Shilla baru balk dr sabah, nak g beijing pulak

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Shilla baru balk dr sabah, nak g beijing pulak

Post  shamshillah on Mon Oct 26, 2009 2:33 pm

aku br g kota kinabalu..first time..g sorg2, husband antar ke klia je..aku g pg jumaat 23/10/2009..flight 7.30..kuar umh di serendah rawang kul 5am leh lak tesalah jln nak g klia, salah tgk signboard...nasib sempat check-in..masa nak landing tuh lak..x smooth lgsung..begegar..puas la aku mengucap n bc ayat kursi..pilot baru agaknyer..patut blk sabtu tp aku bejaya pujuk husband aku, so dpt blk pg ahd ke kl..sampai kk student aku amik kat airport terus g ofis dia..abis aku tgk dia present tghr tuh aku lepak umh member aku..kk cantiknye..bndar tepi laut, laut cantik sgt warna biru, syg ada kg setinggan yg buruk diantara bgn/umh2 yg cantik tepi laut tuh..aku sempat g nexus karambunai-cantik resort dia, tp ala2 omputih la..mkn crab n puding kelapa on the way to kota belud, then g tamu besar...x singgah lak filipino market krn nak jimat belanja..yg best x kuar duit 1 sen pun g kk..hehe..nasib ada member kat kk yg sponsor..hehe..next time aku nak g lg la, bnyk lg tempat yg aku nak g, kinabalu park, kundasang, tamparuli, sipadan..pd aku sabah sgt sesuai utk jln2..tp shopping x best sgt, kuching sarawak lg best utk shopping..blk aku dpt flight kul 6.05 pg..nasib time landing kat klia dia smooth je..khamis ni lak aku nak g beijing..flight kul 1am..korg doa le aku selamat pegi n balik yer..best nyer jln2 nih..harap next time husband aku nak ler ikut aku..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla baru balk dr sabah, nak g beijing pulak

Post  Dato' K on Mon Oct 26, 2009 3:01 pm

goner la aok nok deep penetration nye kala gini gayer nyerh?? asyik berjalan je aok neh..naya ke laki aok, deep penetration ngan bantei ajerh...jas bete

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla baru balk dr sabah, nak g beijing pulak

Post  zckyra on Mon Oct 26, 2009 3:08 pm

abis shila ko hengat x deep gak ker,,,,lagila deepnye penetration merk gitewwww, laki xde,,, beijing sejuk x nanti masa ko pegi????

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla baru balk dr sabah, nak g beijing pulak

Post  musliha mustapha on Mon Oct 26, 2009 3:16 pm

injoyyyyyyyyyyyyyyy............ Wink Wink

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla baru balk dr sabah, nak g beijing pulak

Post  shamshillah on Mon Oct 26, 2009 4:50 pm

zckyra wrote:abis shila ko hengat x deep gak ker,,,,lagila deepnye penetration merk gitewwww, laki xde,,, beijing sejuk x nanti masa ko pegi????

sejuk giler zc...aku decide nak g beijing nih ms tu lum kawin lg...xde la rasa apa2..skrg nih mmg syg la nak tinggal laki..x tahan menanggung rindu..hehe

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla baru balk dr sabah, nak g beijing pulak

Post  shamshillah on Mon Oct 26, 2009 4:57 pm

Dato' K wrote:goner la aok nok deep penetration nye kala gini gayer nyerh?? asyik berjalan je aok neh..naya ke laki aok, deep penetration ngan bantei ajerh...jas bete

semalm laki aku kata nak tido lambat coz nak tgk liverpool vs MU...aku tanya game start kul brp? mula kul 10 abih kat kul 12..ooo aku kata xpe la, tgk la bola..tdo lambat jgn kaco aku..alih2 kul 11 dah masuk tido...huhu..by the way..akhirnye liverpool mng gak...dah la masa mula main tuh ada lg bola masuk pdg..ko mesti tgk kan dato'..sekrg nih kena sokong arsenal lak, coz laki aku minat arsenal..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla baru balk dr sabah, nak g beijing pulak

Post  Dato' K on Mon Oct 26, 2009 5:05 pm

shamshillah wrote:
Dato' K wrote:goner la aok nok deep penetration nye kala gini gayer nyerh?? asyik berjalan je aok neh..naya ke laki aok, deep penetration ngan bantei ajerh...jas bete

semalm laki aku kata nak tido lambat coz nak tgk liverpool vs MU...aku tanya game start kul brp? mula kul 10 abih kat kul 12..ooo aku kata xpe la, tgk la bola..tdo lambat jgn kaco aku..alih2 kul 11 dah masuk tido...huhu..by the way..akhirnye liverpool mng gak...dah la masa mula main tuh ada lg bola masuk pdg..ko mesti tgk kan dato'..sekrg nih kena sokong arsenal lak, coz laki aku minat arsenal..

sebut arsenal, takpe...jgn sebut MU..serius kena samak mulut..hahahaha..hina gile sapa jadik penyokong MU......bola punya pasal la aku ngantuk gila ari nih...anyhow, berbaloi-baloi...

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla baru balk dr sabah, nak g beijing pulak

Post  zamrirauf on Tue Oct 27, 2009 10:22 am

Dato' K wrote:
shamshillah wrote:
Dato' K wrote:goner la aok nok deep penetration nye kala gini gayer nyerh?? asyik berjalan je aok neh..naya ke laki aok, deep penetration ngan bantei ajerh...jas bete

semalm laki aku kata nak tido lambat coz nak tgk liverpool vs MU...aku tanya game start kul brp? mula kul 10 abih kat kul 12..ooo aku kata xpe la, tgk la bola..tdo lambat jgn kaco aku..alih2 kul 11 dah masuk tido...huhu..by the way..akhirnye liverpool mng gak...dah la masa mula main tuh ada lg bola masuk pdg..ko mesti tgk kan dato'..sekrg nih kena sokong arsenal lak, coz laki aku minat arsenal..

sebut arsenal, takpe...jgn sebut MU..serius kena samak mulut..hahahaha..hina gile sapa jadik penyokong MU......bola punya pasal la aku ngantuk gila ari nih...anyhow, berbaloi-baloi...

kurang asam gelugor punyer penyokong liverpool...ala ari tue kasi menang sebab kesian..kalah je memanjang..nanti x mo main plak..tapi muka ko macam yossi benayoun la datok..

zamrirauf

Posts : 48
Join date : 2009-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla baru balk dr sabah, nak g beijing pulak

Post  Dato' K on Tue Oct 27, 2009 10:34 am

zamrirauf wrote:
Dato' K wrote:
shamshillah wrote:
Dato' K wrote:goner la aok nok deep penetration nye kala gini gayer nyerh?? asyik berjalan je aok neh..naya ke laki aok, deep penetration ngan bantei ajerh...jas bete

semalm laki aku kata nak tido lambat coz nak tgk liverpool vs MU...aku tanya game start kul brp? mula kul 10 abih kat kul 12..ooo aku kata xpe la, tgk la bola..tdo lambat jgn kaco aku..alih2 kul 11 dah masuk tido...huhu..by the way..akhirnye liverpool mng gak...dah la masa mula main tuh ada lg bola masuk pdg..ko mesti tgk kan dato'..sekrg nih kena sokong arsenal lak, coz laki aku minat arsenal..

sebut arsenal, takpe...jgn sebut MU..serius kena samak mulut..hahahaha..hina gile sapa jadik penyokong MU......bola punya pasal la aku ngantuk gila ari nih...anyhow, berbaloi-baloi...

kurang asam gelugor punyer penyokong liverpool...ala ari tue kasi menang sebab kesian..kalah je memanjang..nanti x mo main plak..tapi muka ko macam yossi benayoun la datok..

aaaaa, bersuara pun penyokong MU...LIVERPOOL lg kesian kat MU..kalo tak kesian, tobat korang kena 5-0 mlm tu...huahuahua...ko tgk tak muka rio ferdinand tcungap2 ngejor torres masa sko 1st goal tu, zam...kahkahkah...hina2....takpe zam, lawan kat old trafford nanti, aku akan tulis memo kat benitez supaya meletakkan samythurai sbg striker, kartiyappan sbg keeper n selvarajah sbg defender..maybe MU leh menang kalo camtu...huahuahua...(note : samythurai, kartiyappan dan selvarajah adalah pembancuh air simpanan team Cheroh Estate FC)

mcm benayoun ke muka aku, zam...ingat cam torres...

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla baru balk dr sabah, nak g beijing pulak

Post  yard dean on Fri Oct 30, 2009 11:25 pm

zamrirauf wrote:
Dato' K wrote:
shamshillah wrote:
Dato' K wrote:goner la aok nok deep penetration nye kala gini gayer nyerh?? asyik berjalan je aok neh..naya ke laki aok, deep penetration ngan bantei ajerh...jas bete

semalm laki aku kata nak tido lambat coz nak tgk liverpool vs MU...aku tanya game start kul brp? mula kul 10 abih kat kul 12..ooo aku kata xpe la, tgk la bola..tdo lambat jgn kaco aku..alih2 kul 11 dah masuk tido...huhu..by the way..akhirnye liverpool mng gak...dah la masa mula main tuh ada lg bola masuk pdg..ko mesti tgk kan dato'..sekrg nih kena sokong arsenal lak, coz laki aku minat arsenal..

sebut arsenal, takpe...jgn sebut MU..serius kena samak mulut..hahahaha..hina gile sapa jadik penyokong MU......bola punya pasal la aku ngantuk gila ari nih...anyhow, berbaloi-baloi...

kurang asam gelugor punyer penyokong liverpool...ala ari tue kasi menang sebab kesian..kalah je memanjang..nanti x mo main plak..tapi muka ko macam yossi benayoun la datok..

alahai MU .. asal mai ngan liverpol je kene bungkus..main macam nak rak abis taji kaki org bagai.. last last kalah gak..tu ngerad tak main tu..

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Shilla baru balk dr sabah, nak g beijing pulak

Post  zamrirauf on Tue Nov 03, 2009 3:27 pm

ngerad x der x pa ambik jer player estet yang terhampir....sama jek standard diaorang...ada calon ka nak backup torreh...acapan ka, kalimutu ka...

zamrirauf

Posts : 48
Join date : 2009-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla baru balk dr sabah, nak g beijing pulak

Post  musliha mustapha on Wed Nov 04, 2009 12:17 pm

zamrirauf wrote:ngerad x der x pa ambik jer player estet yang terhampir....sama jek standard diaorang...ada calon ka nak backup torreh...acapan ka, kalimutu ka...
..padaiyappa enggavaaaa,,,, Razz Razz ....suke merkk tin avatar ko zam..fanass fanasss fanassss.... sunny sunny

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla baru balk dr sabah, nak g beijing pulak

Post  zckyra on Wed Nov 04, 2009 11:01 pm

boi,, boi kt sini pon nk duk bukak topik pasai bola,, cukupla aku mendengar hari2 cik abg long aku iteww bersuara ngan teman2nyer,,sejibik cam kowang di sini,, kang aku suh kowang main kang,,,bleh la aku jadi bookie,, ader pengalaman nengok bookie bola neh live masa aku keje hotel dulu,,,manager tuh die pakse budak2 bwh dia bet gak,, tp aku x taw la sape yg di fon nya utk meletak taruhan tsbt,, skang kot mesti pakai online giteww... Twisted Evil Twisted Evil geek

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla baru balk dr sabah, nak g beijing pulak

Post  sahril sarudin on Thu Nov 05, 2009 10:46 am

moh ler kita citer pasal sukan lain plak zack..kalau ko rasa citer pasal bola ni membosankan..

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla baru balk dr sabah, nak g beijing pulak

Post  cliey on Thu Nov 05, 2009 10:47 am

ko tak nak ajak aku gark ke sherry??
aku pon nak citer bab sukan len lah..... tongue

cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla baru balk dr sabah, nak g beijing pulak

Post  zamrirauf on Thu Nov 05, 2009 10:50 am

ala sherry.. U dlu pun sport( men @ women scratch ) jugak. Nampak jer gentle tapi lari macam lipas kudung....wahahahaahaha!!!! jocolor

zamrirauf

Posts : 48
Join date : 2009-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla baru balk dr sabah, nak g beijing pulak

Post  musliha mustapha on Mon Nov 09, 2009 3:42 pm

sabah pun cantik,,,beijing pun cantik kannn,,soalannya,duit kain aku bila nak bayor shilla?,,waakakakakakaaa Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla baru balk dr sabah, nak g beijing pulak

Post  shamshillah on Mon Nov 09, 2009 3:59 pm

musliha mustapha wrote:sabah pun cantik,,,beijing pun cantik kannn,,soalannya,duit kain aku bila nak bayor shilla?,,waakakakakakaaa Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

hehe...ujung buln nih aku bayor le..hehe....sib baik kain ko lg cantik dr sutera kat beijing...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla baru balk dr sabah, nak g beijing pulak

Post  musliha mustapha on Mon Nov 09, 2009 4:55 pm

shamshillah wrote:
musliha mustapha wrote:sabah pun cantik,,,beijing pun cantik kannn,,soalannya,duit kain aku bila nak bayor shilla?,,waakakakakakaaa Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

hehe...ujung buln nih aku bayor le..hehe....sib baik kain ko lg cantik dr sutera kat beijing...
,,itu kalo nasib baik,,kalo nasib tak baik,ujung bulan ni tak jugak ko bayar,,,ekekkeke guraw2 yek shilla,,,jgn maraaaa.... Surprised clown

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla baru balk dr sabah, nak g beijing pulak

Post  yard dean on Tue Nov 10, 2009 9:58 pm

musliha mustapha wrote:sabah pun cantik,,,beijing pun cantik kannn,,soalannya,duit kain aku bila nak bayor shilla?,,waakakakakakaaa Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

cantik betul pantun mintak hutang kau mus..

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Shilla baru balk dr sabah, nak g beijing pulak

Post  Dato' K on Wed Nov 11, 2009 1:27 pm

aku hengat dah terus bayo kat umah mus masa raya ari tu....huahuahua

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla baru balk dr sabah, nak g beijing pulak

Post  zckyra on Wed Nov 11, 2009 6:10 pm

ala dato'' kredit kad sekarang kan bermaharajalela,, mus kire wat skim ansuran mudah gak la teww,,,
tp mus duit banyak,,x hengat,,, Exclamation Exclamation wakakakaaaa,,
tp serious, kain mus tu memang amat cantik,,aku hengat cam sama ajela cam silk kite kat cni kan,, tp aku anto kt tailor cina aku biase kt cni pun cakap silk mus tu cantik n len bila dia meraba2 n meramas2nya,, ala2 cam dia susah nk jumpa la kan jenis materialnyer,, so mus aku abiskan 1 shot lagik paymentnya,, n pas2 blehla aku kirim lagi sama kamu,,nanti,, tguuu,,, suka merk Very Happy Smile

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla baru balk dr sabah, nak g beijing pulak

Post  musliha mustapha on Mon Nov 16, 2009 4:41 pm

zckyra wrote:ala dato'' kredit kad sekarang kan bermaharajalela,, mus kire wat skim ansuran mudah gak la teww,,,
tp mus duit banyak,,x hengat,,, Exclamation Exclamation wakakakaaaa,,
tp serious, kain mus tu memang amat cantik,,aku hengat cam sama ajela cam silk kite kat cni kan,, tp aku anto kt tailor cina aku biase kt cni pun cakap silk mus tu cantik n len bila dia meraba2 n meramas2nya,, ala2 cam dia susah nk jumpa la kan jenis materialnyer,, so mus aku abiskan 1 shot lagik paymentnya,, n pas2 blehla aku kirim lagi sama kamu,,nanti,, tguuu,,, suka merk Very Happy Smile
..wa tatak tipuuu ma samaa kawan2,,wa meniaga ini kayin suda laamaaa,,lulu wa selulup dali golok angkat mali kl sini juai,,wa suka kawan2 wa canteek canteek pakai baju..untung sikit2 wa sulah hati hepi..hahahahaa...ah soo ni komfom sunat takde krim putar aka whipped creme aka whipped laki aku jek dah lama tak kena,,,aku dah lama wat keja2 meniaga ni suma,maybe mmg in the blood yg suka membeli then aku menjual nya pulak,,,dpt KEpuasssAN gak tu ....meraba dan meramas adalahh kepuasan pd tailor2 ni la ye,,aku pun nak jd tailor lah juga,,,ramas2 yg 6 inci,,raba2 kut2 yg 9 inci,,,wakakakakaaa... drunken drunken

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla baru balk dr sabah, nak g beijing pulak

Post  najib on Sat Nov 21, 2009 11:46 pm

musliha mustapha wrote:
zckyra wrote:ala dato'' kredit kad sekarang kan bermaharajalela,, mus kire wat skim ansuran mudah gak la teww,,,
tp mus duit banyak,,x hengat,,, Exclamation Exclamation wakakakaaaa,,
tp serious, kain mus tu memang amat cantik,,aku hengat cam sama ajela cam silk kite kat cni kan,, tp aku anto kt tailor cina aku biase kt cni pun cakap silk mus tu cantik n len bila dia meraba2 n meramas2nya,, ala2 cam dia susah nk jumpa la kan jenis materialnyer,, so mus aku abiskan 1 shot lagik paymentnya,, n pas2 blehla aku kirim lagi sama kamu,,nanti,, tguuu,,, suka merk Very Happy Smile
..wa tatak tipuuu ma samaa kawan2,,wa meniaga ini kayin suda laamaaa,,lulu wa selulup dali golok angkat mali kl sini juai,,wa suka kawan2 wa canteek canteek pakai baju..untung sikit2 wa sulah hati hepi..hahahahaa...ah soo ni komfom sunat takde krim putar aka whipped creme aka whipped laki aku jek dah lama tak kena,,,aku dah lama wat keja2 meniaga ni suma,maybe mmg in the blood yg suka membeli then aku menjual nya pulak,,,dpt KEpuasssAN gak tu ....meraba dan meramas adalahh kepuasan pd tailor2 ni la ye,,aku pun nak jd tailor lah juga,,,ramas2 yg 6 inci,,raba2 kut2 yg 9 inci,,,wakakakakaaa... drunken drunken

mus...ko jual kain apa? silk eh? camne aku bole tertinggal kapal nih?

aku bab2 kain ni fail la...selalunya aku hentam je kalau beli utk ira & mak aku...beli2 kain ni time outstation la...kalau time ira ada senang je.

x nak promote kat aku ke? excited jugak aku nak tau sbb puji-pujiannya bkn main utk kain ko tuh Twisted Evil Twisted Evil

najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Shilla baru balk dr sabah, nak g beijing pulak

Post  musliha mustapha on Mon Nov 23, 2009 1:15 pm

najib wrote:
musliha mustapha wrote:
zckyra wrote:ala dato'' kredit kad sekarang kan bermaharajalela,, mus kire wat skim ansuran mudah gak la teww,,,
tp mus duit banyak,,x hengat,,, Exclamation Exclamation wakakakaaaa,,
tp serious, kain mus tu memang amat cantik,,aku hengat cam sama ajela cam silk kite kat cni kan,, tp aku anto kt tailor cina aku biase kt cni pun cakap silk mus tu cantik n len bila dia meraba2 n meramas2nya,, ala2 cam dia susah nk jumpa la kan jenis materialnyer,, so mus aku abiskan 1 shot lagik paymentnya,, n pas2 blehla aku kirim lagi sama kamu,,nanti,, tguuu,,, suka merk Very Happy Smile
..wa tatak tipuuu ma samaa kawan2,,wa meniaga ini kayin suda laamaaa,,lulu wa selulup dali golok angkat mali kl sini juai,,wa suka kawan2 wa canteek canteek pakai baju..untung sikit2 wa sulah hati hepi..hahahahaa...ah soo ni komfom sunat takde krim putar aka whipped creme aka whipped laki aku jek dah lama tak kena,,,aku dah lama wat keja2 meniaga ni suma,maybe mmg in the blood yg suka membeli then aku menjual nya pulak,,,dpt KEpuasssAN gak tu ....meraba dan meramas adalahh kepuasan pd tailor2 ni la ye,,aku pun nak jd tailor lah juga,,,ramas2 yg 6 inci,,raba2 kut2 yg 9 inci,,,wakakakakaaa... drunken drunken

mus...ko jual kain apa? silk eh? camne aku bole tertinggal kapal nih?...eheheh ko naik tu kapal api,,,org buat air kopi,,,waakakakakaa...ada dulu seblm raya aku pomote dlm FB aku,,,mmg dah sold out dah 12 pcs,,sini silk murah bangat,coz no tax thoo....kalau kat kl yg harga 5 ke 6 ratus tu kat sini br rm2 ke 3 ratus utk 4 meters... I love you I love you I love you

aku bab2 kain ni fail la...selalunya aku hentam je kalau beli utk ira & mak aku...beli2 kain ni time outstation la...kalau time ira ada senang je.

x nak promote kat aku ke? excited jugak aku nak tau sbb puji-pujiannya bkn main utk kain ko tuh Twisted Evil Twisted Evil

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla baru balk dr sabah, nak g beijing pulak

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum