AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  sahril sarudin on Fri Nov 06, 2009 3:15 pm

ahakssssssssssss..bukan main galak lagi budak 2 ekor nehh..pekena aku yerkk..kalau ke benarnya aku ngandung sekali pun kamal oii..setakat turun tangga naik tangga kat masjid tu..larat ler aku gagahi nyer jugak..lain ler kalau tangga kat gua batu caves tu..merk surrender awal2 nyahhhhhhhhhhhhhh..!!
aku tak nak ler baka 8 inci dari africa turkk..sah2 ler hitam berkilat..eeuuuuuuuuuuuuuu!!
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  cliey on Fri Nov 06, 2009 3:34 pm

Dato' K wrote:
sahril sarudin wrote:
cliey wrote:UUiiikksshhh...terrorist betul kawan aku sowang neh.... Twisted Evil
biasa beli ker nyahh?? Suspect

uikk..soalan ko memang bertaraf 5 star sangat kan cik lee kan..takder nyer ler aku nak membeli alatnya ittew..sbb tak penah lagi aku berjumpa ngan binatang 8 inci turkk.. Rolling Eyes Rolling Eyes

kalo si shahril ni beli pun cikli, guane gaya pulok dia nak menggunakannya??? aduuuuu pening2....advance sungguh terrorist innew...ko nih shahril, apa nak heran sangat binatang 8 inci?? kat gurun afrika nun belambak...

shahril pregnant kot....tak larat nak naik tangga turun tangga...

Dato' , Ko jer tak tahu guna...sherry taw...sbb tue dia nak ajar zc...tak koser merkk!! pirat
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  cliey on Fri Nov 06, 2009 3:36 pm

sahril sarudin wrote:ahakssssssssssss..bukan main galak lagi budak 2 ekor nehh..pekena aku yerkk..kalau ke benarnya aku ngandung sekali pun kamal oii..setakat turun tangga naik tangga kat masjid tu..larat ler aku gagahi nyer jugak..lain ler kalau tangga kat gua batu caves tu..merk surrender awal2 nyahhhhhhhhhhhhhh..!!
aku tak nak ler baka 8 inci dari africa turkk..sah2 ler hitam berkilat..eeuuuuuuuuuuuuuu!!

alahh nokszz...kat malaysia pon ada gark yg itam berkilat n berkilaw... sunny
toksah lah ko carik jauh2...jgn dgr ckp dato' tue..dia takper...suka melancong ke afrika itteeww...ahaks!! geek
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  zckyra on Fri Nov 06, 2009 5:54 pm

sahril sarudin wrote:
cliey wrote:
sahril sarudin wrote:Whatttttttttttttttttt...? 8inci?
geek drunken
sherry...bawak bertenang..jgn gelabah. geek

bukan gelabah cik lee..tapi kesian sangat kat zack..nak tos air mata aku nehh..zackkkkkkkkkk..ko amat memerlukan alat bantuan taww..kalau ko malu nak tanya ngan aku..ko tanya ler datin mus..

wei, wei korang neh,, ape yg korang maksudkan alat bantuan ini,, alat apa nie oii,, aku x dapat mikirinnya,, apakah mendenya itew,, pas2 alat ape lak yg lapan inci ni,,,??? siap lepas ke africa bagai iniwww,,, telah kucuba sedaya,, sekuat hati,, tp masih x dapek nak mikirin,, mencoba utk memahami,,,, scratch scratch study study

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  musliha mustapha on Mon Nov 09, 2009 5:04 pm

switch laa ke tread lain weii,,,koang ni,,,aku sumpah jd basikal racing plak karanggg.... What a Face cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  zckyra on Mon Nov 09, 2009 5:17 pm

ekekekekekkeeee,,,

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: AL-FATIHAH untuk arwah Bonda kepada Zalyira..

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum