WHOAAA.....AWESOME!!!

View previous topic View next topic Go down

WHOAAA.....AWESOME!!!

Post  ayeesha on Sun Jan 18, 2009 1:33 am


















ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

IKAN KELI BESAR TASIK KENYIR

Post  ayeesha on Fri Feb 06, 2009 12:44 am





Cuba bayangkan klau ikan ni wat lauk sambal?? he....he....

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

a'km kengkawan....

Post  fazrijohari on Tue Feb 10, 2009 8:08 am

woit.... misss you alll.. aku baru join ni, klu salah tulun tunjukkan... hahaha
Laughing

fazrijohari

Posts : 37
Join date : 2009-02-10
Age : 38
Location : pasir gudang

View user profile

Back to top Go down

Re: WHOAAA.....AWESOME!!!

Post  musliha mustapha on Tue Feb 10, 2009 10:36 am

SHAA,,ada nombor tipon mamat yg pegang ikan tu? mengoda juga tu,,,waakkakaaa.... Laughing
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: WHOAAA.....AWESOME!!!

Post  mytini on Tue Feb 10, 2009 10:38 am

fazrijohari wrote:woit.... misss you alll.. aku baru join ni, klu salah tulun tunjukkan... hahaha
Laughing



FAZRI JOHARI?NI FAZRI YG MANA HA? BUKAN KO FAZRI YG DULU SEKOLAH GALI....PAS TU KO SEKOLAH MENENGAH KT TEKNIK TU?KO SEPUPU NORITA KAN?KO KENAL KE BUDAK2 SMTK?? KE KO KENAL AKU JER..YANI, NONIE N SYUHARDY??
avatar
mytini

Posts : 41
Join date : 2009-01-21
Age : 38
Location : kg. sg. pasu, raub & puncak alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: WHOAAA.....AWESOME!!!

Post  najib on Tue Feb 10, 2009 11:35 am

mytini wrote:
fazrijohari wrote:woit.... misss you alll.. aku baru join ni, klu salah tulun tunjukkan... hahaha
Laughing



FAZRI JOHARI?NI FAZRI YG MANA HA? BUKAN KO FAZRI YG DULU SEKOLAH GALI....PAS TU KO SEKOLAH MENENGAH KT TEKNIK TU?KO SEPUPU NORITA KAN?KO KENAL KE BUDAK2 SMTK?? KE KO KENAL AKU JER..YANI, NONIE N SYUHARDY??

eh yani...statement ko ni dah buat aku konpius...fazri bukan smtk? goyah la ram kepala aku ni nak run memory2 13/14 tahun lepas nih
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: WHOAAA.....AWESOME!!!

Post  normazura on Wed Feb 11, 2009 12:58 am

najib wrote:
mytini wrote:
fazrijohari wrote:woit.... misss you alll.. aku baru join ni, klu salah tulun tunjukkan... hahaha
Laughing



FAZRI JOHARI?NI FAZRI YG MANA HA? BUKAN KO FAZRI YG DULU SEKOLAH GALI....PAS TU KO SEKOLAH MENENGAH KT TEKNIK TU?KO SEPUPU NORITA KAN?KO KENAL KE BUDAK2 SMTK?? KE KO KENAL AKU JER..YANI, NONIE N SYUHARDY??

eh yani...statement ko ni dah buat aku konpius...fazri bukan smtk? goyah la ram kepala aku ni nak run memory2 13/14 tahun lepas nih

wehhhhhh minah ..... ko nih member fazri ni classmate kita kan ..... tu la sibuk cintan sana sini sinun .... member sekelas pon dia tak hengat .... BLURRRRRR la ko ..... cian fazri
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: WHOAAA.....AWESOME!!!

Post  mytini on Wed Feb 11, 2009 9:25 am

normazura wrote:
najib wrote:
mytini wrote:
fazrijohari wrote:woit.... misss you alll.. aku baru join ni, klu salah tulun tunjukkan... hahaha
Laughing



FAZRI JOHARI?NI FAZRI YG MANA HA? BUKAN KO FAZRI YG DULU SEKOLAH GALI....PAS TU KO SEKOLAH MENENGAH KT TEKNIK TU?KO SEPUPU NORITA KAN?KO KENAL KE BUDAK2 SMTK?? KE KO KENAL AKU JER..YANI, NONIE N SYUHARDY??

eh yani...statement ko ni dah buat aku konpius...fazri bukan smtk? goyah la ram kepala aku ni nak run memory2 13/14 tahun lepas nih

wehhhhhh minah ..... ko nih member fazri ni classmate kita kan ..... tu la sibuk cintan sana sini sinun .... member sekelas pon dia tak hengat .... BLURRRRRR la ko ..... cian fazri


ehhh...mn ada aku cintan sana cni...dh diorg nk centa sama aku....nk wat cmna kn....aku rs betol la ni...MOHD FAZRI BIN JOHARI....dlu sekelas ngan aku, noni n syuhardy kat sek. rendah gali......x ingat plak dia masuk clas menengah ngan kita....btol ke fazri?cuba ko cerita sket....
avatar
mytini

Posts : 41
Join date : 2009-01-21
Age : 38
Location : kg. sg. pasu, raub & puncak alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: WHOAAA.....AWESOME!!!

Post  fazrijohari on Sat Feb 14, 2009 4:30 pm

klo ko dekat memang kena tingkeh ngan aku wo.. sib baik jauh n ko tu kecik.. Evil or Very Mad
aku ko noni syuhardy norita dll mmg sekolah gali dulu pastu..norita msk sekolah agama. kita( aku, ko, syuhardy, noni) msk KRK.. form 1-3 tu... pun lupa ka... tula
cintan cintun je keje ko.. aku ni masa sekolah dulu pemerhati PBB taw.. walau diam tapi tau la jugak.. hehehe.. sib baik si najib masih igt keujudan aku nih... Wink

ha... sapa2 yg kena ludah aku n boy masa form 2 tu igt x? aku bo kamal muszalmi arwah is dll lagi ludah kat pemegang tangga then korang pun pegang beramai2... hahahahaha

fazrijohari

Posts : 37
Join date : 2009-02-10
Age : 38
Location : pasir gudang

View user profile

Back to top Go down

Re: WHOAAA.....AWESOME!!!

Post  shamshillah on Sun Feb 15, 2009 12:21 pm

matnye habat sgt homeh neh...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: WHOAAA.....AWESOME!!!

Post  fazrijohari on Sun Feb 15, 2009 6:01 pm

mana ade weh.. komeh ludah je yg demeh pegang watpe.. demeh la yg habat.. ( tp kan mmg best tgk reaction korang masa kena tu.. cepat2 lari g toilet... hahahahahahaha Twisted Evil

fazrijohari

Posts : 37
Join date : 2009-02-10
Age : 38
Location : pasir gudang

View user profile

Back to top Go down

Re: WHOAAA.....AWESOME!!!

Post  Dato' K on Mon Feb 16, 2009 1:55 pm

wei fazri, aku ade ludah tangga skali ke??...aku rasa ni time korang form 1 krk kot??

anyway, kalo aku ade ludah skali, kira ok gak la sbb ade kenangan cket..hahahahaha....huh, tak dpt aku nak bayang, tgk budak pompuan baik punye naik tangga, pegang ludah...peh...sure lepas tpegang ludah tu, musti ade cium2 tangan, ye tak...pehh best2.. Twisted Evil
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: WHOAAA.....AWESOME!!!

Post  musliha mustapha on Mon Feb 16, 2009 2:56 pm

fazrijohari wrote:mana ade weh.. komeh ludah je yg demeh pegang watpe.. demeh la yg habat.. ( tp kan mmg best tgk reaction korang masa kena tu.. cepat2 lari g toilet... hahahahahahaha Twisted Evil
.....haa pastu kena hempuk dgn buku rekod dek cikgu marzuki kann kannn,,,siuuttt tul,,kalo aku tau laa ko ada ludah jugak...aku pun nak ludah sama,,waaakakak........... bounce
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: WHOAAA.....AWESOME!!!

Post  fazrijohari on Mon Feb 16, 2009 11:34 pm

hehe.. pastu aku ngan boy tgk olimpik kat bilik TV asrama lelaki.. ko igt x boy?

fazrijohari

Posts : 37
Join date : 2009-02-10
Age : 38
Location : pasir gudang

View user profile

Back to top Go down

Re: WHOAAA.....AWESOME!!!

Post  fazrijohari on Mon Feb 16, 2009 11:36 pm

aku pun igt2 lupa la kamal ko ada join x.. bende2 habat ni.. tp best owk ngenekan org sekali sekala..

fazrijohari

Posts : 37
Join date : 2009-02-10
Age : 38
Location : pasir gudang

View user profile

Back to top Go down

Re: WHOAAA.....AWESOME!!!

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum