erm,ada lg ke orng kenal aku ni...

View previous topic View next topic Go down

erm,ada lg ke orng kenal aku ni...

Post  chef eejam on Wed Jul 14, 2010 5:10 pm

salam semua yg ada dlm forum ni..aku ni dah lama tak dgr cerita kawan2 dr smtk ni..tak tau la korng kenal ke aku atau tak..aku dulu kelas 5sd.orng ckp kelas paling jaht.tak tau la betul ke tak,tp aku happy duk kelas tu..nama penuh aku khairul nizam,orng panggil aku ben..aku tau forum ni pun sebab mie(muszalmi)yg bgtau..aku bz skit ni,tgh ade function..nanti2 la aku cite kat mane aku keje n perjalanan hidup aku selepas hbs skolah kat smtk..k la,nanti sambung ek..lauk tak cukup plak...adoii...choww... Laughing

chef eejam

Posts : 1
Join date : 2010-07-14

View user profile

Back to top Go down

Re: erm,ada lg ke orng kenal aku ni...

Post  najib on Fri Jul 16, 2010 7:08 pm

salam.

kalau sebut nama mmg tak kenal, tmbh2 aku pun kat tk till form 3 je.

btw, welcome Cool

kena story lebih lagi la maybe ada yg boleh cam

p/s : chef kat mana? mana tau bole pi makan
Twisted Evil
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: erm,ada lg ke orng kenal aku ni...

Post  Dato' Kay on Mon Jul 19, 2010 7:55 pm

salam,
mengada-ngada la ko najib...tau aaa ko masuk skolah teknik..seme org ko tak kenal...cehhhh Twisted Evil
anyhow, slamat dtg chef..

Dato' Kay

Posts : 7
Join date : 2010-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: erm,ada lg ke orng kenal aku ni...

Post  Syuhardy@boy on Thu Jul 29, 2010 2:45 pm

hahaha..ben ben..sapa x kenal ko...hehehe...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: erm,ada lg ke orng kenal aku ni...

Post  najib on Sat Jul 31, 2010 12:59 pm

erkkk...aku sorang je ke yg tak prasankan mr chef nih Embarassed Embarassed
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: erm,ada lg ke orng kenal aku ni...

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum