Salam 1 malaysia

Page 4 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Tue Nov 03, 2009 3:53 pm

zamrirauf wrote:agak2 korang muka sapa yang selayaknyer jadi model penhias buku korang tu nanti..

ayooo..yooo..perlu kah lagi soalan camni zam oii..?cam 1 penghinaan sangat..zack atau mus sila jawab muka saper yang memang kelayakkan nyer tidak dapat disangkal lagi oleh mana2 pihak yang berwajib untuk dipaparkan di dalam karya agung ittew nanti..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  zamrirauf on Wed Nov 04, 2009 12:18 pm

rase-rasenyer muka jambu ko pun bleh...mesti ramai yang tergoda...macam mana ler keayuaan muka ko skarang yer??..sherry
avatar
zamrirauf

Posts : 48
Join date : 2009-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  cliey on Wed Nov 04, 2009 1:35 pm

zamrirauf wrote:rase-rasenyer muka jambu ko pun bleh...mesti ramai yang tergoda...macam mana ler keayuaan muka ko skarang yer??..sherry

zam, aku tak leh tahan lah pertanyaan dan ayat2 ko niew...mati merkk nyah!!! geek drunken
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Wed Nov 04, 2009 2:29 pm

amboi boi boi..dah ko bertanya sangat zam kan camna rupa aku skang ni..ko tgk photo kat tepi tu..tapi nyer itteew bukan ler aku..cuma iras iras cenggitu jer lah..hah ada berani?
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  zckyra on Wed Nov 04, 2009 10:47 pm

cliey wrote:
zamrirauf wrote:rase-rasenyer muka jambu ko pun bleh...mesti ramai yang tergoda...macam mana ler keayuaan muka ko skarang yer??..sherry

zam, aku tak leh tahan lah pertanyaan dan ayat2 ko niew...mati merkk nyah!!! geek drunken

muka jambu??? skang org main guava jeww en zam,,,pink ke or green guava kew terpulang pada Dato' menentukannya,, apela gunenye dato' amik job photographer sherrytake vintage giteww,,n jgn ko lupa akan pic mangkok tsbt, daya penarik tuww nokzss!! chanteq menarik ko meme debomb?? bounce bounce
cikli,, x tahan p la tandas,,, wakakakakakkaaaaaa bom cheers cheers

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  zamrirauf on Thu Nov 05, 2009 10:43 am

wowww!!! tergoda I. Mengoda sungguh bibirmu..munggil...tebal jer...macam bibir lembu...wakakakakaak!!!!

p/s : saperler ' Brad Pitt ' mu yer sherry... geek
avatar
zamrirauf

Posts : 48
Join date : 2009-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Thu Nov 05, 2009 11:05 am

zamrirauf wrote:wowww!!! tergoda I. Mengoda sungguh bibirmu..munggil...tebal jer...macam bibir lembu...wakakakakaak!!!!

p/s : saperler ' Brad Pitt ' mu yer sherry... geek

siot jer ko zam erkk..cakap bibir idola aku cam bibir lembu..hehehehehe.. " Brad Pitt " aku lom jumpa ler zam..kat malaysia ni mat pit banyak lah..opsss..silap..mat pet kan..apa2 jer lah..janji uols paham..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  musliha mustapha on Thu Nov 05, 2009 7:04 pm

Dato' K wrote:
shamshillah wrote:
sahril sarudin wrote:a'ah..orang kata kalau cabul melalui kata2 ini nikmatnya sama jer ngan cabul secara body touch betol2..aku rasa mus paham maksudnya ittew..mesti setiap malam jumaat mus akan gayut telepon lajak ke pagi..bayangkan mus ngan lingerie merahnya sorang2 atas katil sambil tangan kanan pegang tepon dan tangan kiri aku sendiri pun tak gamak nak bayangkan dia pegang apa..on phone ngan laki dia ler..kisahnya jauh diperantauan.. Embarassed Embarassed

aduih..imaginasi ko nie sahril ...melampau-lampau la..ko ni da tahap wajib nikah dah nie...

memang wajib dah pun...tak elok la shahril layan dvd blue ni selalu ngat...dosa..
wwooowww wooowww aku missed out yg ini,,,hhheeeppp sahril,ko mmg nak carik2 bulu ayam dgn aku laaaa...no 1=tak semestinya malam jumaat la merrkk tin berkeinginan 2 = aku gayut dgn laki aku guna earphone la,2 2 tgn aku berada di ponggong dina n peha abil,anak2 merk tin gittew tepuk bg doang lena mami nak wat kojo lain jap lg...3 = ko mmg ada psg cctv ke kat bilik aku,tp yg merah tu mukan lingerie la,ittew kain batik merk mentua aku yg aku rembat dr kapung nya masa balik raya arituh........... pirat pirat pirat pirat pirat clown clown
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  musliha mustapha on Thu Nov 05, 2009 7:05 pm

zckyra wrote:kwang2, kalu bab pengkeras-keras niw aku bg kat kamal ajelah,,, dia jew yg pandai handle ko sahril,,, tunang aku itew cuma ade pisang awak saje, itu pun org len yg terpakse menyebutnye, itu ajela pojek pertanian dia yg menjadi..... cheers cheers cheers
..wakakakaa tingat kat jiran umah tmn shahbandar la Zc,pisang Abu...ekekekeeee Razz Razz
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Thu Nov 05, 2009 9:53 pm

opsss..gittew ker datin mus..kiranya merk tersalah orang ler ni..gittew ler jadinya kat diri merk nehh..inputnya banyak masuk..tapi outputnya tak keluar2..tu yang otak jadi tekanan jiwa tu.. What a Face What a Face
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  musliha mustapha on Mon Nov 09, 2009 3:25 pm

sahril sarudin wrote:opsss..gittew ker datin mus..kiranya merk tersalah orang ler ni..gittew ler jadinya kat diri merk nehh..inputnya banyak masuk..tapi outputnya tak keluar2..tu yang otak jadi tekanan jiwa tu.. What a Face What a Face
,selain dr tekanan jiwa,ko juga bleh kena buasir tu nokzzss,,sebb bila input byk,tp digestion tak bagus,usus besar akan mula memenuhi smpai ke usus sederhana besar,tisu2 pula akn menyerap air yg ada pd zat tinjaan mu ittew..maka bila output tak keluar2,maka kekeringan lah adanyeww tinja mu ittew,ini akn mmbentuk 1 momentum yg kuat apabila tekanan dan renjatan pd otot2 sherrytake vintage ittew..maka kekesatan ini akn mengakibatkan kecederaan pd dinding ususyg menghala ke arah rektum,,waakakakakaaa merapuan tahan kesangapannn yg terlampauu... What a Face What a Face What a Face What a Face
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Mon Nov 09, 2009 5:06 pm

astagfirrullahalazim..beria2 ler aku baca ayat2 fakta sain ko tu datin mus..kosentrek sampai berkerut2 dahi aku..nak memahaminyer..rupa2nya ko merapu..ish ish ish..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  zckyra on Mon Nov 09, 2009 5:52 pm

wakakakakaaa,, mus,, ko anak murid cikgu ismail ker cikgu,,??? sapa yer yg ajar kite masa tingkatan 1-3 dulo,, ada misai,, kuruss,,, nama stat huruf k x silap aku,,,

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Mon Nov 09, 2009 6:04 pm

dia ngajar subjek apa zack?ensem tak dia?kalau tak ensem sure aku tak ingat..hehehehehehe
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  zckyra on Mon Nov 09, 2009 6:10 pm

sape aje;la cikgu yg ngajo kite dulu hensem,, sahril,,, merk sure ko x hengat nyer,, aku ingat dia ngajo form 3 subjek sains,, ala bab pembiakan semangat dia mengajo,,, tu yg mus pass flying colors 2,, Razz Razz

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  sahril sarudin on Mon Nov 09, 2009 11:26 pm

ehhh rasanya aku ingat ler zack cikgu ni..masa tu makmal sains dia yang kat ngan blok asrama lelaki tu kan..kelas dia yang hujung sekali tuh..tak silap dia cikgu disiplin sesi petang kot..tapi aku pun lupa lah nama dia..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  shamshillah on Tue Nov 10, 2009 10:22 am

zckyra wrote:wakakakakaaa,, mus,, ko anak murid cikgu ismail ker cikgu,,??? sapa yer yg ajar kite masa tingkatan 1-3 dulo,, ada misai,, kuruss,,, nama stat huruf k x silap aku,,,

cikgu khalil yg kuar air liur basi kat tepi bibir n misai dia tu n selalu x zip seluar tu ker????

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  yard dean on Tue Nov 10, 2009 9:53 pm

shamshillah wrote:
zckyra wrote:wakakakakaaa,, mus,, ko anak murid cikgu ismail ker cikgu,,??? sapa yer yg ajar kite masa tingkatan 1-3 dulo,, ada misai,, kuruss,,, nama stat huruf k x silap aku,,,

cikgu khalil yg kuar air liur basi kat tepi bibir n misai dia tu n selalu x zip seluar tu ker????

mak aih.. shilla kau belajar ke kau target zip seluar cikgu nih..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  Dato' K on Wed Nov 11, 2009 9:28 am

yard dean wrote:
shamshillah wrote:
zckyra wrote:wakakakakaaa,, mus,, ko anak murid cikgu ismail ker cikgu,,??? sapa yer yg ajar kite masa tingkatan 1-3 dulo,, ada misai,, kuruss,,, nama stat huruf k x silap aku,,,

cikgu khalil yg kuar air liur basi kat tepi bibir n misai dia tu n selalu x zip seluar tu ker????

mak aih.. shilla kau belajar ke kau target zip seluar cikgu nih..

kahkahkahkah...mcm siol la wei......aduhaiiii....dalam byk2 mende yg buleh mentioned pasal cikgu khalil - ngajar sains, cikgu yg tak marah org etc., tp zip suar dia yg tak tutup tu jugak yg ko ingat, ye shilla...mujur cikgu tu pakai spender...ke tak pakai??? hahahahahaha.....

selalunya, kalo cikgu masuk kelas, kita pandang muka cikgu...tp kes shilla nih, aku rasa dia pandang kat situ la....deep penetration tul la ko nih...kahkahkah...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  farah on Wed Nov 11, 2009 10:01 am

aku rasa aku tau nape shilla blh nampak zip seluar cikgu khalil.. hehehe shilla kan kuat tido dulu so dia punya eye level memang le ke bwh... tu yang pasal tepat sasaran mata dia kat situ tuuutttt.....

farah

Posts : 21
Join date : 2009-10-12
Age : 37
Location : jerantut, pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  shamshillah on Wed Nov 11, 2009 10:09 am

farah wrote:aku rasa aku tau nape shilla blh nampak zip seluar cikgu khalil.. hehehe shilla kan kuat tido dulu so dia punya eye level memang le ke bwh... tu yang pasal tepat sasaran mata dia kat situ tuuutttt.....

aku dulu selalu dok dpn..tu la asik nampak je..hehe...geli aku..teringat lak kisah si noni..farah ko tau tak...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  farah on Wed Nov 11, 2009 10:11 am

tau apa?? ko nak kisah mana ni?

farah

Posts : 21
Join date : 2009-10-12
Age : 37
Location : jerantut, pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  shamshillah on Wed Nov 11, 2009 10:12 am

farah wrote:tau apa?? ko nak kisah mana ni?

kisah mimpi si noni...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  farah on Wed Nov 11, 2009 10:18 am

weh tak paham la aku... kisah mimpi apa pulak ni?

farah

Posts : 21
Join date : 2009-10-12
Age : 37
Location : jerantut, pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  Dato' K on Wed Nov 11, 2009 10:19 am

laaaaa, mimpi deep penetration ngan cikgu ke???aduuuuuuuuuuuuuuuuhaiiii
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam 1 malaysia

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum