Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  najib on Mon Jan 26, 2009 12:31 pm

amboi korang.... Razz Razz

aku ni tak le contact sgt ngn sarel tu....so aku ada limited info pasai dia la tp yg penting ms wedding aku dia dtg pakai bj melayu (kalau spek aku x kurang power lg la)....hah! n dia tak byk berubah....bertahun x jumpa dia ttp cam time skolah dulu....kita kena tanya petua awek muda dia tu Very Happy

confirm dia masih free hair bom dia keje kat kl, lupa plak kat mana...., aku blom lg contact dia soh joint forum ni...nnti la

btw, kamal...rantai tu org panggil choker la....jgn risau, kalau ko tak tau benda2 tu....imej aku lg kampung dr ko, nama pun org klau huhuu....aksesori aku cuba jam free company bg n cincin kawin from isteri tercinta rabbit

wei kamal.....carik la contact zaidi....bole la kita terjah wedding dia nnti....
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  Syuhardy@boy on Tue Jan 27, 2009 3:10 pm

haaaa...aku ada nbr contact si zaidi ngan sahril habu..nie dia...

zaidi : 0123442311

sharil habu : 0122208544

tologn la wei contact dorang nie ekkk..aku cibuk sikit ler...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  musliha mustapha on Tue Jan 27, 2009 4:05 pm

normazura wrote:
Dato' K wrote:huuu...baik punye smash nampak?drakula la, nazi la..takpe2..nanti aku carik idea.. Twisted Evil

wei betul la, mana sharil sarudin gi ehh??yang paling last aku jumpa dia ada la dalam 9 tahun lepas kot..kat kedai jual majalah area bandar raub..mase tu dia punya dressing pun leh tahan...yang aku takleh lupa, leher dia siap ade rantai yang jenis lekap2 tu..ala2 neck hugging gitu (ade ke istilah nih??)..rase rendah diri pun ade gak aku masa tu..ye lah, kengkawan seme kuar dari raub, balik2 terus vogue..aku gak macam budak zaman batu..huhuhhu...tapi rase gerun pun ade gak masa tu..siap terpikir -'bior benor budak nih' heheheheh..mintak2 tak pakai tudung la wei...


kuang 3X .... tukar topik ekkkkk ..... apepe pon .... ko tetap HENSEM dimata isteri terchenta ko ... itu aku kompem la kamal .... itu yg paling penting .... kata2 org2 luar jgn dilayan ..... lol!
piieeraahh zura,,ayat cover montott nampakk,,eekkeke count duckula laaa...kat cheroh kan byk itik,,ehehehee,,dah nak rasa tinggi diri cemana,ko bukan tinggi sgt pun,,,aku dah lama rasa gemuk diri ,,ok jek,,umo 20 dah sold out,,eekekekekee,,,,tingat istilah mulut laknat bro !!!!... pig
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  musliha mustapha on Tue Jan 27, 2009 4:12 pm

Syuhardy@boy wrote:haaaa...aku ada nbr contact si zaidi ngan sahril habu..nie dia...

zaidi : 0123442311

sharil habu : 0122208544

tologn la wei contact dorang nie ekkk..aku cibuk sikit ler...
aku pun sibuk gak ni,,,,ramai lagi orang aku nak chatting ni,,,aku team leader utk chatting engineer kat sini,,wakakakakaaaa.......... Basketball
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  normazura on Tue Jan 27, 2009 7:54 pm

AKU RINDU SHERRY .... AKU RINDU SHERRY ....

aku teringat zaman aku kat utm dulu2 ... time tuh kami bertiga YANI, SHERRY, AKU amik sc comp kat UTM ... so kitorang nih agak rapat la ... cuma shahril dok kat hostel lain ... masa sem 1 kitorang selalu balik kpg sesama ... naik train ke lepeh ... syiok ooooo .... naik train midnight ... aku yg selalu dok sblh seat ngan sherry neh ... yani besa la kontrol ayu ... takut saham jatuh .... kekekek .... aku peduli hape ...

perkara yg aku tak leh lupe sampai sekarang ialah : "bila sampai kat lepeh ... kitorang together2 korek hidung ngan tisu .... nak tengok lubang idung sape yg paling hitam ... ". aku pon tak tau camno asap ketapi buleh masuk dlm gerabak ... ketapi aircon ...

AKU RINDU LA NGAN SHERRY ..... tulun contact sahril sarudin ...
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  yard dean on Tue Feb 03, 2009 12:27 am

Dato' K wrote:yang aku ingat, mase sekolah mahmud dulu, bila time tgu bas pas abih sekolah, mesti tgu sesame ngan budak mgs (kat tepi TNB substation tmn abu bakar-bawah pokok besar). bila kitorang naik bas, terus baling bekas plastik isi air sirap kat budak pompuan mgs yang still tgu bas..kakakakakaka...best2.. Twisted Evil tapi takleh salahkan kitorang gak..budak pompuan mgs la yg kerek..tak pasal2 kata orang kasut koto la, baju kotor ngan peluh la..hahaha...padan muka budak mgs Twisted Evil

ke ada di antara korang yang penah kena baling air???

dajal sungguh budak mahmud itu...tp jahat juga mulut pompuan mgs yang mengata kasut org tu.. eleh tu semua mesti ade ati la tu.. cinta monyet kengkanak
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  shamshillah on Tue Feb 03, 2009 10:51 pm

yard dean wrote:
Dato' K wrote:yang aku ingat, mase sekolah mahmud dulu, bila time tgu bas pas abih sekolah, mesti tgu sesame ngan budak mgs (kat tepi TNB substation tmn abu bakar-bawah pokok besar). bila kitorang naik bas, terus baling bekas plastik isi air sirap kat budak pompuan mgs yang still tgu bas..kakakakakaka...best2.. Twisted Evil tapi takleh salahkan kitorang gak..budak pompuan mgs la yg kerek..tak pasal2 kata orang kasut koto la, baju kotor ngan peluh la..hahaha...padan muka budak mgs Twisted Evil

ke ada di antara korang yang penah kena baling air???

dajal sungguh budak mahmud itu...tp jahat juga mulut pompuan mgs yang mengata kasut org tu.. eleh tu semua mesti ade ati la tu.. cinta monyet kengkanak

ha..ko pun sama ke ati..kecik2 dah pandai ek...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  yard dean on Tue Feb 03, 2009 11:01 pm

shamshillah wrote:
yard dean wrote:
Dato' K wrote:yang aku ingat, mase sekolah mahmud dulu, bila time tgu bas pas abih sekolah, mesti tgu sesame ngan budak mgs (kat tepi TNB substation tmn abu bakar-bawah pokok besar). bila kitorang naik bas, terus baling bekas plastik isi air sirap kat budak pompuan mgs yang still tgu bas..kakakakakaka...best2.. Twisted Evil tapi takleh salahkan kitorang gak..budak pompuan mgs la yg kerek..tak pasal2 kata orang kasut koto la, baju kotor ngan peluh la..hahaha...padan muka budak mgs Twisted Evil

ke ada di antara korang yang penah kena baling air???

dajal sungguh budak mahmud itu...tp jahat juga mulut pompuan mgs yang mengata kasut org tu.. eleh tu semua mesti ade ati la tu.. cinta monyet kengkanak

ha..ko pun sama ke ati..kecik2 dah pandai ek...
mana ada jahat kekecik.. harus aku budak paling skema kat MGS.. tak caya tanya ayeesha.. baris angkat tangan tau..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  musliha mustapha on Wed Feb 04, 2009 5:37 pm

skema ?? eekekkee,,,apa barang nak skema,,kalo mcm suhana tu iya la skema,,kemas jek tiap masa,garang minah tu kecik2 pun..writing dia cantik je ( writing ati mcm menuleh dgn pusat) ..kasut putih je ( zura ada kurap kat kaki,pakai sandal )..tudung kemas sepesen je ( tudung ayeesha ? mcm tudung saji )....ehehe part aku tarak aa,,uhuuhuhh....larikkkk.... Cool
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  yard dean on Thu Feb 05, 2009 12:35 am

musliha mustapha wrote:skema ?? eekekkee,,,apa barang nak skema,,kalo mcm suhana tu iya la skema,,kemas jek tiap masa,garang minah tu kecik2 pun..writing dia cantik je ( writing ati mcm menuleh dgn pusat) ..kasut putih je ( zura ada kurap kat kaki,pakai sandal )..tudung kemas sepesen je ( tudung ayeesha ? mcm tudung saji )....ehehe part aku tarak aa,,uhuuhuhh....larikkkk.... Cool
ekeleh mus kau kalau org kata ko baik/skema mana org percaya..( siut kau yek ngutuk tulisan aku.. tapi tula aku ingat tulisan aku tu dah kene sumpahan la..)
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  musliha mustapha on Thu Feb 05, 2009 2:12 pm

yard dean wrote:
musliha mustapha wrote:skema ?? eekekkee,,,apa barang nak skema,,kalo mcm suhana tu iya la skema,,kemas jek tiap masa,garang minah tu kecik2 pun..writing dia cantik je ( writing ati mcm menuleh dgn pusat) ..kasut putih je ( zura ada kurap kat kaki,pakai sandal )..tudung kemas sepesen je ( tudung ayeesha ? mcm tudung saji )....ehehe part aku tarak aa,,uhuuhuhh....larikkkk.... Cool
ekeleh mus kau kalau org kata ko baik/skema mana org percaya..( siut kau yek ngutuk tulisan aku.. tapi tula aku ingat tulisan aku tu dah kene sumpahan la..)
....aku baik apa...bak kata cikgu/ustat halim shah masa sain sijil aku,awok ada bunuh orang ? takde cikgu..haa kalo gitu,kelakuan awak,amat baik,,,,waakkakakaaa,,aku dgn zack masa tu minta sain,,best gila org tua tu.... Razz
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  normazura on Sat Feb 07, 2009 12:45 am

yard dean wrote:
musliha mustapha wrote:skema ?? eekekkee,,,apa barang nak skema,,kalo mcm suhana tu iya la skema,,kemas jek tiap masa,garang minah tu kecik2 pun..writing dia cantik je ( writing ati mcm menuleh dgn pusat) ..kasut putih je ( zura ada kurap kat kaki,pakai sandal )..tudung kemas sepesen je ( tudung ayeesha ? mcm tudung saji )....ehehe part aku tarak aa,,uhuuhuhh....larikkkk.... Cool
ekeleh mus kau kalau org kata ko baik/skema mana org percaya..( siut kau yek ngutuk tulisan aku.. tapi tula aku ingat tulisan aku tu dah kene sumpahan la..)

hoiiiiii sesedap rasa ...secukup garam jeh ko ngutuk kengkawan ye ...... siot aje ko ..... kurap kaki aku pon ko hengat ye ..... bila aku start ada kurap kat kaki ???? ....... kekekekkekeke kurap nye dah hilang ..... parut kurap tu still ada ..... kah kah kah ...... habat je ... clean n clear okeh ..... sib baik time aku jumpa hubby aku, dah tarak kurap ..... aisehhhhhhh buat malu aje ..... KO MMG SIOT LA MUS .......
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  mytini on Tue Feb 10, 2009 11:05 am

normazura wrote:AKU RINDU SHERRY .... AKU RINDU SHERRY ....

aku teringat zaman aku kat utm dulu2 ... time tuh kami bertiga YANI, SHERRY, AKU amik sc comp kat UTM ... so kitorang nih agak rapat la ... cuma shahril dok kat hostel lain ... masa sem 1 kitorang selalu balik kpg sesama ... naik train ke lepeh ... syiok ooooo .... naik train midnight ... aku yg selalu dok sblh seat ngan sherry neh ... yani besa la kontrol ayu ... takut saham jatuh .... kekekek .... aku peduli hape ...

perkara yg aku tak leh lupe sampai sekarang ialah : "bila sampai kat lepeh ... kitorang together2 korek hidung ngan tisu .... nak tengok lubang idung sape yg paling hitam ... ". aku pon tak tau camno asap ketapi buleh masuk dlm gerabak ... ketapi aircon ...

AKU RINDU LA NGAN SHERRY ..... tulun contact sahril sarudin ...



cheers RINDU NGAN SHERRY JER??HIHIHIHI...A'AHH..BETUL LA CAKAO KO ZURA...NAPE LUBANG KITA ITAM MASA NAK KETAPI...KELAKAR BETOL....MASA TU TAHUN 1...MENGONG LAGIK....X TAU APA2....

BILA DH PNDAI....DH BOLE NAIK BAS TURUN KAT PUDU.....
avatar
mytini

Posts : 41
Join date : 2009-01-21
Age : 38
Location : kg. sg. pasu, raub & puncak alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  musliha mustapha on Tue Feb 10, 2009 3:13 pm

lubang hitam laa pulakk,,,,waakkaaaa..apa citer nihh??.............. Evil or Very Mad
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  normazura on Wed Feb 11, 2009 1:21 am

mytini wrote:
normazura wrote:AKU RINDU SHERRY .... AKU RINDU SHERRY ....

aku teringat zaman aku kat utm dulu2 ... time tuh kami bertiga YANI, SHERRY, AKU amik sc comp kat UTM ... so kitorang nih agak rapat la ... cuma shahril dok kat hostel lain ... masa sem 1 kitorang selalu balik kpg sesama ... naik train ke lepeh ... syiok ooooo .... naik train midnight ... aku yg selalu dok sblh seat ngan sherry neh ... yani besa la kontrol ayu ... takut saham jatuh .... kekekek .... aku peduli hape ...

perkara yg aku tak leh lupe sampai sekarang ialah : "bila sampai kat lepeh ... kitorang together2 korek hidung ngan tisu .... nak tengok lubang idung sape yg paling hitam ... ". aku pon tak tau camno asap ketapi buleh masuk dlm gerabak ... ketapi aircon ...

AKU RINDU LA NGAN SHERRY ..... tulun contact sahril sarudin ...



cheers RINDU NGAN SHERRY JER??HIHIHIHI...A'AHH..BETUL LA CAKAO KO ZURA...NAPE LUBANG KITA ITAM MASA NAK KETAPI...KELAKAR BETOL....MASA TU TAHUN 1...MENGONG LAGIK....X TAU APA2....

BILA DH PNDAI....DH BOLE NAIK BAS TURUN KAT PUDU.....

rindu kat sherry aje laaaaaaaaaaaaaaa ...... rindu kat ko pon buat ape ...... ko bukan rindu kat aku pon ....... aku aje yg amik kesah kat ko .... ko bukan amik kesah kat aku pon ...... suka ati ko la yani .....

itu cerita tahun satu ...... bodoh2 lg time tu .... innocent je ...... bila dah thn berikutnye ..... mula la belang2 kat badan aku timbul ..... sakan bcinta ngan cikutssssss ..... I LOVE CIKUTS ......
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  mytini on Wed Feb 11, 2009 2:46 pm

normazura wrote:
mytini wrote:
normazura wrote:AKU RINDU SHERRY .... AKU RINDU SHERRY ....

aku teringat zaman aku kat utm dulu2 ... time tuh kami bertiga YANI, SHERRY, AKU amik sc comp kat UTM ... so kitorang nih agak rapat la ... cuma shahril dok kat hostel lain ... masa sem 1 kitorang selalu balik kpg sesama ... naik train ke lepeh ... syiok ooooo .... naik train midnight ... aku yg selalu dok sblh seat ngan sherry neh ... yani besa la kontrol ayu ... takut saham jatuh .... kekekek .... aku peduli hape ...

perkara yg aku tak leh lupe sampai sekarang ialah : "bila sampai kat lepeh ... kitorang together2 korek hidung ngan tisu .... nak tengok lubang idung sape yg paling hitam ... ". aku pon tak tau camno asap ketapi buleh masuk dlm gerabak ... ketapi aircon ...

AKU RINDU LA NGAN SHERRY ..... tulun contact sahril sarudin ...



cheers RINDU NGAN SHERRY JER??HIHIHIHI...A'AHH..BETUL LA CAKAO KO ZURA...NAPE LUBANG KITA ITAM MASA NAK KETAPI...KELAKAR BETOL....MASA TU TAHUN 1...MENGONG LAGIK....X TAU APA2....

BILA DH PNDAI....DH BOLE NAIK BAS TURUN KAT PUDU.....

rindu kat sherry aje laaaaaaaaaaaaaaa ...... rindu kat ko pon buat ape ...... ko bukan rindu kat aku pon ....... aku aje yg amik kesah kat ko .... ko bukan amik kesah kat aku pon ...... suka ati ko la yani .....

itu cerita tahun satu ...... bodoh2 lg time tu .... innocent je ...... bila dah thn berikutnye ..... mula la belang2 kat badan aku timbul ..... sakan bcinta ngan cikutssssss ..... I LOVE CIKUTS ......



ko kesah kat aku ke zura....hihi...x perasan lak......
by the way semoga ko berbahagia dengan abang sharin ko tuh.....hihihi
avatar
mytini

Posts : 41
Join date : 2009-01-21
Age : 38
Location : kg. sg. pasu, raub & puncak alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  musliha mustapha on Wed Feb 11, 2009 5:17 pm

aku plak ko taip siot ye zura,,tapi siot2 aku pon,lubang aku tak itamm mcm koang,,,eeekekkekeee Shocked
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  mytini on Thu Feb 12, 2009 10:55 am

musliha mustapha wrote:lubang hitam laa pulakk,,,,waakkaaaa..apa citer nihh??.............. Evil or Very Mad


hahaha...lubang idung itam la musssssssss........type error....memang kitorang naik ketapi lubang idung jadik itam....
cik zura tu dok bukak topik ngutuk aku.....sabar jelah....jom kita create topik ngutuk dia plak...bole ko gali lagi kurap dia yg ada kt mana2 lagik tu...hihi...x perasan lak aku selama berkawan ngan dia smpe utm yg minah ni ada kurappppppp...hahaha...ada berani mus?? Twisted Evil
avatar
mytini

Posts : 41
Join date : 2009-01-21
Age : 38
Location : kg. sg. pasu, raub & puncak alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  musliha mustapha on Thu Feb 12, 2009 9:57 pm

umah mak aku kat SG LUI,bukan GALI,,,i'm sorry....waakakakakakaaa lol!
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  mytini on Fri Feb 13, 2009 10:49 am

musliha mustapha wrote:umah mak aku kat SG LUI,bukan GALI,,,i'm sorry....waakakakakakaaa lol!


ko ni kan musliha, suka sgt mengubah topik...aku tau le ko duk sg lui dekat ngan rumah mak sedara aku tu..USTAZAH JUMINAM....kenal lagik?? yg ngajar korang kt mgs??
avatar
mytini

Posts : 41
Join date : 2009-01-21
Age : 38
Location : kg. sg. pasu, raub & puncak alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  ayeesha on Sat Feb 14, 2009 9:10 am

Ingat...ingat....Ehhh....bukan ke nama dia ustazah juminum? (nie bkan wat lawak No ....tp, rasenya mmg nama dia gitu, kn mus?) Laaa....aunty pd yani ker??? Dia masih ngaja lagi ker kat MGS tuh? Ustazah nie baik benor....mcm x pernah marah ank murid...kena buli lagi ade....kira dia x leh nk lawan kehebatan suara mus & kuncu2 dia pirat .....hehehe Razz

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  musliha mustapha on Mon Feb 16, 2009 12:11 pm

mytini wrote:
musliha mustapha wrote:umah mak aku kat SG LUI,bukan GALI,,,i'm sorry....waakakakakakaaa lol!


ko ni kan musliha, suka sgt mengubah topik...aku tau le ko duk sg lui dekat ngan rumah mak sedara aku tu..USTAZAH JUMINAM....kenal lagik?? yg ngajar korang kt mgs??
.....aku kan kojo vendor,kena teror twist n turn.ya betui,ustazah tu umah dia blakang umah aku...ustazah tu baik la,nama lg ustazah kan,,takkan muka mcm cikli nak jd ustazah,wakakakakkaa internet cikli kena banned so dia takleh reply tu clarify...ekekekkeee... cat
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  cliey on Thu Feb 26, 2009 3:47 pm

musliha mustapha wrote:
mytini wrote:
musliha mustapha wrote:umah mak aku kat SG LUI,bukan GALI,,,i'm sorry....waakakakakakaaa lol!


ko ni kan musliha, suka sgt mengubah topik...aku tau le ko duk sg lui dekat ngan rumah mak sedara aku tu..USTAZAH JUMINAM....kenal lagik?? yg ngajar korang kt mgs??
.....aku kan kojo vendor,kena teror twist n turn.ya betui,ustazah tu umah dia blakang umah aku...ustazah tu baik la,nama lg ustazah kan,,takkan muka mcm cikli nak jd ustazah,wakakakakkaa internet cikli kena banned so dia takleh reply tu clarify...ekekekkeee... cat

siott ko mus!! Twisted Evil ko kutuk aku haa???
wakakakak...muka aku takde ciri2 muslimah ke? cyclops
ahaks!! geek
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  shamshillah on Fri Feb 27, 2009 11:20 pm

sejak ko jd mak kan, mmg nampak ciri muslimah kat ko tau cikli....

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  cliey on Sat Feb 28, 2009 3:31 pm

hahhaha...but aku stil ganaz jgk!! Twisted Evil Twisted Evil
malang tul laki aku dapat bini cam aku! muka ganaz ekk?
anyway, thanks shilla....wakaakka Embarassed Razz
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum