Shilla baru balk dr sabah, nak g beijing pulak

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Shilla baru balk dr sabah, nak g beijing pulak

Post  najib on Mon Nov 23, 2009 10:58 pm

hahaha...patut la aku nmpak dlm facebook...pas tu ada 1 komen tu si musmie sebut nak berbuka....hehehe. takpe2 next time le
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Shilla baru balk dr sabah, nak g beijing pulak

Post  Dato' K on Tue Nov 24, 2009 4:16 pm

ko bila balik mesia aaa, mus???kalo perfume murah tak kat sana???
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla baru balk dr sabah, nak g beijing pulak

Post  musliha mustapha on Wed Nov 25, 2009 1:51 pm

Dato' K wrote:ko bila balik mesia aaa, mus???kalo perfume murah tak kat sana???
..ekekekee apa yg aku copy paste atas tu ekk ? muskil musliha nih air naik kepala la ni maknanya,,waaakkakaka,,anyway esok asben aku dtg sini bg bantuan CPR dan yg sewaktu dgnnya,,ekekkekee....datok,,sini pepium sama harga je dgn kl..aku maybe balik kl dlm bln 1 atau 2 nanti,,nak jumpa Zc da bomba sebelom dia kena kendurik,,CNY aku tak dpt balik coz ramai cina yg cuti laaa.... I love you I love you I love you
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla baru balk dr sabah, nak g beijing pulak

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum