Edy yang poyo..

View previous topic View next topic Go down

Edy yang poyo..

Post  zamrirauf on Tue Sep 08, 2009 11:26 am

Woi gembek...ko nie daripada dlu kontrol ensem..macam macho jer..tapi ko memang macho, ensem , though bijak plak tue..menjadi kegilaan remaja dan mak janda....kui3..
avatar
zamrirauf

Posts : 48
Join date : 2009-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Edy yang poyo..

Post  normazura on Tue Sep 08, 2009 8:04 pm

zamrirauf wrote:Woi gembek...ko nie daripada dlu kontrol ensem..macam macho jer..tapi ko memang macho, ensem , though bijak plak tue..menjadi kegilaan remaja dan mak janda....kui3..

edy gembek ... sedap gak title tuh ... Twisted Evil
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Edy yang poyo..

Post  musliha mustapha on Thu Sep 10, 2009 3:53 pm

eekkekekekeee,,waaakakakakkaaaa,,,,aku suka topik ni,,,, cheers cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Edy yang poyo..

Post  zamrirauf on Thu Sep 10, 2009 4:44 pm

korang nie macam x pueh atie kat edy...pernah keciwa dengan edy ka?? Shocked
avatar
zamrirauf

Posts : 48
Join date : 2009-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Edy yang poyo..

Post  musliha mustapha on Thu Sep 10, 2009 4:55 pm

zamrirauf wrote:korang nie macam x pueh atie kat edy...pernah keciwa dengan edy ka?? Shocked
..kecewa ke kemeja ke kerusi ke,,yg pasti aku ingat lg eddy buat lawak silat gayung @ silat cebok depan si kembar tu ( 5NA),masa tu kat TK la,,,aku dgn Zc gelak tahapp gaban,,selama 5 tahun sekolah dgn eddy,,ittew la kali pertama lawak eddy yg aku fahami dan gelakki seikhlas hatiku... lol! lol! lol!
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Edy yang poyo..

Post  sahril sarudin on Fri Sep 11, 2009 12:16 pm

musliha mustapha wrote:
zamrirauf wrote:korang nie macam x pueh atie kat edy...pernah keciwa dengan edy ka?? Shocked
..kecewa ke kemeja ke kerusi ke,,yg pasti aku ingat lg eddy buat lawak silat gayung @ silat cebok depan si kembar tu ( 5NA),masa tu kat TK la,,,aku dgn Zc gelak tahapp gaban,,selama 5 tahun sekolah dgn eddy,,ittew la kali pertama lawak eddy yg aku fahami dan gelakki seikhlas hatiku... lol! lol! lol!

aku nak tumpang gelak ler mus..tapi bukan gelak kan pasal eddy ngan lawak silat gayong @ silat cebok nyer ittew..aku nak gelak sbb ko mention pasal si kembar..Ya Ampun kelakar nyer..walaupun diaorang tak wat lawak..tapi dioarang memang paling kelakar..anak angkat Raja Johor kata nyer..wakakaka..martey ler aku kalau dia join berdiskusi kat sini nanti..mesti dia benci aku kaw kaw punyer..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Edy yang poyo..

Post  musliha mustapha on Fri Sep 11, 2009 12:24 pm

sahril sarudin wrote:
musliha mustapha wrote:
zamrirauf wrote:korang nie macam x pueh atie kat edy...pernah keciwa dengan edy ka?? Shocked
..kecewa ke kemeja ke kerusi ke,,yg pasti aku ingat lg eddy buat lawak silat gayung @ silat cebok depan si kembar tu ( 5NA),masa tu kat TK la,,,aku dgn Zc gelak tahapp gaban,,selama 5 tahun sekolah dgn eddy,,ittew la kali pertama lawak eddy yg aku fahami dan gelakki seikhlas hatiku... lol! lol! lol!

aku nak tumpang gelak ler mus..tapi bukan gelak kan pasal eddy ngan lawak silat gayong @ silat cebok nyer ittew..aku nak gelak sbb ko mention pasal si kembar..Ya Ampun kelakar nyer..walaupun diaorang tak wat lawak..tapi dioarang memang paling kelakar..anak angkat Raja Johor kata nyer..wakakaka..martey ler aku kalau dia join berdiskusi kat sini nanti..mesti dia benci aku kaw kaw punyer..
..ye ke,patut la perasaan tahap gaban ajek,siap puisi bagai dulu doang ngorat Zc,,wakakakakaaa,,, clown clown
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Edy yang poyo..

Post  yard dean on Fri Sep 11, 2009 10:58 pm

musliha mustapha wrote:
sahril sarudin wrote:
musliha mustapha wrote:
zamrirauf wrote:korang nie macam x pueh atie kat edy...pernah keciwa dengan edy ka?? Shocked
..kecewa ke kemeja ke kerusi ke,,yg pasti aku ingat lg eddy buat lawak silat gayung @ silat cebok depan si kembar tu ( 5NA),masa tu kat TK la,,,aku dgn Zc gelak tahapp gaban,,selama 5 tahun sekolah dgn eddy,,ittew la kali pertama lawak eddy yg aku fahami dan gelakki seikhlas hatiku... lol! lol! lol!

aku nak tumpang gelak ler mus..tapi bukan gelak kan pasal eddy ngan lawak silat gayong @ silat cebok nyer ittew..aku nak gelak sbb ko mention pasal si kembar..Ya Ampun kelakar nyer..walaupun diaorang tak wat lawak..tapi dioarang memang paling kelakar..anak angkat Raja Johor kata nyer..wakakaka..martey ler aku kalau dia join berdiskusi kat sini nanti..mesti dia benci aku kaw kaw punyer..
..ye ke,patut la perasaan tahap gaban ajek,siap puisi bagai dulu doang ngorat Zc,,wakakakakaaa,,, clown clown
laaaa.. ada gak cecita nak ngorat zack si kembar itu ( macam kenal je...)
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Edy yang poyo..

Post  musliha mustapha on Mon Sep 14, 2009 1:40 pm

yard dean wrote:
musliha mustapha wrote:
sahril sarudin wrote:
musliha mustapha wrote:
zamrirauf wrote:korang nie macam x pueh atie kat edy...pernah keciwa dengan edy ka?? Shocked
..kecewa ke kemeja ke kerusi ke,,yg pasti aku ingat lg eddy buat lawak silat gayung @ silat cebok depan si kembar tu ( 5NA),masa tu kat TK la,,,aku dgn Zc gelak tahapp gaban,,selama 5 tahun sekolah dgn eddy,,ittew la kali pertama lawak eddy yg aku fahami dan gelakki seikhlas hatiku... lol! lol! lol!

aku nak tumpang gelak ler mus..tapi bukan gelak kan pasal eddy ngan lawak silat gayong @ silat cebok nyer ittew..aku nak gelak sbb ko mention pasal si kembar..Ya Ampun kelakar nyer..walaupun diaorang tak wat lawak..tapi dioarang memang paling kelakar..anak angkat Raja Johor kata nyer..wakakaka..martey ler aku kalau dia join berdiskusi kat sini nanti..mesti dia benci aku kaw kaw punyer..
..ye ke,patut la perasaan tahap gaban ajek,siap puisi bagai dulu doang ngorat Zc,,wakakakakaaa,,, clown clown
laaaa.. ada gak cecita nak ngorat zack si kembar itu ( macam kenal je...)
..doang kata kat aku,org perempuan jgn ketawa kuat2,nanti susah nak dapat jodoh.........jodoh ke bodoh ke........ lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Edy yang poyo..

Post  sahril sarudin on Mon Sep 14, 2009 1:58 pm

Laughing Laughing Laughing memang kelakar ler mus..kalau si kembar ngan si zaidi berkata2..memang tak boleh lari dari citer pantang larang diaorang..mus mesti dulu2 ko yang paling kontrol bila ketawa kan..tu sbb ko yang nikah paling awal.. Laughing Laughing Laughing
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Edy yang poyo..

Post  zckyra on Mon Sep 14, 2009 2:35 pm

musliha mustapha wrote:
yard dean wrote:
musliha mustapha wrote:
sahril sarudin wrote:
musliha mustapha wrote:
zamrirauf wrote:korang nie macam x pueh atie kat edy...pernah keciwa dengan edy ka?? Shocked
..kecewa ke kemeja ke kerusi ke,,yg pasti aku ingat lg eddy buat lawak silat gayung @ silat cebok depan si kembar tu ( 5NA),masa tu kat TK la,,,aku dgn Zc gelak tahapp gaban,,selama 5 tahun sekolah dgn eddy,,ittew la kali pertama lawak eddy yg aku fahami dan gelakki seikhlas hatiku... lol! lol! lol!

aku nak tumpang gelak ler mus..tapi bukan gelak kan pasal eddy ngan lawak silat gayong @ silat cebok nyer ittew..aku nak gelak sbb ko mention pasal si kembar..Ya Ampun kelakar nyer..walaupun diaorang tak wat lawak..tapi dioarang memang paling kelakar..anak angkat Raja Johor kata nyer..wakakaka..martey ler aku kalau dia join berdiskusi kat sini nanti..mesti dia benci aku kaw kaw punyer..
..ye ke,patut la perasaan tahap gaban ajek,siap puisi bagai dulu doang ngorat Zc,,wakakakakaaa,,, clown clown
laaaa.. ada gak cecita nak ngorat zack si kembar itu ( macam kenal je...)
..doang kata kat aku,org perempuan jgn ketawa kuat2,nanti susah nak dapat jodoh.........jodoh ke bodoh ke........ lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

wahahahahaha..
sronok aku nengok topik neh..
- pertama sebab mengutuk secara live edy yg kuat mengontrol emsem, kesah la kecewa kew, dia x penah kacau idup aku ke,, yg penting nasib dia la dapat member macam aku, mus,ati dan ramai lg la yg sewaktu dengannya...
- aku pun masih tertanya ye mus, camne aritu c edy bleh buat lawak yg agak serius ke'kelakar'annya iteww, apekehalnyer kan, cheers cheers (gelak aje la).
- satu lg aku nk gelak, nampak sangat kan c kembar iteww mulut meke x kumur ngan air garam, x masin pon, mus gak yg kawen duloo ye dak.... mesti diorg nganga kalu taw ko yg branak dulu mus... bukan ati d boss...wakakakaka( saje je aku suke membabitkan ko ati) Basketball Basketball cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Edy yang poyo..

Post  zamrirauf on Mon Sep 14, 2009 3:13 pm

kembar yang korang dok gelakkan sgt nie yang mana???...kompius modula omblokata aku...anak sapa? ensem ka?..
avatar
zamrirauf

Posts : 48
Join date : 2009-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Edy yang poyo..

Post  Syuhardy@boy on Mon Sep 14, 2009 3:20 pm

hehehe...kembar yg mana nie ekkk..tidak ku ingati la pulak...hehehe..zam ko selamba jer kutuk edy secara live ekkk...ko ni dh lain mcm dh nie zam...hehehe..ni bukan zam yg ku kenali dulu...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Edy yang poyo..

Post  zckyra on Mon Sep 14, 2009 3:22 pm

ahahk hakahakkahakaakkakkaaa.. lol! lol!
kembar ni muncul masa form 4 n 5NA..
Raadi n Raafi anak Indera
mashaallah zamri..... bapak punye ensem!!!!! x percaya kah....
kalu ko ingat lagi kartun dalam majalah ujang tu, kartun bawang, cam2 la emsemnya lebey kuang..
lol! lol! lol! lol!

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Edy yang poyo..

Post  sahril sarudin on Mon Sep 14, 2009 4:21 pm

zckyra wrote:ahahk hakahakkahakaakkakkaaa.. lol! lol!
kembar ni muncul masa form 4 n 5NA..
Raadi n Raafi anak Indera
mashaallah zamri..... bapak punye ensem!!!!! x percaya kah....
kalu ko ingat lagi kartun dalam majalah ujang tu, kartun bawang, cam2 la emsemnya lebey kuang..
lol! lol! lol! lol!

ya ampun..kelakar nyer zack..memang kelakar..tapi kan zack, ko tak takut kena tulah ke? diaorg tu kan berdarah di raja kata nyer..wikikikiki..tapi ingat ko ngan nama diaorang kan..opsss
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Edy yang poyo..

Post  zckyra on Mon Sep 14, 2009 4:32 pm

oh cik sahril mane x ingatnye...
mereka tu kan asyik x puas ati ngan mus jer.....
pas2 kontrol ensemnya ya ampun lebey kuang edy gak la...
cuma edy aku bleh paham la kalu dia kontrol emsem dia 2 kan.. ada gak tempat aku bley pandang2..
dengan mereka tuh,? kalo ko la agak2 ko nk pandang mane:?: Question Question Exclamation Exclamation
keturunan raja??? takutnya merk ngan keturunan raja kapoor ni yekkk hu hu ;P
wakakakakakakaaa... jahat gak aku niey yek... tu yg maleh masuk forum bulan pose ni.,, ringan je posa aku jadinyeee hu hu hu.. Twisted Evil Twisted Evil

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Edy yang poyo..

Post  sahril sarudin on Mon Sep 14, 2009 4:42 pm

zckyra wrote:oh cik sahril mane x ingatnye...
mereka tu kan asyik x puas ati ngan mus jer.....
pas2 kontrol ensemnya ya ampun lebey kuang edy gak la...
cuma edy aku bleh paham la kalu dia kontrol emsem dia 2 kan.. ada gak tempat aku bley pandang2..
dengan mereka tuh,? kalo ko la agak2 ko nk pandang mane:?: Question Question Exclamation Exclamation
keturunan raja??? takutnya merk ngan keturunan raja kapoor ni yekkk hu hu ;P
wakakakakakakaaa... jahat gak aku niey yek... tu yg maleh masuk forum bulan pose ni.,, ringan je posa aku jadinyeee hu hu hu.. Twisted Evil Twisted Evil

yer ler zack..aku setuju benar ler ngan ko tu gamaknya..kalau bab2 kontrol macho ni..diaorang leh ler kita kembarkan menjadi kembar 3..uhhhhhhhhhhhh What a Face What a Face
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Edy yang poyo..

Post  zamrirauf on Mon Sep 14, 2009 5:39 pm

Syuhardy@boy wrote:hehehe...kembar yg mana nie ekkk..tidak ku ingati la pulak...hehehe..zam ko selamba jer kutuk edy secara live ekkk...ko ni dh lain mcm dh nie zam...hehehe..ni bukan zam yg ku kenali dulu...


ada la kembar kat kelas sebelah dolu...heheheh sori edy..saja tambah perisa pedas sket kat forum nie...nanti raya kiter maap2 key bro..
avatar
zamrirauf

Posts : 48
Join date : 2009-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Edy yang poyo..

Post  Dato' K on Tue Sep 15, 2009 11:48 am

kali ni, aku takmao campo aaahh..dulu dah tag team ngan boy n zura dahhh...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Edy yang poyo..

Post  zamrirauf on Tue Sep 15, 2009 1:15 pm

Apa nie Dato' x kan kecut perut kot..x liverpool la macam nie...ker ko nie spesis salamander bleh tuko kaler ikut suka atie...tag team la best
avatar
zamrirauf

Posts : 48
Join date : 2009-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Edy yang poyo..

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum