kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Page 1 of 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  shamshillah on Tue Sep 15, 2009 3:31 pm

wei korg..saje je nak tanya 18sx sket...aku ada bc kalo nak dpt anak laki.position suami kat atas n deep penetration..betul ke nih..apakah maksud deep penetration tuh....leh share pengalaman korg..hehe

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  sahril sarudin on Tue Sep 15, 2009 3:35 pm

aku nak jawab jugak..ikut pemahaman aku benda yang ko tanya tu maksudnya..bila agak2 laki ko tu nak sampai inzal dia..ko tarik atau rangkul dia..camna ye aku nak terangkan kat ko ni shillah..ko kepit dia kot..bagi dia masuk kan benih dia sedalam dalamnya..wakakakaka..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  musliha mustapha on Tue Sep 15, 2009 3:37 pm

shamshillah wrote:wei korg..saje je nak tanya 18sx sket...aku ada bc kalo nak dpt anak laki.position suami kat atas n deep penetration..betul ke nih..apakah maksud deep penetration tuh....leh share pengalaman korg..hehe
..WWWAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKKAKAKAKAKAKAAAA,,, lol! lol! lol! ,,kelako plak aku rasa kuiz ni,,,weii shilla,anak lelaki aku dah umo 6 tahun,aku pung luper apakah yg telah terjadi pada 7 tahun yg lalu,,wakakaka....shilla,pada aku laa,lelaki atau perempuan anak tu,itu kurniaan Allah,selagi dia sempurna zahir batin and kita mengandung tanpa byk kesulitan,dah syukur bangat2 dah shilla,,usaha tu kena mula dgn asalamualaikum..... cheers cheers cheers cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  musliha mustapha on Tue Sep 15, 2009 3:40 pm

sahril sarudin wrote:aku nak jawab jugak..ikut pemahaman aku benda yang ko tanya tu maksudnya..bila agak2 laki ko tu nak sampai inzal dia..ko tarik atau rangkul dia..camna ye aku nak terangkan kat ko ni shillah..ko kepit dia kot..bagi dia masuk kan benih dia sedalam dalamnya..wakakakaka..
...amboiii sahril,,,ekekek dah tu takkkan nak pancut kat dalam pusat plak,,wakakakaka,,,,shilla,frankly ,aku takde jawapan utk soklan ko ini.... jocolor jocolor jocolor geek
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  shamshillah on Tue Sep 15, 2009 4:04 pm

sahril sarudin wrote:aku nak jawab jugak..ikut pemahaman aku benda yang ko tanya tu maksudnya..bila agak2 laki ko tu nak sampai inzal dia..ko tarik atau rangkul dia..camna ye aku nak terangkan kat ko ni shillah..ko kepit dia kot..bagi dia masuk kan benih dia sedalam dalamnya..wakakakaka..

ko dah kawin ke sahril....tinggi gak ilmu ko neh...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  shamshillah on Tue Sep 15, 2009 4:06 pm

musliha mustapha wrote:
shamshillah wrote:wei korg..saje je nak tanya 18sx sket...aku ada bc kalo nak dpt anak laki.position suami kat atas n deep penetration..betul ke nih..apakah maksud deep penetration tuh....leh share pengalaman korg..hehe
..WWWAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKKAKAKAKAKAKAAAA,,, lol! lol! lol! ,,kelako plak aku rasa kuiz ni,,,weii shilla,anak lelaki aku dah umo 6 tahun,aku pung luper apakah yg telah terjadi pada 7 tahun yg lalu,,wakakaka....shilla,pada aku laa,lelaki atau perempuan anak tu,itu kurniaan Allah,selagi dia sempurna zahir batin and kita mengandung tanpa byk kesulitan,dah syukur bangat2 dah shilla,,usaha tu kena mula dgn asalamualaikum..... cheers cheers cheers cheers

aku saja nak wat kajian jer..x kisah la..trying hard to get a baby..hehe

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  Syuhardy@boy on Tue Sep 15, 2009 4:36 pm

Emm..shila..aku nk tanya dulu kat ko..apakah position yg selalu laki ko pakai bila berjimak ngan ko..
klu dia selalu duduk diatas ko..maka ko kenalah menggunakan kaki ko untuk process deep penetration tu..
maknanyer bila laki ko nk cum...ko suruh dia tekan dlm dlm(dlm process ini mungkin ko akan rasa senak sedikit tapi x pe..senank tu senak yg sedap)...and ko tambahkan lagi tekanan tu dgn menggunakan kaki dan peha ko...

Klu laki ko suka main style berdiri di belakang pulak..ko kena gunakan tangan ko untuk paut punggung dia masa dia nk cum tu..so dpt la deep penetration tu haaa...tapi aksi ini akan membuatkan ko menggeliat lebih kerana setahu aku..pompuan mmg suka klu laki cum time main berdiri belakang nie....

Hehehehe..tapi apa apa pun kan...mcm cakap mus..jantina anak ni kurniaan Allah..so kita terima jer baby boy ke baby gurl ker..yg penting anak kita tu sihat sejahtera...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  shamshillah on Tue Sep 15, 2009 5:04 pm

hmm..pjg lebar penerangan dd boy...paham le aku..lg 1 soalan..brp kali korg berjimak dlm seminggu... Very Happy ..direct sgt ke soalan aku neh.. Cool

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  sahril sarudin on Tue Sep 15, 2009 5:12 pm

shamshillah wrote:hmm..pjg lebar penerangan dd boy...paham le aku..lg 1 soalan..brp kali korg berjimak dlm seminggu... Very Happy ..direct sgt ke soalan aku neh.. Cool

sebelom aku nak cuba menjawab soalan kuiz ko ni shillah..aku nak ko jawab dulu soalan kuiz aku ni dulu..supaya aku leh tolong beri pendapat aku tentang soalan kuiz ko ittew..berapa kali dalam seminggu ko berjimak ngan laki ko?
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  musliha mustapha on Tue Sep 15, 2009 5:15 pm

WAKAKAKAKAAA AKU SUDAH STEAM NIH.............deep penetration..wakakakakaaaa.............. Cool Cool Cool Cool ....
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  Syuhardy@boy on Tue Sep 15, 2009 5:41 pm

shamshillah wrote:hmm..pjg lebar penerangan dd boy...paham le aku..lg 1 soalan..brp kali korg berjimak dlm seminggu... Very Happy ..direct sgt ke soalan aku neh.. Cool

depends la dgn keadaan..dulu time x de mikhail tu..aku rasa selalu giler...cuma time period jer aku x berjimak..aku usaha cara lain lak time period tu..hehehe..shila one thing je aku nk nasihat..time berjimak tu..suruh laki ko niat dlm ati nk dpt anak...bukan setakat nk melepaskan nafsu ayam serakah dia kat tubuh ko yg gebu itu..emmmm....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  musliha mustapha on Tue Sep 15, 2009 6:08 pm

Syuhardy@boy wrote:
shamshillah wrote:hmm..pjg lebar penerangan dd boy...paham le aku..lg 1 soalan..brp kali korg berjimak dlm seminggu... Very Happy ..direct sgt ke soalan aku neh.. Cool

depends la dgn keadaan..dulu time x de mikhail tu..aku rasa selalu giler...cuma time period jer aku x berjimak..aku usaha cara lain lak time period tu..hehehe..shila one thing je aku nk nasihat..time berjimak tu..suruh laki ko niat dlm ati nk dpt anak...bukan setakat nk melepaskan nafsu ayam serakah dia kat tubuh ko yg gebu itu..emmmm....
...ekekeke huiiissshh daddy boy,,ko taauu jek shilla tu gebu yeaa,,ekekeke,,ooo ada pasang niat jugak ke daddy boy,idok le keh tauu...aku dulu pun main taborr jek,bila cek ada 2 line,hmm koyak le kerang tu lepas 8 bulan stengah,,,wakakakakaaa....... I love you I love you
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  normazura on Tue Sep 15, 2009 8:06 pm

ya allah shilla ..... ko x leh sabo skit ke ..... bwk2 le buat kuiz slps bulan pose ....... ishkkkkkkkkk malu i baca korang nye statement .... auuuuuuuuuuwwwwww Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  anizawati ahmad mansor on Tue Sep 15, 2009 8:44 pm

perbincangan yg agak menarik..... tgh amik mood nk cerita gak ni..... hehehe..... sahril tu dh kawen ke? mcm tau jer.....
avatar
anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 37
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  Dato' K on Wed Sep 16, 2009 9:30 am

mak aiiii...macam rancangan jeruas idol la pulak....si sharil pun jadik juri ke??? kalo setakat nengok dvd/vcd, tak cukup lg syarat nak jadik juri tu...heheheheh...bantai la weiiiii...

anyhow, mcm mummy2 n daddy2 kat dalam forum ni, aku pun rasa - baby boy or baby girl, janji sihat n selamat baby n mummynya dah syukur alhamdulillah...jgn risau, allah tu ada la plan nya utk kite nih..musti ada sbb ngapa dia bg kite baby boy or baby girl...selain dr aksi akrobatik dan lagak ngeri, perhaps buleh juga amalkan baca surah maryam ke, surah yusuf ke..ada rejeki, allah kasik la baby yg mcm ko mintak ittew...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  shamshillah on Wed Sep 16, 2009 10:13 am

aku suka dd boi ni jwb ikhlas..niat, insyallah selalu lps solat isyak jemaah ngan suami dia dah siap doa..zc ni panduan tuk ko, ajak laki ko nanti solat jemaah..ko akan rasa lebih tenang, bahagia, dan mengeratkan kasih syg..dpt pahala lebih lak tuh..shahdu dgr suami bc doa tau..inilah kelebihan org berumahtangga...korg yg lain tu x yah la korg memalu wei..ini kira perbincangan ilimiah nih..aku nak tau jer...bole la aku praktik mana yg patut...thanks la dato' k ye..insyallah aku amalkan le baca surah2 tuh suma..ramadhan kali ni baru sempat abis 6 juzuk saja..slow gile ngaji..harap bertemu ramadhan tahun depan..layan suami dikira ibadat gak kan..bertambah gak la pahala aku..amin..sahril..aku ikut mood laki aku..kdg2 tiap2 mlm...kdg selang2....kdg seminggu sekali je..layan je la..tp aku heran la ko ni..mcm expert giler...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  Dato' K on Wed Sep 16, 2009 10:39 am

bagus2......aku doakan ko dpt lah baby cepat2....janji dah ada niat, doa byk2,...n of course ko buat la apa jugak stunt ato lagak ngeri yg sesueiiii...kalo x confident, xyah la ikut bulat2..ko jgn kira la mus n daddy boy itteww...diorang taekwando dah black belt.....
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  zamrirauf on Wed Sep 16, 2009 11:43 am

x sanggup nak tulis......malu kaweh wehhhh..
avatar
zamrirauf

Posts : 48
Join date : 2009-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  sahril sarudin on Wed Sep 16, 2009 11:46 am

shamshillah wrote:aku suka dd boi ni jwb ikhlas..niat, insyallah selalu lps solat isyak jemaah ngan suami dia dah siap doa..zc ni panduan tuk ko, ajak laki ko nanti solat jemaah..ko akan rasa lebih tenang, bahagia, dan mengeratkan kasih syg..dpt pahala lebih lak tuh..shahdu dgr suami bc doa tau..inilah kelebihan org berumahtangga...korg yg lain tu x yah la korg memalu wei..ini kira perbincangan ilimiah nih..aku nak tau jer...bole la aku praktik mana yg patut...thanks la dato' k ye..insyallah aku amalkan le baca surah2 tuh suma..ramadhan kali ni baru sempat abis 6 juzuk saja..slow gile ngaji..harap bertemu ramadhan tahun depan..layan suami dikira ibadat gak kan..bertambah gak la pahala aku..amin..sahril..aku ikut mood laki aku..kdg2 tiap2 mlm...kdg selang2....kdg seminggu sekali je..layan je la..tp aku heran la ko ni..mcm expert giler...

hehehehe..ANI aku belom kawin ler..

ok ler tu shillah..yang penting bukan berapa kali ko buat pun..janji dua2 berkeinginan dan mampu melakukan nyer..hehehehehe..bukan nyer expert ler shillah oii..cuma tau gak ler sket2 tentang ilmu dalam kain ni..kadang2 terbaca..kadang2 terdengar..kadang2 ter...opsss..terlebih sudah..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  shamshillah on Wed Sep 16, 2009 11:53 am

oopss...mmg terlebih la ko ni sahril.. bounce bounce ..zam ko mmg pemalu kan..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  sahril sarudin on Wed Sep 16, 2009 12:10 pm

shillah..shillah..aku dah dapat dah formula baru..ni aku tanya kat kawan sekerja aku..kata nyer kalau nak anak laki2 lepas settle ko bersetubuh ngan laki ko..harap ko leh mengiring ke belah kanan..dan banyak kan memakan makanan sea food..kalau anak pompuan plak katanya lepas ko settle bersetubuh ngan laki ko tu..ko mengiring plak ke sebelah kiri..dan banyak kan memakan makannan berasid dan bergas..itu sajer ler katanyer..bak kata kawan2 lain yang memberi pendapat mereka apa2 pun semua adalah kuasa Tuhan..tapi tak jugak salah kalau ko nak usaha..tak gittew?
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  Syuhardy@boy on Wed Sep 16, 2009 4:04 pm

Hahaha..shila apa yg aku jawab tu actually dari pengalaman aku..hehehe...tapi mcm ckp datuk K tu btl..ni sumer rezeki yg Allah bg kt kita..laki ke pompuan ke terima jer..janji kita ada zuriat...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  najib on Wed Sep 16, 2009 6:17 pm

hahahha......aku suka topic ni smpai keras perut gelak ...heheheh

papun perbincangan korang ni dpt gak menambah ilmu didada....aku pun cam shilla jugak rasanya perlukan 'bimbingan' pakar2 cam korang. boley??? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

sbb aku punya ilmu belum keluarkan 'produknya' so aku rs aku tak nak komen or share apa2 la kat sini...aku pun segan walaupun aku pemuda lembah klau paling open minded Laughing Laughing Laughing , aku rs kalau off record aku mungkin boleh cerita/ share macam2 kat ko shilla. aku cam ko so far boleh usaha, doa setakat terdaya....aku percaya lambat cepat ada hikmahnya.....insyaallah mudah2an ramadan ni bwk berita gembira utk kita, sapa tau kan Razz Razz Razz
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  yard dean on Wed Sep 16, 2009 9:42 pm

shamshillah wrote:wei korg..saje je nak tanya 18sx sket...aku ada bc kalo nak dpt anak laki.position suami kat atas n deep penetration..betul ke nih..apakah maksud deep penetration tuh....leh share pengalaman korg..hehe

hampir pengsan aku membaca topik ini.. isk isk maka saya yang sopan ini mengundurkan diri la dari arena tread ini... gila pening nak sambung muka hadapan
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  zckyra on Thu Sep 17, 2009 12:59 pm

shamshillah wrote:aku suka dd boi ni jwb ikhlas..niat, insyallah selalu lps solat isyak jemaah ngan suami dia dah siap doa..zc ni panduan tuk ko, ajak laki ko nanti solat jemaah..ko akan rasa lebih tenang, bahagia, dan mengeratkan kasih syg..dpt pahala lebih lak tuh..shahdu dgr suami bc doa tau..inilah kelebihan org berumahtangga...korg yg lain tu x yah la korg memalu wei..ini kira perbincangan ilimiah nih..aku nak tau jer...bole la aku praktik mana yg patut...thanks la dato' k ye..insyallah aku amalkan le baca surah2 tuh suma..ramadhan kali ni baru sempat abis 6 juzuk saja..slow gile ngaji..harap bertemu ramadhan tahun depan..layan suami dikira ibadat gak kan..bertambah gak la pahala aku..amin..sahril..aku ikut mood laki aku..kdg2 tiap2 mlm...kdg selang2....kdg seminggu sekali je..layan je la..tp aku heran la ko ni..mcm expert giler...

eh shila, bile masa aku baca topic kowang nih, kan udah ditulis dic2 18sx dan dah berkawin sahaja..... Wink

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum