kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Page 2 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  musliha mustapha on Thu Oct 08, 2009 8:09 pm

zckyra wrote:
shamshillah wrote:aku suka dd boi ni jwb ikhlas..niat, insyallah selalu lps solat isyak jemaah ngan suami dia dah siap doa..zc ni panduan tuk ko, ajak laki ko nanti solat jemaah..ko akan rasa lebih tenang, bahagia, dan mengeratkan kasih syg..dpt pahala lebih lak tuh..shahdu dgr suami bc doa tau..inilah kelebihan org berumahtangga...korg yg lain tu x yah la korg memalu wei..ini kira perbincangan ilimiah nih..aku nak tau jer...bole la aku praktik mana yg patut...thanks la dato' k ye..insyallah aku amalkan le baca surah2 tuh suma..ramadhan kali ni baru sempat abis 6 juzuk saja..slow gile ngaji..harap bertemu ramadhan tahun depan..layan suami dikira ibadat gak kan..bertambah gak la pahala aku..amin..sahril..aku ikut mood laki aku..kdg2 tiap2 mlm...kdg selang2....kdg seminggu sekali je..layan je la..tp aku heran la ko ni..mcm expert giler...

eh shila, bile masa aku baca topic kowang nih, kan udah ditulis dic2 18sx dan dah berkawin sahaja..... Wink
..zc,kat kotak rokok pun ada gambar kanser paru2,maka smokerzz beli n isap gak kan,ni plak forum yg free ini,ko pun umah kat pdang pree kan,ehehehe.....shilla,,pd aku la kan,enjoy ur marriage life dulu coz koang br je kenal n bcinta kan,lagi ko pikir2 nak dpt babby,lg susah nanti nak lekat coz kalau stress masa main konda kondi,ovum payah nak kuar tau,,ekekkee...aku bgtau ni pun dr pengalaman aku gak,enjoy tahap gaban Z..besttt..ehehehe... clown clown sunny
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  shamshillah on Mon Oct 12, 2009 10:25 am

musliha mustapha wrote:zc,kat kotak rokok pun ada gambar kanser paru2,maka smokerzz beli n isap gak kan,ni plak forum yg free ini,ko pun umah kat pdang pree kan,ehehehe.....shilla,,pd aku la kan,enjoy ur marriage life dulu coz koang br je kenal n bcinta kan,lagi ko pikir2 nak dpt babby,lg susah nanti nak lekat coz kalau stress masa main konda kondi,ovum payah nak kuar tau,,ekekkee...aku bgtau ni pun dr pengalaman aku gak,enjoy tahap gaban Z..besttt..ehehehe... clown clown sunny

trying to enjoy my life..tp susah la nak ilangkan pikiran psal nak baby...agaknye rs diri dah tua..tu yg x sabo nak baby tuh..teringin sgt...mlm td siap mimpi dah pregnant..teruk betul la...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  sahril sarudin on Mon Oct 12, 2009 11:24 am

ermm..tol ler tu shillah..nanti lambat sangat ko beranak..mici marah kalau dah tua2 baru nak beranak..mici tu marah bukan apa takut ko takde energy masa nak push tu nanti..so elok ler sangat ko nak beranak skang ni..ko pun kawin dah agak lewat gittew..so tak yah ler nak enjoy2 sangat..wakakakaka..'kakak besar' kasi nasihat katanyer..aku sendiri pun tak tau ler boleh beranak ke tak..takut push2 tak kuar2..camna tu? Razz Razz
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  cliey on Mon Oct 12, 2009 1:35 pm

sherry, ko tak yah lah nak push2 ke...push up ker...
ko nak beranak aper?beranak tekak?? Suspect afro
Sleep
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  musliha mustapha on Mon Oct 12, 2009 5:01 pm

sahril sarudin wrote:ermm..tol ler tu shillah..nanti lambat sangat ko beranak..mici marah kalau dah tua2 baru nak beranak..mici tu marah bukan apa takut ko takde energy masa nak push tu nanti..so elok ler sangat ko nak beranak skang ni..ko pun kawin dah agak lewat gittew..so tak yah ler nak enjoy2 sangat..wakakakaka..'kakak besar' kasi nasihat katanyer..aku sendiri pun tak tau ler boleh beranak ke tak..takut push2 tak kuar2..camna tu? Razz Razz
camna ???? cam palat jek ayat ko tu,,,,,,suka merk,,,,,,,,,,waaakakakakakaaaa.......... lol! lol! lol! lol! lol! lol!
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  sahril sarudin on Mon Oct 12, 2009 11:48 pm

oooo..carut merk yer mus..ko dgr sini pantun aku nak jual kat ko ni..

mus mencarut katanya palat,
ermm..yummy yummy..i like..

silakan beli datin..ada berani?
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  Dato' K on Tue Oct 13, 2009 12:25 pm

Pergi ke kedai beli biskut merry,
Beli biskut merry pada hari selasa,
Ko nih sherry,
kalo cakap mcm org dah kawin, tak koser...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  sahril sarudin on Wed Oct 14, 2009 11:04 am

ishhh ko ni kamal..skang kan kita hidup di zaman berteknologi tinggi katanyer..org yang tak penah ke bulan pun leh rasa cam berada di bulan..simulasi lah katanyer..so ko anggap kan saje ler aku bersimulasi dalam bab ittew..aku bersimulasi ngan angelina jolie..boleh gittew? Question Question
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  musliha mustapha on Wed Oct 14, 2009 4:09 pm

sahril sarudin wrote:oooo..carut merk yer mus..ko dgr sini pantun aku nak jual kat ko ni..

mus mencarut katanya palat,
ermm..yummy yummy..i like..

silakan beli datin..ada berani?

alaaaaa tak mencabar merrk tin ( mak datin ) lansung noksszzzz..

aku mencarut aku taip palat,
ko jgn mcm2,akuni dah 2 minggu tak dapat.......

waakakakaa haaa sambung sambungggg....


ni jualan khas utk shilla


naik bas linsiong kat station,
shilla dah paham ke deep penetration ???.....

cheers cheers cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  musliha mustapha on Wed Oct 14, 2009 4:12 pm

Dato' K wrote:Pergi ke kedai beli biskut merry,
Beli biskut merry pada hari selasa,
Ko nih sherry,
kalo cakap mcm org dah kawin, tak koser...

datuk, aku tambah ajinamoto laaa ye

beli biskut merry hari selasa,
tapi hari ni dah hari rabu,
sian ko ye datuk beli biskut saja,
almaklommm dah tgh bulan uuuuuu............... lol! lol! lol! lol!
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  sahril sarudin on Wed Oct 14, 2009 4:23 pm

jap yer mus..aku tolong sambungkan..

adoi merana dah 2 minggu mus tak dapat..
aku tentusahkan poen mus dah ketat dan rapat..

boleh gittew?
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  cliey on Wed Oct 14, 2009 4:27 pm

Sherry, pantun ko tak best!!!wraghahhahaha Razz tongue geek
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  sahril sarudin on Wed Oct 14, 2009 4:32 pm

cliey wrote:Sherry, pantun ko tak best!!!wraghahhahaha Razz tongue geek

alahh..ok ler tu cik lee oii..bukan nyer aku nak masuk kejohanan berpantun pun..janji basic pantun tu dah orite kira lulus ler tu..ko ni ngada ngada tol ler cik lee oii.. study study
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  Dato' K on Wed Oct 14, 2009 4:32 pm

Kaum kafir quraisy tak pandai menganyam ketupat,
Sebab dia bukannya sambut hari raya hari yang bahagia,
kalau dah dua minggu tak mendapat,
padan muka ko mus, yayayayayayaaaa..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  sahril sarudin on Wed Oct 14, 2009 4:36 pm

Dato' K wrote:Kaum kafir quraisy tak pandai menganyam ketupat,
Sebab dia bukannya sambut hari raya hari yang bahagia,
kalau dah dua minggu tak mendapat,
padan muka ko mus, yayayayayayaaaa..

ni pantun ke foo key..sbb apa nyer kaum kafir quraisy nak ngayam ketupat..kat zaman jahiliah dulu ada daun kelapa ke nak dianyam wat ketupat..aduhhh..sakit ari ari aku gelak baca pantun ni..kalau ler guru guru bm kita tgk pantun camni..mengucap panjang ler diaorang gamaknya..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  cliey on Thu Oct 15, 2009 10:52 am

sahril sarudin wrote:
cliey wrote:Sherry, pantun ko tak best!!!wraghahhahaha Razz tongue geek

alahh..ok ler tu cik lee oii..bukan nyer aku nak masuk kejohanan berpantun pun..janji basic pantun tu dah orite kira lulus ler tu..ko ni ngada ngada tol ler cik lee oii.. study study

Mengada pun mengada kan lah sherry....tak koser merkk! Laughing Laughing
aku pun dah terbahak2 baca statement korang nie!ayoyo....kadawallee! (sempena dato' K menyambut deepavali)...wraghahhahaha geek drunken
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  musliha mustapha on Thu Oct 15, 2009 11:35 am

sahril sarudin wrote:jap yer mus..aku tolong sambungkan..

adoi merana dah 2 minggu mus tak dapat..
aku tentusahkan poen mus dah ketat dan rapat..

boleh gittew?
..ekeke meh aku tambah sirappppp....

sahril tentusahkan nokss merk tin ketat n rapat,
si cik li pulak kata dia mengada,
apa kess plak ko ni cik li nak kelatt kelatt,
ooo aku lupess ko pun bukan duduk bersamaaaa,
ko pun misss la jugaaa,,,,

pantun kerat 18 punyeeee,,,,, lol! lol! study elephant
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  musliha mustapha on Thu Oct 15, 2009 11:37 am

sahril sarudin wrote:
Dato' K wrote:Kaum kafir quraisy tak pandai menganyam ketupat,
Sebab dia bukannya sambut hari raya hari yang bahagia,
kalau dah dua minggu tak mendapat,
padan muka ko mus, yayayayayayaaaa..

ni pantun ke foo key..sbb apa nyer kaum kafir quraisy nak ngayam ketupat..kat zaman jahiliah dulu ada daun kelapa ke nak dianyam wat ketupat..aduhhh..sakit ari ari aku gelak baca pantun ni..kalau ler guru guru bm kita tgk pantun camni..mengucap panjang ler diaorang gamaknya..
..aku rasa pantun ni ditujukan pd kaum yahudi la sahril,,waakakakakadah tentu la doang anyam guna daun kurma...so ketupat jd la kurema...ahlan wa sahlan,,,ekekekeee.... tongue tongue tongue I love you
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  cliey on Thu Oct 15, 2009 1:31 pm

musliha mustapha wrote:
sahril sarudin wrote:jap yer mus..aku tolong sambungkan..

adoi merana dah 2 minggu mus tak dapat..
aku tentusahkan poen mus dah ketat dan rapat..

boleh gittew?
..ekeke meh aku tambah sirappppp....

sahril tentusahkan nokss merk tin ketat n rapat,
si cik li pulak kata dia mengada,
apa kess plak ko ni cik li nak kelatt kelatt,
ooo aku lupess ko pun bukan duduk bersamaaaa,
ko pun misss la jugaaa,,,,

pantun kerat 18 punyeeee,,,,, lol! lol! study elephant

tak koser merk nak layan pantun. tongue ....hahahhaha
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  shamshillah on Thu Oct 15, 2009 2:35 pm

musliha mustapha wrote:ni jualan khas utk shilla


naik bas linsiong kat station,
shilla dah paham ke deep penetration ???.....

cheers cheers cheers

ni la jawapan aku..

dah lama aku x naik bas linsiong kat station,
ada lg ke kat raub tu,
bukan setakat paham je deep penetration..
macam2 lg aku dah tau....

cheers cheers What a Face What a Face

terhibur la aku bc pantun korg nih suma..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  sahril sarudin on Thu Oct 15, 2009 3:45 pm

bagus betol shillah ni..cepat tol dia paham..

kepala kembang kepala kucop..
bagus ler camtu yop..

ehh shillah tak silap aku ko dulu ada title ratu air mata..so paham2 jer ler kan aku nak tanya apa..nangis tak ko shillah?mus jangan sibok nak jawab..soalan ni khas utk ratu air mata jer..wakakakakaka
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  musliha mustapha on Thu Oct 15, 2009 5:45 pm

cliey wrote:
musliha mustapha wrote:
sahril sarudin wrote:jap yer mus..aku tolong sambungkan..

adoi merana dah 2 minggu mus tak dapat..
aku tentusahkan poen mus dah ketat dan rapat..

boleh gittew?
..ekeke meh aku tambah sirappppp....

sahril tentusahkan nokss merk tin ketat n rapat,
si cik li pulak kata dia mengada,
apa kess plak ko ni cik li nak kelatt kelatt,
ooo aku lupess ko pun bukan duduk bersamaaaa,
ko pun misss la jugaaa,,,,

pantun kerat 18 punyeeee,,,,, lol! lol! study elephant

tak koser merk nak layan pantun. tongue ....hahahhaha
...dia layan perdagangan laa,,dia kan kelas PD dulu,,,

ini dia si cik li dah beranak dua,
dulu belajo kelas perdagangan,
weii cikli aku nak tanya,
ko mmg tak pandai BM kannnnnnnnnnnnn ??? kannnn !!...

ekekkeeee meriah meriah,,,ini la namanya generasi muda yg tak lupakan budaya @ merosakkan adat budaya,,,ekekkekee...
cheers cheers cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  musliha mustapha on Thu Oct 15, 2009 5:47 pm

sahril sarudin wrote:bagus betol shillah ni..cepat tol dia paham..

kepala kembang kepala kucop..
bagus ler camtu yop..

ehh shillah tak silap aku ko dulu ada title ratu air mata..so paham2 jer ler kan aku nak tanya apa..nangis tak ko shillah?mus jangan sibok nak jawab..soalan ni khas utk ratu air mata jer..wakakakakaka
..ok ok aku tak jawap,,aku nak pantun jek...

kepala kembang kepala kuncup,
Datok K keja kat johor baru,
betui ke shilla ko dah expat ??
nak aku ajarkan teknik yg baru ???

haaaa bg shilla jek jawap plak.... cheers cheers cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  shamshillah on Fri Oct 16, 2009 12:43 pm

kepala kembang kepala kuncup,
pebende la musliha ni merapu...
wah ada teknik baru ke yop...
meh la ajar aku nak tau...

kekeke...letih la aku layan pantun korg nih...aku x nangis la sahril...teruja..hahaha... bounce bounce bounce

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  sahril sarudin on Fri Oct 16, 2009 1:40 pm

huhuhuhu..tak silap cikgu tuah ler yang kasi title tu kat ko shillah kan..sbb projek kemahiran hidup ko asyik bermasalah jerr..hehehehe..shillah tak nangis ler mus..tahan sakit ler dia skang ni..opsss..sakit kah?
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum