapal tu nanti..

hmmmm, best gak kan kalo cuti2 kat atas cruise, uoalzzss...utk ati n sherrytake memang seswaii gittew....tp tu lah, selain dr susah nak confirm makanan yg halal utk dimentekedarah (sebab dulu member merk citer, makananz yg takde babi n ada babi dimasak guna dapur yg sama, uoalzss), skrg ni merk mcm takut2 gaks la kalo bab lautan ni, uoalzss...sekali baik punya holiday, kena pulak tsunami, uoalzss...mintak jauh lah...tak pasal2 merk jadi jack n sherrytake jadi kate mcm citer titanic tu..ati lak jadik pelampong, uoalzsss...meletopzss gittew....

(aduuhaiii, mcm haram je aku tulis nih..sorry yer uoalszzz, merk bosan tahap tertinggi dah ni...keje takde tp kena dtg opis lagi, uoalszzz..)
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  cliey on Fri Nov 20, 2009 10:52 am

hahhaha...dato'. kalau ko bosan bukak topic baru lah...
best sket kiter citer! drunken
aku pon bosan tahab gaban niew...noksz! geek
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Fri Nov 20, 2009 11:46 am

yard dean wrote:Harus la nyah, vas gitew holiday atas kapal..penat la nak cari dato rabun yg x dpt beza aku ngan maya..tp kan nokz, kalau duit mak ada dua tiga peti mak teringin gak nak holiday feeling feeling madam omputeh

ye ke ati duit kena sampai 3 peti baru leh gi holiday atas kapal?kira citer pisau cukur tu tak logik ler erk..maksud ko ati nak feeling feeling omputeh tu masa bila?masa pakai bikini pastu dok tersadai atas kerusi ngadap kolam renang tuh ker?wow..i like..i'm feeling so sexy..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Fri Nov 20, 2009 11:50 am

Dato' K wrote:
sahril sarudin wrote:haloooooooooooo..tak baek ko najib cakap merk pisau cukur..merk skang pakai wax jerk..licin terus..ermm..tol ke ati cita2 ko ittew?kalau tol leh kita together gether..merk jadi fazura..ko jadi maya..pasti meletop kapal tu nanti..

hmmmm, best gak kan kalo cuti2 kat atas cruise, uoalzzss...utk ati n sherrytake memang seswaii gittew....tp tu lah, selain dr susah nak confirm makanan yg halal utk dimentekedarah (sebab dulu member merk citer, makananz yg takde babi n ada babi dimasak guna dapur yg sama, uoalzss), skrg ni merk mcm takut2 gaks la kalo bab lautan ni, uoalzss...sekali baik punya holiday, kena pulak tsunami, uoalzss...mintak jauh lah...tak pasal2 merk jadi jack n sherrytake jadi kate mcm citer titanic tu..ati lak jadik pelampong, uoalzsss...meletopzss gittew....

(aduuhaiii, mcm haram je aku tulis nih..sorry yer uoalszzz, merk bosan tahap tertinggi dah ni...keje takde tp kena dtg opis lagi, uoalszzz..)

wakakakaka..siot jek kan..tapi aku suker ler..sbb aku jadi kate dan ati jadi pelampong..jap jap..aku nak bayangkan adegan masa jack tuh melukis potret kate di atas sofa yang empuk tuhhh..ahhhh..lagi sekali..i'm feeling so sexy..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  yard dean on Fri Nov 20, 2009 11:59 am

Bole tahan laknat molot kau dato, watak utama kau amek watak pelampung kau bg aku..xpe la mak pasrah.. tp kan mmg masalah kalau nak mkn kat atas kapal tu, walau iman yg ada taraf kulit bawang dikerat 7 mak masih x rela nak menelan makanan berunsur babi nyah..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  yard dean on Fri Nov 20, 2009 12:13 pm

Ntah la berape peti duit kena ada, tp aku rasa kurang kurang ada la 2-3k jugak tambangnya, tp kan film tu fazura ditaja dato maka bole la, aku ni jgn kata taja dato pn aku x kenal, kalau takat dato kamal tak payahla haus je nyah..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  musliha mustapha on Fri Nov 20, 2009 1:00 pm

fuyohhh,,,agak lama merk tin tak menjengah ni koang dah smpai ke atas kapal dah yeww drpd menganu2 segalanya ditgn anda...yg aku tau,atas kapal ni ada la pakej vegetarian n mediteranien food yg buleh di oder dgn syarat datok rabun2 ayam serama ittew mengambil pakej nya,if not tala aje la buffet yg ado...best ke jd org kaya ni ? mcm best jek kan..tp aku rasa mcm tak best juga sebb org kawan dgn dia sebab dia kaya,org puji puja dia sebb dia kaya,anak2 n bini2 dia sayang dia sebb dia kaya..hhhmmm,nak lah jugak jd owang kaya,,ekekeke,,,cikli,kalo ko tujukan soklan tu pd aku,aku pilih jawapan A....................wakakakakakaaa....love and sexs keep us alive....... lol! lol! lol! lol! lol! lol!
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  cliey on Fri Nov 20, 2009 1:13 pm

mus...ko tak patut. love of course lah...sex? scratch i dun think so..
MJ mcm i how?i takde sex nyehh..........okey jew. tak tahap gersang jew.tapi kalo jantan, merk mmg tak yakin nyah...dowang desprate tahap gaban. bini mati 3ari dah cari ganti nyah!!tak koser merk!! geek
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Fri Nov 20, 2009 1:46 pm

aku rasa kan cik lee..bukan isu lelaki tu desprate..tapi lelaki tu lebih terbuka pemikirannya..cam wanita plak..terbuka jugak cuma diselit sedikit dengan perasaan malu..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  cliey on Fri Nov 20, 2009 2:04 pm

yew ker?? dunno. ...
tak koser merk nyahh!! noksz...
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  yard dean on Fri Nov 20, 2009 3:11 pm

Stendet la nyeh, laki ni bujangnya lama, dudanya kejap je..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  cliey on Fri Nov 20, 2009 3:17 pm

see sherry...betul taw kata c atie d boss itteww...
haaa....aok kan "fomfuan"... kenapa nak terase plak??nokss lah lu nyahh!! tongue
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  Dato' K on Fri Nov 20, 2009 3:29 pm

cliey wrote:see sherry...betul taw kata c atie d boss itteww...
haaa....aok kan "fomfuan"... kenapa nak terase plak??nokss lah lu nyahh!! tongue

ade baiknya jugak, uoalzzss....drp lelaki ittew melakukan persundalan gittew, lg elok la dia bkahwain ajjew...janji ada kemampuan zohir dan bhatin, katernyer uoalzsss...

apa la ko ni, nokzss..dah ada belalai tew, takyah la nak ngaku fomfuan...nanti merk sonat ko n bg kat budak tadika buat plastersin, br ko tau nyah...tak koser....
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  cliey on Fri Nov 20, 2009 4:05 pm

belalai nie ker dato'?? elephant elephant
ahaks!
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum