IM back!!!!!

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: IM back!!!!!

Post  sahril sarudin on Thu Nov 12, 2009 4:20 pm

Dato' K wrote:
yard dean wrote:Aik sahril kau shiok kene rogol x mengandung ke, shiok kene rogol..agak kontrolbesi ayat anda itu

Dua-dua kot?? ntah la...

amboi ati..suka malukan merk kan..hehehehehe..

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: IM back!!!!!

Post  musliha mustapha on Thu Nov 12, 2009 4:56 pm

shamshillah wrote:
sahril sarudin wrote:wow..nice pic and nice view lah shillah..aku tgk walaupun ko pakai baju sejuk yang tebal tapi aku tgk ko cam kecik jer..ko ada edit apa2 ke kat pic ko ittew..hehehehehe..atau ko memang dah slim shillah?ermm..sebelom pekan rawang tu ler..yang shiok nyer shillah aku neh..kalau kena rogol camna sekali pun..aku tak ngandung..itu ler keajaiban nyer.. Razz Razz

aku mmg dah kecik sket dr dulu..nak kawin punya psl..tp kalo dah beranak nanti aku rs mengembang balik la mcm mus...letih aku diet nih...kamal aku lalu ulu yam tuh kalo ngan member aku jer...kalo sorg x berani la...bkn la tetiap hr lalu jln tuh...aku pun takut gak...kalo dah ptg sgt x berani la lalu jln tuh...
agak pundek ayat ko shilla,,bila ke masa nya yg ko nampak aku ni kuncup ?? kembang tu my 2nd name laa,,,,ko tak caya ko tanya abil,,dia kata dia nak cari bini badan mcm mama,,sedap peluk katanya,,,ekekeke... cheers cheers cheers

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: IM back!!!!!

Post  musliha mustapha on Thu Nov 12, 2009 4:59 pm

Syuhardy@boy wrote:wahai shiela...klu ko nk kurus lg cepat..aku dgn berbesar hati rela memberikan ko meminjam anak aku untuk tempoh 3 bulan..dlm masa 3 bulan itu dgn secara ajaibnyer ko akan ilang dkt 10 kilo....heheheh..pinggang nyer size bole turun 2 inci...
eeeiii aku dah ada anak 2 la,,,ada turun ?? ada kuruss ?? adaa adaaa???? Razz alien alien alien

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: IM back!!!!!

Post  Dato' K on Thu Nov 12, 2009 5:01 pm

musliha mustapha wrote:
shamshillah wrote:
sahril sarudin wrote:wow..nice pic and nice view lah shillah..aku tgk walaupun ko pakai baju sejuk yang tebal tapi aku tgk ko cam kecik jer..ko ada edit apa2 ke kat pic ko ittew..hehehehehe..atau ko memang dah slim shillah?ermm..sebelom pekan rawang tu ler..yang shiok nyer shillah aku neh..kalau kena rogol camna sekali pun..aku tak ngandung..itu ler keajaiban nyer.. Razz Razz

aku mmg dah kecik sket dr dulu..nak kawin punya psl..tp kalo dah beranak nanti aku rs mengembang balik la mcm mus...letih aku diet nih...kamal aku lalu ulu yam tuh kalo ngan member aku jer...kalo sorg x berani la...bkn la tetiap hr lalu jln tuh...aku pun takut gak...kalo dah ptg sgt x berani la lalu jln tuh...
agak pundek ayat ko shilla,,bila ke masa nya yg ko nampak aku ni kuncup ?? kembang tu my 2nd name laa,,,,ko tak caya ko tanya abil,,dia kata dia nak cari bini badan mcm mama,,sedap peluk katanya,,,ekekeke... cheers cheers cheers

agak pundek???huahuahuahuahuahua..i've got nothing else to say but THANK YOU, mus....ko br saja menceriakan doniaku..bapak la boringnya aku kat sinnew....

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Aku pun nak jugak la...i'm back

Post  najib on Wed Nov 18, 2009 7:32 pm

lama dah aku rasa x dpt joint sgt korang kat sini....busy + korang pun bukan main laju lagi.

start esok aku dh cuti till 30 nov....aku plan jugak nak catch up balik korang kat sini....so jgn marah ek kalau reply2 aku nnti benda2 yg dh basi...huhu.

start esok la...aku kat opis lagi ni....

najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: IM back!!!!!

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum