AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  musliha mustapha on Fri Oct 23, 2009 3:25 pm

zckyra wrote:waaaakakakkakaaaaa.... macam2 sarung ada yaaaa....
siap yg ade perasa n colorful 2 jgn citerlaaaa... ekekekekee
uikss perasa,,wakakakaka mantopp sungguh lawak ko zc....aku blm ajar lg part tu..bab 14ratus = mengunakan alat bantuan pernafasan yg tersekat2.... tongue I love you I love you
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  sahril sarudin on Sat Oct 24, 2009 12:27 pm

musliha mustapha wrote:
zckyra wrote:waaaakakakkakaaaaa.... macam2 sarung ada yaaaa....
siap yg ade perasa n colorful 2 jgn citerlaaaa... ekekekekee
uikss perasa,,wakakakaka mantopp sungguh lawak ko zc....aku blm ajar lg part tu..bab 14ratus = mengunakan alat bantuan pernafasan yg tersekat2.... tongue I love you I love you

huhhhh..selepas aku baca apa yang ditulis mus ni..baru ler aku tau yang pengetahuan tentang ilmu sex aku amatlah cetek seadanya..serius aku tak tau apa tu bab 14ratus = menggunakan alat bantuan pernafasan yang tersekat2..apakah itu?
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  zckyra on Mon Oct 26, 2009 3:24 pm

aku pun tumpang nk tau gak nie,, saspen2... Cool Cool Razz

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  Dato' K on Mon Oct 26, 2009 3:27 pm

merk poun nak tau gerk...tp leh tak kalo kita ulas citer 14ratus ni kat post lain..cam tak best je...kita ckp nih di bawah tajuk posting pasal mak si zack tu weiii..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  zckyra on Mon Oct 26, 2009 3:33 pm

aa''ah la kamal tima kasih mengingatkan... aku rasa dah buka kt topik mana ntah aku x hengat,,, tapi bg pnghormatan kt mus la,,, sbb beliau shj yg paham bab ini,,, gitewww... idoopp Dato'... What a Face

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  musliha mustapha on Mon Oct 26, 2009 4:12 pm

Dato' K wrote:merk poun nak tau gerk...tp leh tak kalo kita ulas citer 14ratus ni kat post lain..cam tak best je...kita ckp nih di bawah tajuk posting pasal mak si zack tu weiii..
ehehe tau takpe,,aku takde la sebenak ittew nak bukak bab 14ratus kat sini,tak juga segelojoh shilla dgn kuiz 18sxnya ittew,,merk low profile jee,sumbat2 kat topik yg mana yg berkaitan dan berlobang gittew.... I love you I love you
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  zckyra on Mon Oct 26, 2009 4:15 pm

aaah aku dh dpt,, kt salam 1 malaysia yuk,,, mus, apalagik citer la the 'hole' story...kat sinun.... Twisted Evil Arrow

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  yard dean on Fri Oct 30, 2009 11:53 pm

eheh.. agak ketingalan kapal selam aku nih.. zack mai la sini JB.. kau nak peluk ke nak buat ape ke kat mak aku rela nyah.. tp pelan pelan mak aku tu dah tua dah..okay la mlas layan jiwang sgt.. tp aku alu alukan la kedatangan kau.. aku pon rasa rasa nak jenguk kau.. tp kalau kau nak dtg lagi baikk punya..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  musliha mustapha on Mon Nov 02, 2009 4:05 pm

yard dean wrote:eheh.. agak ketingalan kapal selam aku nih.. zack mai la sini JB.. kau nak peluk ke nak buat ape ke kat mak aku rela nyah.. tp pelan pelan mak aku tu dah tua dah..okay la mlas layan jiwang sgt.. tp aku alu alukan la kedatangan kau.. aku pon rasa rasa nak jenguk kau.. tp kalau kau nak dtg lagi baikk punya..
tak ajak aku plak tu,,huhhh,,apa kata kalo koang dtg miri,kita horey2 di hari gawai..hotel merk tin belanja laa,,ehehehe merk tin agak gersang coz takdpt blk malaya semenanjung dlm bln 12 ini krn berdiritepi @ standby utk network kat sini,,,uwaaaa Mad bounce bounce bounce
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  yard dean on Mon Nov 02, 2009 9:41 pm

musliha mustapha wrote:
yard dean wrote:eheh.. agak ketingalan kapal selam aku nih.. zack mai la sini JB.. kau nak peluk ke nak buat ape ke kat mak aku rela nyah.. tp pelan pelan mak aku tu dah tua dah..okay la mlas layan jiwang sgt.. tp aku alu alukan la kedatangan kau.. aku pon rasa rasa nak jenguk kau.. tp kalau kau nak dtg lagi baikk punya..
tak ajak aku plak tu,,huhhh,,apa kata kalo koang dtg miri,kita horey2 di hari gawai..hotel merk tin belanja laa,,ehehehe merk tin agak gersang coz takdpt blk malaya semenanjung dlm bln 12 ini krn berdiritepi @ standby utk network kat sini,,,uwaaaa Mad bounce bounce bounce

jom Miri.. tp satu satu la kawan..zack kau mai jb dulu..karang agak agak rasa duit macam bertimbun timbun tak tau nak buat ape kita beli la tiket kapai terobang pi miri.. naik air asia murah..bulan doblas semapat lagi.. pastu bulan satu ko balik semuala pahang buat la persiapan kawen kau..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  cliey on Tue Nov 03, 2009 11:43 am

musliha mustapha wrote:
yard dean wrote:eheh.. agak ketingalan kapal selam aku nih.. zack mai la sini JB.. kau nak peluk ke nak buat ape ke kat mak aku rela nyah.. tp pelan pelan mak aku tu dah tua dah..okay la mlas layan jiwang sgt.. tp aku alu alukan la kedatangan kau.. aku pon rasa rasa nak jenguk kau.. tp kalau kau nak dtg lagi baikk punya..
tak ajak aku plak tu,,huhhh,,apa kata kalo koang dtg miri,kita horey2 di hari gawai..hotel merk tin belanja laa,,ehehehe merk tin agak gersang coz takdpt blk malaya semenanjung dlm bln 12 ini krn berdiritepi @ standby utk network kat sini,,,uwaaaa Mad bounce bounce bounce

tul lah...ati tak ajak aku pon...kemponan akuh! Crying or Very sad
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  Dato' K on Tue Nov 03, 2009 12:18 pm

yard dean wrote:eheh.. agak ketingalan kapal selam aku nih.. zack mai la sini JB.. kau nak peluk ke nak buat ape ke kat mak aku rela nyah.. tp pelan pelan mak aku tu dah tua dah..okay la mlas layan jiwang sgt.. tp aku alu alukan la kedatangan kau.. aku pon rasa rasa nak jenguk kau.. tp kalau kau nak dtg lagi baikk punya..

ati, aku br tperasan msg ko, nyah..mgu lepas merk sibuk sikit sbb adik merk btunang kat cheroh ittew...anak merk la yg dok main hp ittew sampai merk x perasan..

anyhow, merk cadang nak bawak famili merk dtg JB on d 20th (jumaat)...sabtu mlm ittew (21st) buleh la kita gi makan kat senibong, nyah...ko free tak mlm tu nyah??merk nak booking ko ni...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  cliey on Tue Nov 03, 2009 1:14 pm

Dato' K wrote:
yard dean wrote:eheh.. agak ketingalan kapal selam aku nih.. zack mai la sini JB.. kau nak peluk ke nak buat ape ke kat mak aku rela nyah.. tp pelan pelan mak aku tu dah tua dah..okay la mlas layan jiwang sgt.. tp aku alu alukan la kedatangan kau.. aku pon rasa rasa nak jenguk kau.. tp kalau kau nak dtg lagi baikk punya..

ati, aku br tperasan msg ko, nyah..mgu lepas merk sibuk sikit sbb adik merk btunang kat cheroh ittew...anak merk la yg dok main hp ittew sampai merk x perasan..

anyhow, merk cadang nak bawak famili merk dtg JB on d 20th (jumaat)...sabtu mlm ittew (21st) buleh la kita gi makan kat senibong, nyah...ko free tak mlm tu nyah??merk nak booking ko ni...

ooitt dato'...ko tanya ati ajer kew?? kalo booking ati jd bby sitter, idok leh aku kesah..kalo ajok berreunion, kami tak diajak sama kew? geek
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  Dato' K on Tue Nov 03, 2009 2:02 pm

cliey wrote:
Dato' K wrote:
yard dean wrote:eheh.. agak ketingalan kapal selam aku nih.. zack mai la sini JB.. kau nak peluk ke nak buat ape ke kat mak aku rela nyah.. tp pelan pelan mak aku tu dah tua dah..okay la mlas layan jiwang sgt.. tp aku alu alukan la kedatangan kau.. aku pon rasa rasa nak jenguk kau.. tp kalau kau nak dtg lagi baikk punya..

ati, aku br tperasan msg ko, nyah..mgu lepas merk sibuk sikit sbb adik merk btunang kat cheroh ittew...anak merk la yg dok main hp ittew sampai merk x perasan..

anyhow, merk cadang nak bawak famili merk dtg JB on d 20th (jumaat)...sabtu mlm ittew (21st) buleh la kita gi makan kat senibong, nyah...ko free tak mlm tu nyah??merk nak booking ko ni...

ooitt dato'...ko tanya ati ajer kew?? kalo booking ati jd bby sitter, idok leh aku kesah..kalo ajok berreunion, kami tak diajak sama kew? geek

kira ajak seme la tew, cik li wehhh...aku pun saja je nak bwk family dtg JB..lepas ni ntah bila la pulak......jln2 kat danga, makan kat senibong...ittew je le...jom la join skalew...ati? ko free tak mlm sabtu tu, nyah??
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  cliey on Tue Nov 03, 2009 3:25 pm

Dato' K wrote:
cliey wrote:
Dato' K wrote:
yard dean wrote:eheh.. agak ketingalan kapal selam aku nih.. zack mai la sini JB.. kau nak peluk ke nak buat ape ke kat mak aku rela nyah.. tp pelan pelan mak aku tu dah tua dah..okay la mlas layan jiwang sgt.. tp aku alu alukan la kedatangan kau.. aku pon rasa rasa nak jenguk kau.. tp kalau kau nak dtg lagi baikk punya..

ati, aku br tperasan msg ko, nyah..mgu lepas merk sibuk sikit sbb adik merk btunang kat cheroh ittew...anak merk la yg dok main hp ittew sampai merk x perasan..

anyhow, merk cadang nak bawak famili merk dtg JB on d 20th (jumaat)...sabtu mlm ittew (21st) buleh la kita gi makan kat senibong, nyah...ko free tak mlm tu nyah??merk nak booking ko ni...

ooitt dato'...ko tanya ati ajer kew?? kalo booking ati jd bby sitter, idok leh aku kesah..kalo ajok berreunion, kami tak diajak sama kew? geek


kira ajak seme la tew, cik li wehhh...aku pun saja je nak bwk family dtg JB..lepas ni ntah bila la pulak......jln2 kat danga, makan kat senibong...ittew je le...jom la join skalew...ati? ko free tak mlm sabtu tu, nyah??

poodah lah lu dato'....ajak same kunon.chiss! tongue
sponser lah terus................................. geek
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  yard dean on Tue Nov 03, 2009 9:20 pm

cliey wrote:
Dato' K wrote:
cliey wrote:
Dato' K wrote:
yard dean wrote:eheh.. agak ketingalan kapal selam aku nih.. zack mai la sini JB.. kau nak peluk ke nak buat ape ke kat mak aku rela nyah.. tp pelan pelan mak aku tu dah tua dah..okay la mlas layan jiwang sgt.. tp aku alu alukan la kedatangan kau.. aku pon rasa rasa nak jenguk kau.. tp kalau kau nak dtg lagi baikk punya..

ati, aku br tperasan msg ko, nyah..mgu lepas merk sibuk sikit sbb adik merk btunang kat cheroh ittew...anak merk la yg dok main hp ittew sampai merk x perasan..

anyhow, merk cadang nak bawak famili merk dtg JB on d 20th (jumaat)...sabtu mlm ittew (21st) buleh la kita gi makan kat senibong, nyah...ko free tak mlm tu nyah??merk nak booking ko ni...

ooitt dato'...ko tanya ati ajer kew?? kalo booking ati jd bby sitter, idok leh aku kesah..kalo ajok berreunion, kami tak diajak sama kew? geek


kira ajak seme la tew, cik li wehhh...aku pun saja je nak bwk family dtg JB..lepas ni ntah bila la pulak......jln2 kat danga, makan kat senibong...ittew je le...jom la join skalew...ati? ko free tak mlm sabtu tu, nyah??

poodah lah lu dato'....ajak same kunon.chiss! tongue
sponser lah terus................................. geek

camnilah.. ciklie kau kat jb ke 20hb tu..kalau ada maka okay la sgt.. bab makan makan bole aku sponser ape terdaya.. dpt byk mkan byk.. dpt sikit makan sikit.. zack jom seklai.. seminggu sebelum raya kau raya ngan aku n family jom.. kita korban la dua tiga lai duit aku..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  Dato' K on Wed Nov 04, 2009 9:14 am

aaaaa, cantik2...so zack, ko turun JB la time ittew...kita jumpa sabtu malam ahad 21.11.09 la ye...kul 8 malam, aku gerak dr danga bay...nanti merk calling2 la ko ati yew....mari2, sapa lg nak juin...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  cliey on Wed Nov 04, 2009 10:19 am

terima kasih lah ati n dato'...
aku sajer jew. selama nie pun aku tak dapat join kowang reunion...
neh nak gi kat johor plak. tak koser merk! Cool
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  Dato' K on Wed Nov 04, 2009 10:26 am

cliey wrote:terima kasih lah ati n dato'...
aku sajer jew. selama nie pun aku tak dapat join kowang reunion...
neh nak gi kat johor plak. tak koser merk! Cool

merk dah agak dah......nasib baik la merk ni umornyew doh nok masuk 31 thn gittew...kalo tak, mcm ada kemungkinan nak kena carut ko ni cik li...huahuahuahuahua...tak koser tul nyah ni....

ari ittew aku dah gi senibong...makan menatang apa ntah..genggong, gonggong...apa ntah..tp mmg best la dia masak....jom2 marey2....
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  cliey on Wed Nov 04, 2009 11:46 am

hahhah...kalo ko carut skrg pun leh lagi.... geek Twisted Evil
no hal lah...tapi kalau tuhan potong lidah ko baru lah ko taw! tongue
ape dato"?? makan gonggong? ke ponggong? ponggong sherry sedia di makan aper....
jgn ko lps mkn jd gong dah ler... tongue pirat drunken
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  musliha mustapha on Wed Nov 04, 2009 12:03 pm

cliey wrote:hahhah...kalo ko carut skrg pun leh lagi.... geek Twisted Evil
no hal lah...tapi kalau tuhan potong lidah ko baru lah ko taw! tongue
ape dato"?? makan gonggong? ke ponggong? ponggong sherry sedia di makan aper....
jgn ko lps mkn jd gong dah ler... tongue pirat drunken
...sopaannn nyahh gambo ko,suka merkk tin....wakakakaa datok menggonggong ke pulak..adess dah mcm hanjengg lak ko datok,,wakaka kena wat pantun nihh,,, cyclops cyclops
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  cliey on Wed Nov 04, 2009 1:28 pm

aku nie kan mus, ya ammaaattt lah sopan yer..... Very Happy
percayalahhhhhhhhhhhhhhhhhh Embarassed
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  sahril sarudin on Wed Nov 04, 2009 2:36 pm

acehhh..cehh..cehh..sesuka hati mu jer cik lee yer..apa ko ingat aku nehh alien..sekali ko lapah ponggong aku neh..leh cambah ponggong baru..kowser merk..!!
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  zckyra on Wed Nov 04, 2009 6:12 pm

va va vaaav vaavaa baek korang punyer reunion cepat bangat,, aku skang sedang menyibukkan diriku ini,, sampaila pas aku kawen(???? cm malas jeww) taun depan baru aku fri,, giteww, fri utk jalan2 yek sahril,,, bukan fri maksud laen nyah,,(suka aku wording Dato' skang, klasss merk!!)
cliey ko skang ader aksi gonggong lak ker?? macam2 org dh adew pengalaman iniw yerkk Razz monkey tongue lol! lol!

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  yard dean on Wed Nov 04, 2009 8:13 pm

Dato' K wrote:
cliey wrote:terima kasih lah ati n dato'...
aku sajer jew. selama nie pun aku tak dapat join kowang reunion...
neh nak gi kat johor plak. tak koser merk! Cool

merk dah agak dah......nasib baik la merk ni umornyew doh nok masuk 31 thn gittew...kalo tak, mcm ada kemungkinan nak kena carut ko ni cik li...huahuahuahuahua...tak koser tul nyah ni....

ari ittew aku dah gi senibong...makan menatang apa ntah..genggong, gonggong...apa ntah..tp mmg best la dia masak....jom2 marey2....
siput gonggong la..bedal la dato' kau nak makan ape....jgn makan rasuah dah.. dosa tu..kalau kau dah familiar ngan senibong okay la.. aku pon dah lama tak pi sana.. cantik la tu.. kau bawak la pi kedai mana yang menarik hati kau sgt tu
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum