AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  yard dean on Wed Nov 04, 2009 8:20 pm

zckyra wrote:va va vaaav vaavaa baek korang punyer reunion cepat bangat,, aku skang sedang menyibukkan diriku ini,, sampaila pas aku kawen(???? cm malas jeww) taun depan baru aku fri,, giteww, fri utk jalan2 yek sahril,,, bukan fri maksud laen nyah,,(suka aku wording Dato' skang, klasss merk!!)
cliey ko skang ader aksi gonggong lak ker?? macam2 org dh adew pengalaman iniw yerkk Razz monkey tongue lol! lol!

alahai zack time single ni le buleh sana sini.. karang dah berdua takkan nak beburak sampai pagi macam aritu.. marah laki kau..

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  zckyra on Wed Nov 04, 2009 9:29 pm

aku ni atie, nak sangat ler jejalan udah xdek komitmen skang ni ha,, jap lg dah berlaki,, kene jaga laki lak,, maleh beno aku kalau mikirin,, sronok lak cam skang ni, bebas,, lepas n terbabas pon tau xpe, aku pazs bakal laki 2 kat ko nak x? tongue Wink ekekekeee,, Twisted Evil (terasa jahatnyee aku!)
tapi koje aku banyak lak tertangguh nyer,, macm2 la masalah teknikal yg terjadi selain dr private prob aku la kan,, tp maleh aku nk mikirin pasal masalah2 nie skang,,so kene la abiskan apa yg patot sebelum akhir tahun ini, kalu xdek pe pe aku cobak p sana dlm awai bulan satu taun depan lak,, kot ada rezkyku,,
kalo pun aku p sana nanti ngan laki aku, aku cobak la menghalau die ke pasir gudang, jauh ke dr JB? bior le dia p bergaul ngan member dia kt sinun,, kta lepak la ko, aku n mak ko,, ngam jugaaa... bounce bounce

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  cliey on Thu Nov 05, 2009 9:17 am

zckyra wrote:va va vaaav vaavaa baek korang punyer reunion cepat bangat,, aku skang sedang menyibukkan diriku ini,, sampaila pas aku kawen(???? cm malas jeww) taun depan baru aku fri,, giteww, fri utk jalan2 yek sahril,,, bukan fri maksud laen nyah,,(suka aku wording Dato' skang, klasss merk!!)
cliey ko skang ader aksi gonggong lak ker?? macam2 org dh adew pengalaman iniw yerkk Razz monkey tongue lol! lol!

zc, ko jgn nak memutarbelitkan kenyataan aku ekk... Embarassed
takde de aksi gonggong nie.... Suspect mus ada..ko tanya dia...
sherry...gonggong ke??? Twisted Evil Twisted Evil

cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  cliey on Thu Nov 05, 2009 9:19 am

aku punteringin nak pie jalan2 noksszz.......... geek
tapi, poket doremonku yang berdua iteww sure nak di bwak sekali...
if drive lepas gak join kowang.apakan daya,aku sowang2.... Sad

cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  zckyra on Thu Nov 05, 2009 9:25 am

senang2 jew cikli ko p ngan aku nanti tahun depan,, kite drive ler gilir n sambil gilir jaga doraemon n dorami ko tuh,, asben ko kt sana lagik kan,, haa sambil menyelam minom air,,,, wiiiiiiiiiiiiii,,,, cheers cheers

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  sahril sarudin on Thu Nov 05, 2009 10:16 am

ntah ler cik lee..nak gonggong apa plak aku nyer..ermm..nanti kalau dah cik lee lama sangat nyelam nyer..mesti perut kembung..masuk air..heheheheehe

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  cliey on Thu Nov 05, 2009 10:26 am

zckyra wrote:senang2 jew cikli ko p ngan aku nanti tahun depan,, kite drive ler gilir n sambil gilir jaga doraemon n dorami ko tuh,, asben ko kt sana lagik kan,, haa sambil menyelam minom air,,,, wiiiiiiiiiiiiii,,,, cheers cheers

ok gark tuh...aku setujuk!! jiayo2.... Very Happy
maaflah ekk..."bekas laki" jer ada kat sana....
btw, aku mintak maaf tak inform kowang yang aku dah divorce...actualy dah 5 bulan pon...
Embarassed Embarassed Sad
aku sowang2 lah ler neh...if kowang rasa nak tanya ke, nak bagi nasihat ke, nak mengutuk ke...nak ceramah ker, kowang write down lah kat post cliey@linaaziz ekk....
jgn menyemakkan post org len....hehehhehe drunken

cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  cliey on Thu Nov 05, 2009 10:29 am

sahril sarudin wrote:ntah ler cik lee..nak gonggong apa plak aku nyer..ermm..nanti kalau dah cik lee lama sangat nyelam nyer..mesti perut kembung..masuk air..heheheheehe

hahahha..bukan ko selalu mengonggong ke sherry?? scratch
lol!

cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  sahril sarudin on Thu Nov 05, 2009 10:57 am

ehhh..mana ada ler..merk tak suka menggonggong ler..mungkin benda lain kot..yang bunyi nya dekat2 tapi maksudnya amatlah berlainan..

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  zckyra on Thu Nov 05, 2009 3:54 pm

apekah perkataan keramat iteww (selain torpedo berpuaka?? ekekekeeke), x sabar merk nk taw,, pueh merk pk,, rasanya x de la nokzsss,, scratch

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  sahril sarudin on Thu Nov 05, 2009 4:18 pm

zckyra wrote:apekah perkataan keramat iteww (selain torpedo berpuaka?? ekekekeeke), x sabar merk nk taw,, pueh merk pk,, rasanya x de la nokzsss,, scratch

aku tak menggonggong..tapi MENGGIGIL jer..ada tercatat dalam karya agong aku..MENGGIGIL siot..

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  musliha mustapha on Thu Nov 05, 2009 6:49 pm

zckyra wrote:aku ni atie, nak sangat ler jejalan udah xdek komitmen skang ni ha,, jap lg dah berlaki,, kene jaga laki lak,, maleh beno aku kalau mikirin,, sronok lak cam skang ni, bebas,, lepas n terbabas pon tau xpe, aku pazs bakal laki 2 kat ko nak x? tongue Wink ekekekeee,, Twisted Evil (terasa jahatnyee aku!)
tapi koje aku banyak lak tertangguh nyer,, macm2 la masalah teknikal yg terjadi selain dr private prob aku la kan,, tp maleh aku nk mikirin pasal masalah2 nie skang,,so kene la abiskan apa yg patot sebelum akhir tahun ini, kalu xdek pe pe aku cobak p sana dlm awai bulan satu taun depan lak,, kot ada rezkyku,,
kalo pun aku p sana nanti ngan laki aku, aku cobak la menghalau die ke pasir gudang, jauh ke dr JB? bior le dia p bergaul ngan member dia kt sinun,, kta lepak la ko, aku n mak ko,, ngam jugaaa... bounce bounce
weeiicari date yg ngamsuii punya weii,aku nak juin juga,ada flite dr miri ke jb 2 times a week..ewaaahh Zc nak pas2 laki dia plak,kang kena torpedo puaka 8inci 21karat tu karang kut merana 9 bulan koyak 6 inci,,waakakakakaa...lepakss a Zc,manada manusia takde masalah,kalau ada yg tak bermasalah tu,eddy poyo jek.tu pun dia yg syok sendiri.wakakaaa.. cheers cheers cheers

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  musliha mustapha on Thu Nov 05, 2009 6:51 pm

cliey wrote:
zckyra wrote:va va vaaav vaavaa baek korang punyer reunion cepat bangat,, aku skang sedang menyibukkan diriku ini,, sampaila pas aku kawen(???? cm malas jeww) taun depan baru aku fri,, giteww, fri utk jalan2 yek sahril,,, bukan fri maksud laen nyah,,(suka aku wording Dato' skang, klasss merk!!)
cliey ko skang ader aksi gonggong lak ker?? macam2 org dh adew pengalaman iniw yerkk Razz monkey tongue lol! lol!

zc, ko jgn nak memutarbelitkan kenyataan aku ekk... Embarassed
takde de aksi gonggong nie.... Suspect mus ada..ko tanya dia...
sherry...gonggong ke??? Twisted Evil Twisted Evil
nak tanya aku ? dah abis pikir ke ni,,aku mmg gonggong torpedo gagah laki aku la ,kemam je jgn gigit plak yeaa,,waakakakakakaaaaaaa... afro afro afro afro

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  musliha mustapha on Thu Nov 05, 2009 6:53 pm

aduyaiii,tak hormat topik lah koang ni... Embarassed

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  yard dean on Thu Nov 05, 2009 10:20 pm

musliha mustapha wrote:aduyaiii,tak hormat topik lah koang ni... Embarassed
mosleha.... mosleha...
aku ingat nak balik raub la around bulan doblas.. kau la pulak kene berdiri di tepi..abis camno nih..

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  cliey on Fri Nov 06, 2009 8:38 am

atiie d bos, kalo ko balik raub inform aku ekk...aku join ko n zc kat PC... Wink

cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  sahril sarudin on Fri Nov 06, 2009 10:16 am

Whatttttttttttttttttt...? 8inci?

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  cliey on Fri Nov 06, 2009 10:22 am

sahril sarudin wrote:Whatttttttttttttttttt...? 8inci?
geek drunken
sherry...bawak bertenang..jgn gelabah. geek

cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  sahril sarudin on Fri Nov 06, 2009 10:25 am

cliey wrote:
sahril sarudin wrote:Whatttttttttttttttttt...? 8inci?
geek drunken
sherry...bawak bertenang..jgn gelabah. geek

bukan gelabah cik lee..tapi kesian sangat kat zack..nak tos air mata aku nehh..zackkkkkkkkkk..ko amat memerlukan alat bantuan taww..kalau ko malu nak tanya ngan aku..ko tanya ler datin mus..

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  cliey on Fri Nov 06, 2009 1:20 pm

Zc relex jer, ko meme de lebihh lah sherry...
ko pandai kew memberi ajaran menggunakan alat bantuan itteww?? conpius aku! Question

cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  sahril sarudin on Fri Nov 06, 2009 2:03 pm

cliey wrote:Zc relex jer, ko meme de lebihh lah sherry...
ko pandai kew memberi ajaran menggunakan alat bantuan itteww?? conpius aku! Question

takde nyer ler aku nak menvolunteerkan diri untuk ngajar nyer..cuma aku kasi nama alat nyer jerk..then beli ah sendiri..hehehehe..

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  cliey on Fri Nov 06, 2009 2:15 pm

UUiiikksshhh...terrorist betul kawan aku sowang neh.... Twisted Evil
biasa beli ker nyahh?? Suspect

cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  sahril sarudin on Fri Nov 06, 2009 2:22 pm

cliey wrote:UUiiikksshhh...terrorist betul kawan aku sowang neh.... Twisted Evil
biasa beli ker nyahh?? Suspect

uikk..soalan ko memang bertaraf 5 star sangat kan cik lee kan..takder nyer ler aku nak membeli alatnya ittew..sbb tak penah lagi aku berjumpa ngan binatang 8 inci turkk.. Rolling Eyes Rolling Eyes

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  cliey on Fri Nov 06, 2009 2:39 pm

biasa lah...twinkle2 little star... Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
dlu aswat slalu panggil aku d star haper?? Like a Star @ heaven
aku nak tanya skett? ko uzur ekk? dari tadi aku tgk ko online jerk! tak gi solat jumaat mehh??? tongue pirat geek

cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  Dato' K on Fri Nov 06, 2009 2:55 pm

sahril sarudin wrote:
cliey wrote:UUiiikksshhh...terrorist betul kawan aku sowang neh.... Twisted Evil
biasa beli ker nyahh?? Suspect

uikk..soalan ko memang bertaraf 5 star sangat kan cik lee kan..takder nyer ler aku nak membeli alatnya ittew..sbb tak penah lagi aku berjumpa ngan binatang 8 inci turkk.. Rolling Eyes Rolling Eyes

kalo si shahril ni beli pun cikli, guane gaya pulok dia nak menggunakannya??? aduuuuu pening2....advance sungguh terrorist innew...ko nih shahril, apa nak heran sangat binatang 8 inci?? kat gurun afrika nun belambak...

shahril pregnant kot....tak larat nak naik tangga turun tangga...

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum