Salam 1 malaysia

Page 2 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  musliha mustapha on Thu Oct 15, 2009 4:27 pm

alaaa daddy boy,,ye ye jek la sibuk ko tu,karang tau2 si mikail dapat adik lagik,,ekekekkeeee....aku missed out la topik ni,eehh heloo,kami duduk jauh ni pun lepas 5 thn dah duduk sama,pas nikah 2 bulan aku ngandung,haaa beat yg tu dulu laa br nak mangsa2kan aku,,,ekekekeke..merk tin kan jenis melawan,tak kuasa nokszz nak tgk n biar aje...back up singer aku mana ?? sahrilllll cepatt bekap..ekekekke...alaaa koang ni lepaks la dulu,layan2 keintiman rumahtangga berdua dulu,bak taipan daddy boy tu,rezeki tu kuasa Allah,jgn kalut la,main jek puas2.opssssssssss main SMS laaa... Laughing rabbit rabbit tongue
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Thu Oct 15, 2009 5:39 pm

a'ah lah mus kan..nanti kalau dah perut memboyot..no more deep penetration occay..pastu aku gak kena ajarkan kaedah kaedah baru yang berseswaian ngan keadaan diri..kecapi ler sex ittew sepuas puasnya..kerana ianya awet muda dan jugak boleh memanjangkan usia..tak caya tgk daddy boi..dia kuat sex..so dia awet muda..umur dah 30an tapi nampak cam ganteng jer lagi..aduhhh..tak tahan merk tgk lengan daddy boi yang berotot ittew..wakakakakaka
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Thu Oct 15, 2009 5:42 pm

alamak mus..aku silap back up ker..tersasau plak topik aku ni..lantak ler..layan jer ler labu..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  musliha mustapha on Thu Oct 15, 2009 5:51 pm

sahril sarudin wrote:alamak mus..aku silap back up ker..tersasau plak topik aku ni..lantak ler..layan jer ler labu..
yg ko bekap lengan daddy boy wat hape,,sasau gak ko ye mlm2 jumaat ni,mcm aku gak la,menyasau,,,kekekeee tapi aku suka la sahril ucapan ari jadi aku tu,bermakna sesgt rasanya..waaakakkakkkk cyclops Wink
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Fri Oct 16, 2009 11:10 am

ermm..takat lengan jer ler aku berani nyer mus..lagipun dah tang tu jer pun daddy boi tayang nyer..
ishhh..maunya ler ko tak suka..dah ko sendiri punya ucapan..mental ko stabil ke mus?
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  shamshillah on Fri Oct 16, 2009 1:13 pm

sahril sarudin wrote:a'ah lah mus kan..nanti kalau dah perut memboyot..no more deep penetration occay..pastu aku gak kena ajarkan kaedah kaedah baru yang berseswaian ngan keadaan diri..kecapi ler sex ittew sepuas puasnya..kerana ianya awet muda dan jugak boleh memanjangkan usia..tak caya tgk daddy boi..dia kuat sex..so dia awet muda..umur dah 30an tapi nampak cam ganteng jer lagi..aduhhh..tak tahan merk tgk lengan daddy boi yang berotot ittew..wakakakakaka

tak tahan aku statement ko neh..ye ke sahril oi....bnyk btl pengetahuan ko...huhu

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Fri Oct 16, 2009 1:32 pm

yer lah shillah..aku tak tipu..ianya memang terbukti secara saintifik..aku bukan ratu propa ler.. What a Face What a Face
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  musliha mustapha on Fri Oct 16, 2009 5:46 pm

sahril sarudin wrote:yer lah shillah..aku tak tipu..ianya memang terbukti secara saintifik..aku bukan ratu propa ler.. What a Face What a Face
..betul betul betul,,,sebab asek muda aje tu yg aku n nazri decide duduk asing2 nih,,wakakakaa,,,ko bukan ratu propa,ko ratu popia.... Razz cyclops What a Face What a Face
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Fri Oct 16, 2009 5:58 pm

wahhh popia sedapnya..bulan poser dulu kan..popia yang tak bergoreng tu..enak bangat..tapi kan popia zaman kita budak2 dulu kecik2 jer saiznya..dah tua tua ni..masya Allah..saiz popia yang rm2=3 gulung tu..memang menakutkan..tak muat mulut beb..mus ko takut tak?
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  musliha mustapha on Mon Oct 19, 2009 3:29 pm

sahril sarudin wrote:wahhh popia sedapnya..bulan poser dulu kan..popia yang tak bergoreng tu..enak bangat..tapi kan popia zaman kita budak2 dulu kecik2 jer saiznya..dah tua tua ni..masya Allah..saiz popia yang rm2=3 gulung tu..memang menakutkan..tak muat mulut beb..mus ko takut tak?
..TAK.......huaaahahahahhahahahaaaa....suka merk... Razz Razz
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  zckyra on Tue Oct 20, 2009 1:02 pm

wakakakakakaaaaa....hebatnye kowang berdue nih....
popia apa tu sahril masa kecil tiny jew... bila kite besar ia pun besa gak.... ekekekekekee
maslahat btoi ko punyer metafora..... apapun meme giler le kowang.... siouuuutttt
waakakkakakakakkakaaaaaaa... bounce Rolling Eyes

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Tue Oct 20, 2009 3:24 pm

uikkkk..tak zack..tak zack..ianya tidak membawa apa2 makna..cuma lah popia yang kita makan ittew sahaja.. scratch scratch
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  musliha mustapha on Tue Oct 20, 2009 4:52 pm

sahril sarudin wrote:uikkkk..tak zack..tak zack..ianya tidak membawa apa2 makna..cuma lah popia yang kita makan ittew sahaja.. scratch scratch
,,dan juga cara2 'memakan ' popia ittew ada skillnya,,,harus jgn dilupa juga yg popia ni ada pencicah nya yg pekat melekat terpikatt terjerat ittew,,,wakakakakaaa... afro afro flower lol!
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  zckyra on Sat Oct 24, 2009 4:51 pm

sahril ko x buat review pasal kueh apam lak ker.... mak joyah depan rumah aku itew kat raub suka kuih apam nih,,, dia selalu jerit kat kak de n kak long aku, "apam hokmeh la"...,,,, kah kah kah .... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Mon Oct 26, 2009 10:38 am

hehehehe..belom lagi ler zack..aku tak suka sangat kueh apam ni..suka kalau inti nyer sardin ke..ayam ke..best er jugak..awat nyer makcik tu..?suka makan apam kakde ngan kak long ko ker zack?apa inti dalam apam kakde ngan kak long ko yang sedap sangat sampai makcik tu suka sangat?wooooooooooooahhhhhhhhhhhhhhhhh
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  zckyra on Mon Oct 26, 2009 2:04 pm

ooooo.. perkara iteww kalu ditanya pada kak long aku dia kan menjeling manja shj, tp kalu ditanya pada gerangan kak de aku,, maka jawapannya amatlah memberangsangkan,,,,, maklumlah kan dia presiden seumur hidup mulut laknat tag team, x caye ko tanya mus....,, tapi yg pasti selepas makcik iteww, laki depa amat berkenan sangat terhadap apam apam tersebut... ho ho ho ho ho....100x.. sunny sunny sunny

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  Dato' K on Mon Oct 26, 2009 2:57 pm

zckyra wrote:ooooo.. perkara iteww kalu ditanya pada kak long aku dia kan menjeling manja shj, tp kalu ditanya pada gerangan kak de aku,, maka jawapannya amatlah memberangsangkan,,,,, maklumlah kan dia presiden seumur hidup mulut laknat tag team, x caye ko tanya mus....,, tapi yg pasti selepas makcik iteww, laki depa amat berkenan sangat terhadap apam apam tersebut... ho ho ho ho ho....100x.. sunny sunny sunny

kakde ko ittew yang mane sattew??yg aku jumpa masa gi beraya umah ko ittew kah??? tak mcm laknatzs poun mulutnyer ittew???
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  zckyra on Mon Oct 26, 2009 3:04 pm

haa... yg 2 la,,, ramai sgt bapak orang,,, kene la dia buat2 malu gitewwww,,, tp ko tgk dia story ngan mus kt belakang dapur aku camner,,,, kalo ko dengar mesti terberangsang punya... ekekekekeeee... Mad Razz Razz

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  Dato' K on Mon Oct 26, 2009 3:07 pm

zckyra wrote:haa... yg 2 la,,, ramai sgt bapak orang,,, kene la dia buat2 malu gitewwww,,, tp ko tgk dia story ngan mus kt belakang dapur aku camner,,,, kalo ko dengar mesti terberangsang punya... ekekekekeeee... Mad Razz Razz

hahahaha....ngapa tak ajak merk juin skali, nokzsss...merk poun bekas ahli persatuan mulut laknatzs juggew...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  zckyra on Mon Oct 26, 2009 3:21 pm

aku lupe lak nk citer,, dia ingat sgt kat ko kamal,,, abehla ko,, dia tanya aku,, engkokah gerangan budak yang berbibir merah iteww sewaktu 'kecil'nya(ekekekekee)..... aku jawab,,betoi2,,, so dia cakaple.... oooo dah 'besar' skang yekk..... "mestilah".... yang tu mus lak yang menjawabnya... ekekekeeee,,,,
cerite ni walaupun aku x buat cam skrip ko ngan najib,,, adalah kisah benar yang ditokok tambah dengan fantasi oleh penulis..... semua nama adalah benar dan memang ada kaitan bg yg sedang bernafas sekarang walalupun menggunakan alat pernafasan yg tersekat2 bab 14ratus=masih x paham.. bounce rabbit rabbit

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  Dato' K on Mon Oct 26, 2009 3:23 pm

zckyra wrote:aku lupe lak nk citer,, dia ingat sgt kat ko kamal,,, abehla ko,, dia tanya aku,, engkokah gerangan budak yang berbibir merah iteww sewaktu 'kecil'nya(ekekekekee)..... aku jawab,,betoi2,,, so dia cakaple.... oooo dah 'besar' skang yekk..... "mestilah".... yang tu mus lak yang menjawabnya... ekekekeeee,,,,
cerite ni walaupun aku x buat cam skrip ko ngan najib,,, adalah kisah benar yang ditokok tambah dengan fantasi oleh penulis..... semua nama adalah benar dan memang ada kaitan bg yg sedang bernafas sekarang walalupun menggunakan alat pernafasan yg tersekat2 bab 14ratus=masih x paham.. bounce rabbit rabbit

laa hai...kecik, besor, merah bagai seme kuar nih...bahaya2...mcm ternoda la rasenyer merk nih..awww, tak koser
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  zckyra on Mon Oct 26, 2009 3:30 pm

Dato' membe2(??) ko ni jgn dibagi mancis,, seronok sangat membakarnyer,, sampai x hengat donia,,, ko bagi pancing ajela kt nelayan, lg baguzz,,, cuma jgn bg kat dd boi n diri sendirik,, nanti korang pancing lain...,,, apapun aku tetap suka sahril,, maintain n x suka dikongsi,,, laff u merk... nokzzzz!!!!

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  musliha mustapha on Mon Oct 26, 2009 3:42 pm

Dato' K wrote:
zckyra wrote:haa... yg 2 la,,, ramai sgt bapak orang,,, kene la dia buat2 malu gitewwww,,, tp ko tgk dia story ngan mus kt belakang dapur aku camner,,,, kalo ko dengar mesti terberangsang punya... ekekekekeeee... Mad Razz Razz

hahahaha....ngapa tak ajak merk juin skali, nokzsss...merk poun bekas ahli persatuan mulut laknatzs juggew...
..wakakakaa kak de otaii ku ittew mmg ala2 DON mulut laknatsss,takde simpan2 punya,hentam terus dgn susunan perkataan2 yg sadis menjd bait2 puisi yg kejam dan mncurah2 lah airr liuurr kami bercerita,bukan air apam ye,opssss suke merkk,apam beras taburrrr kelapa parut yg kasar2...wakakakaka sukerr bangat i...takat datok ni nak juin ? tak payah la wehh,kami neh bukan tahap2 aok aok teh,cerita aje laa cite antu pocong ke anok awok tu dulu,,ekekekkeee... Suspect Suspect pirat pirat
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  zckyra on Mon Oct 26, 2009 3:51 pm

mus,, disebabkan Dato' ala berminat nk juin,, ko share la sket pengalaman ko dlm bab 14ratus= menggunakan alat pernafasan yg tersekat2,,, giler sharil d' expert sblom kawen pun tatau apa maksud yg berkenaan,... aku anak murid kan,,, so amik berkat,,,, Laughing Laughing

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Tue Oct 27, 2009 11:00 am

zckyra wrote:Dato' membe2(??) ko ni jgn dibagi mancis,, seronok sangat membakarnyer,, sampai x hengat donia,,, ko bagi pancing ajela kt nelayan, lg baguzz,,, cuma jgn bg kat dd boi n diri sendirik,, nanti korang pancing lain...,,, apapun aku tetap suka sahril,, maintain n x suka dikongsi,,, laff u merk... nokzzzz!!!!

wakakakaka..yer ler zack..kalau merk dapat ler yang bibir merah cam kamal tu..harap maaf ler nak kongsi..saper yang berani nak caras bibir merah merk..merk cantas nipple dia..opsss..

meh ler kita ramai2 cakap bibir merah..sbbnya kamal kata umpama mencabul dia..jom ler..kita cabul dia reramai..huhuhuhu bounce bounce
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum