Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

wanita tanpa tudung..

Post  sahril sarudin on Tue Mar 03, 2009 2:23 am

musliha mustapha wrote:......................sharil apa macam sekarang jib? aku tak kisah dia keja apa,aku nak tau penampilan dia aje,,ke dia dah pakai tudung skang nih?..eekekekekee... cherry

[center]ewah ewah mus..penampilan aku ler gamaknya..kalau ko tgk angelina jolie..camtu er aku skang..ada berani perkenalkan aku ngan laki ko?hehehehehe.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes


Last edited by sahril sarudin on Tue Mar 03, 2009 2:30 am; edited 1 time in total
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  sahril sarudin on Tue Mar 03, 2009 2:28 am

Dato' K wrote:......................................................................................
.............................................................................................................
.........aku lost contact ngan shahril sarudin nih...dia kat mana aaa??



aku ada kat dalam malaysia ni lagi hah..Dato K Dato K nama yang sungguh ....... Question Question Question Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

yang benar ler tu Dato K

Post  sahril sarudin on Tue Mar 03, 2009 2:42 am

Dato' K wrote:huuu...baik punye smash nampak?drakula la, nazi la..takpe2..nanti aku carik idea.. Twisted Evil

wei betul la, mana sharil sarudin gi ehh??yang paling last aku jumpa dia ada la dalam 9 tahun lepas kot..kat kedai jual majalah area bandar raub..mase tu dia punya dressing pun leh tahan...yang aku takleh lupa, leher dia siap ade rantai yang jenis lekap2 tu..ala2 neck hugging gitu (ade ke istilah nih??)..rase rendah diri pun ade gak aku masa tu..ye lah, kengkawan seme kuar dari raub, balik2 terus vogue..aku gak macam budak zaman batu..huhuhhu...tapi rase gerun pun ade gak masa tu..siap terpikir -'bior benor budak nih' heheheheh..mintak2 tak pakai tudung la wei...

[center]siot jer kan..hehehe..jap jap..aku nak bayangkan si kamal ni hidup di zaman batu..ishh..tak nak lah..dosa..dosa.. Laughing Laughing Laughing
aku pun tak ingat dah pasal rantai rantai tu..ini fakta sahih..aku tak pakai tudung lagi er..ini yang benar pak kamal..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

kelakar kan..?

Post  sahril sarudin on Tue Mar 03, 2009 2:45 am

normazura wrote:AKU RINDU SHERRY .... AKU RINDU SHERRY ....

aku teringat zaman aku kat utm dulu2 ... time tuh kami bertiga YANI, SHERRY, AKU amik sc comp kat UTM ... so kitorang nih agak rapat la ... cuma shahril dok kat hostel lain ... masa sem 1 kitorang selalu balik kpg sesama ... naik train ke lepeh ... syiok ooooo .... naik train midnight ... aku yg selalu dok sblh seat ngan sherry neh ... yani besa la kontrol ayu ... takut saham jatuh .... kekekek .... aku peduli hape ...

perkara yg aku tak leh lupe sampai sekarang ialah : "bila sampai kat lepeh ... kitorang together2 korek hidung ngan tisu .... nak tengok lubang idung sape yg paling hitam ... ". aku pon tak tau camno asap ketapi buleh masuk dlm gerabak ... ketapi aircon ...

AKU RINDU LA NGAN SHERRY ..... tulun contact sahril sarudin ...

[center]a'ah lah zura..aku pun rasa lawak sangat..sampai hitam lubang hidung kita kan..?aku pun rindu kat ko..tak sangka plak aku ko dah ada 2 anak..dah besar plak tu.. Shocked Shocked Shocked
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

sahril sarudin...my fren

Post  shamshillah on Tue Mar 03, 2009 1:36 pm

alooo..x sangka nampak gak tgk ko post kat sini..how are u...so join la reunion 9/3 nanti ek..bukak la thread psl ko...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  musliha mustapha on Tue Mar 03, 2009 5:20 pm

sahril sarudin wrote:
musliha mustapha wrote:......................sharil apa macam sekarang jib? aku tak kisah dia keja apa,aku nak tau penampilan dia aje,,ke dia dah pakai tudung skang nih?..eekekekekee... cherry

[center]ewah ewah mus..penampilan aku ler gamaknya..kalau ko tgk angelina jolie..camtu er aku skang..ada berani perkenalkan aku ngan laki ko?hehehehehe.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
yaaa ampunn,,aku relaa aa kalo rupa mcm jolie tu,,,i likeeee,,, clown
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  yard dean on Tue Mar 03, 2009 10:42 pm

sahril sarudin wrote:
musliha mustapha wrote:......................sharil apa macam sekarang jib? aku tak kisah dia keja apa,aku nak tau penampilan dia aje,,ke dia dah pakai tudung skang nih?..eekekekekee... cherry

[center]ewah ewah mus..penampilan aku ler gamaknya..kalau ko tgk angelina jolie..camtu er aku skang..ada berani perkenalkan aku ngan laki ko?hehehehehe.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
huh terpaksala aku puasa, pi spa, salun dan segala segala nak kasik macam jennifer aniston, berebut brad pitt ngan sahril..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  sahril sarudin on Wed Mar 04, 2009 3:37 am

wahhh..biar betol ko ati nak jadi jennifer aniston..nak rebut bradd pitt ngan aku..tapi takpe..aku sahut cabaran ko.. Laughing Laughing Laughing tapi kan ati..ko rasa2 lah..saper lah yang paling layak jadi bradd pitt masa kita sekolah dulu..kembar kah? lol! lol! lol! eee..geli aku..rela aku jadi ruminah sidek lol! lol! lol!
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  musliha mustapha on Wed Mar 04, 2009 10:04 am

sahril sarudin wrote:wahhh..biar betol ko ati nak jadi jennifer aniston..nak rebut bradd pitt ngan aku..tapi takpe..aku sahut cabaran ko.. Laughing Laughing Laughing tapi kan ati..ko rasa2 lah..saper lah yang paling layak jadi bradd pitt masa kita sekolah dulu..kembar kah? lol! lol! lol! eee..geli aku..rela aku jadi ruminah sidek lol! lol! lol!
,,,weeii bukan jolie n pitt tu dah kawen dah ke,aniston kan dah history,,anyhow Queen Latifaa tu aku copp yea,,,,,ruminah sidek eek sahril ? kalo gitu wan maimunah kita kasik kat shilla..wakakakaaa.... Basketball
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  normazura on Wed Mar 04, 2009 5:38 pm

musliha mustapha wrote:
sahril sarudin wrote:wahhh..biar betol ko ati nak jadi jennifer aniston..nak rebut bradd pitt ngan aku..tapi takpe..aku sahut cabaran ko.. Laughing Laughing Laughing tapi kan ati..ko rasa2 lah..saper lah yang paling layak jadi bradd pitt masa kita sekolah dulu..kembar kah? lol! lol! lol! eee..geli aku..rela aku jadi ruminah sidek lol! lol! lol!
,,,weeii bukan jolie n pitt tu dah kawen dah ke,aniston kan dah history,,anyhow Queen Latifaa tu aku copp yea,,,,,ruminah sidek eek sahril ? kalo gitu wan maimunah kita kasik kat shilla..wakakakaaa.... Basketball

lawak bangang la korang nehhhh ..... tak sabo aku nak jumpa korang .... lets bomb the mid valley .....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  musliha mustapha on Wed Mar 04, 2009 11:23 pm

eerkkkk bukan ko sakit ke zura ??? adess kami br plan nak gi melawat ko 8 mac tu.. Mad
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  normazura on Thu Mar 05, 2009 7:42 am

musliha mustapha wrote:eerkkkk bukan ko sakit ke zura ??? adess kami br plan nak gi melawat ko 8 mac tu.. Mad

sakit ... sakit gak ..... aku nak gak join korang .....

aku dah buat dnc ke-2 hr selasa (sepatutnya rabu) .... aku mc sampai hari isnin 9 mac .... so aku rasa mcm dah ok la kot .... kejap pon jadi la jumpa korang .... bukan nak makan sgt pon .... lg pon aku sdg bpantang ..... aku bawak bekal air suam laaa .... hahhahaha ..... rugi la tak dapat jumpa korang .... bukan senang nak arrange gathering reramai camnih .....

kalu korang nak visit aku pon tak pe gak ..... meh la dtg ke umah aku ....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  musliha mustapha on Thu Mar 05, 2009 9:20 am

will see then by 8 mac nanti..coz ati takde nanti masa 9 mac,dia blk jb tghhari,sian dia datang jawuh2,sib baik dia gagah perkasa,kalo slim mcm yani tu karang org bg sedekah pulak kat ati,,,ekekekekeke... bom
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  normazura on Thu Mar 05, 2009 1:04 pm

musliha mustapha wrote:will see then by 8 mac nanti..coz ati takde nanti masa 9 mac,dia blk jb tghhari,sian dia datang jawuh2,sib baik dia gagah perkasa,kalo slim mcm yani tu karang org bg sedekah pulak kat ati,,,ekekekekeke... bom

mai la gather kat umah aku ..... ajak le zc n ati tu ....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Student kelas 1 KRK, 2KRK, 3KRK, 4NA, 5NA.........

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum