kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

View previous topic View next topic Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  zckyra on Wed Nov 04, 2009 10:22 pm

musliha mustapha wrote:
sahril sarudin wrote:hrmm..aku sebagai model utama menolak cadangan itu bulat2..perlu diingat saiz bontot tidak menjadi isu sejagat..hehehehehe..lagipun aku nak jadi model mangkuk jamban ni sorang2..tak nak share2..aku tak suka poligami..aku tetap nak pose sorang2 depan kamal..wakakakakaka..
,aku mmg nak jugak2 menjadi rakan seduet sahril jd model montot bulat,walopun sahril menolak cadangan innew bulat2..merk tin tetap nak membulatkan tekad meronggeng bersama seiring dan sejalan,bukan londeh ditepiww jalan ye nokzzss....wakakakaaaa...pojek hebatt i likeee,, cheers cheers cheers cheers

wakakakakakkakaaaa ,,,walauapapun isu londeh tatap menjadi pojaan hatimu muss,, n btw camner ko tau montot sahril iteww bolat,, jika ya berapakah diameternya?? kene fit ngan ukuran mangkuk jamban nyah!!! barulah anda rasakan perbezaannya,,, dijamin n ada cop sirim!!!! afro lol!

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  musliha mustapha on Mon Nov 09, 2009 5:12 pm

zckyra wrote:
musliha mustapha wrote:
sahril sarudin wrote:hrmm..aku sebagai model utama menolak cadangan itu bulat2..perlu diingat saiz bontot tidak menjadi isu sejagat..hehehehehe..lagipun aku nak jadi model mangkuk jamban ni sorang2..tak nak share2..aku tak suka poligami..aku tetap nak pose sorang2 depan kamal..wakakakakaka..
,aku mmg nak jugak2 menjadi rakan seduet sahril jd model montot bulat,walopun sahril menolak cadangan innew bulat2..merk tin tetap nak membulatkan tekad meronggeng bersama seiring dan sejalan,bukan londeh ditepiww jalan ye nokzzss....wakakakaaaa...pojek hebatt i likeee,, cheers cheers cheers cheers

wakakakakakkakaaaa ,,,walauapapun isu londeh tatap menjadi pojaan hatimu muss,, n btw camner ko tau montot sahril iteww bolat,, jika ya berapakah diameternya?? kene fit ngan ukuran mangkuk jamban nyah!!! barulah anda rasakan perbezaannya,,, dijamin n ada cop sirim!!!! afro lol!
,,bulat laaa,,kalo 4 segi ,sahril kena pakai sluar mcm spongebob squarepants laaa Zc...ekekeke,, cheers rabbit
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  sahril sarudin on Mon Nov 09, 2009 11:19 pm

adoiiiiiiiii..nasib baik lah ko tanya diameter bontot merk jerkkk..dibuatnyer soalan ko tu tanya diameter lobong bontot merk..kacau dan parah merk dibuat nyerr.. albino albino
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  musliha mustapha on Tue Nov 10, 2009 10:26 am

sahril sarudin wrote:adoiiiiiiiii..nasib baik lah ko tanya diameter bontot merk jerkkk..dibuatnyer soalan ko tu tanya diameter lobong bontot merk..kacau dan parah merk dibuat nyerr.. albino albino
org pertama nak tlg ukur mesti dadi boy,tp sebb dia sibuk yg terlampau skang ni,sure datok dgn rela hati sudi menjadi juruukur diameter rektum mu ittew sahril oiiii,,,ekekekeke merk tin tak minat ukur lubang kunyit,ukur torpedo boley laa,,wakakakakaa... Razz alien alien alien
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  sahril sarudin on Tue Nov 10, 2009 6:04 pm

wakakakakaka..siot jer kan..kalau merk tak masuk kan input nyer kunyit..masakan output nya leh jadi kunyit nokkkkkkkzzz..kincah @ bilas ler dulu nokkkkkkkkkzzz..hehehehehe geek geek
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  musliha mustapha on Wed Nov 11, 2009 2:04 pm

sahril sarudin wrote:wakakakakaka..siot jer kan..kalau merk tak masuk kan input nyer kunyit..masakan output nya leh jadi kunyit nokkkkkkkzzz..kincah @ bilas ler dulu nokkkkkkkkkzzz..hehehehehe geek geek
..wakakakaaa kincah@bilas will be chapter 16ratuss,,,,sahril,aku tak pandai bab nihh,... Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  sahril sarudin on Wed Nov 11, 2009 3:30 pm

aku pandai sket2 bab kincah @ bilas ni datin mus..tapi khusus untuk yang dah ada anak dan mau merancang keluarga..hehehehehe..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  Syuhardy@boy on Wed Nov 11, 2009 4:02 pm

haaaa..aku ada terbaca nama aku kena up nie...mangkuk jamban siapakah yg ingin diukuri oleh ku ini.....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  zckyra on Wed Nov 11, 2009 6:18 pm

sahril sarudin wrote:aku pandai sket2 bab kincah @ bilas ni datin mus..tapi khusus untuk yang dah ada anak dan mau merancang keluarga..hehehehehe..

waaaaaahaii apeke bab yg kowang bincangkan iniwww,, x tercapai akal merk!!!!!!! Suspect Suspect

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  musliha mustapha on Wed Nov 11, 2009 7:13 pm

zckyra wrote:
sahril sarudin wrote:aku pandai sket2 bab kincah @ bilas ni datin mus..tapi khusus untuk yang dah ada anak dan mau merancang keluarga..hehehehehe..

waaaaaahaii apeke bab yg kowang bincangkan iniwww,, x tercapai akal merk!!!!!!! Suspect Suspect
...wakakakaa,,adalah juga mencapah ke otak aku ni cemana gamaknya rasa di apam balik kan ittew,namun iman setebal kulit bawng ini menghalang.. Razz afro afro
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum