kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  zckyra on Mon Oct 26, 2009 1:42 pm

ahhahhaaaa.... aku gelak jap yek sbb trus teringat kt mus,,, mesti dia manipulate ayat last ko yg sungguh keliru itewww lol! afro lol! elephant
yup, MRCB,, adeq aku pernah keje c2,, wat praktikal,, kat kl sentral tu,,,gaji dia memang ngam kt situ, tp time dia nak masuk situ dpt offer kat kedah jeww sbb baru2 downturn kan.... x dapek HQ,,,waaa ngam la Dato' dapat situ,,, sudah pakai keta besa2 nanti jgn lupa sama aku..... he he he he he he rendeer rendeer

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  Dato' K on Mon Oct 26, 2009 1:43 pm

Dato' K wrote:
zckyra wrote:ko nk pigi keje lepas ni nanti,, kompeni ape kamal,,..

kompeni barrew merk ittew opisnyew di kl sentral gittew...dia sbnrnyew yg develop kl sentral...nokzs penah dengew compeni nama - MRCB takszz?? merk keje ngan compeni ittew le lps innew...projek nya membesorkan apa yg kecik kat area sittew..

projek merk new, mmg sesuei la ngan shahril nokzsss...tak koser....
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  zckyra on Mon Oct 26, 2009 2:16 pm

adakah ko mau buat projek ngan sahril lak ke nokzss,,,,, sesuai??? projek apekah iteww yg baru bangat itewww,,,

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  Dato' K on Mon Oct 26, 2009 2:54 pm

zckyra wrote:adakah ko mau buat projek ngan sahril lak ke nokzss,,,,, sesuai??? projek apekah iteww yg baru bangat itewww,,,

kan ker projek merk ittew membesorkan apa yg kecik...maka nyew, sessuei la utk nokzss shahril yg serba serbi kecik ittew.....

takde lah...gurau ajew..aku kat kl ittew akan membesorkan jalan dan membuat flyover2 barrew di sekeliling kl sentral ittew...kat jalan travers, jalan brickfield..gittew lah....
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  zckyra on Mon Oct 26, 2009 3:01 pm

terjamin sket kan sbb aku rasa masih ada pegangan kerajaan lagi atas syarikat iteww,, bukan pegangan lain ya sahril,,, utk pantun bab kecik2 niey,, bukankah ko Dato gerangan yang dimaksudkan itewww,,,, tp yela gak, skang ni kat mana kan,, kechil lew,,, balik kl sok membesar seiring lew ngan pojek..... ekekekeekkeeeee
p/s : aku skang makin terer lak, btul ckp shila, x yah belajar sgt, cepat jew masok bab2 cmnie..... but i like......merk???????????? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  shamshillah on Mon Oct 26, 2009 5:09 pm

Dato' K wrote:
zckyra wrote:adakah ko mau buat projek ngan sahril lak ke nokzss,,,,, sesuai??? projek apekah iteww yg baru bangat itewww,,,

kan ker projek merk ittew membesorkan apa yg kecik...maka nyew, sessuei la utk nokzss shahril yg serba serbi kecik ittew.....

takde lah...gurau ajew..aku kat kl ittew akan membesorkan jalan dan membuat flyover2 barrew di sekeliling kl sentral ittew...kat jalan travers, jalan brickfield..gittew lah....

mmg elok sgt le kamal.letih aku lalu jln travers n brickfiled n sekitar kl sentral yg tersgt la jam nyer itu..kalo ada jln alternatif sng sket nak g kl sentral n midvalley..murah rezeki ko kamal..bukan sng nak join company lain..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  Dato' K on Mon Oct 26, 2009 5:24 pm

shamshillah wrote:
Dato' K wrote:
zckyra wrote:adakah ko mau buat projek ngan sahril lak ke nokzss,,,,, sesuai??? projek apekah iteww yg baru bangat itewww,,,

kan ker projek merk ittew membesorkan apa yg kecik...maka nyew, sessuei la utk nokzss shahril yg serba serbi kecik ittew.....

takde lah...gurau ajew..aku kat kl ittew akan membesorkan jalan dan membuat flyover2 barrew di sekeliling kl sentral ittew...kat jalan travers, jalan brickfield..gittew lah....

mmg elok sgt le kamal.letih aku lalu jln travers n brickfiled n sekitar kl sentral yg tersgt la jam nyer itu..kalo ada jln alternatif sng sket nak g kl sentral n midvalley..murah rezeki ko kamal..bukan sng nak join company lain..

heeeeee, midvalley je yg ko tau, ye.....

lepas innew, jalan di sittew di tengah2 nyew, akan dibina flyover, gittew..aku tak nengok lagi detail design nyew..br di brief massew interview ittew jew...nanti masa construction, jgn le uolzs ludah2 merk kalo uolzs nampak merk kat tepi jln ittew sbb mcm nak lg jam masa construction nantew..tp merk janji uolzsszz, merk akan pikir camana nak meminimumkan jem ittew..merk alter2 la sket design nye ittewww, uolzssss..

alhamdulillah, rezeki anak2 aku la kot, shilla.....aku dah bosan bangat duduk jb ni..cam siol jew, uolzsss.....tak sabar merkz nak tunggu 27.11 inney...merk punya last day, uolzssssss...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  sahril sarudin on Tue Oct 27, 2009 10:37 am

wah wah wah..zack carut merk yer..aku pun ada gak dengar2 pasal projek menaiktaraf jalan kat briekfield ni..dapat tentangan kata nyer dari penduduk kat situ..konpius aku..yer lah kat situ kan banyak ker..ling..so paham2 jer ler..tak silap dengar alasan nyer susah nak jemput anak sekolah..apa2 jer ntah..tapi kawasan tu memang sesak..geli lah..

kat situ pun kawasan banyak penyedap..harap2 ler iman ko kuat kamal oii..wakakakakaka..sedap kah penyedap ittew?tak sedap kot sebab kerang hangus..opsssssssss!!
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  Dato' K on Tue Oct 27, 2009 10:42 am

sahril sarudin wrote:wah wah wah..zack carut merk yer..aku pun ada gak dengar2 pasal projek menaiktaraf jalan kat briekfield ni..dapat tentangan kata nyer dari penduduk kat situ..konpius aku..yer lah kat situ kan banyak ker..ling..so paham2 jer ler..tak silap dengar alasan nyer susah nak jemput anak sekolah..apa2 jer ntah..tapi kawasan tu memang sesak..geli lah..

kat situ pun kawasan banyak penyedap..harap2 ler iman ko kuat kamal oii..wakakakakaka..sedap kah penyedap ittew?tak sedap kot sebab kerang hangus..opsssssssss!!

mintak jauh la shahril oiii..jangan ko yg jadik penyedap kat sittew, sudah la...kalo aku jumpa ko, siap la...merk ketuk kepala nokzss ngan jengkaut ittew...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  sahril sarudin on Tue Oct 27, 2009 10:49 am

woitt..ketuk paler merk ngan jengkaut..better kalau ko gelek merk ngan steamroll tu jer..wakakkakakaka..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  musliha mustapha on Tue Oct 27, 2009 11:35 am

peehhh koang nih,aku br jek nak merasa sibuk kerja 2 3 hai innew,trus merk terlepas pandang belakang congkak dgn posting uolsszz...ehh datok,27 nov kan raya aji,,hapee kess keja masa raya aji..ajinamoto sungguh..eheheeehehe... MRCB tu bagus gak tu,kompeni org melayu,aku merasa gak dulu,ehh smpai skang pun merasa yg melayu lagi lahhh ! opss terlebih sudahhh..1997 aku juin emartel,subsidiary MRCB laa,best woo,dinner sesaja tiap2 bulan,,akarkk layan la makan free kat PWTC gittew,pastu emartek dah kena jual ke telekom..aderr aku kesah ??..ahaks,,,anyway datok,good luck for ur new job.semoga datok dpt mmbesar kan apa2 yg kechik ittew la yeww,,tak koser merk,merk dah cukup besarr noksszz,utilization jek kureng,,eekekekekee.... What a Face alien cat cat
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  zckyra on Tue Oct 27, 2009 12:07 pm

musliha mustapha wrote:peehhh koang nih,aku br jek nak merasa sibuk kerja 2 3 hai innew,trus merk terlepas pandang belakang congkak dgn posting uolsszz...ehh datok,27 nov kan raya aji,,hapee kess keja masa raya aji..ajinamoto sungguh..eheheeehehe... MRCB tu bagus gak tu,kompeni org melayu,aku merasa gak dulu,ehh smpai skang pun merasa yg melayu lagi lahhh ! opss terlebih sudahhh..1997 aku juin emartel,subsidiary MRCB laa,best woo,dinner sesaja tiap2 bulan,,akarkk layan la makan free kat PWTC gittew,pastu emartek dah kena jual ke telekom..aderr aku kesah ??..ahaks,,,anyway datok,good luck for ur new job.semoga datok dpt mmbesar kan apa2 yg kechik ittew la yeww,,tak koser merk,merk dah cukup besarr noksszz,utilization jek kureng,,eekekekekee.... What a Face alien cat cat

wakakakaaa,, aku pon tergoda gak, tangan2 ku ingin menaip,,,,bukan ke Dato' berkata itu hari last dia,, so dia raye dulu ngan cine tu baru balik raya,, apala ko mus,, tang raya mesti nampak kan,, ko balik x raya haji nan syahdu iniww.. clown Suspect

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  Dato' K on Tue Oct 27, 2009 12:28 pm

zckyra wrote:
musliha mustapha wrote:peehhh koang nih,aku br jek nak merasa sibuk kerja 2 3 hai innew,trus merk terlepas pandang belakang congkak dgn posting uolsszz...ehh datok,27 nov kan raya aji,,hapee kess keja masa raya aji..ajinamoto sungguh..eheheeehehe... MRCB tu bagus gak tu,kompeni org melayu,aku merasa gak dulu,ehh smpai skang pun merasa yg melayu lagi lahhh ! opss terlebih sudahhh..1997 aku juin emartel,subsidiary MRCB laa,best woo,dinner sesaja tiap2 bulan,,akarkk layan la makan free kat PWTC gittew,pastu emartek dah kena jual ke telekom..aderr aku kesah ??..ahaks,,,anyway datok,good luck for ur new job.semoga datok dpt mmbesar kan apa2 yg kechik ittew la yeww,,tak koser merk,merk dah cukup besarr noksszz,utilization jek kureng,,eekekekekee.... What a Face alien cat cat

wakakakaaa,, aku pon tergoda gak, tangan2 ku ingin menaip,,,,bukan ke Dato' berkata itu hari last dia,, so dia raye dulu ngan cine tu baru balik raya,, apala ko mus,, tang raya mesti nampak kan,, ko balik x raya haji nan syahdu iniww.. clown Suspect

sbb 27.11 ittew ari raya aji lah, maka merk mengambil keputusan menjadikannya ari last day merk n takyah la merk kerje ari ittew...huahuahua...actually esok br aku anto surat resign....

MRCB innew mmg one of the GLC...merk mmg tekan abis masa intview dullew...mmg merk takde tolak ansur, gittew...nak service 1st class dr merk, kena bayo 1st class la, ye tak?? shahril pakar la bab2 innew...huahuahua....merk pun mmg dah lama nak keje ngan melayu pulak lah...dr dullew merk keje ngan kapir mmg best esp. in terms of reward n experience, tp bila pkir2 balik, drp aku kayakan kapir, biarlah aku kayakan melayu gittew..lgpun better offer...insyaallah, niat baik, one day allah bg lah balasannyew, gittew...mana tau, ada rejeki merk, dpt naik jadik big boss keww...buleh la kita teruskan projek jual mangkuk tandas...shahril separa bugil pun xper, nokzsss...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  sahril sarudin on Tue Oct 27, 2009 1:58 pm

teruju sangat aku dengar bila kamal demand salary 1st class..paling koman pun 5 angka gittew..sampai tahap nak memuncak plak rasanya..tapi ko hengat kamal..akan aku tuntut projek mangkun jamban ko ittew sampai ke Question Question Question ..bukan apa..teringin sangat nak pose seksi depan kamal sambil berkemban pakai kain batik sambil mengcangkung atas mangkuk jamban..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  Dato' K on Tue Oct 27, 2009 5:26 pm

sahril sarudin wrote:teruju sangat aku dengar bila kamal demand salary 1st class..paling koman pun 5 angka gittew..sampai tahap nak memuncak plak rasanya..tapi ko hengat kamal..akan aku tuntut projek mangkun jamban ko ittew sampai ke Question Question Question ..bukan apa..teringin sangat nak pose seksi depan kamal sambil berkemban pakai kain batik sambil mengcangkung atas mangkuk jamban..

gaji aku sikit je lah...selain projek mangkuk tandas, merk nak joint venture projek pertanian ngan ko, nokzss...tanam apa??nokzss pikew la sendirewww..hahahaha..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  shamshillah on Wed Oct 28, 2009 9:08 am

Dato' K wrote:
sahril sarudin wrote:teruju sangat aku dengar bila kamal demand salary 1st class..paling koman pun 5 angka gittew..sampai tahap nak memuncak plak rasanya..tapi ko hengat kamal..akan aku tuntut projek mangkun jamban ko ittew sampai ke Question Question Question ..bukan apa..teringin sangat nak pose seksi depan kamal sambil berkemban pakai kain batik sambil mengcangkung atas mangkuk jamban..

gaji aku sikit je lah...selain projek mangkuk tandas, merk nak joint venture projek pertanian ngan ko, nokzss...tanam apa??nokzss pikew la sendirewww..hahahaha..

projek pertanian camne nih..kalo la betul2 aku teringin nak join...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  sahril sarudin on Wed Oct 28, 2009 10:24 am

ehhh..sabar ler shillah..aku ngan kamal pun belom meeting lagi..hrmmm..projek pertanian.. Idea confused Idea confused
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  zckyra on Wed Oct 28, 2009 5:34 pm

sahril sarudin wrote:teruju sangat aku dengar bila kamal demand salary 1st class..paling koman pun 5 angka gittew..sampai tahap nak memuncak plak rasanya..tapi ko hengat kamal..akan aku tuntut projek mangkun jamban ko ittew sampai ke Question Question Question ..bukan apa..teringin sangat nak pose seksi depan kamal sambil berkemban pakai kain batik sambil mengcangkung atas mangkuk jamban..

nokzs, ko jgn lupa reaksi muka yg paling penting yaaa, kepuasan setelah hajat tercapai,, kompem jualan mencanak2 cakap lu.... bom cheers Basketball

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  zckyra on Wed Oct 28, 2009 5:38 pm

sahril sarudin wrote:ehhh..sabar ler shillah..aku ngan kamal pun belom meeting lagi..hrmmm..projek pertanian.. Idea confused Idea confused

teruja la aku dengan pojek kowang neh,,, lebey best bile kamal nak wat pojek ngan sahril,, he he he he seronotnyeeee... bounce bounce
untuk pojek pertanian ni kene pastikan kowang wat scale besar n komersial, kalo takat nak tanam pisang 10,20 pokok depan umah aku, maka kowang jual la pisang kowang sendiri,,,itew ajela cabarannya pojek pertanian iniw, lum lagi ko menternak, kene sendirik gak yg spend masa pada haiwan ternakan ko tersebut, takat pinjaman berlambak skang niw,, samada kitew rela nk berkorban jiwa n raga sajala.... Sleep Sleep

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  sahril sarudin on Wed Oct 28, 2009 5:42 pm

semestinyer ler zack oii..takut ko tak sampai hati nyer nanti tgk nyer nanti..tema nya.."mangkuk jamban , mengekspresi dirimu" ataupun.."nak tau kenapa menggunakan mangkuk jamban sherrytake vintage? ..kerana bontotku begitu berharga"..kless kan?
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  musliha mustapha on Thu Oct 29, 2009 4:18 pm

sahril sarudin wrote:semestinyer ler zack oii..takut ko tak sampai hati nyer nanti tgk nyer nanti..tema nya.."mangkuk jamban , mengekspresi dirimu" ataupun.."nak tau kenapa menggunakan mangkuk jamban sherrytake vintage? ..kerana bontotku begitu berharga"..kless kan?
,,wakakakaaaa tertekan merk tin mmbaca akan posting koang yg maha jamban innew..aku ada gak usyar2 kawan2 buat pojek agro mcm tu,,mmg memenatkan kerja nya,tp its worht la kalo untung,kalo rugi,binatang kena penyakit,org2 dengki,,,nanges tahap cirit gak laa kan,,,sahril,,utk lebih meyakin kan akan kekuatan mangkuk ittew,gunakan beberapa saiz bontot,,,merkk tin relaa jd modelnya jugaa,,,waakakakakakaaa.... afro afro lol! lol!
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  zckyra on Thu Oct 29, 2009 5:02 pm

musliha mustapha wrote:
sahril sarudin wrote:semestinyer ler zack oii..takut ko tak sampai hati nyer nanti tgk nyer nanti..tema nya.."mangkuk jamban , mengekspresi dirimu" ataupun.."nak tau kenapa menggunakan mangkuk jamban sherrytake vintage? ..kerana bontotku begitu berharga"..kless kan?
,,wakakakaaaa tertekan merk tin mmbaca akan posting koang yg maha jamban innew..aku ada gak usyar2 kawan2 buat pojek agro mcm tu,,mmg memenatkan kerja nya,tp its worht la kalo untung,kalo rugi,binatang kena penyakit,org2 dengki,,,nanges tahap cirit gak laa kan,,,sahril,,utk lebih meyakin kan akan kekuatan mangkuk ittew,gunakan beberapa saiz bontot,,,merkk tin relaa jd modelnya jugaa,,,waakakakakakaaa.... afro afro lol! lol!

ekkeekee,, aku setuju sahril cadangan mus iteww,, saiz bontot2 kene guna yg medium, supersize, maha supersaiz untuk jaminan ketahanan mangkuk tandas tsbt,,ekekekeeeeeee...
well, kalu pojek agro ni ko kene ler berkorban masa utk tumpukan perhatian kt demeh tu,, cam tanam2an dalam 3-4 bulan n kalu ternak2an dalam 6-12 bulan gitew la kurang lebey,, pas 2 ko bley la nk lawat2 aje ke, wat pojek lain ke,, sbb kite kene serasikan diri n tau n belajar problem occured n cara mengatasinyee,, sbg contoh la kan,, selagi lembu or b*** ko yg dibela tu x sakit,, camner ko nk tau cara nk atasi n mencegahnya nanti,, abg aku yg wat pojek itik pon, beli 400 ekor anak itik, mati ratus ekor gak, yg 1st batch x silap aku, x sampai ratus pon idupnyee..,, tu blum lagi masalah kebusukan ternakan bile dh ramai2 giteww,,, tp bile ko dh berhadapan ngan problem camni boleh la ko tackle nanti,, pasaran lak, usaha kene dari ko dulu,, sbb buyer xde dtg cari ko,, ko kene cari diaorg dulu,, abg2 aku 2 p jual kt segala pasar yg ada dulu sbb itik ni mahal n pasaran melayu lak kurang,, nk pulak kt raub ni kan...paham ajewla,, apepun sume mende nk menjadi(blum brjaya lg tu!!!!) kene la ada pengorbanan dan usaha dari kite,, tp sure punye bile dh nampak hasil kepuasan pun x terhingga kan,, tgk ajela yg mana dah wat pojek dulu, kuar 1,2 produknya,, seronok gilerrr,, rasa cam dh berjaya n sempurna hidopp ajeww kan,,,wakakakakakaaaaa, aku ngan sahril ajela blom mencapai kejayaan lagi nih,, shila on waiting listt,,, ekekekekekeeee... bounce tongue lol! afro lol! afro

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  sahril sarudin on Thu Oct 29, 2009 5:33 pm

hrmm..aku sebagai model utama menolak cadangan itu bulat2..perlu diingat saiz bontot tidak menjadi isu sejagat..hehehehehe..lagipun aku nak jadi model mangkuk jamban ni sorang2..tak nak share2..aku tak suka poligami..aku tetap nak pose sorang2 depan kamal..wakakakakaka..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  zckyra on Thu Oct 29, 2009 5:56 pm

hampeeeh,, terasa unsur diva lak walaupun tahap tukang pegang kasut diva pun ko memang x nak capai,, jawapan ko sahril,, Cool Cool
x sangker merk model mangkuk jamban iniww menjadi siulan n rebutan nokzsss,, maklumlah pojek gempak.. What a Face Shocked wakakakaa... apepun selamat berjaya kepada kamal d Dato',,, Razz Razz

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  musliha mustapha on Mon Nov 02, 2009 5:18 pm

sahril sarudin wrote:hrmm..aku sebagai model utama menolak cadangan itu bulat2..perlu diingat saiz bontot tidak menjadi isu sejagat..hehehehehe..lagipun aku nak jadi model mangkuk jamban ni sorang2..tak nak share2..aku tak suka poligami..aku tetap nak pose sorang2 depan kamal..wakakakakaka..
,aku mmg nak jugak2 menjadi rakan seduet sahril jd model montot bulat,walopun sahril menolak cadangan innew bulat2..merk tin tetap nak membulatkan tekad meronggeng bersama seiring dan sejalan,bukan londeh ditepiww jalan ye nokzzss....wakakakaaaa...pojek hebatt i likeee,, cheers cheers cheers cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum