kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Page 3 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  najib on Fri Oct 16, 2009 1:48 pm

sahril sarudin wrote:huhuhuhu..tak silap cikgu tuah ler yang kasi title tu kat ko shillah kan..sbb projek kemahiran hidup ko asyik bermasalah jerr..hehehehe..shillah tak nangis ler mus..tahan sakit ler dia skang ni..opsss..sakit kah?

hahahha.....part ni aku tak bole tahan gelak dah....hampeh ko sahril Laughing Laughing Laughing Laughing
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 38
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  musliha mustapha on Fri Oct 16, 2009 2:47 pm

shamshillah wrote:kepala kembang kepala kuncup,
pebende la musliha ni merapu...
wah ada teknik baru ke yop...
meh la ajar aku nak tau...

kekeke...letih la aku layan pantun korg nih...aku x nangis la sahril...teruja..hahaha... bounce bounce bounce
....huhuuuu teruja tu.mcm lagu ella la pulok....

musliha makan ikan kerapu,
sebab takde ikan keli,
musliha mmg suka merapu,
dia juga suka geli2,,,,,

cheers cheers cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  Dato' K on Fri Oct 16, 2009 3:20 pm

Pantun panjang ala-ala haram, khas buat Shilla n Mus,

Yahudi laknatullah pegi ke kedai yg tuan punya kedainya kaum kafir quraisy, untuk membeli jeruk asam boi,
Ko nak tau nyah, dia beli jeruk asam boi tu kan, untuk kegunaan masak memasak makanan yahudi, kadang2 makan sambil tengok bola live - pahang lawan kedah,
Ko jangan la ajar shilla teknik-teknik yang susah, mus oiii,
kang takut tulangnya patah...


Nei plak pantoun spara panjiang ala 1malaysia gittew, khas utk shahril nokzssss...

Pekerja asing berbangsa myanmar dan kemboja pergi ke saloon amoi cina untuk buat rambut fesyen ketak-ketak,
Sekali tengok kat saloon tu takde pun amoi, tp ada pulak yahudi makan asam boi,
Ko nih sherry, tanya org sakit ke tak?
kalau nak tau, cuba ko try buat ngan daddy boy....
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  sahril sarudin on Fri Oct 16, 2009 3:38 pm

aiyakkk..dah ko menjual pantun itu kamal..wajib ler aku membelinya..

one 2 one teknik biasa biasa..
sambil one 2 one kunyah mangga masam..
amboi kamal molot ko leh tahan berbisa..
apa kata jom kamal & daddy boi kita three sam..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  Dato' K on Fri Oct 16, 2009 3:58 pm

sahril sarudin wrote:aiyakkk..dah ko menjual pantun itu kamal..wajib ler aku membelinya..

one 2 one teknik biasa biasa..
sambil one 2 one kunyah mangga masam..
amboi kamal molot ko leh tahan berbisa..
apa kata jom kamal & daddy boi kita three sam..

ada satu hari tu kan, tak pasal2 je aku dipanggil ke pejabat suruhanjaya pencegahan rasuah,
baru je aku nak pegi, sekali tu ada la pulak apek mati terjun bangunan kat plaza masalam,
Threesome? Emmmmm, menarik juga cadangan itu, tak sabar lah,
Tapi....bila ku fikirkan azab Allah yg maha dahsyat di mahsyar kelak, nauzubillah....wassalam
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  sahril sarudin on Fri Oct 16, 2009 4:10 pm

ADOIIIIIII..insaf plak aku..masya Allah..masya Allah..hehehehe..terpaksa ler merk stop pantun ini..sbbnya dah ketemu jln mati.. bom bom
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  Dato' K on Fri Oct 16, 2009 4:34 pm

alaahai nokzss, aku gurau2 ala realiti je tu...sambung la, sambung la
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  sahril sarudin on Fri Oct 16, 2009 5:07 pm

ermm..tak leh ler kamal oii..kalau bab2 pengajaran seksual tu leh ler dibuat pantun wat modal gelak2..ni bab2 akhirat ni tak berani ler aku nak jadikan bahan gelak2 plak..kang tak tentu pasal aku keluar je dari bangunan ni kena panah di petir.. Idea Idea
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  Dato' K on Fri Oct 16, 2009 5:17 pm

sahril sarudin wrote:ermm..tak leh ler kamal oii..kalau bab2 pengajaran seksual tu leh ler dibuat pantun wat modal gelak2..ni bab2 akhirat ni tak berani ler aku nak jadikan bahan gelak2 plak..kang tak tentu pasal aku keluar je dari bangunan ni kena panah di petir.. Idea Idea

org suh buat pantun bab2 yg ko pakar la...sapa suh buat pantun agama...dol sungguh la ko nih...hehehehe..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  musliha mustapha on Fri Oct 16, 2009 5:33 pm

eeekekekekeke agak menakutkan pantoun u noksszz....

naik kapal terbang pegi ke amerika syarikat,
pastu konvoi naik bas mini pergi venezuela,
aku arini pegi 3 open house perut dah padat,
koang ni buat pantun lucah seram laaa......

Twisted Evil Twisted Evil Evil or Very Mad pirat
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  sahril sarudin on Fri Oct 16, 2009 5:39 pm

ermm..camtu kah?

aku sambung ler kalau gittew..

syok nya berbogel di dalam sauna..
mus ko seram pantun lucah yang mana?
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  Dato' K on Fri Oct 16, 2009 5:42 pm

adduuuhaiii, ko nih shahril, asal buat pantun, ada je pkataan bugil?? ko gi keje bugil ker??
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  sahril sarudin on Fri Oct 16, 2009 5:53 pm

Dato' K wrote:adduuuhaiii, ko nih shahril, asal buat pantun, ada je pkataan bugil?? ko gi keje bugil ker??


rambut laki mus terpacak2 sbb buboh gel..
bukankah kita di masyar nanti semuanya bogel?

opssss..ala..kamal ni..tak kan ler aku gi keje bogel..memang ler aku ngan mus ni cam mental jekk..tapi belom ler ke tahap mental tu lagi..wakakakakaka..ermm..bila sebut pasal bogel ni kan..aku ingat plak tentang belajar pendidikan seni..subjek yang paling aku nyampah..cikgu pendidikan seni kita tu pun pelik kan?bukan kah dia pakai stokin sebelah kiri kaler lain sebelah kanan kaler lain..ehh yer ker?
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  shamshillah on Fri Oct 16, 2009 6:01 pm

Dato' K wrote:Pantun panjang ala-ala haram, khas buat Shilla n Mus,

Yahudi laknatullah pegi ke kedai yg tuan punya kedainya kaum kafir quraisy, untuk membeli jeruk asam boi,
Ko nak tau nyah, dia beli jeruk asam boi tu kan, untuk kegunaan masak memasak makanan yahudi, kadang2 makan sambil tengok bola live - pahang lawan kedah,
Ko jangan la ajar shilla teknik-teknik yang susah, mus oiii,
kang takut tulangnya patah...


Nei plak pantoun spara panjiang ala 1malaysia gittew, khas utk shahril nokzssss...

Pekerja asing berbangsa myanmar dan kemboja pergi ke saloon amoi cina untuk buat rambut fesyen ketak-ketak,
Sekali tengok kat saloon tu takde pun amoi, tp ada pulak yahudi makan asam boi,
Ko nih sherry, tanya org sakit ke tak?
kalau nak tau, cuba ko try buat ngan daddy boy....

x tercapai akal nengok pantun ko ni kamal,
awatnye panjang bebenor...letih aku gelak sambil kat dpn pc neh..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  Dato' K on Tue Oct 20, 2009 10:08 am

sahril sarudin wrote:
Dato' K wrote:adduuuhaiii, ko nih shahril, asal buat pantun, ada je pkataan bugil?? ko gi keje bugil ker??


rambut laki mus terpacak2 sbb buboh gel..
bukankah kita di masyar nanti semuanya bogel?

opssss..ala..kamal ni..tak kan ler aku gi keje bogel..memang ler aku ngan mus ni cam mental jekk..tapi belom ler ke tahap mental tu lagi..wakakakakaka..ermm..bila sebut pasal bogel ni kan..aku ingat plak tentang belajar pendidikan seni..subjek yang paling aku nyampah..cikgu pendidikan seni kita tu pun pelik kan?bukan kah dia pakai stokin sebelah kiri kaler lain sebelah kanan kaler lain..ehh yer ker?

mmg la kat padang mahsyar seme manusia bugil, shahril wehhh...takkan pakai baju body hugging pulok...cuba bg pembayang yg tekdeh bugil2...

weh, dah nama pun cikgu seni, mmg la cenggitu....cikgu rofidzan nama dia...tu pun kira ok la, drp dia pakai stoking kat telinga...apa laaa
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  sahril sarudin on Tue Oct 20, 2009 3:17 pm

occay ler kamal..nanti aku carikan perkataan lain ler plak..ermm..kalau aku guna perkataan telanjang bulat plak ok tak??
ehhh..tu gila namanya kalau dah pakai stoking kat telinga..cam2 betol ler ko ni..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  zckyra on Tue Oct 20, 2009 3:20 pm

lol! afro lol! afro lol! afro lol! afro lol! afro
CERIA, CERIA, CERIA DUNIAKU...
cheers Basketball cheers Basketball cheers cheers Basketball cheers Basketball

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  musliha mustapha on Tue Oct 20, 2009 4:22 pm

ekekeke,,,alaa bogel pun kecoh,,mcm RTM la ko nih datok.....

rambut laki aku terpacak2 sebb letak gel,
gel tu dia beli kat mana pun aku taktau,
kalau dah datok tak berminat berbogel-bogel,
mungkin ada benda yg mahu disorok bersaiz kechiik gitteeww,,,,,,,,,,,,


waaakkakakakaaaaaaaaaa......... cyclops cyclops What a Face
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  sahril sarudin on Tue Oct 20, 2009 6:43 pm

adoiiii...kelu lidah aku baca pantun ko ni mus..susah nak komen benda yang tak penah nampak ni..ermm..ahhh..ermm..ahhh..sakit paler nak pikir..serius ni..ohhh dapat dah..biar tuan empunya diri jer ler yang jawabnya..kamal..i'm waiting..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  Dato' K on Tue Oct 20, 2009 7:03 pm

grrrrrrrrrrrrrrrrr, grrrrrrrrrrrrrrrrr, grrrrrrrrrrrrrrrrr..........

nanti la aku komen...takde idea pulok...cissss.....
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  musliha mustapha on Wed Oct 21, 2009 12:05 pm

Dato' K wrote:grrrrrrrrrrrrrrrrr, grrrrrrrrrrrrrrrrr, grrrrrrrrrrrrrrrrr..........

nanti la aku komen...takde idea pulok...cissss.....
..wakakakaa waaakakakaka sayur la aok neh datok,,,,,ye la,maybe pusat datok ni kecik,atau maybe dia pakai rantai yg BERBUAH rantai kecik @ pendant,or maybe datok ada birthmark yg mcm tompok kecik kat seblh luar pankreas dia,,,koang ni ingt apa plak ye ?? waakakakakakaaaaaa....beli la pantun ni sahril,cepattttt..... bounce bounce bounce cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  Dato' K on Wed Oct 21, 2009 3:26 pm

musliha mustapha wrote:
Dato' K wrote:grrrrrrrrrrrrrrrrr, grrrrrrrrrrrrrrrrr, grrrrrrrrrrrrrrrrr..........

nanti la aku komen...takde idea pulok...cissss.....
..wakakakaa waaakakakaka sayur la aok neh datok,,,,,ye la,maybe pusat datok ni kecik,atau maybe dia pakai rantai yg BERBUAH rantai kecik @ pendant,or maybe datok ada birthmark yg mcm tompok kecik kat seblh luar pankreas dia,,,koang ni ingt apa plak ye ?? waakakakakakaaaaaa....beli la pantun ni sahril,cepattttt..... bounce bounce bounce cheers

dah ada idea, tp kena postpone dullew...aku dr pagi smpi skrg nih, tak dpt nak rehat la kepala hotak ku...ngalahkan tuan doktor la pulak melayan patient..pesakit lak macam2 jenis sakit...demam kepialu ada, sawan babi ada, kancing gigi ader, denggi berdarah ader..grrrrrr...petang sat gi aku tune kan kepala hotak aku ke arah kelocahan melampaw gittew, ye nokzssssszzzzssssssssssssss....tunggu lah reply ku....grrrrrrrrr
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  musliha mustapha on Wed Oct 21, 2009 4:23 pm

Dato' K wrote:
musliha mustapha wrote:
Dato' K wrote:grrrrrrrrrrrrrrrrr, grrrrrrrrrrrrrrrrr, grrrrrrrrrrrrrrrrr..........

nanti la aku komen...takde idea pulok...cissss.....
..wakakakaa waaakakakaka sayur la aok neh datok,,,,,ye la,maybe pusat datok ni kecik,atau maybe dia pakai rantai yg BERBUAH rantai kecik @ pendant,or maybe datok ada birthmark yg mcm tompok kecik kat seblh luar pankreas dia,,,koang ni ingt apa plak ye ?? waakakakakakaaaaaa....beli la pantun ni sahril,cepattttt..... bounce bounce bounce cheers

dah ada idea, tp kena postpone dullew...aku dr pagi smpi skrg nih, tak dpt nak rehat la kepala hotak ku...ngalahkan tuan doktor la pulak melayan patient..pesakit lak macam2 jenis sakit...demam kepialu ada, sawan babi ada, kancing gigi ader, denggi berdarah ader..grrrrrr...petang sat gi aku tune kan kepala hotak aku ke arah kelocahan melampaw gittew, ye nokzssssszzzzssssssssssssss....tunggu lah reply ku....grrrrrrrrr

datok bekerja smpai tak dpt nak rehat otak,
petang nanti dia nak tune kepala nak jd dokter,
kalau betul ia kecik jgnlah datok membentak2,
jumpa aje dgn pakarnya kan sahril,pandai la dia alter,


waaakakkakakaa...jual pantun juall juallll...... cheers cheers cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  sahril sarudin on Wed Oct 21, 2009 4:41 pm

amboi..1 pengiktirafan yang besar tu mus..mekacih..aku jawab kan ler jugak pantun ko mus erkk..

mandi telaga sambil berbogel..
alamak malu diintai anak dara..
tak sempat aku nak alter kamal dah gigil..
sbb nya tangan aku halus cam anak dara..

boleh ker mus..?
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  Dato' K on Wed Oct 21, 2009 6:05 pm

oooooo, korang tagteam ye....alter ye, gigil ye.....

nah, dengarkan pantuon 4 kerat kew inney yg ala2 zaman dolu kala...

Anak raja duduk di tahta,
Duduk di tahta, berkaca mata,
Amboi aiiii, sedap je mulut korang berkata-kata,
ko hingat aku ni kaki seluar jeans ke boleh di alter-alter?


Pantoun 4 kerat pulok ala-ala jiwang gittew,

Ku jenguk ke langit, indah seri bercahaya,
Ku intai di pohon, sarang tempua,
besar, kecik biarlah rahsia,
tapi ko mau ingat aaaa, anak aku dah ada dua,


Pantoun tambahan pun yg ala2 jiwang,

Ku dengar kicau, indah ritmanya,
Ku pandang wajahmu, seraya tersenyum,
shahril, nak alter aku, dptn anak baru buleh citer
entah2, ko tu sunat pun belum....
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: kuiz 18sx utk yg berkahwin sahaja

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum