CIKGU2 SMTK......

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

CIKGU2 SMTK......

Post  ayeesha on Sat Jan 17, 2009 11:13 pm

Haaa......kita ingat mase

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  Dato' K on Mon Jan 19, 2009 2:57 pm

wei cicak, nak buat posting, bagi abih la..ni citer sekerat2..hang nak ngumpat cikgu ye?
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  normazura on Mon Jan 19, 2009 8:48 pm

weiiii kamal .... mek sah nih mana reti nak ngumpat2 ..... ko kalu nak tau yg ngumpat2 tuh geng gila2 aje yg buat .... cth : musliha, farah, zalyira, shilla .... n AKU .... hahahahha ....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  ayeesha on Tue Jan 20, 2009 8:24 am

wei....wei....air yg tenang, jgn disangka tiada ikan. He...he... Razz Nk karang tu....kena ade feel la....mana leh wat dlm keadaan terkejar2 n takut2....internet kat umah k.o....tu pasal ler citer dok tergantung....he..he.. Embarassed

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  Dato' K on Tue Jan 20, 2009 9:27 am

betul2 cakap ko zura, mek sah mmg budak baik...senyap je kat dalam kelas..macam baby je baiknye..huhuhu..dalam banyak2 cikgu, salah sorang yang aku ingat - cikgu noraini..sbb dia suruh aku duduk sebelah marziana kat dalam kelas...dah la mase tu hafizul dok gosip2 aku ngan kakak tu...hafizul punya happy mase tu...cisss Very Happy ..aku tak ingat apa salah aku time tu..bising kot...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  normazura on Tue Jan 20, 2009 7:05 pm

mek sah mmg la senyap .... yg dok kat sebelah mek sah tu yg kuat bercakap .... aku la tu ...

kejam betul si fizul .... gosipkan ko ngan marziana .... cecececce .... ko ingat lak nama penuh kakak tuh .... ke ko pun ada menaruh hati kat kakak tu ?????? .... elelelee kamal ..... ngaku aje la

Aku paling TAK BULEH LUPA ..... PALING KASEH dan CHENTA pada cikgu Mawarzi .... kekekekekke ..... serious ni .... aku rasa dia la punca aku suka maths .... aku lulus dgn baik math spm .... sebab dia jugak lah aku jadi cikgu maths .... sumpahan tu ....

Sowang lagi ialah Cikgu Noraini .... aku pon tak paham .... apsal la dia benci sgt kat aku .... hahahah buat2 tak paham gitu .... aku yg degil .... suka tunjuk lagak ngan dia ..... marah betul dia kat aku ..... until now la aku rase ....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  Dato' K on Wed Jan 21, 2009 1:07 pm

hafizul mmg siot!!heheh Very Happy ..wei a-a, kekadang aku mmg ingat nama org la, sampai nama bapak pun aku ingat..tengok ehh - hafizul ahzam ahmad rasidi, syuhardy mohd nor, normazura abu bakar, hidayatini sarmin, najib jamaluddin, norshamsillah kamarzaman, musliha mustapha, norhayati rudin, muszalmi zainal abidin, shahril nizam hamzah, zalyira ibrahim, mohd zamri raof, zanariah kamarulzaman..haaa..power tak?cikli nama penuh dia aku tak ingat..aku ingat lagi cikli penah kenen2kan aku ngan sorang budak pompuan kelas 1 dinamik..ape ntah name dia..yang muka cam jepun2 tu..heheheheh..nama budak tu aku mmg tak ingat Very Happy
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  ayeesha on Wed Jan 21, 2009 1:37 pm

Dato' K wrote: ..wei a-a, kekadang aku mmg ingat nama org la, sampai nama bapak pun aku ingat..tengok ehh - hafizul ahzam ahmad rasidi, syuhardy mohd nor, normazura abu bakar, hidayatini sarmin, najib jamaluddin, norshamsillah kamarzaman, musliha mustapha, norhayati rudin, muszalmi zainal abidin, shahril nizam hamzah, zalyira ibrahim, mohd zamri raof, zanariah kamarulzaman..haaa..power tak?cikli nama penuh dia aku tak ingat..aku ingat lagi cikli penah kenen2kan aku ngan sorang budak pompuan kelas 1 dinamik..ape ntah name dia..yang muka cam jepun2 tu..heheheheh..nama budak tu aku mmg tak ingat Very Happy

Yea ker hafal nama mak bapak diaorg tue....ker....tgh bukak buku TEKUN??? kua...kua...kua Rolling Eyes Yesss....I believe u.....sbb kita pn cam tue....ntah ape sal ntah. Agaknya kapasiti otak byk lg free space kot...saje suke2 nk hafal. Hmmm...klau dpikirkn blik...baik hapal formula....yg best tu....ingat selama 15 thn tu. Suspect cheers Haaa....shila, ade sorang lg yg ingat nama mak bapak kengkawan dia.....x kagum ker?? he...he...he...

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  Dato' K on Wed Jan 21, 2009 1:48 pm

lupa lak - cicak binti zulkifli..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  normazura on Wed Jan 21, 2009 11:43 pm

aku mmg takde skill ngapal2 nih .... kantoi la aku .... nama2 lagi la tak masuk pale aku ... tu pasal la aku tak boleh sejarah n bio ... tak suke ...nama student pon aku tak ingat .... aku panggil ikut suka ati aku je ..... kwang kwang
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  najib on Thu Jan 22, 2009 8:50 am

dato' k.....ko hilang 10 markah...nama penuh aku mohd najib jalaluddin

tp takpe....org mmg selalu silap nama bapak aku.....ops!!...nama arwah ayah aku la...

tp org kalu igt jalaluddin hassan.....mesti bole igt nama penuh aku Twisted Evil
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  ayeesha on Thu Jan 22, 2009 9:00 am

Haa...tu la, eksen lg kn najib? He...he... Very Happy X yah potong markah dia....najib post byk2....bg nama dato k tu kt bwh....dia dh hmpir nk lwn tokeh tu. Ha...ha.. Razz

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  Dato' K on Thu Jan 22, 2009 11:18 am

cihh, sudah la korang..nak pakat2 lak..

anyway, cakap pasal potong2 markah nih, aku teringat pulak kat cikgu siti riah..dia ngaja bm tak silap aku..kalo kasik markah, makk aiii kedekut betul......huhuhuhu

dia dah meninggal tahun berapa ntah, tak ingat la - breast cancer rasenye..semoga allah mencucuri rohnye dan menempatkannye di kalangan org yang soleh dan solehah..amiinnn..

dia ni yg aku perasan, selalu eksyen ngan aku kat dalam kelas la..ayah aku kata, dia nak balas dendam kat ayah aku tu sbb selalu kacau dia mase sama2 ngaja kat tengku kudin dulu...banyak gak cite mude2 cikgu siti riah ni ayah aku bgtau..heheheh..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  Syuhardy@boy on Thu Jan 22, 2009 11:50 am

Cikgu siti riah tu penah jd mak angkat aku dulu tu...sayang betol dia kat aku..smpi dia penah sponsor aku RM30 suurh beli kasut sekolah baru...sebabnye kasut sekolah aku dh x warna putih..dh jd warna kuning pekat...penangan 2 tahun tak cuci kasut tu..cikgu siti riah tu mmg penyabar org nyer...seingat aku la kan..x penah pn dia tengking aku masa kena counseling ngan dia...dia mesti ckp lembut ne ngan aku..cuma aku je yg telinga degil time tu..apa apa yg cikgu cakap x penah nk dgr..konon2 rebel la ...hahahaha....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  shamshillah on Thu Jan 22, 2009 12:31 pm

mcm mana dia bole jd mak angkat ko ek..tp sebenornye ko ni mmg ramai cikgu suka kan..buat jahat pun cikgu suka..heran aku...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  shamshillah on Thu Jan 22, 2009 12:34 pm

Dato' K wrote:hafizul mmg siot!!heheh Very Happy ..wei a-a, kekadang aku mmg ingat nama org la, sampai nama bapak pun aku ingat..tengok ehh - hafizul ahzam ahmad rasidi, syuhardy mohd nor, normazura abu bakar, hidayatini sarmin, najib jamaluddin, norshamsillah kamarzaman, musliha mustapha, norhayati rudin, muszalmi zainal abidin, shahril nizam hamzah, zalyira ibrahim, mohd zamri raof, zanariah kamarulzaman..haaa..power tak?cikli nama penuh dia aku tak ingat..aku ingat lagi cikli penah kenen2kan aku ngan sorang budak pompuan kelas 1 dinamik..ape ntah name dia..yang muka cam jepun2 tu..heheheheh..nama budak tu aku mmg tak ingat Very Happy

x sangka aku..korg ni mmg la ada kelbihan Allah beri..patut la jd engineer masing2..masa aku first time jumpa mek sah tu..dia sebut..nor shamshillah kamarzaman?...terkezut aku..siap igt nama bapak..by the way aku igt gak nama penuh bbrp org..ayeesha,zura,yani,nonie,kamal,syuhardy,rozila,puspa,farah.z,mus,cik lie,liza,zanariah, shahril nizam..yg lain mmg aku tak igt nama penuh diorg..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  najib on Thu Jan 22, 2009 1:38 pm

shamshillah wrote:
x sangka aku..korg ni mmg la ada kelbihan Allah beri..patut la jd engineer masing2..masa aku first time jumpa mek sah tu..dia sebut..nor shamshillah kamarzaman?...terkezut aku..siap igt nama bapak..by the way aku igt gak nama penuh bbrp org..ayeesha,zura,yani,nonie,kamal,syuhardy,rozila,puspa,farah.z,mus,cik lie,liza,zanariah, shahril nizam..yg lain mmg aku tak igt nama penuh diorg..

huhuhhh....ko tak igt pun shilla nama aku?? kesian kat aku Embarassed
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  najib on Thu Jan 22, 2009 1:43 pm

Dato' K wrote:anyway, cakap pasal potong2 markah nih, aku teringat pulak kat cikgu siti riah..dia ngaja bm tak silap aku..kalo kasik markah, makk aiii kedekut betul......huhuhuhu

eh...cikgu ni time form brapa ek?....aku x igt plak...
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  Dato' K on Thu Jan 22, 2009 3:00 pm

memang patut la ko tak ingat, najib oiii..cikgu siti riah tu ngajo BM mase form 2 krk..ko mana ade join lagi..nyibuk je Evil or Very Mad (bengang tak abih lagi sbb tak ajak aku gi kenduri kawin..hohohoh)

lagi satu sblm aku terlupa, since kite dok bcakap pasal nama penuh ni, aku nak mintak maaf banyak2 (serius ni) kepada sesapa yang aku ejek guna nama ayah dia mase kat sekolah dulu (eventhough it was a trend at that particular time)...n maafkan jugak la kalo aku ada buat korang sakit ati ke..serius2..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  Syuhardy@boy on Thu Jan 22, 2009 4:22 pm

arghhhh..sudah la kamal..ko ngan hafizul ngan sahril ngan mus ngan iskandar mmg suka menyakit kan hati aku...tapi tu sumer cite rlama geng...yg penting kita sekarang masing2 dh dewasa....hehehehe..wat past is past..itu la sweet memories yg kita ada masa zaman persekolahan kita....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  najib on Thu Jan 22, 2009 5:02 pm

Dato' K wrote:memang patut la ko tak ingat, najib oiii..cikgu siti riah tu ngajo BM mase form 2 krk..ko mana ade join lagi..nyibuk je Evil or Very Mad (bengang tak abih lagi sbb tak ajak aku gi kenduri kawin..hohohoh)

lagi satu sblm aku terlupa, since kite dok bcakap pasal nama penuh ni, aku nak mintak maaf banyak2 (serius ni) kepada sesapa yang aku ejek guna nama ayah dia mase kat sekolah dulu (eventhough it was a trend at that particular time)...n maafkan jugak la kalo aku ada buat korang sakit ati ke..serius2..

lor...ye ke? patut cam tak kenal je.... ye la...kalau aku tak sibuk camne rangking posting aku nak naik (bole, nak jugak tu ranking2 Very Happy )

uish....aku rs aku tak pernah kena ejekan2 nama bapak tu...kalau ada pun aku tak kesah....biasa la zaman budak2....bukan tau apa pung, lol!

tp aku hingat lg org2 yg biasa buat benda tu hahhahah....paling aktif si hafizul... eh, takde ke org invite dia joint forum ni? aku nak bg show cause letter kat dia .....geram...puas aku sms dia jemput wedding aku...haram tak berbalas Sad
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

weeeiiiii apa kes lak nama aku ada tuhh?? bukan ke aku murid perempuan contoh kat smtk tu ? contoh sebab apa tuu,koang pikir la sendirik,,eeekekekkee

Post  musliha mustapha on Fri Jan 23, 2009 9:37 am

normazura wrote:weiiii kamal .... mek sah nih mana reti nak ngumpat2 ..... ko kalu nak tau yg ngumpat2 tuh geng gila2 aje yg buat .... cth : musliha, farah, zalyira, shilla .... n AKU .... hahahahha ....
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  ayeesha on Fri Jan 23, 2009 10:13 am

Alooo....mus, nape citer kat dlm ruang subject tu?? X sempit ke??? He...he... Very Happy

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  musliha mustapha on Fri Jan 23, 2009 10:19 am

nak cepat jadik mcm tu laaa sha...teammate aku mmg jeles sokmo kat aku,asek dtg meja aku nak tanya info,mcm la aku ni kaunter pertanyaan..aku rasa aku jarang panggei ko mek sah,rasa lapar pun ada nih... afro
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  shamshillah on Tue Jan 27, 2009 9:09 pm

aku la mmg konpem suka panggil dia mek sah..hahaha

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum