Salam 1 malaysia

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

View previous topic View next topic Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Fri Nov 20, 2009 5:28 pm

cliey wrote:see sherry...betul taw kata c atie d boss itteww...
haaa....aok kan "fomfuan"... kenapa nak terase plak??nokss lah lu nyahh!! tongue

wakakakaka..merk bukan sentap ler nok..cuma ittew buah pikiran merk jeh..kalau merk 'fomfuan'..kalau laki merk mati..merk kena cepat2 cari laki lain..sbb merk perlukan sex..sex boleh hilangkan stress merk..nanti leh awet muda..tak yah merk kuar duit ribu2 nak beli sendayu tinggi lah..rania gold lah..merk suka yang semulajadi..gilakah aku?
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  najib on Fri Nov 20, 2009 6:23 pm

yard dean wrote:Stendet la nyeh, laki ni bujangnya lama, dudanya kejap je..

wooo wooo...aku suka part nih. tp kita biasa gak tgk duda / janda yg setia....tak kawin lain dah pas tu kan. tepuk dada tanya selera lah.....kalau x tahan kawin je la lain.
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  najib on Fri Nov 20, 2009 6:47 pm

sahril sarudin wrote:
cliey wrote:see sherry...betul taw kata c atie d boss itteww...
haaa....aok kan "fomfuan"... kenapa nak terase plak??nokss lah lu nyahh!! tongue

wakakakaka..merk bukan sentap ler nok..cuma ittew buah pikiran merk jeh..kalau merk 'fomfuan'..kalau laki merk mati..merk kena cepat2 cari laki lain..sbb merk perlukan sex..sex boleh hilangkan stress merk..nanti leh awet muda..tak yah merk kuar duit ribu2 nak beli sendayu tinggi lah..rania gold lah..merk suka yang semulajadi..gilakah aku?

sahril...ko ni mmg berpengetahuan tinggi...cam dictionary gitew....aku tak penah dgr pun rania gold ke haper...tp sendayu tinggi tu aku taw....dh pakai purdah dah owner dia....tak nak timbul riak katanya Laughing Laughing
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Sat Nov 21, 2009 10:16 am

amboi najib..tak kan dictionary jerkk..alang2 baik internet bergerak..hehehehe..ntah ler najib..aku tgk iklan jehh..rasanya ada kot rania gold..ke apa gold ntah..aku main tibai jerk..yer ker fomfuan tu dah pakai purdah?ntah2 muka dia dah sopak kot..katanya tak nak meriak..kowser merk..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  cliey on Sat Nov 21, 2009 12:49 pm

sahril sarudin wrote:
cliey wrote:see sherry...betul taw kata c atie d boss itteww...
haaa....aok kan "fomfuan"... kenapa nak terase plak??nokss lah lu nyahh!! tongue

wakakakaka..merk bukan sentap ler nok..cuma ittew buah pikiran merk jeh..kalau merk 'fomfuan'..kalau laki merk mati..merk kena cepat2 cari laki lain..sbb merk perlukan sex..sex boleh hilangkan stress merk..nanti leh awet muda..tak yah merk kuar duit ribu2 nak beli sendayu tinggi lah..rania gold lah..merk suka yang semulajadi..gilakah aku?

caya lah sherry.. mmg sex leh ilangkan stress..tapi kalu selalu ngat, ko yg stress nyahh...tak kowser merk! pastu, kalo dah mmg ko asyik nak sex ajew, ko sure nak kena jaga bahagian itteww. ko masih juga perlukan duit nak beli product2 itteww. merk rekmen product DCL nyehh... geek
beli lah ngan merk nyehh...di jamin hebat nyeh...
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  shamshillah on Sat Nov 21, 2009 7:40 pm

sahril sarudin wrote:haloooooooooooo..tak baek ko najib cakap merk pisau cukur..merk skang pakai wax jerk..licin terus..ermm..tol ke ati cita2 ko ittew?kalau tol leh kita together gether..merk jadi fazura..ko jadi maya..pasti meletop kapal tu nanti..

jap2..confius la...wax? ko wat wax guna apa nyah..penah guna parafin wax?

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  najib on Sat Nov 21, 2009 11:04 pm

sahril sarudin wrote:amboi najib..tak kan dictionary jerkk..alang2 baik internet bergerak..hehehehe..ntah ler najib..aku tgk iklan jehh..rasanya ada kot rania gold..ke apa gold ntah..aku main tibai jerk..yer ker fomfuan tu dah pakai purdah?ntah2 muka dia dah sopak kot..katanya tak nak meriak..kowser merk..

sahril...mlm td aku br perasan iklan safi rania gold tu...kelasss....guna emas tu hehheh

bab2 pakai benda2 camni aku seram skit....sejak kawin ni aku tgk wife aku punya brg penjagaan macam...kagum aku ngn org pompuan ni. baru2 ni makcik wife bg product lancome utk lelaki pd aku...night cream katanya...takut aku nak pakai...muka aku so far alhamdulillah...takde masalah, jerawat kecik2 sikit2 tu biasa la esp kalau tension...nak berkrim2 ni aku takut la. sahril ko rasa camne? ko kan 'internet bergerak' Embarassed Embarassed Razz Razz
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  musliha mustapha on Mon Nov 23, 2009 1:30 pm

cliey wrote:mus...ko tak patut. love of course lah...sex? scratch i dun think so..
MJ mcm i how?i takde sex nyehh..........okey jew. tak tahap gersang jew.tapi kalo jantan, merk mmg tak yakin nyah...dowang desprate tahap gaban. bini mati 3ari dah cari ganti nyah!!tak koser merk!! geek
...ini opinion aku la,,bila ada love then sexs is the way to express it between men n women,,,itu fitrah ,sebab tu kita tak make love to everybody,only to the 1 that we love,optional la pulak part ni di zaman ini kan...oh my gucci......mcm MJ ni lain cerita la koz nko being hurt.its a different story,takpe la sabor2 la ye cikli,, I love you I love you I love you I love you I love you
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Mon Nov 23, 2009 4:04 pm

shamshillah wrote:
sahril sarudin wrote:haloooooooooooo..tak baek ko najib cakap merk pisau cukur..merk skang pakai wax jerk..licin terus..ermm..tol ke ati cita2 ko ittew?kalau tol leh kita together gether..merk jadi fazura..ko jadi maya..pasti meletop kapal tu nanti..

jap2..confius la...wax? ko wat wax guna apa nyah..penah guna parafin wax?

uikk..aku lak yang konpius..parafin wax apa benda plak tu shillah oii..jgn susah2kan diri shillah..gi saloon aje dah ler..waxing kat sana jehh..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Mon Nov 23, 2009 4:15 pm

najib wrote:
sahril sarudin wrote:amboi najib..tak kan dictionary jerkk..alang2 baik internet bergerak..hehehehe..ntah ler najib..aku tgk iklan jehh..rasanya ada kot rania gold..ke apa gold ntah..aku main tibai jerk..yer ker fomfuan tu dah pakai purdah?ntah2 muka dia dah sopak kot..katanya tak nak meriak..kowser merk..

sahril...mlm td aku br perasan iklan safi rania gold tu...kelasss....guna emas tu hehheh

bab2 pakai benda2 camni aku seram skit....sejak kawin ni aku tgk wife aku punya brg penjagaan macam...kagum aku ngn org pompuan ni. baru2 ni makcik wife bg product lancome utk lelaki pd aku...night cream katanya...takut aku nak pakai...muka aku so far alhamdulillah...takde masalah, jerawat kecik2 sikit2 tu biasa la esp kalau tension...nak berkrim2 ni aku takut la. sahril ko rasa camne? ko kan 'internet bergerak' Embarassed Embarassed Razz Razz

uhhhhh..soalan ko najib..umpama merk ni pakar kecantikan ler plak..kalau bab2 kecantikan ni merk tak leh kasi advice kat sini..ko datang jumpa merk..nanti merk tgk2 kan..produk apa yang paling seswai ngan kulit muka ko ittew..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  najib on Mon Nov 23, 2009 10:48 pm

sahril sarudin wrote:uhhhhh..soalan ko najib..umpama merk ni pakar kecantikan ler plak..kalau bab2 kecantikan ni merk tak leh kasi advice kat sini..ko datang jumpa merk..nanti merk tgk2 kan..produk apa yang paling seswai ngan kulit muka ko ittew..

hahhah....bab nak jumpa ko ni la tak tau bila....tah tah jumpa je aku dh kedut dah...x guna nak berproduk-produk time tu Very Happy Very Happy Very Happy

btw...no prob...
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  musliha mustapha on Wed Nov 25, 2009 7:56 pm

sahril sarudin wrote:
shamshillah wrote:
sahril sarudin wrote:haloooooooooooo..tak baek ko najib cakap merk pisau cukur..merk skang pakai wax jerk..licin terus..ermm..tol ke ati cita2 ko ittew?kalau tol leh kita together gether..merk jadi fazura..ko jadi maya..pasti meletop kapal tu nanti..

jap2..confius la...wax? ko wat wax guna apa nyah..penah guna parafin wax?

uikk..aku lak yang konpius..parafin wax apa benda plak tu shillah oii..jgn susah2kan diri shillah..gi saloon aje dah ler..waxing kat sana jehh..
..ekekeee parafin wax tu utk antibac la sebb bila waxing ni pores kulit terbuka dek tercabutnya buluw muw ittew nokss..lg 1 brazilian wax pakai mcm gel..aku suka wat halwa wax/persian wax,,doang guna gula yg dimasak smpai jd mcm chewing gum,then digentel bulat2 besar ibu jari,dilekapkan pd kawasan yg berbuluw ittew ,kemudiaaaaannnn zzappppppppppp,,,sentap nyahh..ekekekee..licin dan bergegar la skejap kawasan bottom ittew noksszzzz...lepas tu gula berikut boleh lah dibuat teh O atau pun kopi O yg misteri --- Misteri Kopi O berbuluww..cheers cheers cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Thu Nov 26, 2009 10:38 am

ooo..gittew yer datin mus..aku tgk kat america's next top model tu..terjerit2 pompuan2 tu kena wax..sampai ke bahagian sulitnya di wax..ermm..tapi hasilnya memang superb..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  yard dean on Thu Nov 26, 2009 10:48 am

Koser tau nak menyakitkan diri terjerit nak cabut bulu, x malu sungguh omputeh tu mengwax kemaluannya, ish x terbayang sakit bulu di sentap sebegitu
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  najib on Thu Nov 26, 2009 10:52 am

ok wat berbulu...at least ada la cabarannya...tak le licin je...ops!
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Thu Nov 26, 2009 10:58 am

kisah nyer diaorg tu model nok..nak berbikini..nak ber G string pelbagai..kalau dah bulunya berserabut..susah ler nak wat photo shot..lagipun boleh ngelak kan dari bau masam kat celeh bedah tuhhh..wakakakakaka..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  musliha mustapha on Thu Nov 26, 2009 5:00 pm

yard dean wrote:Koser tau nak menyakitkan diri terjerit nak cabut bulu, x malu sungguh omputeh tu mengwax kemaluannya, ish x terbayang sakit bulu di sentap sebegitu
,,ekekekee aku omputih keww ???? aauwww sentap merk tin kena zass dgn halwa tu nyaahhh,minah SPA yg buat tu minah pinoi,dulu dia keje kat arab,tu yg dia belajar buat wax sendiri tu,,especially bila merk tin nak balik kl,sesampai nya kat epot,merk tin pun menjerit penuh manja..apaaaaannnnn i bululesssss...waakakakaka ( shilla n Zc,sila belajo kaedah prktikal ini utk kenikmatan suami n bakal suami awda ya )... What a Face What a Face Wink Wink !!!!!!!
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  najib on Wed Dec 16, 2009 6:02 pm

musliha mustapha wrote:
yard dean wrote:Koser tau nak menyakitkan diri terjerit nak cabut bulu, x malu sungguh omputeh tu mengwax kemaluannya, ish x terbayang sakit bulu di sentap sebegitu
,,ekekekee aku omputih keww ???? aauwww sentap merk tin kena zass dgn halwa tu nyaahhh,minah SPA.....

tiap kali aku baca post ni bila tang SPA tu aku mesti stop jap n pikir ...SPA? suruhanjaya perkhidmatan awam? HPA...herba2, ubat tu ke..... opss...la spa....ala spa tu tempat urut, treatment2...apsai ek aku jd camni Laughing Laughing Laughing Laughing
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  musliha mustapha on Tue Dec 29, 2009 12:41 pm

najib wrote:
musliha mustapha wrote:
yard dean wrote:Koser tau nak menyakitkan diri terjerit nak cabut bulu, x malu sungguh omputeh tu mengwax kemaluannya, ish x terbayang sakit bulu di sentap sebegitu
,,ekekekee aku omputih keww ???? aauwww sentap merk tin kena zass dgn halwa tu nyaahhh,minah SPA.....

tiap kali aku baca post ni bila tang SPA tu aku mesti stop jap n pikir ...SPA? suruhanjaya perkhidmatan awam? HPA...herba2, ubat tu ke..... opss...la spa....ala spa tu tempat urut, treatment2...apsai ek aku jd camni Laughing Laughing Laughing Laughing
ko yg jd camtu ko tanya kitoang watpe,,,ko ingt kami ni tau ke ngapa kami jd besar mcm nihh ? waKAKAKAKAKAA.... alien alien alien
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  najib on Wed Dec 30, 2009 11:11 pm

mus...ko kan 'cik sri kembang pagi' aka kaunter pertanyaan Twisted Evil Twisted Evil
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum