Salam 1 malaysia

Page 3 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  Dato' K on Tue Oct 27, 2009 12:31 pm

sahril sarudin wrote:
zckyra wrote:Dato' membe2(??) ko ni jgn dibagi mancis,, seronok sangat membakarnyer,, sampai x hengat donia,,, ko bagi pancing ajela kt nelayan, lg baguzz,,, cuma jgn bg kat dd boi n diri sendirik,, nanti korang pancing lain...,,, apapun aku tetap suka sahril,, maintain n x suka dikongsi,,, laff u merk... nokzzzz!!!!

wakakakaka..yer ler zack..kalau merk dapat ler yang bibir merah cam kamal tu..harap maaf ler nak kongsi..saper yang berani nak caras bibir merah merk..merk cantas nipple dia..opsss..

meh ler kita ramai2 cakap bibir merah..sbbnya kamal kata umpama mencabul dia..jom ler..kita cabul dia reramai..huhuhuhu bounce bounce

nak cabul merk ke, nokzssss?? awwww, tak koser......
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Tue Oct 27, 2009 12:40 pm

a'ah..orang kata kalau cabul melalui kata2 ini nikmatnya sama jer ngan cabul secara body touch betol2..aku rasa mus paham maksudnya ittew..mesti setiap malam jumaat mus akan gayut telepon lajak ke pagi..bayangkan mus ngan lingerie merahnya sorang2 atas katil sambil tangan kanan pegang tepon dan tangan kiri aku sendiri pun tak gamak nak bayangkan dia pegang apa..on phone ngan laki dia ler..kisahnya jauh diperantauan.. Embarassed Embarassed
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  Dato' K on Tue Oct 27, 2009 12:42 pm

sahril sarudin wrote:a'ah..orang kata kalau cabul melalui kata2 ini nikmatnya sama jer ngan cabul secara body touch betol2..aku rasa mus paham maksudnya ittew..mesti setiap malam jumaat mus akan gayut telepon lajak ke pagi..bayangkan mus ngan lingerie merahnya sorang2 atas katil sambil tangan kanan pegang tepon dan tangan kiri aku sendiri pun tak gamak nak bayangkan dia pegang apa..on phone ngan laki dia ler..kisahnya jauh diperantauan.. Embarassed Embarassed

aduuuuuuuu..ko nih mcm ada kamera litar tertutup je kat bilik si mus ittew........ko nih byk ngat tengok cd n dvd blue la shahril....huahuahua
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  shamshillah on Tue Oct 27, 2009 2:51 pm

sahril sarudin wrote:a'ah..orang kata kalau cabul melalui kata2 ini nikmatnya sama jer ngan cabul secara body touch betol2..aku rasa mus paham maksudnya ittew..mesti setiap malam jumaat mus akan gayut telepon lajak ke pagi..bayangkan mus ngan lingerie merahnya sorang2 atas katil sambil tangan kanan pegang tepon dan tangan kiri aku sendiri pun tak gamak nak bayangkan dia pegang apa..on phone ngan laki dia ler..kisahnya jauh diperantauan.. Embarassed Embarassed

aduih..imaginasi ko nie sahril ...melampau-lampau la..ko ni da tahap wajib nikah dah nie...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  Dato' K on Tue Oct 27, 2009 5:29 pm

shamshillah wrote:
sahril sarudin wrote:a'ah..orang kata kalau cabul melalui kata2 ini nikmatnya sama jer ngan cabul secara body touch betol2..aku rasa mus paham maksudnya ittew..mesti setiap malam jumaat mus akan gayut telepon lajak ke pagi..bayangkan mus ngan lingerie merahnya sorang2 atas katil sambil tangan kanan pegang tepon dan tangan kiri aku sendiri pun tak gamak nak bayangkan dia pegang apa..on phone ngan laki dia ler..kisahnya jauh diperantauan.. Embarassed Embarassed

aduih..imaginasi ko nie sahril ...melampau-lampau la..ko ni da tahap wajib nikah dah nie...

memang wajib dah pun...tak elok la shahril layan dvd blue ni selalu ngat...dosa..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Tue Oct 27, 2009 5:54 pm

takde gadis nak kat aku ler shillah..nanti ler aku gi kat mek esah..mandi2 bunga ker..pasang2 pemanis ker..opss..mek esah di sini bermaksud bomoh..bukan mek sah @ ayeesha..itu salah satu bahasa nok nok..take note tu kamal oii..

ishh aku tak penah nyer membeli ler vcd @ dvd blue ni kamal oii..tgk tu ada ler..tapi bukan yang aku nyer..kalau aku kata tak tgk tu kira bidaah sangat ler..kowser ler nak beli2 benda tu.. cat cat
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  shamshillah on Wed Oct 28, 2009 8:54 am

sahril sarudin wrote:takde gadis nak kat aku ler shillah..nanti ler aku gi kat mek esah..mandi2 bunga ker..pasang2 pemanis ker..opss..mek esah di sini bermaksud bomoh..bukan mek sah @ ayeesha..itu salah satu bahasa nok nok..take note tu kamal oii..

ishh aku tak penah nyer membeli ler vcd @ dvd blue ni kamal oii..tgk tu ada ler..tapi bukan yang aku nyer..kalau aku kata tak tgk tu kira bidaah sangat ler..kowser ler nak beli2 benda tu.. cat cat

ko ubah le penampilan jd macho sket..mesti ada yg sangkut.....huhu

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Wed Oct 28, 2009 10:12 am

amboiiiiii..nakal nyer ayat mu ittew wahai shillah..aku tu kalau boleh nak ler dia ittew menerima aku seadanya..ada tu kat cerok2 mana yang suka ngan 'lelaki manja' cam aku nehhh..wakakakakaka..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  zckyra on Wed Oct 28, 2009 5:17 pm

shamshillah wrote:
sahril sarudin wrote:takde gadis nak kat aku ler shillah..nanti ler aku gi kat mek esah..mandi2 bunga ker..pasang2 pemanis ker..opss..mek esah di sini bermaksud bomoh..bukan mek sah @ ayeesha..itu salah satu bahasa nok nok..take note tu kamal oii..

ishh aku tak penah nyer membeli ler vcd @ dvd blue ni kamal oii..tgk tu ada ler..tapi bukan yang aku nyer..kalau aku kata tak tgk tu kira bidaah sangat ler..kowser ler nak beli2 benda tu.. cat cat

ko ubah le penampilan jd macho sket..mesti ada yg sangkut.....huhu

pada aku sahril dah cukup macho giler, nak pulok membaca ayat ayat beliau yang sungguh memberangsangkan itewww,,, silap aku dh tunang jew sahril, kalau x... suh tunang aku,,,,,,...... keww kew kew,, jgn mara aku buat ayat bangsat,,,,, tongue tongue rabbit

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Wed Oct 28, 2009 5:50 pm

tu bukan ayat bangsat ler zack..itu ayat menyeru namanyer..adakah ko ingin tunang mu ittew mendalami ilmu ku ini wahai zack..kawan2 punya hal no problem ler..pengeras nyer cuma pisang tanduk setandan..ada berani?
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  zckyra on Wed Oct 28, 2009 6:07 pm

kwang2, kalu bab pengkeras-keras niw aku bg kat kamal ajelah,,, dia jew yg pandai handle ko sahril,,, tunang aku itew cuma ade pisang awak saje, itu pun org len yg terpakse menyebutnye, itu ajela pojek pertanian dia yg menjadi..... cheers cheers cheers

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Wed Oct 28, 2009 6:10 pm

ayooooooooooo..pisang awak?pisang apa tu zack..?
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  zckyra on Wed Oct 28, 2009 6:22 pm

pisang itew cik sahril kalau aku yg ,menyebutnya, maka jadilah ko punya,, tapi kalu ko yg menyebutnya kat mus n shila, jadilah laki mus(nama tidak disebut) n laki shila(juga x disebut) punyer,,,,wakakakakakaaa lol! afro lol! afro ,, oooo, ko x pernah dengar ye,, kat belah2 sini org panggil pisang kelat siam,, pasai rase dia kelat sket, n siam tu xtau mana dpt @ diaorg pernah tercium ketiak org siam dimasa itewww, n terasa kelat d muka mereka kew idak la dapat dipastikan.....,, ha masok kamus daerah ni cenggini.... elephant study

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Thu Oct 29, 2009 10:05 am

ooo..cenggittew yer sejarah pisang awak tu.. scratch scratch
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  cliey on Thu Oct 29, 2009 2:20 pm

wrahghhahahahhahahaa................lawak2...
pisang awak. haa sherry, jawab pantun aku!

aku dah terguling2 tahap gaban baca statement kowang neh...cam siooottt! lol!
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Thu Oct 29, 2009 5:56 pm

cliey wrote:wrahghhahahahhahahaa................lawak2...
pisang awak. haa sherry, jawab pantun aku!

aku dah terguling2 tahap gaban baca statement kowang neh...cam siooottt! lol!

pantun apa nyer cik lee?ko soh aku jawab pantun..tapi pantun apa yang ko kasi?
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  zckyra on Thu Oct 29, 2009 6:11 pm

aku taw sahril, ini mesti pantun bos cine diaorg ajar,, ko tgk pattern pantun dia ngan kamal,, samer jer kan???
kew nancy ban ade ajar ko gak dulu cikli ,, subjek kesusahpayahan bahasa melayu,, bab pantun memantun sahajewww,,,,, atau adakah ko terpesona ngan dandanan beliau yg tiade tandingan tsbt maka cam2la hasilan pantun ko,,,, wakakakaakakaaaa.... rambut cikgu nancy ban tetap dalam carta no 1,, meh undi!!!!! wekekekekekeee afro afro afro

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Thu Oct 29, 2009 6:17 pm

bukan takat rambut dia jer zack..fesyen baju dia..anting2 dia..rantai leher dia..kasut dia..sampai lah ke kete dia..memang unik..gorjes..konpiden..i like lah..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  zckyra on Thu Oct 29, 2009 6:27 pm

tu blum lagi cara berjalan dia, ala2 catwalk gitewww,,, wakakakkakakaaa,, jgn lupe care dia menunjukkan jarinya pada papan hitam makmal fizik iteww,, cukup wonderful,, but that cikgu memang baek,, walaupun kebanyakan kite jahat masa tu, xde pun cobaan dia menjolokkn jarinye yg runcing iteww ke dlm lobang idong anak2 muridnye yg berperangai cm syaitan masa tu,, ekekekekeeee,,, tp Dato' k kalu,, sure dia jolok ko sahrill,,, nokzzss, norkzss.. Neutral pirat No No

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Fri Oct 30, 2009 10:56 am

ishh ko ni zack..nanti org ingat aku ni buah cempedak plak..semua ambik galah nak tolong jolokan..nyum nyum..sedapnya cempedak goreng..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  zckyra on Fri Oct 30, 2009 12:58 pm

ko x jeles kt c najib itew skang,, balik raub kot membe 2,, dlm facebook dia makan durian raub katenyaa,,, tempat aku musim langsat n dukong skang!!! bukan aksi dukong yaaa,,, jgn silap... ekekekkeeeee What a Face affraid

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Fri Oct 30, 2009 2:50 pm

dah ko mention pasal dukong ni zack kan..biar ler aku tambah sket..sure mentor ko si mus tu ada tuliskan dalam buku 14belas dia tu kan..itu belom lagi ko baca karya agong aku..tapi itu tak penting..yang aku nak berikan penekanan kat sini..bagi ko yang tergolong dalam kumpulan amatur ni kan..jangan ler ko cuba2 nak berdukong2 ni..bahaya zack..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  zckyra on Fri Oct 30, 2009 9:56 pm

wakakakaaaa,,, ko meme canggih la,, siap nk kuar buku lagik,, tp ko jgnla bagi tajuk "permata yg hilang",,
pekate ko letak jeww tajuk bunyik,, "kamal sutra",, sure Dato' berbangga punyee,, mesti dia lagik sayang sama kamu,,,, ekkekekekkekeeee Rolling Eyes Razz Razz
aku nak tanya mus d sifoo,, camner dia ade menggunakan cara yang tersebut di atas tak ??? cam susah jew kan bile mikirin scratch elephant

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  Dato' K on Sat Oct 31, 2009 9:17 am

zckyra wrote:wakakakaaaa,,, ko meme canggih la,, siap nk kuar buku lagik,, tp ko jgnla bagi tajuk "permata yg hilang",,
pekate ko letak jeww tajuk bunyik,, "kamal sutra",, sure Dato' berbangga punyee,, mesti dia lagik sayang sama kamu,,,, ekkekekekkekeeee Rolling Eyes Razz Razz
aku nak tanya mus d sifoo,, camner dia ade menggunakan cara yang tersebut di atas tak ??? cam susah jew kan bile mikirin scratch elephant

mende lucah2 seme corner kat aku, ye...terasa mcm pelakon filem lucah la pulak aku innew....tak koser....
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  zamrirauf on Tue Nov 03, 2009 3:44 pm

agak2 korang muka sapa yang selayaknyer jadi model penhias buku korang tu nanti..
avatar
zamrirauf

Posts : 48
Join date : 2009-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum