CIKGU2 SMTK......

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  normazura on Tue Jan 27, 2009 11:25 pm

kengkawan tulun la list kan name2 cikgu yg ngajo dr f1 until f5 utk setiap subjek

form1
bm =
bi =
math =

aku ni mmg species pelupa .....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  ayeesha on Wed Jan 28, 2009 12:19 am

Aiiiii.....kita blaja 3 subjek jer ke? he...he... Razz

Form 1

Guru kelas : Cikgu Marzuki.....kira BM dia pn ajar, kn?

Eng : Cikgu Siti Khadijah (ehh, yea ke?)

Geografi : Cikgu Ghazali Manaf....(nie adik bradik ngan liza manaf ker? he...he...he..)

Sejarah : Cikgu Chuti Cha Chut

Sains : Cikgu Saiful Bahari

Matematik : Cikgu Roziah

Kemahiran Hidup : Cikgu Tuah Manaf (ehh, ade sorang lg la adik bradik... Razz )

Agama :sape yek???

Kita saje jer hentam......x ingat gak....mintak bantuan member2 lain la. Razz Time Form 1 ni....kelas kita kat mane yek? Kat atas woksyop kemahiran hidup ker?? Kite jer satu2nya kelas kat ctu kn?

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  shamshillah on Thu Jan 29, 2009 8:27 am

aku igt waktu form1 kita selalu merempat bwh pokok besar tepi sungai tuh....dah kena tebang pokok tuh..bnyk misteri tuh pokok tuh..sapa igt kat pokok besar tu ada paku keliling pokok tuh..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  normazura on Thu Jan 29, 2009 1:22 pm

shamshillah wrote:aku igt waktu form1 kita selalu merempat bwh pokok besar tepi sungai tuh....dah kena tebang pokok tuh..bnyk misteri tuh pokok tuh..sapa igt kat pokok besar tu ada paku keliling pokok tuh..

oiiiiii makcik ... org tanya pasal cikgu .... ko cerita pasal pokok ... tajuk pon cikgu2 smtk ... ko amik master ape nih , tak paham tajuk .....
anyway anyhow .... aku ingat sgt la ttg pokok tuh .... nyaman aje dok kat bawah tuh sambil gosip2 kan .... Laughing
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  zackzaidi on Tue Feb 03, 2009 12:45 pm

ako x pandai mengumpat2 nie.. dlu ako budak baik skit... now.. klau nak mengumpat bleh tahan lor tapi x selaser a'a n shila, eh ada lagi, musliha... Laughing
bagi ako cikgu semua ok tapi ako je yg x ok coz rase rendah dri wlaupun ako tau ako tinggi dr beberapa org trutamanya a'a.. Surprised
org yg ako rase kurang mengumpat n ako rase senyap n tudong cam org eskimo... adalah cik ecah kite.. ako kureng bertegur ngan dia... susah nak duga paelnyer..

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  ayeesha on Tue Feb 03, 2009 1:52 pm

zackzaidi wrote:
org yg ako rase kurang mengumpat n ako rase senyap n tudong cam org eskimo... adalah cik ecah kite.. ako kureng bertegur ngan dia... susah nak duga paelnyer..

Ehhh....tu la pasal, kita ngumpat jgk.....tp, senyap2 jer...bukan ke konsep ngumpat tu org lain x tau?? hahaha Razz Rolling Eyes Zura ngan yani jek yg tau..... Suspect

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  normazura on Tue Feb 03, 2009 7:33 pm

BIOR MULUT JAHAT@LASER TAPIIIIIIIIII HATI BAIK@SUCI ...... heheheheh
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  yard dean on Tue Feb 03, 2009 11:44 pm

Dato' K wrote:memang patut la ko tak ingat, najib oiii..cikgu siti riah tu ngajo BM mase form 2 krk..ko mana ade join lagi..nyibuk je Evil or Very Mad (bengang tak abih lagi sbb tak ajak aku gi kenduri kawin..hohohoh)

lagi satu sblm aku terlupa, since kite dok bcakap pasal nama penuh ni, aku nak mintak maaf banyak2 (serius ni) kepada sesapa yang aku ejek guna nama ayah dia mase kat sekolah dulu (eventhough it was a trend at that particular time)...n maafkan jugak la kalo aku ada buat korang sakit ati ke..serius2..
ingat lagi aku masa dedulu si syuhardy tak mau letak bin kat nama dia pasalkorang galak mengutuk nama bapak.. sian budak syhardy kene marah ngan ustazah aminah..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  yard dean on Tue Feb 03, 2009 11:50 pm

ayeesha wrote:Aiiiii.....kita blaja 3 subjek jer ke? he...he... Razz

Form 1

Guru kelas : Cikgu Marzuki.....kira BM dia pn ajar, kn?

Eng : Cikgu Siti Khadijah (ehh, yea ke?)

Geografi : Cikgu Ghazali Manaf....(nie adik bradik ngan liza manaf ker? he...he...he..)

Sejarah : Cikgu Chuti Cha Chut

Sains : Cikgu Saiful Bahari

Matematik : Cikgu Roziah

Kemahiran Hidup : Cikgu Tuah Manaf (ehh, ade sorang lg la adik bradik... Razz )

Agama :sape yek???

Kita saje jer hentam......x ingat gak....mintak bantuan member2 lain la. Razz Time Form 1 ni....kelas kita kat mane yek? Kat atas woksyop kemahiran hidup ker?? Kite jer satu2nya kelas kat ctu kn?

masa form 1 sape ajar bi, aku takde memory la pasal tu.. cikgu india rasanye..pompuan kalau tak silap.. cikgu siti khadijah ajar masa form 2.. dah meninggal dah cikgu kita tu. mmm mcm byk je cikgu dah meninggal..

ajar agama ustaz ismail/ustazah tambun/ustazah aminah
sape name cikgu KH pompuan kita tu, huh cikgu tu kalau dah dapat pakai baju biru.. dr tudung, beg kasut semua biru..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  zackzaidi on Wed Feb 04, 2009 8:22 am

Geografi : Cikgu Ghazali Manaf....(nie adik bradik ngan liza manaf ker? he...he...he..)

[b]ako rase, cikgu nie lar yg ako suspektion... tabik spring lor.. ngajor xpayah pakai buku...
korang ngat lagi tak ada cikgu ngajuk n x nak ngajar (ako lupa sapekah cikgu tersebut) n ada time 2 semua bebdk lelaki (kecuali sherry coz dia join bebdk ppuan time PJ) kena denda duk luar klas coz lambat masuk pas time pendidikan jasmani.. ako lupo subjek pe n cikgu po.. huhuhu Laughing

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  Dato' K on Wed Feb 04, 2009 10:51 am

dah meninggal ke cikgu ct khadijah??bile nye??

boss, ustazah timbon la, bukan tambun..tambun kat perak la.. Very Happy
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  ayeesha on Fri Feb 06, 2009 1:13 am

Apesal x de org jawap nie.....nk tau jgk bila cikgu ct khadijah ni meninggal?? Sakit pe?? Sahih ke berita nie??? Atau skadar terdengar angin sepoi2 bhs?? Suspect

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  musliha mustapha on Fri Feb 06, 2009 4:11 pm

ayeesha wrote:Apesal x de org jawap nie.....nk tau jgk bila cikgu ct khadijah ni meninggal?? Sakit pe?? Sahih ke berita nie??? Atau skadar terdengar angin sepoi2 bhs?? Suspect
...yessza,arwah meninggal lebih kuang dgn time arwah siti riah juga,info dr bernama adik aku la,,,,,kanser kalo tak silap aku la,,,cikgu yg sekolor dr top to toe nama dia cikgu normala,warden asrama kan... Rolling Eyes
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  ayeesha on Sun Feb 22, 2009 10:34 pm

zackzaidi wrote:korang ngat lagi tak ada cikgu ngajuk n x nak ngajar (ako lupa sapekah cikgu tersebut) n ada time 2 semua bebdk lelaki (kecuali sherry coz dia join bebdk ppuan time PJ) kena denda duk luar klas coz lambat masuk pas time pendidikan jasmani.. ako lupo subjek pe n cikgu po.. huhuhu Laughing

Cikgu mawarzi ker?? Ntah la....x ingat la. Korang ingat x hal cikgu mawarzi merajuk ngan kelas kita?? Dia konon x nk ajar dh kelas kita....Form bape yek??? Ade kena ngena ngan kita pakai lab kat bwh library tu kn?? Klau x silap.....pasal kita x kunci lab tu lepas guna....utk kelas tambahan ptg kot. Tp, kita ade ingat la.....esok nya cikgu mawarzi tu wat kecoh....suruh kita 1 kelas anta wakil org yg bertanggungjwp x tutup lab untuk jumpa ngan dia. Lama gak kita 1 kelas pakat nak anta sape.....last2 kita yg terpilih.

Time jumpa dia kat dlm bilik guru tu......cikgu mawarzi ni wat songeh dia.....suruh kita balik kelas n pilih betul2 org yg sepatutnya bertanggungjwp. Korang kn kenal cikgu ni......susah gak nak tipu dia.....tambah lak dgn degil + tegas dia tuh.... pirat Walaupn kita berkali2 ngaku kat dia yg semmgnya kita bertggjwp.....(well, kita pun malas nak pjg2kn isu yg remeh tuh, kn.....sbb dia x nk masuk ngaja dah unless ade org ngaku)......eiiiii, mcm bdk2 btul. So.....smpai 1 point sbb dh fed up kot.....air mata kita bercucuran kat dalam bilik guru tuh. Sad hehehe....ntah apesal tah.....beriya gak nangis tu. Embarassed Cikgu2 pompuan dah start pandang2 dah......nmpak gak ler c. mawarzi cuak jgk la nk pujuk kita suruh diam. Statement dia adlh cam ni sket....'Bukannya cikgu x percaya ckp kamu nih, tapi ......' Well, statement tu....x membantu langsung.....lagi deras air mata tu ade la. hahaha.....kelakor btul bila teringat balik. Razz

Pas tu kita x ingat ape jd dgn isu tu.....tp, rasenya dia masuk ngaja balik.....TAPI, kita suma kena perli baikkkk punya dgn c.mawarzi nih. Ade sape2 ingat kejadian nih? Mane ler cikgu ni pergi yea, Walaupn cikgu nie prangai dia kadang2 ntah pe2......TAPI dia lah one of the best cikgu yg berjaya wat kita paham 100% dgn subjek maths moden, tul x kawan2??

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  yard dean on Tue Feb 24, 2009 11:31 pm

ayeesha wrote:
zackzaidi wrote:korang ngat lagi tak ada cikgu ngajuk n x nak ngajar (ako lupa sapekah cikgu tersebut) n ada time 2 semua bebdk lelaki (kecuali sherry coz dia join bebdk ppuan time PJ) kena denda duk luar klas coz lambat masuk pas time pendidikan jasmani.. ako lupo subjek pe n cikgu po.. huhuhu Laughing

Cikgu mawarzi ker?? Ntah la....x ingat la. Korang ingat x hal cikgu mawarzi merajuk ngan kelas kita?? Dia konon x nk ajar dh kelas kita....Form bape yek??? Ade kena ngena ngan kita pakai lab kat bwh library tu kn?? Klau x silap.....pasal kita x kunci lab tu lepas guna....utk kelas tambahan ptg kot. Tp, kita ade ingat la.....esok nya cikgu mawarzi tu wat kecoh....suruh kita 1 kelas anta wakil org yg bertanggungjwp x tutup lab untuk jumpa ngan dia. Lama gak kita 1 kelas pakat nak anta sape.....last2 kita yg terpilih.

Time jumpa dia kat dlm bilik guru tu......cikgu mawarzi ni wat songeh dia.....suruh kita balik kelas n pilih betul2 org yg sepatutnya bertanggungjwp. Korang kn kenal cikgu ni......susah gak nak tipu dia.....tambah lak dgn degil + tegas dia tuh.... pirat Walaupn kita berkali2 ngaku kat dia yg semmgnya kita bertggjwp.....(well, kita pun malas nak pjg2kn isu yg remeh tuh, kn.....sbb dia x nk masuk ngaja dah unless ade org ngaku)......eiiiii, mcm bdk2 btul. So.....smpai 1 point sbb dh fed up kot.....air mata kita bercucuran kat dalam bilik guru tuh. Sad hehehe....ntah apesal tah.....beriya gak nangis tu. Embarassed Cikgu2 pompuan dah start pandang2 dah......nmpak gak ler c. mawarzi cuak jgk la nk pujuk kita suruh diam. Statement dia adlh cam ni sket....'Bukannya cikgu x percaya ckp kamu nih, tapi ......' Well, statement tu....x membantu langsung.....lagi deras air mata tu ade la. hahaha.....kelakor btul bila teringat balik. Razz

Pas tu kita x ingat ape jd dgn isu tu.....tp, rasenya dia masuk ngaja balik.....TAPI, kita suma kena perli baikkkk punya dgn c.mawarzi nih. Ade sape2 ingat kejadian nih? Mane ler cikgu ni pergi yea, Walaupn cikgu nie prangai dia kadang2 ntah pe2......TAPI dia lah one of the best cikgu yg berjaya wat kita paham 100% dgn subjek maths moden, tul x kawan2??
aku ingat ingat lupa kes nih.. tp yg kompom mawarzi merajuk ngan kelas kita pasal kita lambat masuk kelas dia, bukan salah kita pon dah sah sebelum tu ada kh kene pi bengkel, abis ingat superman ke buleh terbang sana sini.. tp bottom line mawarzi x profesional..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  musliha mustapha on Wed Feb 25, 2009 11:19 am

hehhee mawarzi ?? mmg dia bagus ngajar maths,,yet i agree with ati,his not pro.....aku rasa dia ni dr kita form 1 till 5 mmg hangin jek dgn kelas aku...masa form 4 n 5 dia bengang sebab kita smpai kelas dia lewat dr lab,,dah tentu la lab tu ujung donia smtk,dah dekat dgn padang,kelas kita lak kat blok depan kat pintu pagar @ kantin..lg pun,kena plak time nancy ban,fizik,hehehe,,,takpe laa,anggap je itu dugaan dia sbg cikgu,,ingat2 lupa,dia memula ajar kita subjek PJ masa kita form 1 kan,,masa tu dia berdiri jek kat pintu masuk ke padang tu,masa tu rupa dia,,waaaakakakakkaaa takyah la aku describe,,,, alien
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  normazura on Wed Mar 04, 2009 11:10 pm

musliha mustapha wrote:hehhee mawarzi ?? mmg dia bagus ngajar maths,,yet i agree with ati,his not pro.....aku rasa dia ni dr kita form 1 till 5 mmg hangin jek dgn kelas aku...masa form 4 n 5 dia bengang sebab kita smpai kelas dia lewat dr lab,,dah tentu la lab tu ujung donia smtk,dah dekat dgn padang,kelas kita lak kat blok depan kat pintu pagar @ kantin..lg pun,kena plak time nancy ban,fizik,hehehe,,,takpe laa,anggap je itu dugaan dia sbg cikgu,,ingat2 lupa,dia memula ajar kita subjek PJ masa kita form 1 kan,,masa tu dia berdiri jek kat pintu masuk ke padang tu,masa tu rupa dia,,waaaakakakakkaaa takyah la aku describe,,,, alien

kau jgn kutuk2 cikgu kesayangan aku tu .... mmg la perangai dia pelik .... n mcm korang cakap tak pro ..... tapi pada aku dia ngaja kita tu ikhlas .... mmg nak kasi kita paham n lulus ngan baik .... itu dah kira baik la tu ..... HIDUP MAWARZI .... cheers cheers cheers
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  musliha mustapha on Wed Mar 04, 2009 11:42 pm

normazura wrote:
musliha mustapha wrote:hehhee mawarzi ?? mmg dia bagus ngajar maths,,yet i agree with ati,his not pro.....aku rasa dia ni dr kita form 1 till 5 mmg hangin jek dgn kelas aku...masa form 4 n 5 dia bengang sebab kita smpai kelas dia lewat dr lab,,dah tentu la lab tu ujung donia smtk,dah dekat dgn padang,kelas kita lak kat blok depan kat pintu pagar @ kantin..lg pun,kena plak time nancy ban,fizik,hehehe,,,takpe laa,anggap je itu dugaan dia sbg cikgu,,ingat2 lupa,dia memula ajar kita subjek PJ masa kita form 1 kan,,masa tu dia berdiri jek kat pintu masuk ke padang tu,masa tu rupa dia,,waaaakakakakkaaa takyah la aku describe,,,, alien

kau jgn kutuk2 cikgu kesayangan aku tu .... mmg la perangai dia pelik .... n mcm korang cakap tak pro ..... tapi pada aku dia ngaja kita tu ikhlas .... mmg nak kasi kita paham n lulus ngan baik .... itu dah kira baik la tu ..... HIDUP MAWARZI .... cheers cheers cheers
..hmmm sepjg pengenalan n pengamatan aku dgn zura ni,,paayaahh dia nak suka dgn cikgu2 kita,,skalik dgn mawarzi, mcm ni plak komen dia,,,haaaaa zura,ada udang balik kuey tiaw ladna keee??? wakakakakaaaa,,tajuk best,,zura suka kat cikgu maths,,wakaakkakaa ya ampunnn... bounce rabbit ... rabbit rabbit rabbit ..rabit ni mcm iras2 laa kannn... rabbit
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  normazura on Thu Mar 05, 2009 1:08 pm

musliha mustapha wrote:
normazura wrote:
musliha mustapha wrote:hehhee mawarzi ?? mmg dia bagus ngajar maths,,yet i agree with ati,his not pro.....aku rasa dia ni dr kita form 1 till 5 mmg hangin jek dgn kelas aku...masa form 4 n 5 dia bengang sebab kita smpai kelas dia lewat dr lab,,dah tentu la lab tu ujung donia smtk,dah dekat dgn padang,kelas kita lak kat blok depan kat pintu pagar @ kantin..lg pun,kena plak time nancy ban,fizik,hehehe,,,takpe laa,anggap je itu dugaan dia sbg cikgu,,ingat2 lupa,dia memula ajar kita subjek PJ masa kita form 1 kan,,masa tu dia berdiri jek kat pintu masuk ke padang tu,masa tu rupa dia,,waaaakakakakkaaa takyah la aku describe,,,, alien

kau jgn kutuk2 cikgu kesayangan aku tu .... mmg la perangai dia pelik .... n mcm korang cakap tak pro ..... tapi pada aku dia ngaja kita tu ikhlas .... mmg nak kasi kita paham n lulus ngan baik .... itu dah kira baik la tu ..... HIDUP MAWARZI .... cheers cheers cheers
..hmmm sepjg pengenalan n pengamatan aku dgn zura ni,,paayaahh dia nak suka dgn cikgu2 kita,,skalik dgn mawarzi, mcm ni plak komen dia,,,haaaaa zura,ada udang balik kuey tiaw ladna keee??? wakakakakaaaa,,tajuk best,,zura suka kat cikgu maths,,wakaakkakaa ya ampunnn... bounce rabbit ... rabbit rabbit rabbit ..rabit ni mcm iras2 laa kannn... rabbit

serious la weiii .... masa blaja dulu mmg aku rasa bengang aje ngan cikgu rabbit nih .... tapi mmg aku paham sgt2 apa saje yg dia ajar .... aku naik syiokkkk lak bila buat soalan maths ..... rasa macam bijaksana aje gheeeee gheee ..... bila aku pikir blk dlm2 mmg mawarzi la faktor utama aku sgt suke math ..... kalu ada sesiapa yg tau mcm mana nak kontek mawarzi .... kasi tau la kat aku ....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  Dato' K on Thu Mar 05, 2009 2:07 pm

yang pasal cikgu mawarzi ni, aku setuju bangat ngan teacher zura..ntah la..pada aku, dia mmg ngajar math best la..aku pun masa dia ngajar, mmg rasa seronok je buat math..maybe dia emotional cket la kot, tp nak buat guane..nama pun - MAWARzi..huhuhuu..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  shamshillah on Sun Mar 08, 2009 10:11 am

ayeesha wrote:
zackzaidi wrote:korang ngat lagi tak ada cikgu ngajuk n x nak ngajar (ako lupa sapekah cikgu tersebut) n ada time 2 semua bebdk lelaki (kecuali sherry coz dia join bebdk ppuan time PJ) kena denda duk luar klas coz lambat masuk pas time pendidikan jasmani.. ako lupo subjek pe n cikgu po.. huhuhu Laughing

Cikgu mawarzi ker?? Ntah la....x ingat la. Korang ingat x hal cikgu mawarzi merajuk ngan kelas kita?? Dia konon x nk ajar dh kelas kita....Form bape yek??? Ade kena ngena ngan kita pakai lab kat bwh library tu kn?? Klau x silap.....pasal kita x kunci lab tu lepas guna....utk kelas tambahan ptg kot. Tp, kita ade ingat la.....esok nya cikgu mawarzi tu wat kecoh....suruh kita 1 kelas anta wakil org yg bertanggungjwp x tutup lab untuk jumpa ngan dia. Lama gak kita 1 kelas pakat nak anta sape.....last2 kita yg terpilih.

Time jumpa dia kat dlm bilik guru tu......cikgu mawarzi ni wat songeh dia.....suruh kita balik kelas n pilih betul2 org yg sepatutnya bertanggungjwp. Korang kn kenal cikgu ni......susah gak nak tipu dia.....tambah lak dgn degil + tegas dia tuh.... pirat Walaupn kita berkali2 ngaku kat dia yg semmgnya kita bertggjwp.....(well, kita pun malas nak pjg2kn isu yg remeh tuh, kn.....sbb dia x nk masuk ngaja dah unless ade org ngaku)......eiiiii, mcm bdk2 btul. So.....smpai 1 point sbb dh fed up kot.....air mata kita bercucuran kat dalam bilik guru tuh. Sad hehehe....ntah apesal tah.....beriya gak nangis tu. Embarassed Cikgu2 pompuan dah start pandang2 dah......nmpak gak ler c. mawarzi cuak jgk la nk pujuk kita suruh diam. Statement dia adlh cam ni sket....'Bukannya cikgu x percaya ckp kamu nih, tapi ......' Well, statement tu....x membantu langsung.....lagi deras air mata tu ade la. hahaha.....kelakor btul bila teringat balik. Razz

Pas tu kita x ingat ape jd dgn isu tu.....tp, rasenya dia masuk ngaja balik.....TAPI, kita suma kena perli baikkkk punya dgn c.mawarzi nih. Ade sape2 ingat kejadian nih? Mane ler cikgu ni pergi yea, Walaupn cikgu nie prangai dia kadang2 ntah pe2......TAPI dia lah one of the best cikgu yg berjaya wat kita paham 100% dgn subjek maths moden, tul x kawan2??


sha..aku igt..aku la yg plg kuat suh ko g ngaku tuh..hahaha...tp kan cikgu tu x nak pecaya ayesha yg buat..betapa baiknye la si ayeesha nih..tp sebenarnya mmg xde sapa yg igt or ngaku yg last kali kuar lab tuh...anyway..cikgu mawarzi nih mmg the best maths teacher..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  shamshillah on Sun Mar 08, 2009 10:21 am

ayeesha wrote:
zackzaidi wrote:korang ngat lagi tak ada cikgu ngajuk n x nak ngajar (ako lupa sapekah cikgu tersebut) n ada time 2 semua bebdk lelaki (kecuali sherry coz dia join bebdk ppuan time PJ) kena denda duk luar klas coz lambat masuk pas time pendidikan jasmani.. ako lupo subjek pe n cikgu po.. huhuhu Laughing

Cikgu mawarzi ker?? Ntah la....x ingat la. Korang ingat x hal cikgu mawarzi merajuk ngan kelas kita?? Dia konon x nk ajar dh kelas kita....Form bape yek??? Ade kena ngena ngan kita pakai lab kat bwh library tu kn?? Klau x silap.....pasal kita x kunci lab tu lepas guna....utk kelas tambahan ptg kot. Tp, kita ade ingat la.....esok nya cikgu mawarzi tu wat kecoh....suruh kita 1 kelas anta wakil org yg bertanggungjwp x tutup lab untuk jumpa ngan dia. Lama gak kita 1 kelas pakat nak anta sape.....last2 kita yg terpilih.

Time jumpa dia kat dlm bilik guru tu......cikgu mawarzi ni wat songeh dia.....suruh kita balik kelas n pilih betul2 org yg sepatutnya bertanggungjwp. Korang kn kenal cikgu ni......susah gak nak tipu dia.....tambah lak dgn degil + tegas dia tuh.... pirat Walaupn kita berkali2 ngaku kat dia yg semmgnya kita bertggjwp.....(well, kita pun malas nak pjg2kn isu yg remeh tuh, kn.....sbb dia x nk masuk ngaja dah unless ade org ngaku)......eiiiii, mcm bdk2 btul. So.....smpai 1 point sbb dh fed up kot.....air mata kita bercucuran kat dalam bilik guru tuh. Sad hehehe....ntah apesal tah.....beriya gak nangis tu. Embarassed Cikgu2 pompuan dah start pandang2 dah......nmpak gak ler c. mawarzi cuak jgk la nk pujuk kita suruh diam. Statement dia adlh cam ni sket....'Bukannya cikgu x percaya ckp kamu nih, tapi ......' Well, statement tu....x membantu langsung.....lagi deras air mata tu ade la. hahaha.....kelakor btul bila teringat balik. Razz

Pas tu kita x ingat ape jd dgn isu tu.....tp, rasenya dia masuk ngaja balik.....TAPI, kita suma kena perli baikkkk punya dgn c.mawarzi nih. Ade sape2 ingat kejadian nih? Mane ler cikgu ni pergi yea, Walaupn cikgu nie prangai dia kadang2 ntah pe2......TAPI dia lah one of the best cikgu yg berjaya wat kita paham 100% dgn subjek maths moden, tul x kawan2??


sha..aku igt..aku la yg plg kuat suh ko g ngaku tuh..hahaha...tp kan cikgu tu x nak pecaya ayesha yg buat..betapa baiknye la si ayeesha nih..tp sebenarnya mmg xde sapa yg igt or ngaku yg last kali kuar lab tuh...anyway..cikgu mawarzi nih mmg the best maths teacher..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  zamrirauf on Tue Sep 08, 2009 2:48 pm

cikgu mawarzi....ayat yang sokmo kuor , kuyuh = lembab ( Agaknyer la ) , sebab rasenyer cikgu nie org temerloh..bahasa ibunda dusun temerloh agaknyer
avatar
zamrirauf

Posts : 48
Join date : 2009-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  musliha mustapha on Thu Sep 10, 2009 5:00 pm

zamrirauf wrote:cikgu mawarzi....ayat yang sokmo kuor , kuyuh = lembab ( Agaknyer la ) , sebab rasenyer cikgu nie org temerloh..bahasa ibunda dusun temerloh agaknyer
,,dia asal dr merapoh kan,,dah border dgn gue muse..... Razz Basketball
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  normazura on Fri Sep 11, 2009 11:16 am

musliha mustapha wrote:
zamrirauf wrote:cikgu mawarzi....ayat yang sokmo kuor , kuyuh = lembab ( Agaknyer la ) , sebab rasenyer cikgu nie org temerloh..bahasa ibunda dusun temerloh agaknyer
,,dia asal dr merapoh kan,,dah border dgn gue muse..... Razz Basketball

oooo iye ke ... my beloved math teacher dari merapoh ....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: CIKGU2 SMTK......

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum